Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 19:04   #3301
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wiemy co dobre kochana
Moj zoładek domagal sie wkoncu czegos tersciwego a nie wiecznie mix zupek chmielowych i wooodzitsu
Ilez mozna tak ciagnac
No ba
No każdy w końcu by się dopomniał to kiedy następna imprezka?

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
HeroineJak ja nie zacznę dnia od wody z cytryną i miodem to czuję, że coś nie tak i zaburzyłam rutynę i plan dnia poza tym to zdrowo.
Ja jak zapomnę wypić to też czegoś mi brakuje no i dzięki temu piję więcej wody bo zawsze miałam problem żeby wypić 1,5 litra a z cytrynką wchodzi bez problemu

Cytat:
Nooooo on mega gotuje!!! Strasznie niezdrowo co prawda, ale jak robi dla mnie coś, to się stara jak najmniej tłuszczu
Dzisiaj wyczarował cannelloni nadziewane warzywami(w tym szpinak,serek wiejski,czosnek,cebulka) i polane sosem pomidorowym z przyprawami, na wierzch plastry sera żółtego
Super było!!!Zjadłam 4 takie rurki na obiad, oczywiście bez sera, bo Tż zjadł cały ser z tym makaronem z wierzchu, a ja te z dołu. Przed chwila 1 wciągnęłam z małym jabłuszkiem i garścią czokapików i idę na fitness
Aż się głodna zrobiłam

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine widać i mnie lody na gardło pomagają ale zimnego bym się nie napiła bo pewnie jeszcze bardziej by mnie rozłożyło
A co do kataru to nie stosuję żadnych kropli, bo kiedyś byłam uzależniona od Afrinu i teraz się boję jakichkolwiek używać chodzę i smarkam co chwila, że zaraz nos mi odpadnie
Ojjj, może nie odpadnie wiesz, że mi też kurde zaczyna się katar?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 19:24   #3302
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Choco dziękuję ale już nie wiem co może mi pomóc, bo tylko katar mi został
Heroine hehe a jak odpadnie cały czas kremem nivea smaruję, bo tak mnie piecze
Nawet nie gadaj, że teraz Ciebie bierze jakiś wirus musi być w powietrzu.

A w ogóle zapomniałam napisac, że po tej osiemnastce kuzyna dostałam takiego obrzydzenia do alkoholu, że nawet desperadosy w Biedronce do mnie nie przemawiają i reds w lodówce leży już od ponad tygodnia nie poznaję sama siebie a Tż się ze mnie śmieje
Chyba się przepiłam i teraz nie mogę patrzeć na wódkę
Stary 2012-08-27, 19:38   #3303
patiuszka
Zadomowienie

Hejka

zooska, heroine - ja bardzo chciałam zwiedzić Japoński, ale okazało się, że trochę wcześniej mamy pociąg w ostatni dzień i nam nie wyszło. Zmęczeni byliśmy i się już nie chciało...

A dzisiaj się pochwalę - pełna godzinka intensywnie na rolkach
Stary 2012-08-27, 19:47   #3304
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine hehe a jak odpadnie cały czas kremem nivea smaruję, bo tak mnie piecze
Nawet nie gadaj, że teraz Ciebie bierze jakiś wirus musi być w powietrzu.

A w ogóle zapomniałam napisac, że po tej osiemnastce kuzyna dostałam takiego obrzydzenia do alkoholu, że nawet desperadosy w Biedronce do mnie nie przemawiają i reds w lodówce leży już od ponad tygodnia nie poznaję sama siebie a Tż się ze mnie śmieje
Straszne to jest, katar jest mega upierdliwy no właśnie coś mnie bierze... oby nie!

haha, to rzeczywiście dziwna sprawa

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
zooska, heroine - ja bardzo chciałam zwiedzić Japoński, ale okazało się, że trochę wcześniej mamy pociąg w ostatni dzień i nam nie wyszło. Zmęczeni byliśmy i się już nie chciało...

Może następnym razem się uda

Brawo za rolki!

Ale mi dzisiaj zimno siedzę w polarze i się trzęsę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-27, 19:52   #3305
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Straszne to jest, katar jest mega upierdliwy no właśnie coś mnie bierze... oby nie!

haha, to rzeczywiście dziwna sprawa

Może następnym razem się uda

Brawo za rolki!

