|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rose absolue za złotówkę
Cytat:
hej witaj... ![]() ja też się zastanawiałam jak otrzymałam So Elixir czy się zaprzyjaźnimy ![]() dzisiaj jak je uzyłam i siostra spytała co tak pieknie pachnie... to spojrzałam na nie miłym okiem
|
|
#2702 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: rose absolue za złotówkę
Cytat:
Gdy przyszlam na matury popsikana vanille noire nawet dyrekcja zworcila uwage co tak ladnie pachnie Od razu maturke pisalo sie lepiej
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Dziewczyny, jeśli chodzi o odżywki do włosów/ maski itp. to jest coś godnego polecenia z YR do włosów suchych?
|
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj wykorzystać dwa grupony i dwie książeczki czekowe i dostałam wszystko co planowałam
Obkupiłam się jak dziki miś
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak nie podpasuje mi to moja mamunia napewno sie ucieszy bo mamy zupelnie inne gusta, co mi sie podoba to jej nie itd Tylko jednego zaluje ze nie znalazlam waszego watka przed zamowieniem, bo tak to pokusilabym sie jeszcze o te pastylki No ale coz. A co do mojego zamowienia to wzielam:-dwufazowy plyn do demakijazu z blawatkiem-balsamy do ust (w sumie wyszlo ze 4 bo w promocji 2 za 1) wanilia i kokos -Mleczko do ciala PN kokos i owies -zel do ciala PN wanilia i jeżynka -oczywiscie vanille noire- tym razem 30 -dezodorant zielona cytryna -szampon: do wlosow blond, do wypadajacych, do suchych (x2) -pompeczka I to chyba bedzie wszystko Jutro niezla sumka pojdzie w rece kuriera, oby tylko warto bylo bo oprocz vanille noire i szamponu do suchych nic z tego jeszcze nie testowalam
"Whatever happened, happened for a reason and couldn't have happened any other way." Edytowane przez asiunia291 Czas edycji: 2012-08-26 o 21:44 |
|
|
|
|
#2707 |
|
Zadomowienie
|
Chwalę się
https://dl.dropbox.com/u/57816865/20...2020.36.26.JPG gruopon za 29 zł i 50 zł +nagroda za pierwszy poziom pieczątek. Fajny ten podkład się wydaje być, jutro będę testować
|
|
|
|
#2708 |
|
Konto usunięte
|
moje zapachy YR:
*Moment de Bonheur miniatura 5ml *Vanille Noire *Secret d'essences voile d'ambre 15ml *Neonatura Cocoon *Naturelle *woda kolońska werbena *woda kolońska bambus *woda kolońska cedr *PN kokos 100ml *PN wanilia 100ml *PN kokos&ananas 20ml |
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
moje zapachy Yves Rocher:
Neonatura Cocon 50ml Vanille Noir 30ml Flower party 50ml Comme une Evidence wersja toaletowa 75ml Comme une Evidence wersja perfumowana 50ml So Elixir 50ml EDP 2 sztuki So ELIXIR edt 30ML Moment de Bonheur EDP 30ml Ode a l'Amour EDT 50ml Monoi de tahiti 100ml Z miniaturek to: Vanille Noir 5ml Iris Noir 5ml Tendre Jasmin 5ml Czaje się jeszcze na kolejną Neonaturę i Te perfumy 30ml z pompką Comme une Evidence i Ambrę ahh.... PS. Nie moge przeżyć braku Neonatury souffle ;((( Nadaję się do leczenia bo ja mam aż 19 żeli w zapasie Yvesa Rochera i 3 kartony wypachane innymi rzeczami po brzegi....rodzina każe iść na odwyk
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ciągle utrzymywałam, że nie jestem nienormalna, ale jak teraz patrzę na mój wątek wymiankowy, ile ja kosmetyków jestem w stanie oddać... Niby to w zamian za inne kosmetyki, ale tych, które są mi niezbędne/są naprawdę trafione i ich nie oddam, jest duuużo mniej niż tej reszty. Odbieram w tym tygodniu zamówienia i oprócz ewentualnego zakupu BB z YR, uwaga!!! od września OSZCZĘDZAM |
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A wogole zapach podobny do Vanille Noire czy troszke lzejszy?![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
|
|
#2712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Garniera miałam i się nie polubiliśmy, z Maybelline mnie kusi, bo ma całkiem dobre opinie. Ogólnie używam minerałów, ale mieszam 2 odcienie i czasami wstaję rano i nie chce mi się znooowuuuu sypać tych proszków, bawić się pędzlem, potem myć ten pędzel, a jeszcze coś rozsypię nie daj Boże... A krem to krem, wyciskasz, nakładasz, myjesz łapki i już. Taka odmiana na bardziej leniwe dni by mi się przydała
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam 2 grupony o wartości 100zł każdy
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Konto usunięte
|
asiunia- nie używałam jeszcze.
wanilia i kokos czekają na zimę. ale z testów w sklepie zapach wydaje się ciepły i bardzo przyjemny. wytrzymał kilka godzin na nadgarstku. podobno kokos i wanilia są dużo trwalsze niż owocowe PN.wanilia PN jest słodsza niż VN. VN ma jakąś dymną nutę, jest głębsza imo. trwałość VN jest niezła, cały dzień zostaje ze mną. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2012-08-27 o 00:20 |
|
|
|
