|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#872 |
|
Moderator
|
ale ja wiem, że hameryka nie jest taka jak w filmach... i mimo to albo właśnie dlatego bym się tam chciała teleportować, jak by co to czekaj na mnie z otwartymi ramionami
|
|
|
|
#873 |
|
Crazy turtle lady
|
Któraś zamawiała zestaw "kosmetyki za darmo" z Paese?
Widziałam u Vexgirl co dostała i tak " mnie się klykło" http://vexgirl.blogspot.com/2012/08/...kow-paese.html Kończy mi się dobry tusz, czarnej kredki nie mam (a przydałaby się - może dostanę?), błyszczyki mam...3 No to teraz czekam
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy od osoby i jej oczekiwań i planów.
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
jakby chcieli to mogliby to pocztą wysłać o polowę taniej
![]() gdyby mozna bylo wybrać to bym sprobowała, a tak dadzą mi za ciemny podkład, zieloną kredkę i perlowy lakier
|
#876 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
może mi się poszczęści i bzie bez podkładu ? Tak sobie przekalkulowałam, że wystarczą mi 2 pasujące kosmetyki, resztę mogę porozdawać albo opchnąć na allegro ![]() Ryzyk fizyk
|
|
#877 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej ja wróciłam niedawno od Tż
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wow gratuluję ja w tym miesiącu przekroczyłam 20tysCytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36147040]Coś Ty ![]() Ale na takiego chyba sama bałabym się odpisać [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj z Tż na imprezie driftingowej, a dziś na targu kupiłam sobie świetną bluzkę |
|||||||
|
|
|
#878 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie ta promocja Paese. Tylko już kolorówki mam w nadmiarze. Powinnam wprowadzić sobie bana na łażenie po drogeriach. Ostatnio codziennie wędruję do Schleckera i zastanawiam się nad tymi matowymi błyszczykami.
|
|
#879 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jak mialam 19 lat, wyprowadzilam sie do UK. To bylo przed wejsciem do UE, wiec byly hocki klocki na granicy, a z praca bylo znacznie trudniej niz teraz (legalna oczywiscie). Zderzylam sie wtedy bardzo mocno z rzeczywistoscia, bo wydawalo mi sie, ze jak tylko z Polski wyjade, zastane El Dorado Tak sie oczywiscie nie stalo. Nauczylam sie natomiast jezyka i paru innych fajnych rzeczy
|
|
#880 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
W ogóle jest jakaś nowa limitka z Basic? U mnie bida, stand na limitkę był ostatnio pusty. Ja ze Schleckera mam gumki do włosów - notorycznie gubię, ale te sportowe ze Schleckera są najlepsze jakie miałam
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądnełam dzisiaj chyba z 30 gazet typu joy, cosmopolitan itp i zastanawiam się dlaczego oni dają tam zdjęcia niechlujnych i tak mało precyzyjnych makijaży
|
|
|
|
#882 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Lubię gumki do włosów z Rossmanna - 10 sztuk kosztuje 5 zł, komplet jest w odcieniach brązu i bieli . Te brązowawe lubię najbardziej, bo nie odznaczają się od moich kłaków .
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie laminowanie, ale nie będę o tym pisała na blogu bo nie widzę takiej potrzeby. Nie widzę też u siebie zbytnio efektu wow, no zobaczymy, nie sądzę, że będę to powtarzać bo moje włosy raczej tego nie chcą.
|
|
|
|
#884 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zmykam zobaczyć tą promocje z Paese ![]()
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już kiedyś mieli taką akcję z tego co pamiętam, ale koszt był nieco mniejszy, 10, 15 zł? Ale dostawało się tylko 3 produkty.
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Tą poprzednią akcje kojarze, na str. też widziałam tą z mniejszą kwotą ![]() Niby kilka pierdółek ale czuje się jakbym na Mikołaja czekała
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie to się nadal nad nimi zastanawiam
|
|
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie ta promocja jakoś nie kręci...
|
#890 |
|
w krainie snu i marzeń
|
na razie ją zostawię i może się z nią dogadam, ale będę Cię miała w pamięci
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#892 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36158380]Mam ochotę parę dni odpocząć od recenzji na blogu...
Jest kilka rzeczy, o których mogę napisać w ciągu najbliższych dni, więc może faktycznie dam sobie na razie spokój z recenzjami chwilowo ![]() Szykuje mi się jeden post zakupowy, podsumowanie miesiąca, jeden post o diecie, może napiszę o tej siłowni i SPA, coś jeszcze by się znalazło. Na co z tych rzeczy byłyby byście chętne?[/QUOTE] Post o diecie ! ![]() Cytat:
Tak być nie może To prawda Dobrze mi tu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle policzyłam sobie, że dzisiaj dostarczyłam organizmowi około 703 kcal, a spaliłam minimum 800 (wszędzie podaje się, że jazda na rolkach przez godzinę to około 400 kcal mniej, a ja jeździłam 2 godziny i to bardzooooo intensywnie). Jest mi teraz strasznie niedobrze i zmuszam się do jedzenia Przed jeżdżeniem nie byłam głodna, a jak wróciłam to aż zbyt głodna ![]() Jednak pojechałam sobie na rolki, nie wytrzymałam Jeździłam po gdyńskim bulwarze, żaden deszcz mnie nie złapał, na szczęście.
|
||||
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Boże ależ Wy pędzicie z tymi postami!
![]() Melduję, że żyję, nadal spędzam czasu u TŻ z powodów już bardziej medycznych. Skręcił kostkę naprawdę paskudnie i jestem na etapie pielęgniarki przez jakiś czas Idę nadrabiać
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() tez cos nie nadazam za Wami kurcze, dostalam zaproszenie na zlot blogerek benefita pod koniec wrzesnia i chyba nie dotre :/ troche za droga impreza kulac sie ode mnie do warszawy , a chcialaaabym ;/
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Candy ale ci faaajnie
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nie jesteś sama - mnie też nie kręci ![]() też ostatnio mam problemy :/ przychodzę a tu 4 strony do nadrabiania. nadrobię, to już muszę wychodzić. wracam, a tu kolejne 4 strony. pfff... Byłam dziś w Naturze. Kupiłam nowy lakier od Kobo 30 London, taki szaraczek. Jestem na etapie zakochiwania się w nim. A w środę znów lecę do Natury, bo jakaś grubsza impreza się tam szykuje. Badanie cery, makijaże, promocje. Nie wiem co im odbija, ale zobaczę co oferują. Akurat szykują mi się większe zakupy.
|
#897 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
Najgorsze są takie jasne.
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś zrobiłam sobie makijaż na konkurs u Orlicy, ale sama sobie robię takie zdjęcia, że szkoda gadać. No to czekałam na TŻta aż wróci z pracy, niech on zrobi zdjęcie. A on przyszedł godzinę później niż zwykle, do tego czasu cienie zdążyły mnie już uczulić (oko czerwone i spuchnięte i początek migreny, 90% kosmetyków stosowanych koło oka mi to robi) i nici ze zgłoszenia do konkursu :/. Może jutro się uda.
Tak w ogóle to jak poszłam spać o 18 tak obudziłam się godzinę temu, cały wieczór z głowy. |
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego ludzie są tacy niemili, zadzwoniła dzisiaj do mnie kobieta umówić korki dla pracownika i była taka antypatyczna i jakaś taka...ech :x humor mi zepsuła, do tego tak mnie zestresowała, że zapomniałam jak się nazywam
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-08-27 o 21:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Lush & China Glaze lover!

wow gratuluję ja w tym miesiącu przekroczyłam 20tys
to ta sama stronka co u Was?

Przed jeżdżeniem nie byłam głodna, a jak wróciłam to aż zbyt głodna 
Najgorsze są takie jasne.