Ale mi dzisiaj zimno siedzę w polarze i się trzęsę
Na katar wódki z pieprzem się napij i połóż spać w czapce Mi to czasem pomaga w początkowym etapie. Dzisiaj coś mi już ciekło z nosa na rolkach, bo wiatr był, a teraz łyknęłam kieliszek Beherowki i mam gruby szal i już mi przeszedł trochę ten katar
Stary 2012-08-27, 21:26   #3306
lisa87
Raczkowanie

mysle o pierdołach a jadłospisu nie napisałam
1śn: musli z jogurtem gruszkowym
2śn: serek wiejski lekki + 2 nektarynki
p: kefif pitny 0% tł.
O:pierś z kurczaka z sałatką z pekińskiej, ogórka, pomidora i papryki
p:kasza manna na słodziku i mleku 0%
K:mała miska zupy pomidorowej ze świderkami
i ... paczka żelek węży
....teraz się wykąpałam, wybalsamowałam, nasmarowałam pięty, zmyłam pazokcie i spiłowałam na nowo, zrobiłam peeling ryjka i maseczke z zielonej glinki.... zaraz padnę i zasnę

Pamiętacie mojego byłego? Wypił trochę w sobotę i nabrał odwagi żeby do mnie się odezwać. Przyszedł po mnie w nocy jak zamykałam klub i odprowadził mnie do domu i chwile gadaliśmy na ławce. Ponoć nie odzywał się i nie oddał mi rzeczy osobiście bo nie starczyło mu odwagi [aż tak się mnie boi]. Ponoć tęskni i że mądry jest po szkodzie. Wycałował mnie po rękach o odstawił pod drzwi mieszkania. Zapytał czy może się do mnie odezwać niedługo, powiedziałam że może próbować, przecież mu nie zabronię.
Nie umiem tego opisać, ale gdy z nim rozmawiam staję się OSTOJĄ SPOKOJU. nie podnoszę głosu, mówię cicho i powoli, jak do dziecka. Czasem podniosę głos, ale generalnie nie denerwuje się na niego bezpośrednio (zawsze sobie pokrzycze do innych). nie wiem skąd ta cierpliwość się bierze
i niby jestem spokojna, cierpliwa, nie stresuje się i nic po mnie nie widać. Ale za to mój organizm się stresuje za mnie podwójnie : po tym wszystkim nie mogłam zasnąć do 5.30 rano, calą niedziele bolał mnie brzuch i kolejny raz niedziela była 'dniem cwela' czyli uwaga bo gryzę. wrzodów się nabawię przez tego człowieka...

Edytowane przez lisa87
Czas edycji: 2012-08-27 o 21:28
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:53   #3307
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Zjadłam na kolację sałatkę:
1 jajko, pomidor, papryka, ogórek, pieprz, sos czosnkowy, zielona herbata
po kolacji troszkę poćwiczę jeszcze
To o której Ty chodzisz spać, że tak wcześnie jesz kolacje?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Lisa Witam z pierwszym dniem okresu, dzidzia out xD! No to super, jeszcze z 2 dni i z brzuchem będzie ok U mnie już norma.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Ja jak zapomnę wypić to też czegoś mi brakuje no i dzięki temu piję więcej wody bo zawsze miałam problem żeby wypić 1,5 litra a z cytrynką wchodzi bez problemu

Aż się głodna zrobiłam
Ja zawsze piłam mega dużo herbaty i kawy, a teraz zamiast herbat piję więcej wody, tylko na noc herbaty mega dużo, bo mam wrażenie, że tak bardziej zapycha niż woda

Noo...mega były te makaroniki

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:53   #3308
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
i ... paczka żelek węży
....teraz się wykąpałam, wybalsamowałam, nasmarowałam pięty, zmyłam pazokcie i spiłowałam na nowo, zrobiłam peeling ryjka i maseczke z zielonej glinki.... zaraz padnę i zasnę

Pamiętacie mojego byłego? Wypił trochę w sobotę i nabrał odwagi żeby do mnie się odezwać. Przyszedł po mnie w nocy jak zamykałam klub i odprowadził mnie do domu i chwile gadaliśmy na ławce. Ponoć nie odzywał się i nie oddał mi rzeczy osobiście bo nie starczyło mu odwagi [aż tak się mnie boi]. Ponoć tęskni i że mądry jest po szkodzie. Wycałował mnie po rękach o odstawił pod drzwi mieszkania. Zapytał czy może się do mnie odezwać niedługo, powiedziałam że może próbować, przecież mu nie zabronię.
Nie umiem tego opisać, ale gdy z nim rozmawiam staję się OSTOJĄ SPOKOJU. nie podnoszę głosu, mówię cicho i powoli, jak do dziecka. Czasem podniosę głos, ale generalnie nie denerwuje się na niego bezpośrednio (zawsze sobie pokrzycze do innych). nie wiem skąd ta cierpliwość się bierze
i niby jestem spokojna, cierpliwa, nie stresuje się i nic po mnie nie widać. Ale za to mój organizm się stresuje za mnie podwójnie : po tym wszystkim nie mogłam zasnąć do 5.30 rano, calą niedziele bolał mnie brzuch i kolejny raz niedziela była 'dniem cwela' czyli uwaga bo gryzę. wrzodów się nabawię przez tego człowieka...
lisa żelki węże ssssssreszta wg. mnie ok , choc ja bym wolała na diecie 1,5% tłuszczu w nabiale niz 0% bo niby tłuszcz potrzebny do przyswojenia tego co cenne w nabiale ale to już Twój wybór
Co do Tż to nie daj się zmanipulować tylko bo nie wierzę, że taki nieśmiały się nagle zrobił fajna żeś dziewczyna a nie żadna hetera więc nie wierze, że taki wystraszony był- pewnie, że mu źle bez Ciebie- dbałaś o niego, motywowałaś itd gdzie on teraz piękną i młoda babę sobie znajdzie