#2715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejciu, co za zakupy piękne Używałaś już może toniku? Zbieram opinie, bo sama planuję zakup, ale mam cerę bardzo suchą i nie wiem czy będzie dla mnie dobry jak do normalnej jest teoretycznie. No i ten alkohol w składzie. Krem ten "bogaty" też kusi...A właśnie, a propos mleczka do suchej skóry - ono dobre jest faktycznie? I jaki ma zapach? Cytat:
Jak ja Wam zazdroszczę tych gruponów, też bym się na dwa te 100 zł skusiła Za jaką kwotę można coś wziąć w prezencie przy drugim poziomie pieczątek w stacjonarnym? Opłaca się do trzeciego cisnąć czy już lepiej teraz wykorzystać?
|
|
#2716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), akurat kupowałam kilka rzeczy i pani mówi mi, że mogę wziąć prezent. I tak się spieszyłam, że wzięłam balsam oliwkowy w słoiczku, nawet nie znałam jego zapachu, no i teraz stoi, nie mogę się do niego przekonać. A nie można niestety wykorzystać tych pieczątek później, co za bezsens
|
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliwka jest całkiem w porządku. Ale nie rozumiem ostatniego zdania, że nie można wykorzystać później - o co dokładnie chodzi?
|
|
#2718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pytania o kremy BB, niestety nie wiem kiedy sie pojawia w sklepach. Na ulotce, którą zakosiłam ze sklepu jest enigmatyczne stwierdzenie- początek września
Przypuszczam, że będzie to pierwsza połowa września, na pewno przed końcem obowiązywania ulotki t.j. do 16.09 Ekspedientka nawet nie miała pojęcia o czym mówię więc nie dowiedziałam się niczego konkretnego
|
#2721 |
|
Rozeznanie
|
dostała juz ktoras z Was ulotke na wrzesien?
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się chwalę silną wolą
(wiem,że nie pasuję do wątku). Nie kupiłam NIC jak była darmowa przesyłka. Uznałam,ze nawet za złotówkę nie biorę nic jak nie potrzebuję. A maseczki mam już trzy to potem co z nimi zrobię?A jak się chwalicie zapachami YR to ja też. Zostawiłam sobie tylko to co lubię. Poza nimi miałam niemal chyba wszystko ale wydałam. Pełnowymiarowe mam: - neonatura cocon - rose absolue - naturelle - monoi - nowa różyczka Miniatury: - evidence - wszystko z secret d'esenses - ming shu - so elixir - MdB A kroś pytał o neonature souffle? Dla mnie pachnie jak rozpuszczone ogóry:P
|
#2723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tonikiem przetarłam wczoraj buzię przed spaniem i niestety zostawił uczucie ściągnięcia, ale po myciu żelem nie użyłam kremu, a przy moim suchotnikowym ryjku powinnam Poużywam trochę i dam znać. Krem bogaty miałam i faktycznie jest cholernie bogaty Wczoraj kupiłam jeden bogaty i jeden żel- krem do stosowania na dzień To mleczko migdałowe mnie nigdy nie przekonywało, kupiłam pierwszy raz i wczoraj wieczorem się w nim zakochałam Moja skóra pije je momentalnie, ale zostaje na skórze lekka otoczka. Nie lepi się, ale skóra ładnie nim błyszczy i nabiera zdrowego kolorku. Jest po nim taka miła i gładka. Nawilżenie świetne Także to mleczko mogę polecić, ja chyba przepadłam dla niego Edytowane przez arbuziak Czas edycji: 2012-08-27 o 10:02 |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie listonosz przyniósł ulotkę do stacjonarnego. Tusz SP powyżej zakupu za 69 zł i woda So Elixir Purple z ulotką za 87,50 zamiast 175 zł. Za dowolny zakup lusterko kieszonkowe, - 40 % na dowolny kosmetyk i -50% na drugi.
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Też nie byłam do niego przekonana, ale z radością zużyłam całą butelkę . Zaskoczyło mnie bardzo miło, podobnie jak peeling z pestek moreli . Chyba przy najbliższej okazji znowu je kupię
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale kwiatki znalazłam na all.
Dziewczyna pobiera opłatę 29,99 PLN za sam fakt złożenia zamówienia z ofert dla nowych klientów gdzie gratisem jest woda perfum. (czyli ona składa zamówienie dla nowej osoby i za to pobiera 30 zł, potem listonosz przynosi przesyłkę osobie która jest zainteresowana - która normalnie płatna. ) Czyli ona ma kasę i gratisy za złapanie nowego klienta. Czyli jak zarobić na nieświadomych konsumentach... Zgłosiłam na all bo ciśnienie mi się podnosi jak widzę takie coś... - a to już nie pierwszy raz się z takimi praktykami spotykam...
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
A kremy BB będą oznaczone zielonym pkt ? Wie któraś może?
|
|
|
|
#2729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Konto usunięte
|
a to cwaniara.
dobrze, że zgłosiłaś.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

)

Gdy przyszlam na matury popsikana vanille noire nawet dyrekcja zworcila uwage co tak ladnie pachnie

wanilia i kokos czekają na zimę. ale z testów w sklepie zapach wydaje się ciepły i bardzo przyjemny. wytrzymał kilka godzin na nadgarstku. podobno kokos i wanilia są dużo trwalsze niż owocowe PN.
06.09.2014
dobrze, że zgłosiłaś.