Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-26, 15:42   #3241
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Heeeeej

Wlasnie wstalam po wczorajszym imprezowaniu do rana
Nie wiem nawet o ktorej wrociłam ,pamietam tylko ze jasno bylo
Takze pospalam sobie do teraz i zabieram sie za szykowanie jakiegos obiadu bo burczy w brzuchu
Chyba mam ochote na moj ulubiony szpinak
Troche zelaza napewno mi sie przyda człowiek sie wmocni bo nie ma lekko

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Dobra, wprowadzam na nowo zawijanie się folią i ściski w niej Pamiętam, że to przyniosło świetne efekty, ale jak tylko przestanie się to robić, to centymetry wracają :/ dzień 1
Ja własnie chyba tez zacznę się obiwjac folia i cwiczyc
W sumie robilam to w zyciu tylko raz
Mi moje uda i pupa nawet az tak bardzo nie przeszkadzaja, lubie pełne kształty ale brzuuuuch to jest jakas pomyłka
Mysle ze warto poowijac sie folia i robic zrobic przy tym chociaz 8Abs

Codziennie zamierzasz sie owijac?
Zaczynamy razem ?

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
No kto wie... Ja idę w Rudzie Śląskiej.A sukienkę mam taką.Kupiłam ją w zeszłym roku tylko na jeden raz,ale teraz się przyda
oooo mamo!!! Cudowna
Kolor bajka
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 16:09   #3242
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Czekoladka No jacha, dawaj zawijaj brzuch!^^ Tak, zawijałam się codziennie przez 2 tygodnie i spadł mi centymetr z ud przy codziennych ściskach w folii, także...łał! Aha i siedzę w tej folii minimum 45 minut

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

200ścisków w folii

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Wiem, że zjadłam obiad o 14.40, ale już się głodna zrobiłam, to wciągnęłam serek homo straciatella 130kcal;P

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-08-26 o 16:13
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 16:19   #3243
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladka No jacha, dawaj zawijaj brzuch!^^ Tak, zawijałam się codziennie przez 2 tygodnie i spadł mi centymetr z ud przy codziennych ściskach w folii, także...łał! Aha i siedzę w tej folii minimum 45 minut

Nooooo proste kochana, atakuje z Toba!

Tylko zrobie to na wieczor, bo narazie meczy mnie strasznie kac jest mi niedobrze

No i zjadlam solidny obiad, szpinak z 2 jajkami niby tylko ok 250kcal ale objetosciowo duzo było i siedze teraz napchana jak wieloryb.
Do tego zrobilam sobie ogromny kubek zielonej herbaty z sokiem z polowy cytryny i jestem tak pełna ze pekne chyba zaraz.
Daruje sobie dzisiaj chyba podwieczorek, na kolacyjke zjem tylko sałatke z pomidorami i sałata i na dzisiaj wystarczy

Zastanawilam się czy nie pojsc dzisiaj na rower, ale chyba bede stanowiła zagrożenie wiec sobie daruje, za to jutro nadrobie z nawiazka
Własnie zapomnialam oznajmic ze kupilam sobie rower
Stary 2012-08-26, 16:28   #3244
Margot85
Wtajemniczenie

Witam! Dziś trochę wczorajsza jestem ale już po długim spacerze na świeżym powietrzu jestem i odzyskałam bystrość umysłu
heroine impreza bez okazji była tzn okazja się trafiła, że wszyscy koledzy z misji razem w końcu czas znaleźli. Jedzonko standardowe- kanapeczki malutkie, koreczki, sałatki itd więc nie mam czym pochwalić- no może tym, że nie zjadłam żadnego ciastka
bialaczekoladka (na marginesie moja ulubiona) to był mój pierwszy raz i jedno nakłucie a Ty to weteranka widzę- mam nadzieje, że i u Ciebie wyniki były ok.
Choco i Coctail a ja Wam aparatów zazdroszczę bo sama zdjęłam swój ok 2miesiące temu i brakuje mi mojego środka odmładzającego nr 1
zooska
uda w foli i ćwiczenia na agrafce to musi nieźle wyglądać
Ale może i ja się skusze jak takie rezultaty są
Stary 2012-08-26, 16:44   #3245
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zooska [/B]uda w foli i ćwiczenia na agrafce to musi nieźle wyglądać
Ale może i ja się skusze jak takie rezultaty są
Ja ubieram spodnie normalnie na tą folię Więc spoko, wygląda normalnie, ale efektywne

Stary 2012-08-26, 17:40   #3246
heroine86
Zakorzenienie

Wróciłam!!!

