![]() |
#601 |
Konto usunięte
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36119446]Byłam na spacerku, zrobiłam 4,2km szybkim marszem
![]() ![]() I w nagrodę na podwieczorek zjadłam mały kawałek ciasta mojej mamy ![]() Brawo ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie była to jakaś bomba kaloryczna, a niesamowicie poprawiło humor ![]() Czasem można sobie pozwolić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36120057]Nawet nie wiem, co to jest - kakaowy pieczony spód, na to dość cienka warstwa bitej śmietany, a na górę dżem z czarnej porzeczki - też cienko.
Nie była to jakaś bomba kaloryczna, a niesamowicie poprawiło humor ![]() Czasem można sobie pozwolić ![]() Juuuuuuż mi smakuje ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam 2 ciastka z kleiku ryżowego dzisiaj :/ upsss
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Co to jest dwa ciastka
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Zadomowienie
|
Jezuuuuu ale namachały
![]() Dieta dziś utrzymana, a pod koniec dnia wpadły 3 małe piwka ![]() ![]() ![]() Znalazłam dziś miarkę i niestety w talii mam nieustająco 74 ![]() ![]() ![]() I postanowiłam nie ważyć się przez najbliższy tydzień, bo czekam na @ i już czuję, że jestem cięższa. I zaczyna się nadmierny apetyt i zachcianki na jedzonko ![]() Dobra, biorę się za szybkie nadrabianie. A potem pewnie spać, bo padam na ryj ![]()
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Brawo za ćwiczonka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PMS i @ rządzi się swoimi prawami ![]() ![]() ![]() Ja po dzisiejszym sprzątaniu jestem taka wymemłana, że też zaraz chyba pójdę do wyra ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor wszystkim!!
Jak Wam minela sobota? Ja podobnie jak wczoraj do kolacji pozwolilam sobie na lampke wina ![]() Agatak87- kiedy slub?? I jak idzie reszta przygotowan, bo widze ze kicke juz masz ![]() Myszunia - ja tylko powiem, ze zgadzam sie z agatak87 i z heroine86. Zeby chudnac trzeba jesc!! Moze brzmi to paradoksalnie ale taka prawda!! Nie pamitam kto pytal, ale tak, przeprowadzam sie do innego miasta, ok 30km od tego gdie teraz mieszkam. Niby niewiele, ale bedziem miec z Tz duzo blizej do pracy ![]() Spadam spac, bo jestem wykonczona po tym dniu i po poprzedniej nocy - zle spalam ostatnio. Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Konto usunięte
|
Mój dzisiejszy dietowy rozkład dnia
![]() 1. Śniadanie - 3 małe kromki chleba pełnoziarnistego z twarożkiem i rzodkiewką + ogórek kiszony 2. Drugie śniadanie - 3 łyżki otrębów z jabłkami Sante + jogurt naturalny 180g + łyżka nasion słonecznika + łyżka pestek dyni 3. Obiad - zupa pomidorowa bez dodatków + pół gotowanej marchwi 4. Podwieczorek - kawałek ciasta jak na zdjęciu ![]() 5. Kolacja - kilka cząstek brokuła i kalafiora i plasterków marchwi + jajko sadzone Ćwiczenia - dwa spacery, łącznie niecałe 6km + solidne odkurzanie ![]() Zupa to był kiepski pomysł na obiad, bo bez makaronu czy ryżu w ogóle się nią nie najadłam, będę wiedziała następnym razem. A ciasto to taki mały grzeszek, na który postanowiłam sobie dziś pozwolić ![]() Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#612 |
Raczkowanie
|
witam
