|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Zooośka, coś dla Ciebie
http://demotywatory.pl/2036470/Piwo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dla mnie nutella to ma być nutella jakies podobne są łe ;/
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy mnie macie już za takiego wielkiego alkusa tu....
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
No fakt, nutella to nutella
No coś Ty młoda jesteś to szalej! później wątroba już nie pozwoli zooska, a Ty jeszcze nie poszłaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Hiehie, great!:P
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
Dobra dziewczynki- wrócę we wtorek ;p Postaram się w miarę trzymać postanowień, ale nie ma co obiecywać :P
Miłego ;** |
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam
|
#3219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja miewam podobne skurcze, dodatkowo bardzo drętwieją mi kończyny. moja metoda jest taka że kupuje magnez+ potas czyli 'asparaginian plus' i po miesiacznej kuracji mi przechodzi. potem jak po paru miesiacach znów jestem wypłukana i sięzaczyna na nowo to znów to biorę i jest poprawa. |
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zamówiłam spodnie S z Allegro, mam motywację pewnie i tak w nie wejdę, ale kilka cm jakby spadłlo, to i tak by było fajnie ![]() U mnie szara, chłodna pogoda, ale wolę to, niż 30 stopni i żar z nieba W nocy popadało, to czyste powietrze jest ![]() idę zjeść śniadanie i do kościoła
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Choco A masz aparat na górę i na dół? Bo gdzieś mi umknęło, jak pisalaś o tym
Jejku...to strasznie boli, mój Tż miał i był na większej diecie niż ja wtedy Fajną opcją są te Gerbergi dla dzieci na obiad A najgorzej będzie jak będziesz szła na pierwsze dokręcanie To jest rzeźnia!^^
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Jak ja się cieszę,że dziś wracamy do domu Cza sie ogarnąć,bo w sobotę ślub
![]() Heroine Widzę,że zmieniłaś avatr
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
I dlatego właśnie nutelli nie kupuję
Tylko te małe z biedronki kremy (one w umie b.dobre są !) Bo jak kupi nutell, to ja ją wyjadam łyżkami ze słoika![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Odpoczywaj![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Choco U mnie też nieciekawa pogoda, szaro i smutno, aż mi się nastrój pogodowy udzielił!:/ A który raz zamawiasz już spodnie z allegro? Ja tak nie ufam temu...ja jestem człowiekiem, który musi zmierzyć wszystko, dopiero się przekona czy pasuje czy nie, a po wymiarach to tak średnio... ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Like Jak mała paczka to jesteś rozgrzeszona !!! Ja też wciągnęłam wczoraj 70 g wielozbożowych pomidorowych chrupek. Ale to nie są typowe chrupki/chipsy tylko takie jakby krakersy... Nie umiem opisać![]() Zakładaj wątek w końcu ze swoimi ciuchami !!!
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
Hi
![]() Ale mam czytania a nie było mnie 2 dni. Strasznie pracowity weekend, malowanie sprzątanie kafelkowanie, ale wreszcie mam mieszkanko urządzone i co najważniejsze mam żaluzje w sypialni Jeszcze tylko w środę meble do kuchni mi przyjadą wreszcie będzie na czym gotować, bo narazie mam kuchenkę elektryczną i jedną szafkę 80 cm w kuchni no i oczywiście zlew wiec ugotowanie czegoś to sztukaSpadek wagii tylko 700 g, ale w sumie diete tylko od środy trzymałam a dzisiaj niedziela teściów mam w domu więc obiadki itp staram się poprostu mało jeść i unikać więglowodanów. Jutro już dietetyczne jedzonko bo w sobotę mam wesele i muszę jeszcze 2 kg najlepiej schudnąć.
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wróciłam z imprezy to miałam takie wyrzuty sumienia, że nawaliłam lakieru i pianki na włosy i nałożyłam olejek z Alterry na całą resztę nocy, który im została
![]() Przed chwilą wstałam, wypiłam wodę z cytryną, zjadłam śniadanie, teraz dobudzam się kawą. Jeszcze prysznic i na 11 umówiłam się z koleżanką, żeby iść na plac zobaczyć ciuszki, mam nadzieję że padać nie będzie!!! ![]() Planuję na dziś ściski w folii i brzuchy, ale zobacze co z tego wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Juno No to super, jeszcze troszkę i będzie mieszkanko idealne ![]() 2 kg w ten tydzień chcesz schudnąć...hm dla mnie nierealne trochę
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie a wadze 57,2 a jeszcze troche @ także nie jest źle. Mam nadzieje że bedzie lepiej Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-08-26 o 10:27 |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3228 | |
|
Zadomowienie
|
Zooska To była paczka 150g.
ale palą w ryj,masakra ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Booosz....znowu mi sie jakieś chore piosenki wkręciły
:brzydal : Ach, wgl to z tej wizyty u koleżanki wylądowałam pod Wrocławiem w domku jednorodzinnym o znajomego znajomej, która zna... xD Masakra, ale się wybawiłam. Pokapałam sie w baseeeenie![]() ![]() ! Wypasiony ten dom, wszędzie kafelki, salon wielkości mojego mieszkania Jakaś burżuazja... Jejku, zaskoczenie pełne, ale nie chciałabym tam mieszkać. Jedyne czego im zazdroszczę, to ogród. A tak...zero uczucia w tym zimnym, surowym mieszkaniu.---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
MOże masz jakieś fajne rzeczy, co ja nie mam a bym chciała xD!oooo, ja jadłam takie, ale pomidorowe ![]() http://weganskiepysznosci.blogspot.c...-otmuchow.html
|
|
#3230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem wiem ,ale trzeba sobie wyżej poprzeczkę ustawiać Myśle nad jakoś szybką dietą białkową gdzie mogę te 2 kg zgubić a potem normalnie 1000 i kochane 5 zdrowych posiłków. Najgorsze jest to, że w przyszłym tygodniu przyjedzie do nas kuzyn Tż z dziewczyną na którą jak patrze to czuje się na wieloryb Już jak w tamtym roku byliśmy nad morzem to miałam wyrzuty sumienia i zamiast schudnąć to przytyłam jeszcze Co to jest za olejek z Alterry??