Jestem lekko trącnięta, bo wypiłam dużą () lampkę wina domowej roboty nie wiem ile miało procent, ale do sklepowego się nie umywa literki mi się trochę plączą i ogólnie mi wesoło teraz piję kawę, coby przywrócić trzeźwość umysłu nagrzeszyłam trochę ale nie mam wyrzutów sumienia, bo w niedzielę pozwalam sobie na odstępstwo od diety
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:00   #3247
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Zaciskanie mocniej aparatu boli jak po zakładaniu
Druciki też mam wymieniane na grubsze na górze mam 16, a na dole 12
To ja miałam teraz wymieniany drucik, ale podkrecanie to moze mnie dopiero czeka Ja dolny mam założyć do końca roku to bedzie harcore Znowu tydzień bez mielenia jedzenia
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-26, 18:01   #3248
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
ja miewam podobne skurcze, dodatkowo bardzo drętwieją mi kończyny. moja metoda jest taka że kupuje magnez+ potas czyli 'asparaginian plus' i po miesiacznej kuracji mi przechodzi. potem jak po paru miesiacach znów jestem wypłukana i sięzaczyna na nowo to znów to biorę i jest poprawa.
Dzięki za info właśnie czytam, że potasu też może mi brakować magnezów na rynku to jest dostatek grunt to wybrać najlepszy i wcale nie chodzi o ten z największą dawką, tylko ten, którego najwięcej z tej dawki się wchłania TŻ mnie tu uświadamia

Cytat:
Hejka Jak ja się cieszę,że dziś wracamy do domu Wczoraj dietowo nawet OK,ale wieczorem przy oglądaniu American Pie-zjazd absolwentów(polecam ten film-mega jajca ) zżarłam paczkę Lays Strong
Cza sie ogarnąć,bo w sobotę ślub
Heroine Widzę,że zmieniłaś avatr
Ja powiem szczerze, że nie lubię tych amerykańskich komedii działają mi na nerwy durne teksty, chamskie żarty sorrry, to nie moja bajka

Zmieniłam mam sentyment do tego avatara, bo to mój pierwszy jaki miałam na wizażu

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Hi

Ale mam czytania a nie było mnie 2 dni. Strasznie pracowity weekend, malowanie sprzątanie kafelkowanie, ale wreszcie mam mieszkanko urządzone i co najważniejsze mam żaluzje w sypialni Jeszcze tylko w środę meble do kuchni mi przyjadą wreszcie będzie na czym gotować, bo narazie mam kuchenkę elektryczną i jedną szafkę 80 cm w kuchni no i oczywiście zlew wiec ugotowanie czegoś to sztuka

Spadek wagii tylko 700 g, ale w sumie diete tylko od środy trzymałam a dzisiaj niedziela teściów mam w domu więc obiadki itp staram się poprostu mało jeść i unikać więglowodanów. Jutro już dietetyczne jedzonko bo w sobotę mam wesele i muszę jeszcze 2 kg najlepiej schudnąć.
Super, że już w miarę się urządziliście nie ma to jak swój kąt no i te żaluzje w sypialni każdy by się cieszył
2 kg to trochę sporo jak na tydzień... ;/
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-26, 18:02   #3249
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Booosz....znowu mi sie jakieś chore piosenki wkręciły:brzydal : Ach, wgl to z tej wizyty u koleżanki wylądowałam pod Wrocławiem w domku jednorodzinnym o znajomego znajomej, która zna... xD Masakra, ale się wybawiłam. Pokapałam sie w baseeeenie! Wypasiony ten dom, wszędzie kafelki, salon wielkości mojego mieszkania Jakaś burżuazja... Jejku, zaskoczenie pełne, ale nie chciałabym tam mieszkać. Jedyne czego im zazdroszczę, to ogród. A tak...zero uczucia w tym zimnym, surowym mieszkaniu.
Co tam śpiewasz chorego?
Ty wczoraj tyle atrakcji miałaś? szalona jesteś imprezka, basenik, ogrody
Ludziom czasem zależy tylko na dobrach materialnych, a uczucia idą na drugi plan... przykre ;/ też znam parę, która wybudowała se taką hawirę, że to przechodzi pojęcie ludzkie dom z dwoma basenami (kryty i otwarty), 5 sypialni, dwa salony, 3 pokoje gościnne, 2 łazienki, kuchnia, jadalnia, garaż, siłownia no kosmos! małżeństwo 5 lat po ślubie, nastawione anty-dzieciowo i tylko kasa, kasa, kasa... po prostu czasem szkoda mi tych ludzi... nie mogłabym tak żyć

Cytat:
oooo, ja jadłam takie, ale pomidorowe
http://weganskiepysznosci.blogspot.c...-otmuchow.html
Też je jadłam! Wszystkie smaki już wypróbowałam pycha!

