|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam,zamienię...
Cytat:
![]() ![]() Jak wiesz zbieram wszystko co sie da z wykrojnikow a akurat kilku paierow jestem w stanie ( z bolem serca ) sie pozbyc... wiec moze bys sie pokusila na te moje "marnoty" ![]()
|
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
książki na wymianę nadal aktualne. Szukam dobrej duszy, która potrafi mi zamówić i kupić gazetkę Kreativ mit karten, szukam scrapków bożonarodzeniowych i wyciętych z wykrojników
Edytowane przez Ainka30 Czas edycji: 2012-08-12 o 12:29 Powód: dodatek, |
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Z racji porządków w szafie, chętnie wydam kilka rzeczy, których w zasadzie nie używam, a może przydadzą się którejś z Was ...
1. mały mix sztucznych kwiatuchów 2. jakieś koraliki - głównie fioletowe 3. kilkadziesiąt arkuszy bibuły prostej w różnych kolorach 4. papierki ze świątecznymi motywami- a raczej skrawki papierków, trochę się ich uzbierało, a ja jednak za kartki świąteczne się nie zabieram bo mi nie wychodzą ... (niektóre kawałki są poobszywane nieudolnie przez moją mamcię, ale może też się przydadzą 5. papiery do pakowania oraz tapety (motyle, urodzinowe, kwiatowe...) edit: 1,2,3,5 - Ainka30 4- agnes99 wydane
Edytowane przez Nanusiaaa Czas edycji: 2012-08-13 o 15:39 |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co byś chciała za czwóreczkę świąteczną?
|
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
coś niewielkiego
posiadasz jakieś wycinanki, które mogą mi się przydać przy robieniu kartek? jakieś wzorki, falbanki, zwijaski, sama nie wiem jakoś się dogadamy
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
mam trochę rzeczy do kartek zawijasy , koronki bazy do kartek napisz na Pw
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Chciałabym sie dowiedzieć w zamian za co mogłabym dostać tą zwijarke do włóczki? Edytowane przez Kasiakasiunia Czas edycji: 2012-08-24 o 11:21 |
|
|
|
|
#1628 |
|
Przyczajenie
|
Mam na zbyciu książki :
Pieczara gromów Mezczyzni sa z marsa a kobiety z wenus Sprawy kobiece sprawy intymne Pierścień i róża Kwestia wyboru Pieśni papieskie niezbednik pielgrzyma Angielski dla poczatkujacych Astrologia Ksiega wróżb i magii 2 w 1 - Złoty wiek , Wyśnione sny W samym sercu morza testy bawiac sie poznajesz siebie ryby akwariowe słodkowodne charaktery numerologia ksiązki wybrane: Na ratunek Julia i romeo Diamenty w buszu Pacjent Puste krzesło Przesilenie zimowe 12 w skali beauforta farma nad wydma prócz ksiażek: cekiny , znajda sie jakies koraliki , cienie do powiek itp , tasiemka czerwona kwiatuszki . Musze poszperać w szafie
Edytowane przez Kasiakasiunia Czas edycji: 2012-08-20 o 16:03 |
|
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
Co chcesz za cekiny i koraliki oraz tasiemkę?
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Przyczajenie
|
A co możesz zaproponować
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Rozeznanie
|
a czy odczytałś mojego emaila
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wymienię ten oto dziurkacz brzegowy na inny dziurkacz brzegowy. Ten jest praktycznie nowy, używany max 5 razy, po prostu nie mam pomysłu jak go wykorzystać i leży w pudełku, a może komuś się bardziej przyda. |
|
|
|
|
#1634 |
|
Rozeznanie
|
Czy jakaś dobra dusza ma może dziurkacz ozdobny ze wzorem listka? Takim jak na zdjęciu i mogłaby mi powycinać trochę różnokolorowych ?
Ja mogę się w zamian powycinać skrapki stokrotek (wzór na zdjęciu tylko chyba2cm ) i motylków Proszę o inf na pw
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
Mam do oddania:
-mnóstwo różnorakich serwetek (zdjęcia dla chętnych) - lakier matowy wodny np. do decoupage firmy Pentart (napoczęty, ale zostało nie mniej niż 90%) - Preparat opóźniający schnięcie farb akrylowych NOWY z ceną 22,50 firmy Ritardante - Medium do świec NOWE - książka "Rysowanie, szkoła dla początkujących" Naomi Lyons - przedmioty do ozdabiania np. decoupage (drewniane pudełeczko z zamknięciem, wieszak z 3 miejscami na powieszenie ubrań, zakładki do książki, podkładki prostokątne pod kubek. Byłabym szczęśliwa gdyby ktoś za te rzeczy kupił mi lub oddał farby do malowania porcelany, które wypieka się w piekarniku. Chciałabym również czarną konturówkę do malowania porcelany, białe, gładkie kubki, filiżanki itp. Pędzle nylonowe.
|
|
#1636 |
|
Wtajemniczenie
|
bleuo a czy te naczynia muszą być z jakiegoś specjalnego tworzywa? byłabym zainteresowana lakierem do decupage, a mam w domu jakieś gładkie naczynia bez wzorków, więc może byśmy się dogadały jakoś...
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
|
|
|
|
#1637 |
|
Rozeznanie
|
Takie zwykłe porcelanowe, tylko bez żadnych wzorków czy wgłębień, zresztą chciałabym je najpierw zobaczyć na zdjęciu. Ten lakier ma 100 ml i bede miała jeszcze jeden do oddania taki 2 w 1 klej i lakier w większym opakowaniu, ale dopiero gdy skończę jedną pracę.
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
blue to jutro, a najpóźniej w niedzielę zrobię zdjęcia i pokażę co mam... a miseczki, salaterki, talerzyki też mogą być?
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
|
|
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
ok. to wiem co fotografować. filiżanki ze spodeczkami rozumiem...
|
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
A ja chętnie przyjełabym za zwrot kosztów przesyłki wycinki z dziurkaczy- typowo świąteczne( choinki itp) oraz okazjonalne- stokrotki, listki.
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę Ci podesłać na maila zdjęcie swoich dziurkaczy, to dasz mi znać czy coś chcesz
|
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Rozeznanie
|
ponawiam swoją prośbę o nacięcie listków
oddam koszty przesyłki i papierów albo jakoś się zrewanżuje przydasiami plis prosze o pw
|
|
|
#1645 |
|
Wtajemniczenie
|
bleu0 przepraszam, ale okazało się, że mama oddała filiżanki bez wzorków dla wujka na wioskę, mama nadzieję, ze się nie gniewasz...
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam wszelakiej maści białych gwiazdek, śnieżynek, nie z dziurkaczy, tylko z wykrojników. W zamian na pewno coś fajnego znajdę.
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
ja coś mam takiego,chętnie wytnę
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- podaj adres email , jak nawycinam to wysyłam szybko do ciebie |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam na zbyciu płytki B i płytkę C do wycinania i wytłaczania w maszynce Cuttlebug, jeśli byłby ktoś zainteresowany proszę o wiadomość na p.w.
|
|
#1650 |
|
Zadomowienie
|
jakie potrzebujesz listki? na CITO?
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

(niektóre kawałki są poobszywane nieudolnie przez moją mamcię, ale może też się przydadzą
posiadasz jakieś wycinanki, które mogą mi się przydać przy robieniu kartek? jakieś wzorki, falbanki, zwijaski, sama nie wiem
jakoś się dogadamy