|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
![]() przeciez wygladam jak oszołom, ale dzieki za komplement ![]() Chyba sobie wydrukuje i bede to powtarzac w dzien slubu Nie, nigdy nigdzie nie startowalam ![]() No my wlasnie chyba tez.. chcialam pozniej ale właścicielka ma odmienne zdanie.. ![]() A teraz troche sie wyzyje! Wlascicielka sali podniosla nam cene o cale 20 zl! nosz k.a mowila ze cena moze ulec zmianie ale nie o 20 zl?! Na szczescie wybralam sobie takie menu ze na pewno na nas nie zaoszczedza ![]() Na dodatek spadaja mi moje slubne buty i nie moge w nich tanczyc Bylismy na sali i nie ma szans abym w nich cokolwiek zatanczyla a na dodatek TZ mnie tak wnerwil ze mam ochote mu przylozyc...
|
|
#692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Cytat:
i zdjęcia od fotografa. W ogóle cała historiqa z tym, ale jak zwykle nie mam czasu żeby ją opisać.Niestety na razie pobieżnie przejrzeliśmy fotki (około 800 sztuk), film obejrzany w 1/3. Teledysk w miarę fajnie wyszedł, ale nie wiem jak go wyodrębnić z filmu żeby wrzucić na pocztę. Muza oczywiście w 100% nasza, więc jestem happy. Kamerzysta ma mi wysłać sam teledysk w jakimś normalnym formacie, to wtedy wrzucę. Cierpię jednak na niedosyt czasu. W sobotę jedziemy na wesele do Łodzi, a zaraz w niedzielę do Krakowa. Mam już dość wszelkich środków lokomocji. Do tego koniec urlopu. Pochlastam się Cytat:
fajnie że wam się fotki podobają, dziękuję ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
to są zdjęcia po kilku dniach pobytu, teraz o zmierchu świeca mi się tylko oczy i zęby ![]() a budowlany wrzucaj, mąż architekt mi wszystko wyjasni : na tv4 jest super komedia! |
|||
|
|
|
#693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
mam
tylko nie ma smiacia bo bedzie mi wstyd, ze pokazuje takie niedopracowane projekty nie wiem czy cos bedzie widac na rzutach, ale moze sie domyslicie niektorych pomieszczen a wiec oto nasz domek
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
1. parter
2. poddasze 3. elewacja frontowa 4. elewacja ogrodowa 5. elewacja wschodnia ogolnie na wizualizacjach nie ma NIC: kominow, okien dachowych, rynien i innych
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze jedne zlote ktore kupilam za 49 zl, i maja paseczek wokol kostki.. najwyzej w nich bede tanczyc a te ladne bede miala tylko do kosciola niesamowicie mnie tym wkurzyła... na dodatek jej "usprawiedliwienie" jest takie ze kiedys powiedzielismy (2 lata temu wynajmujac sale) ze bedziemy miec o 40 osob wiecej ---> wtedy kazala powiedziec "mniej wiecej ile bedzie"takze ogolnie bedziemy bankrutami po tym weselu chyba
|
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super projekt! lubię proste ładne domy Nena: czekam na jakiś link z filmikiem jak się uda ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a osob mielismy rowniez 40 mniej niz wstepnie podawalismy ![]() ![]()
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na wypasie!!! ![]() matko jak ja zazdroszcze![]() ![]() my swój pewnie za 5 lat zaczniemy stawiac ![]() ![]() a teraz ogladam spidermana i czekam na pizze
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
lady no świetny domek
u nas z ceną było tak że w tamtym roku podniósł o 20 zł... i wtedy się strasznie wkurzyłam bo mówił że podnosi max 10 zł na rok... ale na szczęście przez podniesienie ceny o 20 zł rok temu w tym nie podniósł nic i na dodatek policzył nam za pierwszy dzień za tą ilość jaką mieliśmy za drugi w sumie na własne życzenie zapłaciliśmy za dużo bo musieliśmy zapłacić większość z góry a dużo osób nie przyszło na poprawiny
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było cacy na szczęście ![]() Ja już teraz chyba innych pończoch nie kupię, bo te mi tak podpasowały, że aż się sama dziwię ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- O 20 To był strzał w dziesiątkę. Cytat:
Póki co wynajem, ale już niedługo...
