Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 00:34   #2911
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cześć. Czytam Was już od całkiem długiego czasu i w końcu postanowiłam się troszkę poudzielać. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona .
Dzięki Wam ostatnio odkryłam kilka ciekawych kanałów. Z jednej strony fajnie, a z drugiej nie nadążam z oglądaniem . Szczególnie z tych nowych przypadły mi do gustu Kiediska i FoodDrugAndCosmetics

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 00:54   #2912
fea1990
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Nie tylko Siostry Glam tak z nagrodami robią.. Ja też nie otrzymałam od pewnej bardzo znanej jutuberki nagrody. Tłumaczyła sie, że wysłała ale zaginęło. No ale się tym nie przejmuje nie będę robiła afery o jakąś tam głupią rzecz
to już nawet nie chodzi o właśnie taką głupią rzecz, bo każdy może sobie kupić ten lakier czy inną pierdołę. Wkurza mnie tylko taka niesłowność i olewanie. A takie ściemnianie, że ktoś wysłał i musiałaś dostać albo coś innego się stało to już w ogóle szkoda gadać...
fea1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 01:00   #2913
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez dorcia 83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, teraz ja bym chciala polecic jeden kanal.

http://www.youtube.com/user/smashboxbaby/videos
Bardzo miła dziewczyna, zasubskrybowałam. Dzięki za link.

Cytat:
Napisane przez fea1990 Pokaż wiadomość
to już nawet nie chodzi o właśnie taką głupią rzecz, bo każdy może sobie kupić ten lakier czy inną pierdołę. Wkurza mnie tylko taka niesłowność i olewanie. A takie ściemnianie, że ktoś wysłał i musiałaś dostać albo coś innego się stało to już w ogóle szkoda gadać...
To jest naprawdę bezczelność... Po co robią rozdanie, skoro mają i tak gdzieś swoich widzów?? Ja wygrałam raz u Megi i dostałam paczuszkę, ale po niej raczej tylko tego bym się spodziewała.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 01:00   #2914
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez fea1990 Pokaż wiadomość
Tak miałam z wygraną na jednym blogu. Nigdy do mnie dziwnym trafem nie dotarła, a niby wysłana
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 01:09   #2915
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
bubus900, mówię poważnie, wrzuć mnie do ignorowanych osób, nie będziesz widzieć moich postów i niepotrzebnie się denerwować. Uwierz lub nie, nic do ciebie nie mam, ale będę się odnosić do wszystkich postów, które mam ochotę zacytować. Nie będę zwracać uwagi, czy zostały one akurat napisane przez ciebie czy przez kogoś innego. Z tobą się często nie zgadzam, trudno Z mojej perspektywy wygląda to tak, jakbyś była strasznie przewrażliwiona na swoim punkcie. Naprawdę nie wiem, co w moim poście było aroganckiego, zwróciłam po prostu uwagę na fakt, że szał na filtrowanie się to akurat na wizażu zjawisko powszechne. Pamiętaj też, że wszystkie moje posty możesz zgłaszać jeśli uważasz, że na to zasługują.
modów nie da się dodać do ignorów
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 01:11   #2916
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
modów nie da się dodać do ignorów
Rzeczywiście. Zupełnie o tym zapomniałam.
Stary 2012-08-27, 01:56   #2917
fea1990
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez otoya Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/channel/UCP9u...Q?feature=mhee

Dziewczęta, wyręczyłam Was w założeniu profilu. Jeśli któraś będzie miała chęć udzielić się na profilu, chętnie udostępnię hasło.

Witam i pozdrawiam

Edit: źle skopiowałam link do profilu. teraz powinno być ok
Hahahahahahah G ossip Pig Dobre
fea1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 02:08   #2918
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

http://www.youtube.com/user/loveandg...?feature=watch ktoś już wklejał. Fajne, sympatyczne dziewczyny . Sub . Obie ładne, ale blondynka - Kasia szczególnie! Przypomina mi Vanessę Paradise , albo kobietę z lat 60'

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 02:20   #2919
22angeliczka
Raczkowanie

Też uwielbiam te dziewczyny, nie lubie nieesi25 i megi...
22angeliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 02:58   #2920
8Alice
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
A ja zrobiłam sobie dzisiaj takie pudełko na szminki jakie pokazała Kornelka w filmiku. Nie jest idealne, ale mam porządek w końcu.
Czy mogłabyś podać link (nie kojarzę Kornelki). Też ostatnio mam problem ze szminkami.

jestem oazą spokoju
8Alice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 06:58   #2921
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez 8Alice Pokaż wiadomość
Czy mogłabyś podać link (nie kojarzę Kornelki). Też ostatnio mam problem ze szminkami.
Jasne http://www.youtube.com/watch?v=OcGzdca_oks&feature=plcp
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 08:35   #2922
bubus900
Zakorzenienie

Nie jestem przewrażliwiona na swoim punkcie, wręcz przeciwnie mam do siebie bardzo duży dystans, ale nie mam ochoty wchodzić na to forum i praktycznie za każdym razem widzieć ciętej riposty skierowanej w mojej stronę (i napisalam wyraźnie, że nie o filtry mi chodzi). Mogłabym je po prostu zignorować, jak do tej pory robilam, ale wprowadzasz niepryzjemną atmosferę. Dyskutujemy tu o filmach urodowych na Yt, a nie o konkretnych wizażankach, do których robisz sobie prywatne wycieczki. O Tobie też można powiedzieć kilka słów, a jakoś nie zauważyłam, żeby ktoś Cię tutaj zaczepiał. To nie jest kwestia niezgadzania się ze mną, ale po prostu chamstwa i arogancji skrzętnie przez Ciebie skrywanej pod poprawną polszczyzną. Mnie na to nie nabierzesz.
Nie zgadzaj się tryliard razy ze mną, naprawdę mało mnie to obchodzi, ale głupie teksty zachowaj dla siebie, bo ja nie mam ochoty ich czytać. Nadużywasz swoich kompetencji jak nic.

Edytowane przez bubus900
Czas edycji: 2012-08-27 o 08:38
bubus900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:42   #2923
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Nie jestem przewrażliwiona na swoim punkcie, wręcz przeciwnie mam do siebie bardzo duży dystans, ale nie mam ochoty wchodzić na to forum i praktycznie za każdym razem widzieć ciętej riposty skierowanej w mojej stronę (i napisalam wyraźnie, że nie o filtry mi chodzi). Mogłabym je po prostu zignorować, jak do tej pory robilam, ale wprowadzasz niepryzjemną atmosferę. Dyskutujemy tu o filmach urodowych na Yt, a nie o konkretnych wizażankach, do których robisz sobie prywatne wycieczki. O Tobie też można powiedzieć kilka słów, a jakoś nie zauważyłam, żeby ktoś Cię tutaj zaczepiał. To nie jest kwestia niezgadzania się ze mną, ale po prostu chamstwa i arogancji skrzętnie przez Ciebie skrywanej pod poprawną polszczyzną. Mnie na to nie nabierzesz.
Nie zgadzaj się tryliard razy ze mną, naprawdę mało mnie to obchodzi, ale głupie teksty zachowaj dla siebie, bo ja nie mam ochoty ich czytać. Nadużywasz swoich kompetencji jak nic.
Idziesz do ignorów bo już nie mam do ciebie nerwów. Jak na razie o ty6 robisz jakieś prywatne wycieczki i bajzel na wątku.
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 09:57   #2924
bubus900
Zakorzenienie

Słuchaj, ja się do Ciebie nie odzywałam, więc po jaką cholerę się wtrącasz? Em nie potrzebuje adwokata, świetnie sobie radzi. Kolejna przewrażliwona panienka. Szkoda słów.
Stary 2012-08-27, 10:03   #2925
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Idziesz do ignorów bo już nie mam do ciebie nerwów. Jak na razie o ty6 robisz jakieś prywatne wycieczki i bajzel na wątku.
Bajzel na watku? A przypomnij sobie kto spamowal przez kilka stron o pusi, chlewiku i koncie na YT. Pokory troche.
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 10:23   #2926
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Bajzel na watku? A przypomnij sobie kto spamowal przez kilka stron o pusi, chlewiku i koncie na YT. Pokory troche.
też o tym wspomniałam, jak widać, moje kilka zdań jest większym off topem. Czasami, lepiej nie dyskutować .
Stary 2012-08-27, 10:26   #2927
innalajna
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję, też zasubskrybowałam ostatnio ten kanał. Dziewczyny są bardzo pozytywne. Szukam jednak czegoś jeszcze.