Cytat:
Dodałam 1 zdjęcie do albumu "W trakcie odchudzania". Znalazłam takie, co ważyłam 65 kg. Doskonale widać moją figurę gruszki. Ramiona szczupłe, talia jeszcze jaaakoś jaaakoś, chociaż też bardzo przybrała na wadze, a d.pa i uda to już wgl masakra, wtedy obwód uda miałam aż 64 cm!!!! A teraz marudzę jak mam 57
No to nie narzekaj!

Cytat:
No kto wie... Ja idę w Rudzie Śląskiej.A sukienkę mam taką.Kupiłam ją w zeszłym roku tylko na jeden raz,ale teraz się przyda
Piękna! jaka Ty chudzinka

Cytat:
No no...obiad u teściów...bosz, uwielbiam takie obiadki Jest wszystko na co się ma ochotę, do wyboru, do koloru^^ No i nie trzeba samemu gotować, tylko dojazd wystarczy xD!

No to baw się dobrze, najedz i wracaj do nas
A ja nie lubię nażarłam się no ale nie zdarza się to często na szczęście

Cytat:
Na zakupy nie wzięłam sobie tej Activii w końcu, ale mimo że byłam glodna, to nie rzuciłam się na wszech obecne bulki slodkie, słodycze, frytki, gyrosy (NAWET WEGE BYŁY!!!^^) tylko grzecznie wróciłam do domu i wypiłam Activię małą i wzięłam się za robienie obiadu.
No to brawo
Stary 2012-08-26, 18:18   #3250
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Heeeeej

Wlasnie wstalam po wczorajszym imprezowaniu do rana
Nie wiem nawet o ktorej wrociłam ,pamietam tylko ze jasno bylo
Takze pospalam sobie do teraz i zabieram sie za szykowanie jakiegos obiadu bo burczy w brzuchu
No hej szaleńcu!

Ty to masz pory wstawania jak o tej porze zjadłaś śniadanio- obiad, to o której kolacja?

Cytat:
200ścisków w folii

Cytat:
Zastanawilam się czy nie pojsc dzisiaj na rower, ale chyba bede stanowiła zagrożenie wiec sobie daruje, za to jutro nadrobie z nawiazka
Własnie zapomnialam oznajmic ze kupilam sobie rower
No Ty lepiej dzisiaj nie idź na ten rower a jaki sobie kupiłaś?

Cytat:
heroine impreza bez okazji była tzn okazja się trafiła, że wszyscy koledzy z misji razem w końcu czas znaleźli. Jedzonko standardowe- kanapeczki malutkie, koreczki, sałatki itd więc nie mam czym pochwalić- no może tym, że nie zjadłam żadnego ciastka
Lubię taki spontaniczne spotkanka no i brawo za niezjedzenie ciastka!

meeedzik, jak tam zdrówko?
Stary 2012-08-26, 18:44   #3251
meeedzik
Zakorzenienie

Hallo
a ja siedzę i podczytuję od rana ale jakoś nie mam weny do pisania
Po południu byliśmy na lodach amerykańskich zjadłam małego, choć gardło mnie jeszcze boli przed chwilą zrobiłam ciasto ( budyń na herbatnikach polany roztopioną czekoladą ) bo Tż miał smaka

Heroine dziękuję zdrówko tak sobie, gardło nadal boli i katar mam straszny aż mnie nos boli dokupiłam jeszcze Coldrexu mam nadzieję, że pomoże
A swoją drogą to chyba jakiś wirus panuje, najpierw moja ciocia była chora, później ja, teraz moja mama, chłopak koleżanki. A najlepsze jest to, że ja nigdzie nie zmarzłam ani nic, nie miałam się gdzie przeziębić nawet.
Stary 2012-08-26, 21:24   #3252
patiuszka
Zadomowienie