A ja dziś 4 dzień bez slodyczy i już się denerwuje i Tż dostał ochrzan bez powodu ale do piątku wytrzymam chociaż (w sobotę okres to wiecie) zjadłam gruszkę, brzoskwinie i borówki trochę na kolacje to ciut cukier mi skoczył i nastrój lepszy
heroine ja tez ubóstwiam szpinak i do wszystkiego bym dodawała go Tak na marginesie to Tż na którąś randkę na naleśniki ze szpinakiem do siebie zaprosiłam i się śmiejemy, że tego dnia pokochał szpinak i mnie fakt, na stołówce to szpinak dają taki , że i ja bym ale świeży lub ewentualnie mrożony ale liście całe a nie papka rozdrobniona to jest cudowny
czekoladka niezły klub ale trzeba sobie radzić
Stary 2012-08-27, 22:04   #3309
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Haha Minie Ci, tylko najpierw się wylecz, a potem pifffko wpadnie samo Zobaczysz, to chwilowe^^

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość

Nooo...szkoda bo śliczny ten ogród
Za ćwiczenia!

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Lisa Jadłospis mi się podoba, ale kolacja...
Co do Tż...nie mam słów. Czemu ludzie po alkoholu mają takie natchnienia, żeby iść i mowić o poważnych sprawach, to przykre.
Nie wiem co Ci poradzić...najważniejsze, żebyś się trzymala przy swoimi postanowieniu i do niego nie wróciła

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/1382665/kr%C...o%C5%9Bci.html

Hie hie hie...coś dla mnie

Bylam dzisiaj na fitnessie, na ABT. Siódme poty wylalam Normalnie masaaakra. Brzuch mnie bolał od @, ale stwierdziłam, że jutro będzie bolał 3 razy bardziej, bo zawsze tak mam i już jutro na bank nie pójdę na fit, to wolałam się przemóc i iść dzisiaj.
Jak wyszłam to zjadłam batonika Corn z bananów, żeby węgli dostarczyć. Na kolację sałatka z koktajlem bialkowym z rossmanna, a sałatka taka:pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata, tuńczyk, polane jogurtem z przyprawami.
Do tego pochłonęłam chipsy bananowe i jabłkowe.

Ale jeszcze bym coś zjadla...ach ten okres

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
A ja dziś 4 dzień bez slodyczy i już się denerwuje i Tż dostał ochrzan bez powodu ale do piątku wytrzymam chociaż (w sobotę okres to wiecie) zjadłam gruszkę, brzoskwinie i borówki trochę na kolacje to ciut cukier mi skoczył i nastrój lepszy
Hiehie...normalnie odwyk

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

W ogóle to niby jestem w wątku 1000kcal, a nigdy diety takiej nie stosowałam Chyba pójdę zapchać się siemieniem lnianym, bo mam ochotę na tosta

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Przeczytałam, ze jedna godzina fitnessu to 550kcal spalonych... Coś mi się wierzyć nie chce!!

Stary 2012-08-27, 22:06   #3310
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś nie wierzę w jego magiczną przemianę... co, nagle się zmienił? bądź ostrożna, bo faceci to potrafią zbajerować to jedyne co im czasem wychodzi a idiotów nie brakuje na tym świecie nie pozwól się skrzywdzić po raz kolejny

Cytat:
Ja zawsze piłam mega dużo herbaty i kawy, a teraz zamiast herbat piję więcej wody, tylko na noc herbaty mega dużo, bo mam wrażenie, że tak bardziej zapycha niż woda

Noo...mega były te makaroniki
Mi po wodzie burczy w brzuchu a po herbacie już mniej

domyślam się

Cytat:
heroine ja tez ubóstwiam szpinak i do wszystkiego bym dodawała go Tak na marginesie to Tż na którąś randkę na naleśniki ze szpinakiem do siebie zaprosiłam i się śmiejemy, że tego dnia pokochał szpinak i mnie fakt, na stołówce to szpinak dają taki , że i ja bym ale świeży lub ewentualnie mrożony ale liście całe a nie papka rozdrobniona to jest cudowny
Też tak mam

No szpinak stołówkowy (szkolny) jest fuuuuuujjjjj ni to doprawione, ni to smaczne trawa trawą wcale się nie dziwię, że dzieci mają uraz od dzieciństwa jak się im podaje takie gó.no za przeproszeniem na talerzu
Stary 2012-08-27, 22:13   #3311
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Bylam dzisiaj na fitnessie, na ABT. Siódme poty wylalam Normalnie masaaakra. Brzuch mnie bolał od @, ale stwierdziłam, że jutro będzie bolał 3 razy bardziej, bo zawsze tak mam i już jutro na bank nie pójdę na fit, to wolałam się przemóc i iść dzisiaj.
Jak wyszłam to zjadłam batonika Corn z bananów, żeby węgli dostarczyć. Na kolację sałatka z koktajlem bialkowym z rossmanna, a sałatka taka:pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata, tuńczyk, polane jogurtem z przyprawami.
Do tego pochłonęłam chipsy bananowe i jabłkowe.

