|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
|
|
#573 | |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Barszcz z ziemniakami, kalafior panierowany - ktoś chce? Mój dzisiejszy obiad Cytat:
![]() Nie pisałam Wam, ale adoptowaliśmy z Mężem psa... Przyjechała w sobotę i jest przepiękna ![]() Nena: |
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
hejo. Melduję się, że zyje. Biorę się za ogarniecie haty.
Dzis kupilismy: 2 tuby strzelające, figurki na tort ja kupilam potajemnie podwiązke i bylismy oglądać meble i łózka... czemu to wszystko takie drogie!!
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to ten psiak na FB? |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
Nie... Tam też adoptowany, ale jest już z Nami 4 lata, została w domu rodzinnym
Nasz jest prawie cały czarny, ale fotek jeszcze nie mam ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Ja Ci dam mój |
|
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do zmywania plamek z ściany, to u mnie farba też zeszła razem z brudem a takze na opakowaniu napisali, że można zmywać plamy (tylko teraz nie jestem Wam w stanie napisać jakiej firmy była, ale na pewno inna niż dulux). Słyszałam o farbach które są wytwarzane w inny sposób niż poprzez dodawanie pigmentu do białej farby i nimi można zamalowywać poplamione powierzchnie i podobno nie ma po nich śladu. Jednak są to profesjonalne farby i chyba nie są dostępne w sklepach. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- ja nie, ale mogę podzielić się swoim (kasza kuskus z cukinią i bakłazanem plus filet z kurczaka) piszesz się?
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś obiadu nie robię w ogóle. Mam @ i nie mam apetytu
![]() Cytat:
Ja bym chciała kotka, ale muszę poczekać co najmniej do grudnia. I zastanawiam się nad adopcją właśnie
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy pomyliłam osoby poczytałam o tym i też dzisiaj wypróbuję
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, żeby z tym wynagradzaniem ie przasadzał
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#582 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś mam indyka, ale nie wiem co z nim zrobić. Albo go wrzucę w sos albo zrobię takie kąski w painierce. Z drugiej strony ładna by była z niego pieczeń, ale musiałabym marynować co najmniej do wieczora, a na obiad rozmrozić coś innego. ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() Wspaniale, że adoptowaliście, a nie kupowaliście!
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś po mnie deszcz popadał a z włosami nic sie dzczególnego nie stało
|
|
#584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#585 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisz pisz, no i gratulacje oczywiście! ![]() Cytat:
![]() nena, zdjęcia super! Pięknie Wam się udał wyjazd ![]() A my w ten weekend byliśmy na ślubnym plenerze.... niesamowitym! Pojechaliśmy z naszymi Fotografami na całą sobotę i niedzielę na Roztocze, gdzie zrobiliśmy niezliczoną ilość zdjęć i pozowaliśmy tak w sumie 16 godzin! Z czego 4 w zupełnej nocy Udało nam się zrobić coś absolutnie fantastycznego, mianowicie my na tle niesamowicie rozgwieżdżonego nieba i całej pięknej drogi mlecznej! Już myśleliśmy, że z tymi gwiazdami nam nie wypali w sobotę, bo wieczorem całe niebo było zachmurzone i właściwie straciliśmy już nadzieję. Ok. 22 zaczęliśmy robić fotki z rozświetlonymi na drzewie lampionami z Ikei (swoją drogą były dekoracją naszej sali tanecznej na weselu i przydały się raz jeszcze i to jak!) i w ciągu 2 godzin niebo się całkowicie rozchmurzyło odsłaniając taki widok, że zapierało dech. No więc o północy wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy do starych kamieniołomów, gdzie do 2 w nocy robiliśmy foty - rewelacyjne miejsce, bo wielki dół, wkoło tylko lasy i zero świateł cywilizacji - niebo wyglądało niesamowicie, a oni ustawiali aparat chyba z pół godziny, ale było warto! Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę te fotki, ale coś czuję, że zrobimy sobie z któregoś z tych zdjęć wielki obraz na ścianę Normalnie będzie naprawdę LoboChatka w kosmosie ![]() Poza tym zrobiliśmy mnóstwo innych zdjęć, których też jestem bardzo ciekawa. Dostałam od mojej Fotografki 3metrowy welon, który niestety w niedzielę na jednym z ostatnich zdjęć porwała mi rzeka Sopot z głowy i niestety się rozdarł Ale funkcję swoją spełnił, bo całe 2 dni służył w świetnych ujęciach.Ale powiem Wam, że po tych 2 dniach to normalnie mogę już być tap fotomadl tak się dobrze nauczyłam trwać nieruchomo i mało oddychać, że w niedzielę jak zdjęłam kiecę, w której jeszcze w sobotę rano prawie w ogóle nie mogłam oddychać i kazałam Im się mnie ciągle rozpinać, to już prawie nie czułam różnicy - organizm przyzwyczaił się do małej ilości tlenu dochodzącego do mózgu
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-08-27 o 13:38 |
||
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nuna przypomnij mi coś robiła z włosami, to może i ja się skuszę
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
jagata jesli masz siano to zrób bo to na to działa super.
Nativ to się nazywa laminacja włsów wyczytałąm o tym na wizażu.
|
#588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że fotografowie tak się zgodzili pół nocy siedzieć i wspaniale, że trafiliście w końcu pogodę. Zdjęcia na pewno będę bajkowe.
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
przez męża nie mogę was w ogole nadrobić
trzymajcie kciuki bo małż pojechał oglądać samochód i mam nadzieję, że z nim wróci ![]() zdążyłam na szybko zobaczyć neny fotki z wakacji i aż mnie ściska z zazdrości
|
|
|
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Ja ostatnie jestem mega zalatana, bylismy w czwartek na slubie i weselu mojej psiapsioly, miala dj-a i bylo super, wybawilam sie jak nie wiem co, a wszyscy byli w szoku ze z Tż tak wywijamy i mamy tyle energii Wygralam w konkursie tradycyjnie flaszeczke, ktora juz otworzylismy z Tż i kumplem na "after party" jak nas autobus odwiozlWszystkim Nowozencom wszystkiego co najlepsze, zyjcie pelna para i spelniajcie Wasz marzenia! I milosci, milosci i jeszcze raz milosci! Mam tez newsa - mamy od wczoraj 6 tygodniowa kotke - cudowne stworzenie, niestety troszke nieywspana przez nia jestem Ale to nic, jest przeurocza, musze zrobic fotke i Wam wstawic! ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Niestety nie nadrobie, ale widzialam sliczne fotki Neny ![]() Wiktusiaczku widzialm fotki na fejsie - slicznie wygladalas!!! Chatka chyba jeszcze na zadne fotki tak nie czekalam niecierpliwie jak na Twoje
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj doskonale wiem jak to jest czekać na wiadomość czy będzie autko, czy nie
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
spróbuje, spróbuję. Ogólnie mam włosy śliskie i błyszczące, ale przez słońce i słoną i chlorowaną wodę sobie je trochę zniszczyłam - siano zaczęło się robić na głowie. Dziś lecę do fryzjerki podciąć końcówki a wieczorem spa dla włosów spróbuje wykonać.
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed godzina wróciłam ze szpitala, musiałam chirurgicznie usuwać ząb mądrości, bez komplikacji się nie obyło, póki znieczulenie i prochy działają jakoś siedzę, ale boję się nastepnych godzin... Sprzątać po wczorajszym zalaniu nie mogę, zakaz jakichkolwiek cięższych prac poza podnoszeniem kubka z zimnym napojem i spuszczaniem wody w kiblu, o jedzeniu mogę pomarzyć, chociaż za chwilę spróbuję zjeść zimny kisiel, buzia mi puchnie z prędkością światła, ból się nasila, a następną silną tabletkę mogę wziąć dopiero wieczorem, ale chociaż dostałam naklejkę "dzielny pacjent". Idealnie mi się wczoraj tydzień skończył, a dziś zaczął
|
|
#594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam soczewki przez net... mam nadzieję, że zrobiłam to dobrze...
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W marcu miałam usuwany ząb też chirurgiczne, chirurg męczył się z pół godziny i straszył rozcięciem ale obyło się bez. N a szczęście facet znał się na rzeczy i dowalił takie znieczulenie że trzymało cały dzień ![]() Ale jak widziałam te wszystkie narzędzia to słabo się robiło...
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-08-27 o 14:09 |
|
|
|
|
#597 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym oni są niezmordowani - wróciliśmy po tych fotkach po drugiej w nocy (nocowaliśmy w domku w lesie, który jest własnością Rodziców mojego Mężula) i jeszcze chcieli, żebyśmy w niedzielę wstali robili foty o wschodzie słońca we mgle To są wariaty, nie nadążysz za nimi, żeby nie wiem co Niestety nie daliśmy rady, bo w niedzielę musieliśmy wracać niestety do Warszawy, a to jednak 5 godzin jechania i i tak ledwo żyliśmy - mieliśmy w niedzielę skończyć o 14:00, a przeciągnęło się do 17:30 i ostatecznie byliśmy w domu o północy! Dziś jestem całkowitym zombie.Cytat:
, a co to za auto?Cytat:
![]() A, Kawo! Widziałam teledysk świetny pomysł i taki Wasz jest, super
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-08-27 o 15:04 |
|||
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Goszu współczuję
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszę Cię tylko, że komplikacje zdarzają się bardzo rzadko, jak zwykle padło na mnie. Ale ogólnie byłam na NFZ i nie mogę powiedzieć nic złego, pełen profesjonalizm, mili lekarze i świetne podejście do pacjenta. Tylko znieczulenie miałam lepsze, prywatne, bo na standardowym NFZowskim bym się bała.
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedactwo... nie zazdroszczę... Mam nadzieję, że Ci ból i opuchlizn odpuszczą szybko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Czekamy, czekamy!
Rozmiar 1/2 mimo, że rajtki kupuję 3.
26.11.2011
19.05.2012 

Wygralam w konkursie tradycyjnie flaszeczke, ktora juz otworzylismy z Tż i kumplem na "after party" jak nas autobus odwiozl
Oj doskonale wiem jak to jest czekać na wiadomość czy będzie autko, czy nie
Bedactwo... nie zazdroszczę... Mam nadzieję, że Ci ból i opuchlizn odpuszczą szybko