Dobry wieczór wszystkim
Znowu zniknęłam, ale tak nagle na spontana pojechaliśmy z TŻ do Wrocławia Było suuuper, dopiero dziś wróciliśmy, zmęczeni, ale zadowoleni.
A co ja się najadłam i ponapijałam przesmacznych rzeczy, same grzechy
Cudowne miasto ten Wrocław, Zooska jak ja Ci zazdroszczę
Pierwszy raz tam byłam na dłużej, bo tak to tylko przejazdem i okolice dworca jak do tej pory zwiedzałam
Mieszkalismy w hotelu, włóczyliśmy się do późna po rynku, a zwiedziliśmy tylko Ogród Botaniczny, Panoramę Racławicką i Muzeum Narodowe.
Na więcej nie starczyło siły, bo jeszcze trzeba było basen w hotelu wykorzystać na maksa
Ogólnie hotelik średni, ale i tak było warto, bo w takim mieście po prostu grzech siedzieć w pokoju

A Panorama, coś pięknego, widziałam ją na fotografiach i w necie, ale nawet mi się nie śniło, że to będzie tak wspaniałe dzieło
Stary 2012-08-26, 22:40   #3253
heroine86
Zakorzenienie

meeedzik, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie ale ten lód to wiesz baty się należą
Co do wirusa, to być może, TŻ ciągle chodzi zasmarkany no ale on to jest na to narażony codziennie dobrze, że jakoś ja (tfu tfu) się trzymam...

patiuszka, pojawiasz się i znikasz jak kamfora o tak, Wrocław jest piękny też byłam tam jeden dzień podczas studiów i też zwiedzałam te miejsca co Ty no i Ogród Japoński (bo to chyba co innego niż Ogród Botaniczny, dobrze mówię, Zooośka? ) no po prostu cuuudo!
Stary 2012-08-26, 23:17   #3254
pipson
Zadomowienie

witam
Ja się ostatnio mało udzielam, ale podczytuję.
Nie udzielam się, bo z dietą srednio - niby juz bylo t e 49 to chyba spoczelam na laurach i nie mam motywacji- boje sie na wage wejsc :/ ale to dlatego, ze ciagle mnie cos goni, gdzies biegam, to nie mam motywacji na dania, walne jogurt, zajem ciastkiem, potem mnie przegłodni to zerze duuzy obiad itp
Dzis np zjadlam ok1100 kcal, ale wiekszosc to cukierki i babeczki :/

jutro obiecuje poprawe

Niby jestem juz zadowolona ze swojego ciala, no i 49 kg to ladna waga, ale te uuuuuda ! Jutro bede w sportowym to kupuje agrafke

zooska, kochanie, jakie konkretne sciski robisz? ;> bo w internecie to miliard roznych zestawow cwiczen a folia, to taka zwykla, spozywcza? ;>
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:01   #3255
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2012-08-27, 09:04   #3256
ChocoMonster
Zakorzenienie

Czeeść
Ja dziś też zaczynam już na 100% Pokonam moje lenistwo i wsiądę na rower Pogoda bardzo fajna, może wybiorę się na tenisa? Ale to jeszcze zobaczymy
Stary 2012-08-27, 09:19   #3257
Like_a_women
Zadomowienie

Choco Coctail Milena Dzięki długo szukałam tej kiecki
Białaczekoladka ale z Ciebie laska i jaka ładna,no no
Heroine Ja też nie lubię bezsensownych filmów,ale na tym naprawdę można się pośmiać.Zero durnych tekstów,ale wiadomo-kwestia gustu
Ale u mnie pogoda... jestem już w domu Moje dziecko za tydzień idzie do szkoły-jaka ja stara jestem Weekendu nie wspominam na szczęście wymiary bez zmian

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2012-08-27 o 09:32
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:47   #3258
Acabar
Raczkowanie

Dobry dzień, mam 24 lata i jestem nałogową cukroholiczką

Byłam z Wami wczesną wiosną, udało mi się dopiąć swego i utrzymałam wagę do... wakacji. Przez wakacje mieszkałam u mamy a tam... pączki, ciasta, ciastka, krówki - wszystko pod nosem (u siebie po prostu nie kupowałam słodyczy i dzięki temu utrzymywałam dobrą wagę). Dwa miesiące u mamy = 3 kilo do przodu.

Teraz zamieszkałam na swoim, chciałabym oczyścić organizm i odzwyczaić go od cukrowego nałogu, w jaki popadłam X.x , wrócić do dawnych nawyków i dawnej wagi, a wiem, że z Wami pójdzie mi to jak po maśle
Acabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:54   #3259
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Hej dziewczyny dorwałam wreszcie kabel od telefonu i mam zdjęcia sukienek. Pomóżcie mi którą wybrać ??

Like a Women śliczna sukienka, ale przy takiej figurze to we wszystkim wyglądasz świetnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01525.jpg (103,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01526.jpg (112,9 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01467.jpg (110,4 KB, 17 załadowań)

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:55   #3260
meeedzik
Zakorzenienie

Hallo
U mnie dziś słonecznie ale zimny wiatr wieje, na termometrze 21 stopni i to w słońcu.

Heroine te lody są tak pyszne, że nie potrafiłam sobie odmówić ale wiesz, że chyba ten lód mnie wyleczył już mnie wcale gardło nie boli mogłam tak od razu
Stary 2012-08-27, 09:59   #3261
ChocoMonster
Zakorzenienie

Ja wszamałam zdrowe śniadanko:
na czczo woda z cytryną,
na śniadanie dwie kromki razowca z sałatą, szynką z indyka, pomidorem, ogórkiem i pieprzem mmm pycha

witm Acabar mów mi Choco

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Juno, sukienka czarna ale wtedy jakieś inne buty, bo będzie jak na pogrzebie
Stary 2012-08-27, 10:10   #3262
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
bialaczekoladka (na marginesie moja ulubiona) to był mój pierwszy raz i jedno nakłucie a Ty to weteranka widzę- mam nadzieje, że i u Ciebie wyniki były ok.
Hahaha Moja tez ulubiona
Ale nie pamietam kiedy ostatnio jadłam
Jak schudne to w nagrode sie pociesze tą rozkosza, ale poki co dluga droga przedemna

No ja to weteranka, choruje juz ok 5 lat
Wynik biopsji był ok ale mam jeszcze Hashimoto a to tez komplikuje sprawe. A Ty co dokladnie masz?

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No hej szaleńcu!

Ty to masz pory wstawania jak o tej porze zjadłaś śniadanio- obiad, to o której kolacja?

No Ty lepiej dzisiaj nie idź na ten rower a jaki sobie kupiłaś?

Jezu az sama byłam w szoku
Z reguły po takich imprezach normalnie funkcjonowałam cały dzien, dopiero normalnie jak człowiek w nocy odsypialam
A wczoraj? Spalam prawie cały dzien i pozniej tez ok 19 polozylam sie ogladac film i zasnelam przy nim
Kolacji w ogole nie było

Na tym rowerze wczoraj to ja bym sie chyba zabiła, taki wrak ze mnie był i pomyslec ze to wszytsko na własne zyczenie i za własne pieniadze
A kupilam rower gorski Hypersonic, dlugo sie zastanawilam nad wszytskim ale ostatecznie wybrałam go
Ma amortyzacje, swietnie sie jedzi i jest bielutki
Wklejam foto, mam dokładnie taki sam

Cytat:
Białaczekoladka ale z Ciebie laska i jaka ładna,no no

O mamo dziekuje
I laska to ja kiedys byłam
Miło miło ale kochana niestety w tym tłuszczu zatraciły mi sie wszytskie moje prawdziwe rysy... Mam nadzieje ze jeszcze kiedys je odzyskam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Hypersonic.jpg (13,3 KB, 13 załadowań)
Stary 2012-08-27, 10:12   #3263
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny dorwałam wreszcie kabel od telefonu i mam zdjęcia sukienek. Pomóżcie mi którą wybrać ??
Zdecydowanie czarna
Wlacz tylko do tego jakiś ciekawy kolorek paznokci i bucikow, ja bym poszla w nude
I jakas ciekawa bizuteryyyyja
Stary 2012-08-27, 10:33   #3264
zooska
Zakorzenienie

Heroine Nie znoszę materialistów :/ Ech...ale zabawa była fajna^^! No a co do mojego narzekania, będę narzekać bo nie ważę 57 kg ooo! I mogę!!!

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
przed chwilą zrobiłam ciasto ( budyń na herbatnikach polany roztopioną czekoladą ) bo Tż miał smaka

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Patiuszka Cieszę się, że sie podobało!!! Super jest, wiem

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
no i Ogród Japoński (bo to chyba co innego niż Ogród Botaniczny, dobrze mówię, Zooośka? ) no po prostu cuuudo!
Tak tak jest Japoński i Botaniczny. Obok Botanicznego kiedyś mieszkałam, dosłownie miałam go przez ulicę przejść

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
zooska, kochanie, jakie konkretne sciski robisz? ;> bo w internecie to miliard roznych zestawow cwiczen a folia, to taka zwykla, spozywcza? ;>
Folia spożywcza ze sklepu, zwykła. Smaruję się balsamem z Eveline antycell i zawijam folią, tak szczelnie. Zakładam spodnie i siedzę w tym 40 minut-godzinę. A w tym czasie robię ściski agrafką, na uda, takie najprostsze Te zaokrąglenia na agrafce mam przy kolanach w stronę ud, a ten dzyndzelek na dole i ściskam sobie.