Ale jeszcze bym coś zjadla...ach ten okres
Brawo za zmobilizowanie się nawet podczas okresu
Pysznie jadłaś

Okres rządzi się swoim prawami więc nie wymagaj cudów od swojego organizmu

Cytat:
W ogóle to niby jestem w wątku 1000kcal, a nigdy diety takiej nie stosowałam Chyba pójdę zapchać się siemieniem lnianym, bo mam ochotę na tosta
Ja chyba też nie u mnie minimum to 1200 kcal jakoś nie mogę się zmieścić w 1000... strasznie ciężko chodziłabym głodna chyba zresztą mój dzień jest dosyć długi, bo wstaję po 5, chodzę spać 23-24

Cytat:
Przeczytałam, ze jedna godzina fitnessu to 550kcal spalonych... Coś mi się wierzyć nie chce!!
Czemu niemożliwe? Całkiem realne właśnie tyle spaliłaś

Murka, where are you?
Stary 2012-08-27, 22:55   #3312
zooska
Zakorzenienie

Heroine No, cudem się zmobilizował i pomógł mi w tym kolega Tż Bo przyszedł do niego w odwiedziny, to ja wyszłam, bo mieli "poważną męską rozmowę" to nie będę chłopakom przeszkadzać.
Złamałam się, bo brzuch mnie tak boli znowu:/ i chrupię sobie czokapiki Cóż...jeszcze jutrzejszy dzień napadów na słodkie i hormony wrócą do normy;P

Posmarowałam się eveline i zawinęłam sie w folię, dzisiaj bez ścisków, bo ledwo na nogach stoję. Dzisiaj prawie godzinę na fitnessie męczyłyśmy nogi, także...daruję sobie agrafkę, jutro będzie

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Siedzę z maseczka na twarzy, tyle syfów mi wyskoczyło przez okres, że nie mogę mam ochotę non stop na słodkie na zmianę ze słonym A jak do wina mnie ciągnie!!!! Jak mam @ to zawsze, ale to zawsze na wino mam ochotę. Tż leci do sklepu i mi kupuje wiśnie w czekoladzie i wino Bo jestem nieznośna.

A dzisiaj kochany wrócił ze sklepu i powiedział, że wie jak cierpię podczas @ bo chcę jeść chipsy, a nie mogę i dał mi właśnie te chipsy jabłkowe z txt: "Masz przynajmniej to pochrupiesz" Kochany

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

No i zjadłam kromkę chleba z margaryną i 2 plastrami sera żółtego polane keczupem chleb razowy na miodzie.
Maaaasakra

Stary 2012-08-27, 22:58   #3313
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No i zjadłam kromkę chleba z margaryną i 2 plastrami sera żółtego polane keczupem chleb razowy na miodzie.
Maaaasakra

U mnie dzisiaj też źle ehh, jutro będzie lepiej

Idę spać, bo nie wstanę jutro.... dobrej nocy
Stary 2012-08-27, 23:23   #3314
Margot85
Wtajemniczenie

monia nam wsiąkła całkiem pewnie życie rodzinne kwitnie i ona i mąż i dzieci szczęśliwi to dobrze , tylko , że my tu

zooska Tż jak chce to widzę potrafi być cudowny a okres i napady na słodko-słone, chyba trzeba się poddać bo cóż innego zostaje zresztą dałaś rade na fintesie więc stawiasz i tak opór naturze

I ja trochę poćwiczyłam i po prysznicu już i sobie zaraz 4 dzień zapisze do udanych

heroine nie wiem jak Twój Tz ale mój już się przyzwyczaił i nie reaguje na takie zaczepki he he czasami sam liczy tabletki w blistrze i wie kiedy będą "napady" ale staram się walczyć z tym bo głupio mi tak niewinnego atakować- choć jak mówi stara chińska mądrość - faceci zawsze są winni, jak nie teraz to w przyszłości będą na pewno

wysmarowałam się balsamem o zapachu piwonii taka nagroda- bo za dzień bez słodyczy trudno się krówka nagradzać
Stary 2012-08-27, 23:41   #3315
zooska
Zakorzenienie

Heroine Nie uważam, żeby mój dzisiejszy dzień był zły pod względem jedzeniowym Tylko te czokapiki i kanapka na wieczór zawaliły, ale tak... hm.