Próbowała któraś z was zrobić takie brokatowe pojemniki z pomysłu missglamorazzi? http://www.youtube.com/watch?v=jRPvlXJbzGI&feature=plcp Kusi mnie, żeby spróbować. Gdzie znajdę jakiś najtańszy brokat? Empik?
Poszukaj w jakiejś pasmanterii, powinny być

a ostatnio wyrzuciłam do pojemnika na szkło wszystkie opakowania po tych większych świeczkach, i to się na mnie dziś zemściło

everybody lies.

Edytowane przez innalajna
Czas edycji: 2012-08-27 o 10:35
innalajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 10:46   #2928
19weronika87
Przyczajenie

Cytat:

odnoszę wrażenie , że masz zdecydowanie za dużo wolnego czasu

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
też o tym wspomniałam, jak widać, moje kilka zdań jest większym off topem. Czasami, lepiej nie dyskutować .
no co Ty, daj dziewczynie satysfakcję i podyskutuj trochę, niech sobie licznik postów podrasuje. Niebawem skończą się wakacje i statystyki spadną
19weronika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 10:57   #2929
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Myślę, że lepszy wesoły spam niż jakieś chamskie odzywki i wyrzygiwanie wizażnkom.
I trochę was zasmucę, mnie nie będzie wcale mniej od września, szkołę skończyłam lata temu.
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 10:59   #2930
Zuzu666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
A ja zrobiłam sobie dzisiaj takie pudełko na szminki jakie pokazała Kornelka w filmiku. Nie jest idealne, ale mam porządek w końcu.
Kiedyś Encore zrobił coś podobnego:
http://www.youtube.com/watch?v=69DGG4PZmEM
Zuzu666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:03   #2931
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że lepszy wesoły spam niż jakieś chamskie odzywki i wyrzygiwanie wizażnkom.
I trochę was zasmucę, mnie nie będzie wcale mniej od września, szkołę skończyłam lata temu.
Czy Ty masz może jakiś problem z sobą? Jakie wyrzygiwanie? Może najpierw sprawdź tłumaczenie słów, jakich używasz. Napisałam grzeczną wiadomość NIE DO CIEBIE - nie rozumiesz, że nikt nie prosił Cię o komentarz? Nie napisałam nic obraźliwego, ani nic chamskiego. Chyba naprawdę masz za dużo czasu, bo zajmujesz się nie tym, czym powinnaś.... I to Ty robisz bajzel, bo ja napisałam dosłownie kilka zdań (nie do Ciebie), a Ty na mnie napadłaś. Więcej pokory, tak, jak napisała nobodysperfect.
Stary 2012-08-27, 11:04   #2932
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Wesołym spamem bym tego nie nazwała. Conajmniej żałosnym.
Stary 2012-08-27, 11:07   #2933
Maschenka
Raczkowanie

A ja dzisiaj ogladalam haul szavki http://www.youtube.com/watch?v=uycsAdgk4xc&feature=plcp i ten rozswietlacz z catris bardzo ale to bardzo mnie zaciekawil musze go obadac
Jaka jest Wasza ulubiona tematyka filmikow urodowych?Ja uwielbiam haule (nissi,szavki,inez) i denka (oleski,nissi) i od czasu do czasu stroje dnia (radzka,megi,nieesia25).
ostatnio zauwazylam tez ze xbebe malo nagrywa,brakuje mi jej
Stary 2012-08-27, 11:07   #2934
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
wesoły spam? chyba żałosny... temat pusi przeczekałam parę dni, bo nie wierzyłam sama w to co czytam, wątek ostatnio stał się dziwny.
Dlatego też wolę już czytać to co bubus pisze, niż kolejny raz o jakimś chlewie, tym bardziej, że chciała napisać raz i skończyć, to Ty ciągniesz temat i się wtrącasz.

edit: nobody czytam Ci w myślach

Edytowane przez Eva2
Czas edycji: 2012-08-27 o 11:11
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:09   #2935
pierniczek_
Rozeznanie

Cytat:
Słuchaj, ja się do Ciebie nie odzywałam, więc po jaką cholerę się wtrącasz? Em nie potrzebuje adwokata, świetnie sobie radzi. Kolejna przewrażliwona panienka. Szkoda słów.
Jeśli nie chcesz, żeby osoby trzecie odnosiły się do Twoich wypowiedzi, trzeba było napisać do Em prywatną wiadomość.

Jeśli chodzi o Jagodę i jej perfumę, to chyba tylko raz jej się wymsknęło (nie wiem, nie oglądałam do końca), więc biorę to za zwykłe przejęzyczenie do wybaczenia i poleciał sub. Jedynie nie zgadzam się z jej podejściem z filmiku o pielęgnacji włosów i opinią, że najlepsze odżywki do włosów można dostać tylko w sklepach fryzjerskich.
pierniczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:10   #2936
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
wesoły spam? chyba żałosny... temat pusi przeczekałam parę dni, bo nie wierzyłam sama w to co czytam, wątek ostatnio stał się dziwny.
Dlatego też wolę już czytać to co bubus pisze niż kolejnym razem o jakimś chlewie, tym bardziej, że chciała napisać raz i skończyć, to Ty ciągniesz temat i się wtrącasz.

edit: nobody czytam Ci w myślach
Piąteczka
Stary 2012-08-27, 11:24   #2937
bubus900
Zakorzenienie

Masz rację, mogłam napisać, nie pomyślałam. Po prostu nie kumam, można to było skończyć już jakiś czas temu, a nie roztrząsać...
Co do ulubionych filmików, to ja lubię ulubieńców, denko, haule zależy, w czyim wykonaniu (te szavkowe bardzo mi przypadły do gustu, fajna dziewczyna), jakieś porady, DIY i vlogi.
Stary 2012-08-27, 11:37   #2938
dominkoo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj ogladalam haul szavki http://www.youtube.com/watch?v=uycsAdgk4xc&feature=plcp i ten rozswietlacz z catris bardzo ale to bardzo mnie zaciekawil musze go obadac
Jaka jest Wasza ulubiona tematyka filmikow urodowych?Ja uwielbiam haule (nissi,szavki,inez) i denka (oleski,nissi) i od czasu do czasu stroje dnia (radzka,megi,nieesia25).
ostatnio zauwazylam tez ze xbebe malo nagrywa,brakuje mi jej
Właśnie, xbebe nie widać już od jakiegoś czasu, wielka szkoda, bo dziewczyna jest super, taka pozytywna, poza tym mnie nigdy jej filmy nie nudziły, nie robiła długaśnych wstępów itp.
dominkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:45   #2939
Hermit
Zadomowienie

Cool Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Mam wrażenie, że ostatnio coś mało filmików pokazuje się w moich suubskrypcjach, może czas poszukać nowych kanałów? Macie jakieś nowe odkrycia, zwłaszcza wśród zagranicznych dziewczyn?
ja generalnie wolę oglądać zagraniczne kanały, wydają się bardziej interesujące dla mnie. Nie wiem, czy odpowiada Ci taka estetyka, ale ja ostatnio bardzo polubiłam CarliBel55, podoba mi jej sposób wypowiadania sie
http://www.youtube.com/user/CarliBel55/videos
dłużej natomiast oglądam ThatsHeart, wydaje się mieć bardzo miłe usposobienie
http://www.youtube.com/user/ThatsHeart/videos
fajnie się ogląda ImperfectionsBeauty, ale nie jest to nic odkrywczego, czy nadzywczajnego
http://www.youtube.com/user/imperfectionsbeauty/videos
może któraś Ci podpasuje, natomiast napewno nie są to zwolenniczki 'naturalnego' wyglądu

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Próbowała któraś z was zrobić takie brokatowe pojemniki z pomysłu missglamorazzi? http://www.youtube.com/watch?v=jRPvlXJbzGI&feature=plcp Kusi mnie, żeby spróbować. Gdzie znajdę jakiś najtańszy brokat? Empik?
wow, przepięknie jej to wyszło
ja niestety mam 'dwie lewe' do wszelkich DIY, ostatnio zainspirowałam sie AndreasChoice i schrzaniłam spodnie jeansowe, z których miały być szorty oraz bransoletkę a'la ombre
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 11:45   #2940
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Znacie jakieś kanały z filmikami o innych krajach, tak jak to robili Shilpa z mężem? Ale po polsku proszę.
Dziewczyna prowadzi vlogi ze swojego życia w LA, może Cię zainteresuje:
http://www.youtube.com/user/ella4pl
Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Tak miałam z wygraną na jednym blogu. Nigdy do mnie dziwnym trafem nie dotarła, a niby wysłana
Ja też kiedyś wygrałam rozdanie na blogu i zdziwione dziewczę, że nie doszło nic do mnie pisało, że na pewno wysłało przesyłkę

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości