|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
tak średnio
Cytat:
Ja na wakcje wziełam dużo torbę kosmetyków do zużywania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym roznosiła gdzie się da ![]() Cytat:
Własnie myślałam o Tobie ostatnio odnosnie studium kosmetycznego
|
|
|
#572 | |
|
Rozeznanie
|
Postaram się
Cytat:
![]() Ooo A co myslalas? |
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Bo też się zapisałam
I byłam ciekawa gdzie Ty chodziłaś I ogólnie jak wrażenia
|
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Cytat:
Mama nadzieję że mi pomogą ale z kondycja u mnie cienko ![]() Cytat:
Dobra zabieram sie za sprzątanie
|
||
|
|
|
|
#575 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Umieram z nudow w pracy do 22... |
||
|
|
|
|
#576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i chociaż mogłam robić co chcę bez zadnych ograniczeń, które mialy moje koelzanki posiadajace TŻ'tów xD były biedne tak zniewolone, że nawet nie mogły chodzić do kina z koelzankami, bo faceci od razu podejrzewali zdrady ![]() za mną skalpel teraz jade pomachac troche łopata a jak wroce to zaaplikuje sobie chyba hula hop
|
|||
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
Maala_Czaarna ja również skończyłam kosmetykę zaocznie, masz rację trochę trzeba przerobić materiału samemu do egzaminu ;/ na szczęście pytania testowe się powtarzają
|
|
#578 | ||
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
Mam nadzieję, że teźż będę zadowolona![]() Cytat:
Ja się zapisalam do Kursora I jedna koleżanka chodziła i meega zadowolona, druga pochodziła niecałe 3 razy i skrytykowala mnie, że jestem głupia naiwna i skoro nie szkoda mi czasu
|
|
|
#579 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
), wiec warto isc i zobaczyc jak bedzie. |
||
|
|
|
|
#580 |
|
Zadomowienie
|
ja już dzisiaj mega poćwiczyłam, jestem zadowolona, wzięłam kompiel wybalsamikowałam sie zrobiłam pazurki. zaraz idę na dłuuuugi spacer a pózniej na mecz piłki ręcznej
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
Po długim czasie, witam w nowym wątku
|
|
|
#582 |
|
zawsze mam racje
|
cześć
co tam nowego słychać? dużo powrotów w tym wątku mamy
|
|
#583 |
|
Wtajemniczenie
|
mala czarna i dianuula witam ponownie
ghana dobrze kojarze, jestes ruda jedli tak mozesz wytrzymac tyle bez farby![]() paroleparole tez tak robilam ![]() mala czarna bylam jeszcze dluzej w dawnym zwiazku i jego ropzad to najlepsze co mnie spotkalo loluska nie zauwazylam, gratuluje ![]() kobieto moja sis poznalaswojego narzeczonego w gimnazjum, ja swojego eksa tez ( u mnie to byla strata czasu
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzisiaj mam lenia i niewiele mi się chce, w dodatku chodzę cały czas senna Jednak zdobędę się na co nieco ![]() mycie buzi żelem Biały Jeleń z oczarem wirginijskim, peeling morelowy antybakteryjny Soraya, maseczka U20 oczyszczająca z glinką i ekstraktami owocowymi, krem LRP Effaclar Duo pasta Lassara, na rzęsy L'biotica, na brwi olej rycynowy a na usta pomadka Alverde mandarynka i wanilia ( boska jest potem prysznic i kąpiel stóp z dodatkiem soli regenerującej z algami morskimi, w ruch pójdzie tarka do stóp a potem krem Scholla ![]() i to będzie tyle, reszta jutro ![]() a teraz idę parzyć krwawnik
|
|
#585 | |||
|
Zadomowienie
|
od początku swoich wakacji czyli ok początek lipca ćwiczę ewe, na początku bardziej intensywnie, teraz troche lzej i mam pewien problem otóż zamiast chudnąć to moja waga robi sie coraz większa
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja nie uwazam zeby to bylo cos najlepszego co moglo mnie spotkac i czasem miewam watpliwosci, ale przypominam sobie wtedy czemu sie rozstalismy i jakos z tym zyje. Najgorsze jest takie uczucie, ze wiesz ze poswiecilas wszystko, cala siebie dla drugiej osoby a ona nic z tym nie zrobila... Juz jestem Ja chcialabym przytyc chociaz 3 kilo
Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-08-25 o 20:00 |
|
|
|
|
|
#587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P prostu już się doczekać nie mogę i jestem ciekawa opinii ludzi, którzy chodzą to takiej szkoły![]() cześć Gdzie się podziewałaś?Cytat:
|
|
|
#588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... wiesz to jest tak, ze kiedy przestanie Ci na nim zalezec , naprawde to sie skonczy i z daleka, z perspektywy innego , lepszego zycia/zwiazku spojrzysz na to co sie stalo pewnie pomyslisz jak ja . natomiast skoro to 6 lat ( a czasem krotsze relacje trudno zapomniec) to nic dziwnego , ze czujesz tak jak czujesz.ps. jedna z najcenniejszych rzeczy jakie mam z tamtego okresu i moich poswiecen jest swiadomosc by juz nigdy wiecej sie nie poswiecac dla faceta , a przynajmniej nie czynic z tego reguly ( wersja light dla poczatkujacych w takowym podejsciu )
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
ja mieszkam na śląsku więc nic wam nie powie nazwa mojej szkoły
![]() nigdy nie podjęłam pracy w tym zawodzie ale mam jeszcze skończone: marketing i zarządzanie- przedsiębiorczość studium prawo i administracja a teraz bardzo chętnie wybrałabym się jeszcze na rachunkowość ale cięzko przy małym dziecku ![]() mam do was pytanie: robicie sobie pazurki hybrydowe? a co do wieloletnich związków, bo też mam takie za sobą (oj bolało rozstanie) uważam że nie ma co żałować końca, niespodziewanie poznałam świetnego faceta, po 5 miesiącach zaszłam w ciąże, a teraz mamy cudowną córcię, jestem prze-szczęśliwa, we wrześniu bierzemy kościelny szybki szpil wiem...
moja mała mahttp://www.mamacafe.pl/suwak/12868.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120922310713.html Edytowane przez agacia_cz Czas edycji: 2012-08-25 o 20:28 |
|
|
|
|
#590 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisalam to odnosnie tego, co powiedziala Ci kolezanka. Mam nadzieje, ze Ci sie spodoba tak jak mi ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#591 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Nadrobiłam Wam trochę. Niedawno wróciłam z wakacji, a teraz od 3 dni jestem w Brukseli i dzisiaj kupiłam bransoletkę z "I am...". Niektóre pewnie już wiecie z fb, że Tż. mi się oświadczył na Rysach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#592 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() Nie mam fb to jestem do tyłu jak widać z newsami.
|
|
|
#593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
etraz jedynie minusem są odrosty.Cytat:
Cytat:
![]() ----ło dzisiaj ejsli chodzi o cwiczenia: rano sklapel, pozniej plewienie i kopanie ogordu 45 minut ostrego hh, generalne takie cwiczenia przez 15 minutek i kiler po całosći pojechałam xD i teraz doslownie pot kapie mi włosów xDzaraz zmyje lakier z pazurkow, pojde sie kapac i zrobie sobie full spa w ogole lepie się jak cholerka xzD
|
|||
|
|
|
|
#594 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() skąd Ty tyle energii bierzesz?
|
|
|
#595 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję a powiedz czy wiedziałaś wcześniej o oświadczynach czy tak jak grom z jasnego nieba się oświadczył?![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Ty jak oceniasz ćwiczenia Ewy? W zasadzie nie spotkałam się z opinią żeby ktos po tym przytył. Jutro się zmierzę lepiej i porównam ale troche sie boje to robić też sie nad tym zastanawiam, i często jak mam ćwiczyć to sobie mysle że ghana juz zrobiła to dawno i pewnie cos kolejnego dzisiaj ćwiczy
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
haha, jestem zboczencem jesli chodzi o cwiczenia
nigdy mi dosc, gdybym nie miala zadnych obowiazkow itp to serio moglabym coś co chwile robic ale w sumie juz mialam tak od pierwszej klasy gimnazjum kiedy sie odchudzalam, a nie cwiczylam na wfie i wpadlam w jakis trans. a teraz jak nie pocwicze w ciagu dnia to czuje ze czegos mi brak i kombinuje co by tu porobioć zeby jakos sie poruszac. np tak jak wczoraj, polowe drogi do cioci czyli kolo 6 km w jedna strone szlam pieszo, czyli w sumie byl taki truchcik przez 12 km tak samo jak jest uczelnia i duzo nauki w ciagu dnia to wracam pieszo 6 km truchtem i pozniej w domu jeszcze pcowicze z godzinę teraz zarazilam tym mame i cwiczymy sobie razem to na serio da sie lubic
|
|
|
|
|
#597 |
|
zawsze mam racje
|
No niestety objętość x mięśni waży więcej niż taka sama objętość x tłuszczu.
Ciężko patrzeć po wadze, bo według tego osoby wysportowane miałyby więcej do zrzucenia niż osoby, które jak idą to aż się trzęsie, ale wagowo stoją w normie. -- U mnie spa dzisiaj ograniczone bo u rodziny jestem, a mam tutaj mniejszy zestaw kosmetyków- jakieś tam są, bo przecież nie będę wozić za każdym razem balsamu czy maski/odżywki do włosów. Po 2 spędziłam dzień w kocim towarzystwie i aż od razu mi lepiej. Takie obcowanie ze zwierzętami coś w sobie ma
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#599 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Sama znam osoby, które są chore jak nie mają ruchu. Pamiętam jak tż sobie coś zrobił z nadgarstkiem na rolkach, więc ani rolek jakiś czas (bo jak upadnie to dopiero sobie wykręci, poza tym się nie podeprze ani nic) ani ćwiczeń siłowych- myślałam, że wyjdzie z siebie ![]() I jeśli chodzi o płeć męska to znam sporo takich przypadków. Ale wśród koleżanek to chyba żadnego, moja jedna kumpela lubiła ćwiczyć w liceum, ale teraz to tylko traktuje jako katorgę jak trzeba schudnąć.
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---- w ogole mam posuchę wsrod blogow kosmetycznych i modowych. mam chęć poogladać nowe osoby. polecicie mi jakies ciekawe blogi? Mogą być lifestyle'owe, modowe czy kosmetyczne
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

miałam wcześniej tego więcej i wiem, że wcale mi tyle nie potrzeba
jeszcze mam 2 odżywki b/s (jedna by mi wystarczyła- trzeba jakąś zużyć 
Mialam bardzo trudny okres w zyciu - rozstalam sie z facetem, z ktorym bylam 6 lat, nasilila sie moja choroba, ale juz wychodze pomalu na prosta. Pojawil sie ktos nowy w moim zyciu (i to baaardzo powaznie) i wracam do zdrowia

Ale w koncu wstawilam, jednak lojalnie ostrzegam ze jestem bez podkladu, tylko tusz na rzesach, wlosy wolaja o fryzjera, mam fryzure zwana - 3 sekundy a i jedno zdjecie jest z pracy, bo czarne nosilam glownie tam (i widac jak mi sie cera blyszczy po zdjeciu maseczki
)