No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej "Ooo Muszu Ty geniuszu" 我爱你 M Edytowane przez Juno123 Czas edycji: 2012-08-26 o 10:33 |
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Wgl nie wiem o co chodzi, ale ostatnio muszę dosłownie wmuszać w siebie śniadanie
Bo jak nie, to nie potrafię zjeść, a jak zjem, to muszę czekać jakieś 20minut, bo mi niedobrze![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Juno W odwiedzinach znajomych/rodziny przeważnie tak jest bo się smakołyki szykuję, których potem aż szkoda nie jeść^^! http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAA&dur=472 ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Dodałam 1 zdjęcie do albumu "W trakcie odchudzania". Znalazłam takie, co ważyłam 65 kg. Doskonale widać moją figurę gruszki. Ramiona szczupłe, talia jeszcze jaaakoś jaaakoś, chociaż też bardzo przybrała na wadze, a d.pa i uda to już wgl masakra, wtedy obwód uda miałam aż 64 cm!!!! A teraz marudzę jak mam 57 ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Uciekam na zakupy, buźka!!! Biorę ze sobą małą pitną Activię Wszamię ok 12.30
|
#3232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jaką masz sukienkę pochwal się ???Ja nie mogę się na kolor zdecydować. Wieczorem wrzucę zdjęcie to mi doradzicie plizzz
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymiary się zgadzały, na stronie Stradivariusa (bo z tej firmy jeansy) sprawdziłam nawet rozmiarówkę i S-ka jest idealna, ale i tak będę gubić kilogramy, oj będę Jeśli nie, to mam prawo zwrócić ![]() Cytat:
Górę miałam zalożoną w marcu tego roku, a dół cztery dni temu ![]() Dokręcanie już miałam, bolało jak jasny.... I co najlepsze, miałam dokręcanie w tym samym dniu, co zakładanie dołu, więc była masakra ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Like - śliczna sukienka!! Matko jaki kolor bombowy super wyglądasz
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() melduje się że żyje nie mam dużo czasu by siedzieć na wizażu bo ciągle z kuternogą jeździmy gdzieś a dziś chcieliśmy w domu trochę posiedzieć to mamy zaproszenie na grilla a tak marzy mi sie kiełbaska ![]() ![]() Dodałam zdjęcie z serii najnowsze Żelki a i nie sory za krzywe nogi ![]()
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Ja się witam i zmykam, bo mam pół godziny do wyjścia na obiad do teściów a dopiero umyłam łeb, jestem nieumalowana i nie wiem (=nie mam Żelka jaka Ty laska ![]() Później do Was zajrzę, paaa ![]() ![]()
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boli jak po zakładaniu ![]() Druciki też mam wymieniane na grubsze na górze mam 16, a na dole 12
|
|
|
#3239 | |
|
Zadomowienie
|
Część dziewczyny Czytam Was i czytam...
Zośka jaka Ty laska jesteś Ważymy podobnie a wydajesz mi się chudsza ode mnie ![]() Juno, Like_a_women ja też mam w sobote weselicho Swoje dziwnie mi jak pomyślę że juz nie będę panienką :/ siedze sobie teraz i pije leszka ![]() Like sukienka śliczna, w moim typie ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
laska z Ciebie że aż
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() Jaaaak Ci faaaajnie, grill!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
No to baw się dobrze, najedz i wracaj do nas ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Milena Ja mam 174 cm, więc tusza mi się rozkłada po wzroście Najlepiej się czuję przy 57kg, wtedy nie narzekam na żadną część ciała, nie przesadzam z dietą, ale ćwiczę i tyle A teraz dążę do 58kg do 13.09 Aktualnie ważę 63kg-61kg nie wiem o co chodzi, bo jednego dnia waga mi tyle pokazuje, a drugiego inną liczbę, więc No. Hehe, dziękuję, ale to tylko złudzenie W ubraniu jeszcze, ale bielizna to pogrom![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Na zakupy nie wzięłam sobie tej Activii w końcu, ale mimo że byłam glodna, to nie rzuciłam się na wszech obecne bulki slodkie, słodycze, frytki, gyrosy (NAWET WEGE BYŁY!!!^^) tylko grzecznie wróciłam do domu i wypiłam Activię małą i wzięłam się za robienie obiadu. Tak więc: -3 duże łyżki ziemniaków z jogurtem naturalnym i koperkiem -sałatka z pół pomidora i pół ogórka z jogurtem i przyprawami -2 małe jajka sadzone z curry bez tłuszczu ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Dobra, wprowadzam na nowo zawijanie się folią i ściski w niej Pamiętam, że to przyniosło świetne efekty, ale jak tylko przestanie się to robić, to centymetry wracają :/ dzień 1
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

młoda jesteś to szalej! 

ostatnio to tak mnie bolało, że się rozdarłam z tego bólu 
W nocy popadało, to czyste powietrze jest
Jejku...to strasznie boli, mój Tż miał i był na większej diecie niż ja wtedy
A najgorzej będzie jak będziesz szła na pierwsze dokręcanie 
Jak ja się cieszę,że dziś wracamy do domu 
!) Bo jak kupi nutell, to ja ją wyjadam łyżkami ze słoika
!!!