Stary 2012-08-27, 10:36   #3265
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hallo
U mnie dziś słonecznie ale zimny wiatr wieje, na termometrze 21 stopni i to w słońcu.

Heroine te lody są tak pyszne, że nie potrafiłam sobie odmówić ale wiesz, że chyba ten lód mnie wyleczył już mnie wcale gardło nie boli mogłam tak od razu
ja zawsze leczę gardło lodami Za każdym razem mi to pomaga Jak ręką odjął gardło juz nie boli

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:

Like a Women śliczna sukienka, ale przy takiej figurze to we wszystkim wyglądasz świetnie
czarną Ta druga Cię postarza
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:01   #3266
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Ja bym poszła w beżu,ale pewnie dlatego ze nie znoszę czarnych ubrań

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Hahaha Moja tez ulubiona
Ale nie pamietam kiedy ostatnio jadłam
Jak schudne to w nagrode sie pociesze tą rozkosza, ale poki co dluga droga przedemna

No ja to weteranka, choruje juz ok 5 lat
Wynik biopsji był ok ale mam jeszcze Hashimoto a to tez komplikuje sprawe. A Ty co dokladnie masz?

Jezu az sama byłam w szoku
Z reguły po takich imprezach normalnie funkcjonowałam cały dzien, dopiero normalnie jak człowiek w nocy odsypialam
A wczoraj? Spalam prawie cały dzien i pozniej tez ok 19 polozylam sie ogladac film i zasnelam przy nim
Kolacji w ogole nie było

Na tym rowerze wczoraj to ja bym sie chyba zabiła, taki wrak ze mnie był i pomyslec ze to wszytsko na własne zyczenie i za własne pieniadze
A kupilam rower gorski Hypersonic, dlugo sie zastanawilam nad wszytskim ale ostatecznie wybrałam go
Ma amortyzacje, swietnie sie jedzi i jest bielutki
Wklejam foto, mam dokładnie taki sam

O mamo dziekuje
I laska to ja kiedys byłam
Miło miło ale kochana niestety w tym tłuszczu zatraciły mi sie wszytskie moje prawdziwe rysy... Mam nadzieje ze jeszcze kiedys je odzyskam
na pewno,ale i tak jesteś ładna Fajny rower
Stary 2012-08-27, 11:11   #3267
ChocoMonster
Zakorzenienie

Ja się zmotywowałam, zrobiłam 10 minut ćwiczeń, wymachów i 25 minut rowerka Teraz się zastanawiam co zjem na obiad... Mam pełnoziarnisty makaron i fasolkę
Na drugie śniadanie wsuwam rzodkiewki
Stary 2012-08-27, 11:13   #3268
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Ja lepiej się w czarnej czuje tylko słyszałam, że czasami państwo młodzi nie życzą sobie żeby dziewczyny w czarnych sukienkach przychodziły.

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:35   #3269
ChocoMonster
Zakorzenienie

Juno ja byłam w czarnej na ślubie mojego kuzyna i nikt nic nie mówił, sporo dziewczyn miało takie kolory. Jeśli dodasz jakieś jasne dodatki, np. beżowe, to będzie super
Stary 2012-08-27, 11:49   #3270
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Juno ja byłam w czarnej na ślubie mojego kuzyna i nikt nic nie mówił, sporo dziewczyn miało takie kolory. Jeśli dodasz jakieś jasne dodatki, np. beżowe, to będzie super
Tez tak sadzę

Wlasnie na drugie sniadanie zjadłam rosołku
Nie pamietam nawet kiedy jadłam cos gotowanego
Nałozyłam sobie dosłownie jedna łyzke makaronu i jedna mama chochle rosołu i odrazu mi jakos lepiej

Natomiast na łobiad planuje sałatke z kurczakiem, z pomidorem i sałata i przydałby sie jakis sosik zrobic do tego, moze ktos ma jakis pomysł?
Bo majonez ostatecznie mam ale napewno nie w wersji light
Czosnku tez nie posiadam a do sklepu to ja sie do tego czasu napewno nie wybiore Bo dzisiaj mam wolne, takze lenistwo błogie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości