|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
A u mnie cisza. Dwie paczki z miniaturkami idą, idą i dojść nie mogą. Jedną zamówiłam kurierem, a drugą pocztą
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie mogę doczekać mojej paczki, a jeszcze jest oczekująca, bo ta kosmetyczka...
Mam nadzieję, że za jakiś tydzień już u mnie będzie.No i dostałam odpowiedź od boku o tą ulotkę, poprosili o adres i numer klienta z karty, więc pewnie będą mi wysyłać od teraz, mam nadzieję A, i ten numer z karty to jest ten pod kodem kreskowym 9-cyfrowy? Bo nie mam na karcie innego numeru.
|
#2763 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.yves-rocher.fr/control/so...mSrc=Promotion Wygląda ładnie , pewnie będę chciała je wypróbować jak będzie w jakiejś promocjiMiałam kiedys kremy serum vegetal 3 na dzien i na noc, ten na noc byl naprawde bardzo dobry (zreszta mam go jeszcze w sporym zapasie) więc wiążę z tym serum spore nadzieje ![]() Dostałam paczkę z zamówieniem, żel bio malwa pachnie jak jakas guma balonowa, arganowy pachnie nie wiem czym, jakimś zielskiem... Na plus, że nie zawierają alkoholu a kompozycja zapachowa jest naturalna, a na pierwszym miejscu po wodzie jest aloes w składzie. Dzis test i mam nadzieje ze mnie nie wysuszą. Wziełam tez deo werbena - a fu, melisa z cytrynką i nutką landrynek w tle. Dobrze ze to tylko dezodorant a nie woda kolońska, którą chciałam kiedys kupic w ciemno. Poza tym ogarneli sie troche w sklepie i zaczeli dodawac probki do paczek - no nareszcie sie doczekalam Kosmetyczka- strasznie byle jak zrobiona i smierdzi jak chinskie trampki za 10zł, bede ja musiala wietrzyc przez tydzien przed uzyciem. To juz wiem o co chodzilo, gdy czytalam, że te dodatki YR wygladaja ladnie tylko na zdjeciach w necie Nie rozumiem po co producent dobrych i drogich kosmetykow daje klientkom gratisy rodem ze sklepu "wszystko po 4 złote". Kupić sobie krem za 100zł albo perfumy i dostać taki badziew w prezencie to jak kubeł zimnej wody - całkiem odziera zakupy z aury luksusowości ... Psują sobie tym wizerunekAha, te żele mają okropne zamknięcia - będę je musiała przelać do czegoś z pompką Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2012-08-27 o 16:30 |
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może gdy się wywietrzy będzie bardziej znośna bo na razie nie mogę wytrzymać jej zapachu. Niemniej gdybym kupiła ją za 10-15zł w ofercie orchidea to byłabym zła. Moja ma krzywe szwy a lusterko to jakbym się w sreberku z czekolady przeglądała No ale że to gratis to koncze marudzenie
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jaka jest różnica między tymi wodami?
http://www.yves-rocher.com.pl/woda_t...onoi_de_tahiti http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...owa_egzotyczna |
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też dostałam tę zdrapkę. Czyli różne wersje mailingów są.
|
|
#2769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...owa_egzotyczna __________________ ta jest bez alkoholu, taka mgiełka, myślę; ) mniej się będzie utrzymywać na ciele; ) |
|
|
|
|
#2771 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mojego zamowienia za 3,5zł ktore zlozylam w piatek nie ma w histroii ;/ tez tak czasem macie ?
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam, pojawiło się w systemie po 2-3 dniach od daty złożenia, jak dzwoniłam do BOK to powiedzieli że czasem system nie rejestruje od razu i ma na to czas. Więc spokojnie.
|
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam w historii dwóch zamowień z piątku. Czwartkowe widoczne. Może maja zawalenie tych zamówień. Po drugie, dzwonilam i pani poinformowała mnie, że jeśli otrzymałam potwierdzenie mailem, muszę się uzbroić w cierpliwość - mail z potwierdzeniem jest w pewnym sensie gwarantem otrzymania przez nich zamówienia, a z ich strony przyjęciem do realizacji.
|
#2774 | |
|
Raczkowanie
|
hmmmm a co to miałaś za ulotkę że jest długopis i notesik??? ja mam jakieś lusterko;-/
Cytat:
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
O matko jest już BB
![]() A ja jutro będę w swojej galerii.. do tego skończy Mi się 3 poziom iiii muszę wybrać coś za 70 złotych czy tam 75.... ja dostałam dzisiaj na wrzesień ale bez żadnej zdrapki... czekam na przesyłkę dzwoniłam do kuriera bo mnie nie zastał... i tak sobie myslę a może gdybym skasowała konto i na nowo załozyła to może pojawi Mi się nr klienta... w ustawieniach... czy lepiej nie bo cos stracę????
|
#2776 |
|
Wtajemniczenie
|
Kociak, bo to oferta z Niemiec
|
|
#2777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam wersję alkoholową, zamówiłam także tę tańszą. Jeszcze jej nie otrzymałam. Póki co, ta z alkoholem jest trwała, długo się trzyma. Bezalkoholowa nadaje się na plaże, można nią pryskać skórę przy ekspozycji na słońce. Alkoholowa, po zachodzie słońca aż do rana .p.s. ma poj.100ml, bezalkoholowa 125ml
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
a jaka jest cena w sklepie kremu BB ?
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem w cięzkim szoku... dostałam swoja ulotke do stacjnoarnego pocztą.. pierwszy raz
![]() i teraz dziewczyny pytanie, w jakiej kolenosci wykorzystywane sa te rabaty? czy najpierw 40% na drozszy produkt a 50% na tanszy? |
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Brakuje mi jednej pieczątki z książeczki czekowej do gratisowej wody. Zostały mi czeki:
01- 2 w cenie 1 na wybraną parę takich samych kosmetyków do pielęgnacji twarzy 02- 3 żele JdM w cenie 2 03- -30% na 1 dowolny kosmetyk do makijażu 05- 2 szampony za 19,90 zamiast 23,80 06- -35% na 1 dowolny zapach 08- -40% na 1 kosmetyk do demakijażu Kosmetyki do demakijażu, żele pod prysznic mam zapas. Co warto kupić? Zastanawiam się nad szamponami. Podobno mają fajny skład. Warto? Albo może macie jakiś pomysł na zakup czegoś taniego z tymi bonami?
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, a gdzie można zobaczyć ten status? Ja złożyłam w piątek 2 zamówienia, ale nie widzę ich nigdzie. Sprawdzałam w "Moja Historia Zakupów" w zakładce "Moje konto", ale tam mam tylko listę starych już dawno zrealizowanych zamówień. Na @ dostałam tylko potwierdzenia złożenia zamówienia x 2. |
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a zamowienia z mini komsetykami jako gratisami sa teraz realizowane? bo moja znajoma za moja namowa złozyła swoje 1 zamowienie jak byl ten bum na darmowe przesyłki i czeka na zamowienie jeszcze, i tak moze mysle ze moze nie doszło jeszcze bo sa braki w mini zestawach?
|
|
|
|
#2786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahahhaha ale kosmos...... normalnie cuda... przeczytałam twoją wiadomość weszłam na konto a tam Historia Zakupów której Ja w ogóle nie miałam dlatego pytałam gdzie można to sprawdzić... U mnie jedno jest że oczekuje... a ostatniego w ogóle nie ma...!!
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko schodzą szampony i żele. I są stosunkowo tanie. Z makijażem można korzystnie kupić np. podkład. Ze zniżką na zapach możesz np. tanio kupić nową wodę róża- bardzo przyjemna. Demakijaż? Też może się przydać i minus -40% to dość przyzwoity rabat. Ja bym wybrała coś pożytecznego w umiarkowanej cenie. Osobiście polubiłam np. żel do mycia twarzy Hydra Vegetal. Z demakijażu tanie jest mleczko+ tonik pure calmille. Całkiem fajne. Zależy ile chcesz wydać i co ci się przyda. |
|
|
|
|
#2788 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam paczuszkę!!! Nadal nie mogę rozkminić, w jaki sposób im się to opłacało?(Mam maseczkę za 4,90, jako prezent maseczkę CS i jeszcze próbkę).
Przepraszam jeśli było, nie mogę znaleźć. Oferta urodzinowa przychodzi pocztą? To jest z wysyłkowej czy on-line? I czy jest co roku czy tylko dla pierwszych klientów? (Byłam na pierwszej stronie, nie ma tych informacji). |
|
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
http://www.yves-rocher.com.pl/wlosy/...mpon_do_wlosow
http://www.yves-rocher.com.pl/higien...mpon_do_wlosow dziewczyny czy te szampony maja w skladzie silikon? |
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyszło moje zamówienie za 7,90 (żel ) + kosmetyczka. Ta kosmetyczka jest po prostu wstrętna, aż żal tych 7.90 na żel
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

Mam nadzieję, że za jakiś tydzień już u mnie będzie.
A, i ten numer z karty to jest ten pod kodem kreskowym 9-cyfrowy? Bo nie mam na karcie innego numeru.

), lekko przykrywa niedoskonalosci (tu mogloby byc lepiej), fajnie tonuje - ogolnie na duzy plus!