![]() od jutra zaczynam walkę z kilogramami, zapisałam się do forum,bo bez wsparcia nie dam chyba rady! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko będziesz prawie dwa tygodnie za nami, nie przeszkadza Ci to? ![]() Napisz coś więcej o sobie - ile ważysz, ile chcesz ważyć, jak zamierzasz to osiągnąć itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja wróciłam z grilla, zabrałam ze sobą pierś kurczaka obsmażoną wcześniej w gyrosie +surówka z papryki i ogórka w przyprawie kurkuma ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że niedziela będzie słoneczna, bo chce pośmigać na rowerze ![]() ![]() Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2012-08-26 o 00:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | ||
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() Lecimy z podsumowaniem: Mój wczorajszy jadłospis: I. Jogurt naturalny z 3 łyżkami muesli orkiszowego i malinami, biała kawa II. Twarożek domowy z malinami (duuużo malin ![]() III. Pierś z kurczaka duszona w pomidorach i curry, 50g brązowego ryżu, 1 ogórek kiszony IV. Twarożek domowy, 12 migdałów V. Twarożek domowy ok. 1400 kcal Trening: 60 min orbitreka - 420 kcal marsz 45 min w drodze do przystanku mało intensywny taniec Grzeszki: Desperados Kasztelan Warka (oj poszalałam, wiem) Aż musiałam się rano kontrolnie zważyć po tych piwach. Zrobiłam to 4 razy i wynik za każdym razem pokazywał 66,3, czyli -0,7 mniej niż wczoraj. Oj dziwne to ![]() A impreza wczoraj super ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36120057]Nawet nie wiem, co to jest - kakaowy pieczony spód, na to dość cienka warstwa bitej śmietany, a na górę dżem z czarnej porzeczki - też cienko. Nie była to jakaś bomba kaloryczna, a niesamowicie poprawiło humor ![]() Czasem można sobie pozwolić ![]() Pysznie wygląda ![]() Cytat:
![]() Jak robisz na grilla? Jaką zalewę? Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 | |||
Raczkowanie
|
Dzien dobry!!!
Melduje spadek 1,2 kg!! Obecnie jest 54,9 ![]() Jeszcze tylko trzeba to dzis ladnie utrzymac,bo w weekend zawsze jest trudniej na diecie. Wczoraj sie udalo i nic nie podjadalam miedzy posilkami jedynie tak jak juz pisalam: wczoraj wieczorem skusilam sie na lampke wina. Cytat:
Krewetki nabijam na patyczki do szaszlykow obsypuje jakas pikantna przyprawa: pili-pili najczesciej i wrzucam na grila.zalewy nie chce mi sie nigdy robic, a tak tez jestpyszne i nie tluste ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Raczkowanie
|
Cześć ciężko mi będzie nadążyć, wczoraj cały dzień zajmowałam się dziećmi znajomej, a później z mamą pojechałam na zakupy 'dietowe'.
Wczorajsze menu: I: starta marchewka z jabłkiem + kromka chleba pełnoziarnistego z łyżeczką miodu i plasterkiem twarogu II: jogurt owocowy 0% 300g III: twaróg z jogurtem naturalnym + troszeczkę soli + kawałek startego ogórka IV: 2 marchewki V: kromka chlebka pełnoziarnistego z połową łyżeczki miodu + ok. 60g mozzarelli W międzyczasie: dużo wody, gumy do żucia ![]() ![]() A dziś jako pierwsze danie: owsianka na mleku 0,5% ze startym jabłkiem ![]() Na drugie śniadanie będzie: nektarynka z kostką gorzkiej czekolady Obiad: Pierś z kurczaka w jogurcie naturalnym z ziołami + ryż brązowy (pół saszetki) ![]() Siedzę teraz z żelatynką na głowie, posprzątam i może znajdę chwilkę przed pracą aby doczytać co tam pisałyście wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale dziś zapowiada się lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
lora nie przejmuj się tym frugo, co to jest dw łyczki, też o tym pomyślałam, że wczoraj jakoś mało i ogólnie jakby brak obiadu, a dziś już lepiej
![]() zmęczona jestem, muszę odpocznąć, bo nie dam rady killera zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 | ||
Zadomowienie
|
Ja już po siłowni i drugim śniadanku.
Teraz pora na kawkę ![]() Cytat:
![]() Na kolacje miała być sałatka jeszcze, ale byłam tak napchana, że nie byłam jej w stanie zmieścić ![]() Gratuluje spadku ![]() I dzięki za sposób na krewetki ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#622 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Agulaaaa odpoczynek się należy ![]() ![]() A ja znowu zgrzeszyłam oprócz cząstki czekolady michałka... Dziadkowie przyjechali i przywieźli cały worek moich ulubionych cukierków czekoladowych ![]() ![]() ![]() ![]() Do obiadu dodaję jeszcze fasolki szparagowej. Następna przekąska: jogurt owocowy 0% (już w pracy) Kolacja: (również w pracy) twaróg z jogurtem naturalnym z łyżką: zarodków, orzechów laskowych, słonecznika i rodzynek. włosy jakieś takie proste się zrobiły po tym laminowaniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Orzechy z serkiem przesunęłabym na podwieczorek i wywaliła rodzynki, a na kolacje białko+warzywka
![]() |
![]() |
#624 |
Raczkowanie
|
nie przeszkadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |||||
Zadomowienie
|
Hej laski
![]() Właściwie to ja też powinnam tak napisać. Talii brak ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36122918]Mój dzisiejszy dietowy rozkład dnia ![]() 1. Śniadanie - 3 małe kromki chleba pełnoziarnistego z twarożkiem i rzodkiewką + ogórek kiszony 2. Drugie śniadanie - 3 łyżki otrębów z jabłkami Sante + jogurt naturalny 180g + łyżka nasion słonecznika + łyżka pestek dyni 3. Obiad - zupa pomidorowa bez dodatków + pół gotowanej marchwi 4. Podwieczorek - kawałek ciasta jak na zdjęciu ![]() 5. Kolacja - kilka cząstek brokuła i kalafiora i plasterków marchwi + jajko sadzone Ćwiczenia - dwa spacery, łącznie niecałe 6km + solidne odkurzanie ![]() Zupa to był kiepski pomysł na obiad, bo bez makaronu czy ryżu w ogóle się nią nie najadłam, będę wiedziała następnym razem. A ciasto to taki mały grzeszek, na który postanowiłam sobie dziś pozwolić ![]() Co myślicie?[/QUOTE] Ja myślę to, co odpowiedziałaś sobie sama. Kiepski obiad. Reszta pycha i ślicznie wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, że ja czasem po piwkowaniu też ważę mniej na drugi dzień. Wiem, że piwo dietetyczne nie jest, ale lubię i czasem sobie pozwalam. A co! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziś pospałam trochę dłużej, w związku z tym będzie jeden posiłek mniej (czyli nie będzie drugiego śniadania). A więc: I: omlet z cebulką, pieczarkami i pestkami, kiełki, pomidor z odrobiną oliwy i świeżą bazylią II: będzie udko z kurczaka + warzywa (kapusta czerwona, cukinia, cebulka) gotowane na parze, dodam może jeszcze świeżej papryki III: będzie jakaś lekka sałatka z rukolą, pomidorem, papryką i mozarellą IV: będzie twaróg chudy skropiony oliwą, pomidor, papryka, kiełki Pochwalę się, że zaliczyłam po śniadaniu godzinę pedałowania = 15 km ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
![]() |
#626 |
Raczkowanie
|
wg dziewczyny gratuluję wytrwałości, tak czytam,czytam i serce mi rośnie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
Plan na dzisiaj:
śniadanie: grahamka z szynką i pomidorem. 2 śniadanie: nektarynka. obiad: schab (duszony) w sosie chrzanowym, łyżka buraczków i pomidor. podwieczorek: jogurt naturalny z granolą. kolacja: serek wiejski z natką pietruszki i rzodkiewką. Co myślicie?
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2012-08-26 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() my z TZem poszliśmy na balety ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#629 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A o ktorej Ty wstajesz w niedziele, ze ok 10 jestes juz po silowni??? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie!!! Tez bym sobie poszla potanczyc!! Brakuje mi imprez ze znajomymi jakie urzadzalismy podczas studiow... echh... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
ja przed obiadem zrobiłam killera, teraz sobie odpoczywam, kurczę pogoda nieciekawa, a chciałam iść na rower
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.