|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Wiecie co
mowie tz ze dziecko sie ruszalo ze mi sie az brzuch ruszal.... A on ze "mhm"..... I pytam sie ze co jego to nie cieszy??? A on ze "nie rusza mnie to" tak mi sie przykro zrobilo ;( tak jakby mial to wszystko w dupie..... Nie wiem co o tym myslec...Szaja super te literki bedziesz je ozdabiac??? Kiedys bawilam sie w decoupage Tez sobie takie kupie a co ! Ale poteeem
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-08-27 o 16:40 |
|
|
|
#4562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak siku to siku, niezależnie jaka pora, coś o tym wiem Często muszę wstawać o różnych porach bo zwyczajnie nie daję rady. Najczęściej w okolicy 1 w nocy, ale to nie reguła, zdarza się i 4 nad ranem albo jeszcze inaczej. Wtedy idę do łazienki prawie z zamkniętymi oczami
|
|
#4563 |
|
Konto usunięte
|
A jesteś pewna, że załapał co do niego mówisz?
![]() Będę, pomaluję najpierw akrylami całość a potem dodam kropki, paski itd. |
|
|
|
#4564 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
postanowiłam sobie zmienić avatarka. Poprzedni mi się już znudził, a na tym dałam zwyczajnie siebie. Co do spodni kupiłam je normalnie w sklepie jeszcze pod koniec lipca dwie pary: jasne i ciemne. Chciałam na początku kupić na allegro i nawet dużo mi się podobało, ale według tych wymiarów co tam były podawane nie mogłam dopasować nic do siebie. Generalnie nawet S czy 34 lub 36 jak zazwyczaj mam to co podane było na allegro było na mnie za duże, za długie, za szerokie w nogawkach itd. więc zrezygnowałam i wybrałam się do sklepu. Cytat:
TŻ na pewno cieszy się z Waszego dzidziusia, ale faceci czasem mają problemy z okazywaniem emocji lub wyrażaniem zachwytu, lub po prostu nie dotarło do niego o czym mówisz, o co chodzi, był w myślach gdzieś indziej, coś innego w tym momencie zaprzątało jego głowę. Głowa do góry
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36155672]A jesteś pewna, że załapał co do niego mówisz?
![]() Będę, pomaluję najpierw akrylami całość a potem dodam kropki, paski itd.[/QUOTE] No niestety na pewno..... Nawet mi powiedzial ze mnie tez nie obchodza jego gory ( w sensie ze jak on chodzi w gory to ja sie tym nie ekscytuje...) Porownal to do pierwszych ruchow dziecka w brzuchu normalnie ryczec mi sie chce. :/
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo co raz częściej piszesz o przykrych sytuacjach z nim
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za chwile mu przejdzie i będzie jak dawniej |
|
|
|
|
#4568 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36154250] To daj mi prasowanie (luuubię
takie fajne, bezmyślne zajęcie, można oglądać film czy audiobooka słuchać) a ty mi przyjdziesz umyć podłogi [/QUOTE]Dobra, ale bez jakiegoś polerowania, bo z tym brzuchem chyba nie dam rady Ostatnio męża zagoniłam do tego
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem jest do rany przyloz a jak czasem z czyms wyskoczy.......
Teraz z nim gadalam to zmienil ton i zaczal sie tlumaczyc i dotykac brzucha
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj... Ci faceci ;/ to są jakieś mamuty a nie :[ wrrr...moze jakiś nie w humorze jest czy cos, nie denerwuj sie zrób taki krótki filmik najwyżej, jak dzidzia będzie sie ruszać, kiedyś taki wstawiłam mój Tż nie wierzył na początku, czuł ruchy, ale nie wierzył że brzuch mi się rusza, dopiero jak nagrałam to wtedy uwierzył normalnie porównac to z tamtym filmikiem to niebo a ziemia hehe Nie przejmuj się kochana, pewnie Cie wieczorem przeprosi, a teraz pewnie coś mu odbiło i ma humory jak baba w ciąży a jak mu nie minie to my z Hope wkroczymy i go zlejemy ![]() Kobietki, tak w ogóle będę musiała kupić nawilżacz powietrza, czy któraś ma z Was takie cudo? może polecicie jakiś? ja jestem zupełnie zielona.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-08-27 o 17:46 |
|
|
|
|
#4572 |
|
Rozeznanie
|
MY jutro, pewnie będzie jedno mniej do ujawnienia
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam spodnie na allegro. zastanawiam sie czy kupić
59 zl, chyba kupie...
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pokaz filmik!! I ja tez chce nawilzacz wiec jak cos znajdziesz to mow
|
|
#4575 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ustawienia konta i edytuj podpis
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
No i kupiłam, mam nadzieję że nie będę żałować
to mój pierwszy raz jeśli chodzi o spodniehttp://allegro.pl/show_item.php?item=2580968396 u tego samego sprzedawcy od razu kupiłam też spódnicę a co!http://allegro.pl/show_item.php?item=2581149903 Oby tylko były dobre |
|
|
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wycisz dźwięk bo jak to nagrywałam to leciał sex w wielkim mieście i akurat były erotyczne sceny no i wiadomo jak to w tym serialu .. też nagraj taki filmik i mu pokaż, zobaczysz jakie oczy zrobi okej jak znajde jakiś spoko to wrzucę, ale tego tyle jest że nie mam pojęcia jaki wybrac jaki jest dobry, najlepsze jest to że sa nwilzacze chyba od 50zl do 300 tak wiec ja to bym chciala taki w średniej cenie ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ale mi dupka zmarznie
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja nadal na wakacjach, dzis okropna pogoda, wieje caly dzien i chlodno jest, wiec wpadlam Was troszke poczytac ![]() pstryczku, super te spodnie sa! bookeh, oby TZ opamietal sie Widzialam, ze wczesniej pisalyscie o wiaderku do kapania dziodziola. Moja mama miala (nadal w sumie ma) cos takiego i bardzo sobie chwalila. Kapala w tym moja siostre na samym poczatku, raz dwa jej wszystko szlo. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-08-27 o 18:24 |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Na zdjeciu wygladaja fajnie, chcialam takie troche a'la rurkowate ale nie dokońca no i kolorek mi sie podoba. wiekszośc jest takich "luźnych" a takie juz mi sie nie podobaja
|
|
|
|
#4582 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale dobrze ze się już tłumaczy. Jakby co to go postrasz że masz znajomości na pół Polski i jak cos Ci zrobi to go znajdziemy i załatwimy Cytat:
Kobietki moze ktoras ma i sie wypowie? Cytat:
powiem że sa bardzo wygodne tylko chyba przeceniłam swoją wielkość i sa jeszcze ciut przy duze.Matkoooo jaka zgaga mnie męczy
|
||||
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z reszta mam nadzieję ze lato jeszcze powróci i pochodzę jeszcze w spodenkach ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Przeglądam sobie allegro i zobaczcie na co trafiłam Tzw. zestaw "na bogato" ![]() http://allegro.pl/tylko-nowe-usa-uk-...560137562.html |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Co jecie na kolacyyyyyyyyje? jaka ja głodna dziś jestem, masakra.
|
|
#4585 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale te ubranka cudne tylko szkoda że takie drogie... no ale w sumie to ja jeszcze nie znam płci |
||
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na pewno jakiś zestawik sobie wylicytuje
|
|
|
#4587 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4588 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, twarożek już jadłam dziś hmmm ale kakao zrobie! o takie cieplutkie oj jak uwielbiam
no to chyba kanapki zrobie z jajkiem i papryką;] jakbym miała słabą wolę to bym zrobiła zapiekanki, ale nieeee ![]() tak w ogóle to ostatnio tak siedzimy z Tżtem, oglądamy tv i się przekomarzaliśmy i on do mnie że jak będę niegrzeczna to on w styczniu zabierze dzidzię i ucieknie, i powiedział że jestem jego SURYKATKĄ zamiast Surogatką a ja szybko w google i mu pokazuje jaka ze mnie surykatka hahahaha oj biedul z niego czasem ale go kocham maasakra
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-08-27 o 19:17 |
|
|
|
#4590 |
|
Konto usunięte
|
Ale co chcesz, surykatki są kochan
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

mowie tz ze dziecko sie ruszalo ze mi sie az brzuch ruszal.... A on ze "mhm"..... I pytam sie ze co jego to nie cieszy??? A on ze "nie rusza mnie to" tak mi sie przykro zrobilo ;( tak jakby mial to wszystko w dupie..... Nie wiem co o tym myslec...

jak siku to siku, niezależnie jaka pora, coś o tym wiem
bardzo ladnie
bo co raz częściej piszesz o przykrych sytuacjach z nim
Za chwile mu przejdzie i będzie jak dawniej 

Ostatnio męża zagoniłam do tego
zrób taki krótki filmik najwyżej, jak dzidzia będzie sie ruszać, kiedyś taki wstawiłam
mój Tż nie wierzył na początku, czuł ruchy, ale nie wierzył że brzuch mi się rusza, dopiero jak nagrałam to wtedy uwierzył