|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
A ja jak mam mało czasu to w adidasy wskakuję i np
Ale jak w szpilkach idę gdzieś to malutkie kroczki i noga za nogą w miarę prostej linii Mimo wszystko nie lubię chodzić w szpilkach
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
ooj, nerwy to zuooooo. nie daj się! ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36160923]Tak,wiem że nigdy nie będę chodzić jak modelka i tego nie chce.Wiecie w adidadas,papciach po domu zapierdzielam byle jak Chciałabym iść na rozpoczęcie w szpilkach,no i nie wiem jak z tym chodzenie,ale chyba będę robić tak troszkę noga przed nogę.[/QUOTE]hahaha, na rozpoczęcie obowiązkowe szpile *_* |
|
|
|
|
#183 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
Wracaj na dłużej ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- ja na rozpoczęcie w koturnach szpilki to dla mnie luksus, na który sobie pozwalam jak mam...taki kaprys smoothly - straszne zuo.. niestety ale staram się walczyć..
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Może zrobiłabym nawet teraz tą fotkę ale wolę w dzień od światła to lepiej będzie widać, ale ta moja kamerka jest tak beznadziejna że szok
zrobiłabym komórką ale to też nie lepiej
|
#185 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli po dłuższym piłowaniu kształt nadal mi się nie podoba, a długość zatrważająco maleje- odkładam pilniczek ![]() Łał, Aniu, ale mnie zaskoczyłaś Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze kiedyś też miałam tolerancję tylko na krótsze kciuki. Teraz wszystkie lecą na zero ![]() Cytat:
![]() 5.30? ![]() Mój ojciec i babcia są takimi rannymi ptaszkami. W głowie mi się nie mieści, jak można samemu z siebie tak wcześnie wstawać. Z drugiej strony jak ostatnio wstałam o 6.00, to dzień wydawał się być taaaki długi ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36159875]Mam 5 ugryzień komarów na jednej nodze,a 3 na drugiej. Uuu... Bidula Komary kapciem, ewentualnie z armaty Agateczka Mam nadzieję, że to nic poważnego... ![]() Byłam przed chwilą w Rossie. Chciałam sobie kupić jakiś tusz z Max Factora, bo zniżka obecnie jest. Podchodzę do pracującej tam dziewoi z False Lashem i pytam, czy on ma sylikonową szczoteczkę (nigdy go nie miałam, a na wystawce nie było testera). Na co ta z miną "WTF" odpowiada mi flegmatycznie, że nie wie, ale sprawdzi. Po czym bierze ode mnie ten tusz, otwiera go ( ![]() Grzecznie jej podziękowałam, a z kupna tuszu zrezygnowałam. Wrrr...
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2012-08-27 o 20:42 |
|||||
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
Medi,traktowałam je amolem już
|
|
|
|
#187 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Wszystk o się ułoży![]() Ciebie byśmy miały zapomnieć? Ciebie?! O nie! W ogóle gdzie są stare pazurkomaniaczki? Gdzie Wy jesteście? Cytat:
Na razie muszę je nudziakiem pomalować na jeden dzień![]() Już brak słów. Co się dziwić, ze klientki macają, jak od obsługi przykład biorą
|
|
#188 | ||||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36155404]Tak chodziło mi o podręczniki.Kupywałam dziś,bez 5(!!) ksiązek zapłaciłam 107 zł za uzywane.Dwie mi skseruje brat,a 3 muszę zdobyć.[/QUOTE] Ciesz się, że możesz używane.... My jesteśmy na nowej podstawie programowej. I rządzący genialnie wymyślili, co by nie wszysscy rodzice na raz nie musieli kupować nowych książek, że w nową podstawę wchodzi rocznik 96.... Więc? Od kilku lat nie możemy się posiłkować używkami tylko musimy nowe.... Noż urwał go mać! Cytat:
Zgadzam się, ale nawet e booki u nas sa mega drogie... No bo jaka to różnica zapłacić 29,90 za papier czy 25,90 za ebook?? Jedyny plus ebooka to waga.... Cytat:
Cytat:
Przepiękne. Cudownie ułożyłaś dłoń do zdjęcia. Bardzo zmysłowo Cytat:
![]() To zazdroszczę, bo mnie się strasznie ciężko zebrać o tej porze. Niestety ten egzemplarz sporo snu potrzebuje. Zaraz sie do łóżka szykuję. [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36160711]Pomóżcie !Chciałabym się nauczyć w szpilkach.Odpowiednie obuwie mam. Chodziłam wczoraj i dziś,nagrywałam się. Tylko tu się pojawia problem.Nie wiem jak konkretnie chodzić.Czy stawiać na zmianę nogi jedną przed drugą mniej więcej tak -->KLIK Czy chodzić normalnie,tak jak chodzę ?[/QUOTE]Normalnie to się nie da. Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36160923]Tak,wiem że nigdy nie będę chodzić jak modelka i tego nie chce.Wiecie w adidadas,papciach po domu zapierdzielam byle jak Chciałabym iść na rozpoczęcie w szpilkach,no i nie wiem jak z tym chodzenie,ale chyba będę robić tak troszkę noga przed nogę.[/QUOTE]To tak jak ja. Obcas tak, ale nie za wysoki, bo nie lubie się katować. Chociaż z 2 strony miałam kiedyś idealnie wygodne 9 cm szpilki... Biegać w nich mogłam Cytat:
Ja to strasznie za Lizakiem tęsknię. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#189 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kojarzy mi się z mleczną czekoladą Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Stawiaj kroki tak jak Ci najwygodniej a najlepiej w ogóle o tym nie myśl, tylko swobodnie przebieraj nogami
|
|||||
|
|
|
#190 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
zgadzam się w 100%... nasze drogi to chyba specjalnie zrobione są po to, aby producenci niskiego obuwia nie zbankrutowali.. |
|
|
|
|
#191 |
|
szef wszystkich szefów
|
Też tęsknię za Lizakiem. I Szyszusiem. I za resztą starych wyjadaczy
|
#192 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#193 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Fajne zdjęcie i fajne mani. Długo nosiłaś poprzednie? Ja to tydzień w jednym śmigam ![]() Doczytałam co to za top. Kilka razy go miałam w ręce i odkładałam z myślą "po co mi kolejny złoty top?". Chyba powinnam żałować?
|
|
#194 |
|
Placuszek racuszek
|
magiczny
niby zloty, niby zielony, niby miedziany bierz
|
|
|
|
#195 |
|
szef wszystkich szefów
|
Teraz już go nie dostanę
![]() No chyba, że jutro wracając do domu znajdę go w K.
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i to, że niektóre można pobrać z internetu ![]() A Ruda wróci tutaj, czy nadal jest zła...? |
|
|
|
|
#197 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36151066]Patrzcie Musiałam tak skleić bo inaczej się nie dało,klej nie trzyma.[/QUOTE]ja bym obcięła równo z tym ułamaniam... wiesz co może się stać jak tym zaczepisz! Jezu ja na każdym kroku widziałabym jak to się obrywa tak w kierunku mięska... Pamiątasz jak kiedyś miałam rozdwojenie na środku mięska... nie złamania nawet... tylko rozdwojenie. Spiłowałam na zero bo bałam się ze od tego rozdwojenia może się coś stać... a co mówiąc od złamania... Cytat:
i gdzieś 1/3 butli mi została) takich po 7 zł mam chyba z pięć - żadnego nie używam bo są beznadziejne... Mam z Manhattana za chyba 15zł... kiedyś lubiłam bardzo - dopóki nie spróbowałam INM. Wysłałam koleżankę po dwie butelki żeby mieć na zapas...A u mnie nawet nie wysusza tak jak u dziewczyn. Ja siedzę regulaminową godzinę z tym a i tak go kocham, jest na prawdę wart uwagi. A SV też zamówiłam. Zobaczymy jak u mnie wyjdzie porównanie obu. Bo mamy zwolenniczki i jednego i drugiego.dziękuję ślicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
taka rozbielona ![]() a gdziesz bym śmiała. Ja miałam kolejne 21 urodziny w tym roku ![]() nadrabiam dalej...
|
|
#198 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#199 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Wdepnę jutro do N. Zobaczę co tam się u sąsiadów ostało
|
|
#200 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noooooo niestety... szkoda paluszka... mam nadzieję, ze bardzo nie boli.. Cytat:
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fiolet zmyłam kilka godzin po namalowaniu i zrobiłam właśnie pandy ![]() Mi się ten złoty bardzo podoba, mimo, że nie przepadam za świecidełkami. Cytat:
Można go dorwać w jakiejś drogerii (skoro wysłałaś koleżankę :P)? Czy może przez internet? (mieszkam na zadupiu )
|
||
|
|
|
#203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz taką długą płytkę hehehehe no ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pamiętamy o tobie i tez tesknimy ;*hmmm ja chodzę w trampkach ![]() Cytat:
![]() ![]() nie mam go... o dziwo
|
|
#204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczęta, jutro o 6tej śmigam do Rawy Mazowieckiej i nie będzie mnie dwa dni. Miejcie litość i nie spamujcie za dużo. Na konferencji będę podczytywała, ale z pisaniem, to już kiepściej będzie Bawcie się dobrze
|
||
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekhm wysłałam koleżankę do Krakowa do sklepu Euro Fashion... to profesjonalny top... raczej przez neta. Chyba że w Krk albo w Warszawie masz po drodze
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
oooo tak, poproszę
Cytat:
da się, u mnie w gimnazjum dziewczyna w glanach chodziła
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki, jeszcze chyba u was nie udzielalam sie ale zawsze czytue co tam piszecie, wstawie fotke swoich pazurkow, dodam ze taka dlugos to 1 raz chyba od kilku lat, uzywam evelinki, i w ciagu 2 msc tak urosly, zdjecie z telefonu wiec kiepskie, jutro moze jakos je czyms machne innym kolorem to tez wstawię, musze je duzo skrocic,a le sama to troche boje sie ze zepsuje, bo ide do pracy od 3 wrzesnia wiec musze..., a i pewnie tez chce.
|
#208 | |||
|
Zadomowienie
|
O, jak wrócę ze stolicy to klikam 'kup teraz' :brzydal. Dziękuję, nie wiedziałam jak to się nazywa
Cytat:
Dziewczyny nie będę cytować wszystkich wypowiedzi na temat mojego nieszczęsnego pazurka ale postaram się na wszystko odpisać.. Stosowałam jako bazę 8 w 1 jedną buteleczkę i było ok, skońćzyła się to kupiłam diamentową. Po 2 tygodniach stosowania zaczęły z dnia na dzień boleć mnie bardzo mocno paznokcie, więc od razu zmyłam paznokcie i przestałam jej używać. Od 2/3 tygodni moją bazą był lakier bezbarwny. W zeszłą niedzielę wieczorem pomalowałam paznokcie i w piątek(wtedy co pokazałam zdjęcie bynajmniej) zobaczyłam co się zaczęło dziać mi z płytką. W sobotę rano zmyłam pozostałe paznokcie i okazało się, że mam coś takiego na 4 pazurach. Na jednym już prawie zeszło ale 3 są w złym stanie. Po przyjeździe jeżeli się to nie zmniejszy to pojadę do dermatologa.. Wydaje mi się, że jednak powinno się Evelinki stosować tak jak jest napisane czyli kilka warstw i zmywać i używać ich tylko w razie potrzeby a nie jako baza. Najgorsze jest to, że dopiero teraz wychodzą skutki stosowania tych odżywek. Według mnie są one dobre ale nie można przesadzić. Suma sumarum wykończyłam 1,5 butelki.. Nie zrażajcie się. To, że mi się coś takiego przytrafiło to nie znaczy, że musi Wam. Bez paniki, bez paniki! ![]() Cytat:
Samo mani super - do skopiowania. Truflowe kolory ![]() Nadrobiłam poprzednią część, teraz nowa.
|
|
|
#209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego wyjazdu, myśle że coś poza konferencyjnego też będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Heheh z tym, ze u mnie w lo raczej nikt nie przywiązywał wagi... zresztą ja chyba nawet nie bardzo chodziłam na rozpoczęcia roku tylko na lekcje ... kurde - nie możliwe chyba zebyśmy nie miewali rozpoczęć roku, a ja jakoś pamiętam tylko integracyjny w pierwszej klasie.. na studiach też nie... na studiach szło się na zajęcia od razu...ojjj mam nadzieję, ze to nic poważnego i samo się zasklepnie ładnie..
|
|
#210 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozakonferencyjne aktywności też zawsze na szczęście są
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

Ale jak w szpilkach idę gdzieś to malutkie kroczki i noga za nogą w miarę prostej linii

witam
ale staram się walczyć..
Jeśli po dłuższym piłowaniu kształt nadal mi się nie podoba, a długość zatrważająco maleje- odkładam pilniczek