Margot Zapach piwonii...mhm brzmi ciekawie Nom, napady na słodkie i slone przy @ to katorga w powstrzymywaniu się! A fitness mówię, cudem zaliczyłam. Brzuch mnie bolał, ledwo brzuszki robiłam, ale jak wszyscy na piłce byli, to ja zrezygnowałam z piłki, bo nie dawałam rady przez skurcze:/ Ale za to nogi umordowałam Jak w szatni siedziałam się przebierałam to normalnie usiąść nie mogłam i zgiąć się, żeby spodnie założyć^^

Co ćwiczyłaś;> Pochwal się!!! 4 dzień bez słodyczy...dla mnie to nie lada wyzwanie, ja co drugi dzień MUSZĘ coś zjeść czekoladowego bo świruję. Staram się jeść batoniki muesli jak już muszę, ale czasem tu czekolada wpadnie, tu moje ukochane czokapiki, to wafelek

Stary 2012-08-27, 23:53   #3316
Margot85
Wtajemniczenie

zooska ja ma taki zestaw ćwiczeń sprzed lat 10 z tygodnika Naj na nogi, biust, brzuch i ramiona i zawsze to coś, od czasu do czasu sobie przypomne o nich i działam, lepsze to jak nic i humor mam lepszy
Dla mnie to też wyzwanie życia ale zobaczymy co będzie dalej Dobrze, że Tż jest w domu a nie znowu na wyjeździe bo łatwiej mi nie podjadać słodkiego bo wstyd mi przed nim i do okresu wytrzymam może

Kocham piwonie
Stary 2012-08-28, 00:30   #3317
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska ja ma taki zestaw ćwiczeń sprzed lat 10 z tygodnika Naj na nogi, biust, brzuch i ramiona i zawsze to coś, od czasu do czasu sobie przypomne o nich i działam, lepsze to jak nic i humor mam lepszy
Dla mnie to też wyzwanie życia ale zobaczymy co będzie dalej Dobrze, że Tż jest w domu a nie znowu na wyjeździe bo łatwiej mi nie podjadać słodkiego bo wstyd mi przed nim i do okresu wytrzymam może

Kocham piwonie
No proszę, każda ćwiczy coś swojego Poradnik Naj Kiedyś to moja mama czytala^^ Pewnie, lepszy taki ruch, niż zastój. Noo...ja też się wstydzę jeść przy moim Tż paranoja jakaś.
Ja z kwiatów uwieeeelbiam goździki!!!

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Dobra, ja lecę spać zanim zawalę cały dzień "diety", te czokapiki są dziełem szatana!!! egzorcyzmy im zrobię i przestaną być takie smaczne!!!!!!!
Folia ściągnięta, maseczka z ryjka zmyta teraz spać
Na jutro planuję na obiad nadziewanego kabaczka, bo teściowa dała i nie mam pojęcia co z nim zrobić aaa to go nadzieję hi hi

Kooolorowych snów chudziny

Stary 2012-08-28, 00:41   #3318
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia nam wsiąkła całkiem pewnie życie rodzinne kwitnie i ona i mąż i dzieci szczęśliwi to dobrze , tylko , że my tu
kochana TY moja Margotko ja jestem i Was czytam ale kurde w ten weekend z dniem dzisiejszym miałam tak napięty grafik że masakra!
Mąż dziś miał urlop i załatwialiśmy milion spraw. Na szczęście większość udało się załatwić i jestem już spokojna o wszystko
Byliśmy z dziećmi u lekarza na badaniach do przedszkola, wszystko jest ok. Dzieciaki dostały szczepienie przeciw odrze bo ponoć w Polsce za mało szczepią dzieci tzn. dają zbyt małe dawki. Np. tutaj na odre daje się 3 szczepionki w ciągu iluś lat a w Polsce jest tylko niby jedna.
Moje dzieciaki dziś dostały więc drugą dawkę a 2 października muszę iść z nimi na trzecią dawkę. Widać że bardzo tu dbają o dzieci.
Jestem mega padnięta i ide spać. Jutro mąż idzie już do pracy to będę miała więcej czasu żeby popisać z Wami.
Ahhh no i jestem przeszczęśliwa!!! w końcu jest chłodniej w nocy!!! super się śpi!! 15 stopni teraz jest więc idealnie! W dzień 27 więc też fajnie Boże co za ulga! Jeszcze nigdy chyba nie miałam tak dosyć upałów :P
Jutro biorę ostatnią tabletkę anty i mam 7-dniową przerwę. Znowu od kilku dni mam plamienia ale wyczytałam w necie że podczas 3 pierwszych opakowań tak może być i nie należy się tym przejmować. Pisała to jakaś tam Pani ginekolog więc zaufam jej i poczekam.
Z moją wagą jest ok. Ciągle waha się między 58,5-59,5. Chyba już się przyzwyczaiłam do tej wagi bo mimo, że jem więcej to ona nie rośnie, a jak jem mniej to nie spada.... Nie wiem już co o tym myśleć.

Dobra spadam :P jutro zajrzę i wrzucę new fotos. Dobranoc

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
Monia Dzięki, że powiedziałaś mi o tym espumisanie Działa rzeczywiście A jak dlugo to brać można...? Powinnam robić sobie jakieś przerwy?
Cieszę się że pomogło
Na ulotce jest napisane, że można to brać długo bez żadnych przerw. Niema ograniczonego czasu
Espumisan - Simeticonum - zastosowanie i działanie lecznicze

Wskazania: Leczenie objawowe zaburzeń żołądkowo-jelitowych związanych z nadmiernym gromadzeniem gazów (wzdęcia), również po zabiegach chirurgicznych. Środek pomocniczy w przygotowaniu pacjentów do badań jamy brzusznej (badania radiologiczne, ultrasonograficzne, gastroskopowe). Krople są również stosowane w leczeniu wspomagającym kolek jelitowych u niemowląt powyżej 1 miesiąca życia oraz w zatruciach środkami powierzchniowo czynnymi jako środek zmniejszający pienienie treści przewodu pokarmowego.