|
||
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
jeju zjadłam zimnego arbuza i teraz mi zimno... a mąz wybył do pracy
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie było, to nie są moje słowa, a męża - bo ja się nie znam
|
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylo zaznaczone ze cena moze ulec zmianie... ale 20 zl to jednak duzo... ps. piekny domek wiecie co Wam powiem ze ta kobieta z sali mnie omotala i zaslepila nie uwierzycie jaki kit nam wcisnela a ja na to poszlam oczywiscie jutro zadzwonie i jej powiem co o tym mysle. kiedys na samym poczatku jak zamawialismy sale pytalam czy napoje sa podowane w tych malutkich buteleczkach czy mozna przelac je do dzbankow.. szczerze mowiac nie pamietam co mi odpwoiedziala, ale dzisiaj przypomniala mi moje slowa, po tym jak zapytalam czy napoje sa bez ograniczen. Wicie co mi powiedziala? Ze sa i mozemy pic ile chcemy ale czy pamietam jak kiedys sie ja pytalam o te dzbanki.. ja jej na to ze mozliwe ze pytalam bo zawsze wydawalo mi sie to schludniejsze.. A ona mi na to ze moga nam dac te napoje w dzbankach jak doplacimy 5 zl do kazdej osoby... No to ja sobie mysle no spoko luz, bedzie ladnie. (TO BYLO JESZCZE PRZED TYM JAK DOWIEDZIALAM SIE O PODNIESIONEJ KWOCIE ZA SALE) czyli wyszlo na to ze mamy doplacic po 25 zl za osobe hicior.a najlepsze jest to, ze za napoje zaplacimy z wlasnej kieszeni 600 zl (za te dzbanki) ![]() fajnie to sobie wymyslili. jutro jej zadzwonie i powiem ze w sumie wole aby kelnerzy mieli wiecej do beigania i wymieniania butelek co 5 minut na stolach. w sumie walic to. nie moj problem tylko ich aby to dopilnowac. Chyba lepiej byloby im to w dzbabkach dawac ale k.a przeginaja z tym doplacaniem. Strasznie sie wnerwilam.... I chyba dobrze robie majac w
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
melody mi tez spadają buty ( te drugie co załatwiłam i mam tak:
wkładki żelowe, zwykłe zapiętki i chce jeszcze dorobić pasek. chociaż i tak juz siedzą
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
No serio. I ona jeszcze mi o tym opowiada ze to tak ladnie czysto wyglada, ze kelnerzy nie musza tak czesto doelewac bo nie brakuje
![]() Kurcze przeciez czlowiek ile ma wypic to wypije ![]() pewnie wyjdzie na to ze za soki bym sama zaplacila bo za 600 zl to byloby troche tego. sama sobie problem stwarza tym ze beda latac kelnerzy Boze dobrze ze mnie olsnilo
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Melody u nas babka podniosła sie ale o 5 zł bo wszystko poszło w górę a nie o 20!! poza tym wiekszosc jest w butelkach niech kufa gonią za to płacone.
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- duuuzy sie wydaje:P
|
|
#713 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ok. 21:00
Cytat:
I film też chcę zobaczyć, aż w szoku jestem, że dopiero 1/3 obejrzeliście, my byśmy od razu usiedli i obejrzeli całość 3 razy![]() Cytat:
normalnie chybabym kobitę strzeliła w łeb, co to w ogóle są za akcje? Pieprzyć te dzbanki, niech zapierdzielają, ludziom naprawdę wszystko jedno, z czego sobie nalewają do szklanek.Cytat:
Cytat:
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
mnie moje buty te co rozchodziłam obtarły okropnie... a te białe w ogóle...
obtarły ale byłam dzielna i wytrzymałam do końca wesela nie licząc jednej zabawy na oczepinach gdzie biegałam więc wiadomo zabiła bym się w nich prędzej
|
#715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#716 | |||
|
Zakorzenienie
|
wyglądasz bosko
niesamowicie, naprawdę po obiedzie Cytat:
Cytat:
super ![]() Cytat:
my mieliśmy tylko napoje gazowane w cenie, za soki i wodę dopłacaliśmy wg zużycia i na 80 osób dopłaciliśmy za to chyba mniej niż 200 zł więc 600 zł za to tylko ze będą dzbanki jest jak dla mnie kosmos
|
|||
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#718 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje za mile slowa Cytat:
ale milo, ze sie podoba , czesc dzienna na patrerze jest rzeczywiscie otwarta przestrzenia, kuchnia odrobine odsunieta od reszty, a co do drewna na elewacjach to wizualnie jestem jak najbardziej na tak, funkcjonalnie niestety na nie dlatego jesli bedzie to - okladzina drewnopodobna, bo niestety drewno sie nie sprawdza - nawet najlepsze. Oto jeden z projektow, ktore robilam http://www.youtube.com/watch?v=mVPwXUjAFLA (juz pomijajac afere z deweloperem) to elewacja obecnie wyglada koszmarnie :/ a material byl najlepszy Ale o kolorystyce elewacji nie ma co dyskutowac, bo to sie jeszcze 1000 razy zmieni i bylo wrzucone tylko po to, zeby bylo cokolwiek Cytat:
szkoda, ze nie mieliscie zaznaczone o ile dokladnie i oczywiscie ze olej dzbanki, ja np. wole w butelkach bo wiem co pije, a w dzbankach to zawsze wydaje mi sie, ze sa najtansze i najgorsze napoje ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- wlasnie mial byc maly tylko ze tak jakos wyszlo - garaz 2 stanowiskowy, dodatkowe pomieszczenie na biuro, kotlownia na paliwo stale i niestety powierzchnia sie zrobila dosyc duza Cytat:
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
Chateczko-sloneczko, normalnie juz sie nie moge doczekac tych kosmicznych fotek ale daliscie czadu i gratuluje cierpliwosci dla meza, moj po 5h na Dominikanie, blagal mnie zebysmy juz skonczyli![]() Nena- ty murzynie jeden, nie rozmawiam z toba, jak mozna bylo sie tak opalic! Nawet gdybym miesiac, plackiem na plazy lezala to nawet nie bylabym w polowie opalona jak ty No i miejscowka nieziemska, ten turkus dookolaNo i fotki zapowiadaja sie ciekawie Melody- o zesz w morde, normalnie szczeka mi opadla jak cie zobaczylam bogini ty moja, moge od dzis do ciebie Afrodyto mowic...normalnie suknia przecudna, pas no i tez cos mam wrazenie jakby z przodu lekko sie napodlodze spierala, nie probowalas jej ciut wyzej zapiac? Moze to by pomoglo. Kawuniu-widzialam teledysk...i mysle co by tu napisac zeby nikogo nie obrazic...jest po prostu boski, taki z klimatem, taki dopasowany do was, ta muzyka...te kolory, ten polmrok, to zwolnione tempo, te efekty swietlne...to zblizenie na buty..ten usmiech, no po prostu moglabym tak wymieniac bez konca. Nie lubie filmow, i zadko ktory mi sie podoba ale ten jest mega. I jesli to jest pierwszy raz tej pani to pogratuluj jej odemnie i powiedz ze gdyby wiedziala o jej istnieniu 3 miesiace temu to wzielabym ja od reki Jedyne co mi sie rzucilo w oczy, z czym moze troche przedobrzyla to ten efekt swietlny (pewno wiesz o czym mysle) tzn on jest boski i super tutaj pasuje, ale w pewnym momencie juz mialam go dosc. Ale to wiesz taka uwaga poza konkursem, bo filmik jest nie do przebicia!Lady-bardzo ladny projekt domku, lubie taka prostote i funkcjomalnosc Garderobe widze Kuku-trzymam kciuki za twoje zdrowko! No i chyba wreszcie znalazlam miejsce na plener. Moze w weekend uda sie mi go obejrzezc na zywo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

i zdjęcia od fotografa. W ogóle cała historiqa z tym, ale jak zwykle nie mam czasu żeby ją opisać.
b/w, pink & blue
bo bedzie mi wstyd, ze pokazuje takie niedopracowane projekty
---> wtedy kazala powiedziec "mniej wiecej ile bedzie"

dziekuje za mile slowa