Dawkowanie: Doustnie. Preparat należy przyjmować w trakcie lub po posiłku oraz jeśli to konieczne przed snem. W stanach nadmiernego gromadzenia gazów w przewodzie pokarmowym, dzieci w wieku szkolnym i dorośli: 1-4 kapsułki na dobę. Dawka maksymalna dla dorosłych to 6 kapsułek. W przygotowaniu pacjentów do badań diagnostycznych w obrębie jamy brzusznej, w dniu poprzedzającym badanie - 2 kapsułki wieczorem oraz rano w dniu badania - 2 kapsułki. Leczenie należy kontynuować do czasu ustąpienia dolegliwości. Preparat może być podawany przez dłuższy okres czasu. Podczas stosowania preparatu nie należy pić napojów gazowanych.

Możliwe skutki uboczne: Nie zanotowano działań niepożądanych związanych ze stosowaniem leku. W bardzo rzadkich przypadkach mogą wystąpić reakcje nadwrażliwości. Lek stosowany zgodnie z zaleceniami nie wpływa na sprawność psychofizyczną i zdolność prowadzenia pojazdów.

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość

Dodałam zdjęcie z serii najnowsze Żelki a i nie sory za krzywe nogi

Ty masz chyba krzywe oczy i źle widzisz śliczne nóżki masz
śliczne zdjęcie zazdroszczę Ci tych gęstych włosów! piękne są!

A te laski koło Ciebie to kto?? No przedstaw nad koleżanki to w pracy tak?

Madzia skarbie zdrówka!!! w lato nie wolno chorować!!! zdrowiej szybko

A gdzie Mureczka nasza>?????? kochana odezwij się!!!!
pewnie biedna zdołowana że to koniec wakacji i za tydzień do szkoły.....

dobra ide wkońcu spać!

buziaki dla wszystkich dziewuszek do jutra!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 07:27   #3319
mielnus
Wtajemniczenie

dobry Przyszłam się zameldować. Pewnie nikt nie zauważył że mnienie ma hehhehe...
Wróciłam z gór i było SUUUUPER Z moim TŻ na nowo się zakochaliśmy chyba i wogóle się nie kłóciliśmy, co jest dziwne. Mieszkaliśmy w takim zapiździałym domu, taki syf;/;/ 20 zł nocleg... ale nawet sie tam nie kąpaliśmy bo brzydziliśmy się. Myliśmy się cali w umywalce! 2 noce przetrwaliśmy. Chcielismy w sumie zmienic nocleg, ale 2 noce to nie dużo. Dzisiaj lece na wesele Dietkowo Ok. POwiem że waga stoi mi w miejscu a mój TŻ schudnął 1,5 kg;> Ja jadłam mniej i nic nie spadło. Lece się szykować. Odezwe się w czwartek.... BUZI
Stary 2012-08-28, 07:53   #3320
heroine86
Zakorzenienie

Hej

Ja już w pracy

Cytat:
heroine nie wiem jak Twój Tz ale mój już się przyzwyczaił i nie reaguje na takie zaczepki he he czasami sam liczy tabletki w blistrze i wie kiedy będą "napady" ale staram się walczyć z tym bo głupio mi tak niewinnego atakować- choć jak mówi stara chińska mądrość - faceci zawsze są winni, jak nie teraz to w przyszłości będą na pewno
mój też już wie, kiedy jestem osa stara się być miły, titutitu kochanie kupić Ci to, kupić Ci tamto a mnie to jeszcze bardziej denerwuje! no i zje.bka gotowa

Cytat:
Heroine Nie uważam, żeby mój dzisiejszy dzień był zły pod względem jedzeniowym Tylko te czokapiki i kanapka na wieczór zawaliły, ale tak... hm.
No ja też tak nie uważam baty dostałaś za tą kanapkę

Monia!!!! jak nas czytasz to się odzywaj chociaż już nawet nie musisz odpisywać, ale skrobnij co u Ciebie
Super, że w Niemczech jest taka dbałość o dzieci
u Was się ochłodziło do 27, a u nas do 14 także jesień mamy... czekamy na nowe foteczki

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dobry Przyszłam się zameldować. Pewnie nikt nie zauważył że mnienie ma hehhehe...
Wróciłam z gór i było SUUUUPER Z moim TŻ na nowo się zakochaliśmy chyba i wogóle się nie kłóciliśmy, co jest dziwne. Mieszkaliśmy w takim zapiździałym domu, taki syf;/;/ 20 zł nocleg... ale nawet sie tam nie kąpaliśmy bo brzydziliśmy się. Myliśmy się cali w umywalce! 2 noce przetrwaliśmy. Chcielismy w sumie zmienic nocleg, ale 2 noce to nie dużo. Dzisiaj lece na wesele Dietkowo Ok. POwiem że waga stoi mi w miejscu a mój TŻ schudnął 1,5 kg;> Ja jadłam mniej i nic nie spadło. Lece się szykować. Odezwe się w czwartek.... BUZI
Hej no ja wiedziałam, że w górach jesteś
Aż taka tragedia z tym mieszkaniem? a miało być niby sprawdzone i polecone?
no i super, że miłość odżyła
dzisiaj wesele? no to udanej zabawy!
Stary 2012-08-28, 07:58   #3321
mielnus
Wtajemniczenie

herioine katastrofa!! oni tam chyba wogóle nie sprzątali. W kiblu w otwartym koszu na śmieci leżały podpaski, puszki z piwa.... Nie będe wam w szczególach opisywać, bo żal;p lece się szykowac. Miłego dzietkowania**
Stary 2012-08-28, 08:32   #3322
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Hej dziewczynki obiecuję, że dziś przeczytam wszystkie (4!) strony
U mnie jest dobrze, jutro idę do kina z kolegą.
Jestem przed @ więc brzuch jak balon i waga wzrosła i to duużo. Co do jedzenia jest dobrze, wczoraj znów biegałam pół godziny, mogłabym dłużej, ale ciemno się robiło i strach, ale jeśli chodzi o kondycję jest super!
Wczoraj dałam wypowiedzenia i pracuję niby do 9 tego ale mam jeszcze urlopy, więc super

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
i ... paczka żelek węży

Błagam Cię nie wracaj do niego, po takim traktowaniu... on się nie zmieni uwierz mi.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 08:33   #3323
heroine86
Zakorzenienie

Cindy widzę uparcie biegasz super!
no i jaka była reakcja jak złożyłaś wypowiedzenia?
Stary 2012-08-28, 08:48   #3324
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Heroine No, cudem się zmobilizował i pomógł mi w tym kolega Tż Bo przyszedł do niego w odwiedziny, to ja wyszłam, bo mieli "poważną męską rozmowę" to nie będę chłopakom przeszkadzać.
Złamałam się, bo brzuch mnie tak boli znowu:/ i chrupię sobie czokapiki Cóż...jeszcze jutrzejszy dzień napadów na słodkie i hormony wrócą do normy;P

Posmarowałam się eveline i zawinęłam sie w folię, dzisiaj bez ścisków, bo ledwo na nogach stoję. Dzisiaj prawie godzinę na fitnessie męczyłyśmy nogi, także...daruję sobie agrafkę, jutro będzie

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Siedzę z maseczka na twarzy, tyle syfów mi wyskoczyło przez okres, że nie mogę mam ochotę non stop na słodkie na zmianę ze słonym A jak do wina mnie ciągnie!!!! Jak mam @ to zawsze, ale to zawsze na wino mam ochotę. Tż leci do sklepu i mi kupuje wiśnie w czekoladzie i wino Bo jestem nieznośna.

A dzisiaj kochany wrócił ze sklepu i powiedział, że wie jak cierpię podczas @ bo chcę jeść chipsy, a nie mogę i dał mi właśnie te chipsy jabłkowe z txt: "Masz przynajmniej to pochrupiesz" Kochany

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Maaaasakra
No ja jestem przed @ właściwie mam dziś dostać. Na szczęście nie mam takich zachcianek... ale wczoraj torta dostałam, to wolałam dziś rano zjeść kawałek, więc siedzę i wcinam z kawusią ale powiem wam, że takie to słodkie ehhh... ja nie lubię takich słodkich rzeczy.... już po śniadaniu mam.... już mi się nic jeść nie chce. Ciekawe jakie będę miała ochotki przez @ pewnie na słone jak zawsze i tłuste- pizza, zapiekanka itd. Zawsze tak mam, czasem jak jeszcze lubiłam słodkie to zagryzałam to czekoladą. I na zmianę gryz tego, gryz tego masakra gorzej jak w ciąży hehehehe

Jestem z siebie taka dumna, że ćwiczę! Kocham biegać mam ochotę dziś znów, ale pewnie @ będzie i samopoczucie padnie

Stary 2012-08-28, 08:49   #3325
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No ba
No każdy w końcu by się dopomniał to kiedy następna imprezka?
Wczoraj była delikatna
Ale wrocilam przed 12 bo dzisiaj do pracy i przydałoby się wkoncu jak człowiek pojsc

U mnie waga spada w slimaczym tempie po 100-200g dziennie, chociaz jadło malam chyba całkiem przyzwoite
Ale dobrze ze w ogole sie rusza wkoncu przy takiej ilosci alkoholu a co za tym idzie wegli to i tak chyba tragedii nie ma
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:00   #3326
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:

zooska Tż jak chce to widzę potrafi być cudowny a okres i napady na słodko-słone, chyba trzeba się poddać bo cóż innego zostaje zresztą dałaś rade na fintesie więc stawiasz i tak opór naturze

I ja trochę poćwiczyłam i po prysznicu już i sobie zaraz 4 dzień zapisze do udanych

wysmarowałam się balsamem o zapachu piwonii taka nagroda- bo za dzień bez słodyczy trudno się krówka nagradzać
4 dzień pod rząd ćwiczysz? ja słyszałam, że co 2 dzień się powinno ćwiczyć, bo się mięśnie muszą zregenerować

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Cindy widzę uparcie biegasz super!
no i jaka była reakcja jak złożyłaś wypowiedzenia?
Nooo strasznie mi się to podoba! Wczoraj jeszcze sobie mjuzik puściłam, to nie wiem kiedy mi to przeleciało a kondycja jaka świetna, żadnej kolki, bez zatrzymywania, no super po prostu!

Reakcja była taka, ja im a one a następnie a ja no a potem to już rozumiały, że chcę się rozwijać, a nie w miejscu stać i było jeszcze mi niby będą trzymać miejsca na za rok, jak wrócę

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-08-28 o 09:27
Stary 2012-08-28, 09:10   #3327
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Siema

Ja już po pracy nareszcie boooże jaka ja dzisiaj zdechła i niekumata jestem w pracy wszystko mi się pier.dzieliło, wklepując dane do komputera ciągle jakieś literówki robiłam, że aż mnie szlag trafiał! a na koniec przywaliłam kolanem w szafkę, że aż się krew polała no i teraz wyglądam jak dzieć z przedszkola ze zdartym kolanem jak szłam przez miasto to widziałam te wszechobecne oczy skierowane na moje obtarte kolano

Także tego, czuję się dzisiaj jak przemielone przez maszynkę mięso i nawet 6 kaw wypitych nic nie dało... do tego pogoda jest cudowna no ja pier.dolę! Żeby z 30 stopni zjechało do 14?

Skojarzyło mi się, że to taki durny film no ale może jest inaczej ja po prostu nie lubię takich amerykanideł ale wiadomo, co osoba to inny gust
Dziecię do przedszkola czy do pierwszej klasy? No ale to za tydzień chyba dopiero?
Za tydzień idzie do pierwszej klasy szkoły podstawowej Jak ten czas leci,eh...
Stary 2012-08-28, 09:20   #3328
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

siedzę sobie i myślę,... jak ja bym już chciała mieć te 50 kg! Czemu to jest tak ciężkie do zrobienia? Teraz mam 59,7 kg ale to przez @ przed @ było już 57, więc teraz może być nawet 56,5 kg fajnie by było, zobaczymy za kilka dni po @... tak apropo właśnie dostałam heh... W piątek jadę na wesele do Wiednia, więc mnie nie będzie. No i znów obżarstwo i pewnie 2 kg w górę! eeeehhhhh a ciewake co będę jeść w Dublinie i czy nie przytyję? ehhh bilet już kupiłam

Stary 2012-08-28, 09:22   #3329
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wczoraj była delikatna
Ale wrocilam przed 12 bo dzisiaj do pracy i przydałoby się wkoncu jak człowiek pojsc
haha Ty to imprezowiczka jesteś ale wróciłaś grzecznie do domu przed północą

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Nooo strasznie mi się to podoba! Wczoraj jeszcze sobie mjuzik pościłam, to nie wiem kiedy mi to przeleciało a kondycja jaka świetna, żadnej kolki, bez zatrzymywania, no super po prostu!

Reakcja była taka, ja im a one a następnie a ja no a potem to już rozumiały, że chcę się rozwijać, a nie w miejscu stać i było jeszcze mi niby będą trzymać miejsca na za rok, jak wrócę
To super, że tak się czujesz ja i bieganie w terenie się nie lubimy

haha, teraz by chciały nie będą miały się kim wysługiwać

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Za tydzień idzie do pierwszej klasy szkoły podstawowej Jak ten czas leci,eh...
No to się ciesz, młoda mamusia jesteś
Stary 2012-08-28, 09:25   #3330
meeedzik
Zakorzenienie

Halo
U mnie na wadze nadal 48,9 kg chyba mam tak jak Monia, mimo że więcej jem ( normalnie nie jak na diecie ) to waga nie rośnie
Też jestem przed @ i wczoraj miałam taka mega ochotę na chipsy, że myślałam że oszaleję zaraz ale byłam twarda, bo Tż nie jadł gdyby tylko otworzył paczkę to pewnie bym się rzuciła

Monia kochana super, że wszystko się tak fajnie u Ciebie układa odzywaj się do nas jak najczęściej
Dziękuję, ale coś to zdrówko nie chce do mnie wrócić muszę wyzdrowieć, bo niedługo do Niemiec, a chora nie mogę jechać.

Zoska no ja mam nadzieję, że przejdzie mi do weekendu bo coś to podejrzane, że nie mam ochoty na piwko

Właśnie gdzie jest Mureczka ???? Chyba znów będę musiała ją przywołać na fb bo ostatnio ją widziałam tam

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości