|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() No każdy w końcu by się dopomniał Cytat:
no i dzięki temu piję więcej wody a z cytrynką wchodzi bez problemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiesz, że mi też kurde zaczyna się katar?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Choco dziękuję
ale już nie wiem co może mi pomóc, bo tylko katar mi został ![]() Heroine hehe a jak odpadnie cały czas kremem nivea smaruję, bo tak mnie piecze Nawet nie gadaj, że teraz Ciebie bierze A w ogóle zapomniałam napisac, że po tej osiemnastce kuzyna dostałam takiego obrzydzenia do alkoholu, że nawet desperadosy w Biedronce do mnie nie przemawiają i reds w lodówce leży już od ponad tygodnia a Tż się ze mnie śmieje ![]() Chyba się przepiłam i teraz nie mogę patrzeć na wódkę
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
zooska, heroine - ja bardzo chciałam zwiedzić Japoński, ale okazało się, że trochę wcześniej mamy pociąg w ostatni dzień i nam nie wyszło. Zmęczeni byliśmy i się już nie chciało...A dzisiaj się pochwalę - pełna godzinka intensywnie na rolkach
|
#3304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby nie! ![]() haha, to rzeczywiście dziwna sprawa ![]() Cytat:
Brawo za rolki! ![]() Ale mi dzisiaj zimno siedzę w polarze i się trzęsę ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi to czasem pomaga w początkowym etapie. Dzisiaj coś mi już ciekło z nosa na rolkach, bo wiatr był, a teraz łyknęłam kieliszek Beherowki i mam gruby szal i już mi przeszedł trochę ten katar
|
|
#3306 |
|
Raczkowanie
|
mysle o pierdołach a jadłospisu nie napisałam
![]() 1śn: musli z jogurtem gruszkowym 2śn: serek wiejski lekki + 2 nektarynki p: kefif pitny 0% tł. O:pierś z kurczaka z sałatką z pekińskiej, ogórka, pomidora i papryki p:kasza manna na słodziku i mleku 0% K:mała miska zupy pomidorowej ze świderkami i ... paczka żelek węży ![]() ....teraz się wykąpałam, wybalsamowałam, nasmarowałam pięty, zmyłam pazokcie i spiłowałam na nowo, zrobiłam peeling ryjka i maseczke z zielonej glinki.... zaraz padnę i zasnę ![]() Pamiętacie mojego byłego? Nie umiem tego opisać, ale gdy z nim rozmawiam staję się OSTOJĄ SPOKOJU. nie podnoszę głosu, mówię cicho i powoli, jak do dziecka. Czasem podniosę głos, ale generalnie nie denerwuje się na niego bezpośrednio (zawsze sobie pokrzycze do innych). nie wiem skąd ta cierpliwość się bierze ![]() i niby jestem spokojna, cierpliwa, nie stresuje się i nic po mnie nie widać. Ale za to mój organizm się stresuje za mnie podwójnie : po tym wszystkim nie mogłam zasnąć do 5.30 rano, calą niedziele bolał mnie brzuch i kolejny raz niedziela była 'dniem cwela' czyli uwaga bo gryzę. wrzodów się nabawię przez tego człowieka... Edytowane przez lisa87 Czas edycji: 2012-08-27 o 21:28 |
|
|
|
#3307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Lisa Witam z pierwszym dniem okresu, dzidzia out xD! No to super, jeszcze z 2 dni i z brzuchem będzie ok U mnie już norma.---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() Noo...mega były te makaroniki
|
|
#3308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
reszta wg. mnie ok , choc ja bym wolała na diecie 1,5% tłuszczu w nabiale niz 0% bo niby tłuszcz potrzebny do przyswojenia tego co cenne w nabiale ale to już Twój wybór![]() Co do Tż to ![]() nie daj się zmanipulować tylko bo nie wierzę, że taki nieśmiały się nagle zrobiłA ja dziś 4 dzień bez slodyczy i już się denerwuje i Tż dostał ochrzan bez powodu ale do piątku wytrzymam chociaż (w sobotę okres to wiecie ) ![]() heroine ja tez ubóstwiam szpinak i do wszystkiego bym dodawała go fakt, na stołówce to szpinak dają taki , że i ja bym ![]() ale świeży lub ewentualnie mrożony ale liście całe a nie papka rozdrobniona to jest cudownyczekoladka niezły klub ale trzeba sobie radzić
|
|
#3309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz, to chwilowe^^---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
Za ćwiczenia!![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Lisa Jadłospis mi się podoba, ale kolacja... ![]() Co do Tż...nie mam słów. Czemu ludzie po alkoholu mają takie natchnienia, żeby iść i mowić o poważnych sprawach, to przykre. Nie wiem co Ci poradzić...najważniejsze, żebyś się trzymala przy swoimi postanowieniu i do niego nie wróciła ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1382665/kr%C...o%C5%9Bci.html Hie hie hie...coś dla mnie ![]() Bylam dzisiaj na fitnessie, na ABT. Siódme poty wylalam Normalnie masaaakra. Brzuch mnie bolał od @, ale stwierdziłam, że jutro będzie bolał 3 razy bardziej, bo zawsze tak mam i już jutro na bank nie pójdę na fit, to wolałam się przemóc i iść dzisiaj. Jak wyszłam to zjadłam batonika Corn z bananów, żeby węgli dostarczyć. Na kolację sałatka z koktajlem bialkowym z rossmanna, a sałatka taka:pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata, tuńczyk, polane jogurtem z przyprawami. Do tego pochłonęłam chipsy bananowe i jabłkowe. Ale jeszcze bym coś zjadla...ach ten okres ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- W ogóle to niby jestem w wątku 1000kcal, a nigdy diety takiej nie stosowałam Chyba pójdę zapchać się siemieniem lnianym, bo mam ochotę na tosta ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Przeczytałam, ze jedna godzina fitnessu to 550kcal spalonych... Coś mi się wierzyć nie chce!!
|
|
#3310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bądź ostrożna, bo faceci to potrafią zbajerować to jedyne co im czasem wychodzi a idiotów nie brakuje na tym świecie ![]() Cytat:
a po herbacie już mniej ![]() domyślam się ![]() Cytat:
No szpinak stołówkowy (szkolny) jest fuuuuuujjjjj ni to doprawione, ni to smaczne trawa trawą wcale się nie dziwię, że dzieci mają uraz od dzieciństwa jak się im podaje takie gó.no za przeproszeniem na talerzu
|
|||
|
|
|
#3311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nawet podczas okresu ![]() Pysznie jadłaś Okres rządzi się swoim prawami więc nie wymagaj cudów od swojego organizmu Cytat:
jakoś nie mogę się zmieścić w 1000... strasznie ciężko chodziłabym głodna chyba zresztą mój dzień jest dosyć długi, bo wstaję po 5, chodzę spać 23-24 ![]() Cytat:
![]() Murka, where are you?
|
||||
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine No, cudem się zmobilizował i pomógł mi w tym kolega Tż
Bo przyszedł do niego w odwiedziny, to ja wyszłam, bo mieli "poważną męską rozmowę" to nie będę chłopakom przeszkadzać. Złamałam się, bo brzuch mnie tak boli znowu:/ i chrupię sobie czokapiki Cóż...jeszcze jutrzejszy dzień napadów na słodkie i hormony wrócą do normy;PPosmarowałam się eveline i zawinęłam sie w folię, dzisiaj bez ścisków, bo ledwo na nogach stoję. Dzisiaj prawie godzinę na fitnessie męczyłyśmy nogi, także...daruję sobie agrafkę, jutro będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Siedzę z maseczka na twarzy, tyle syfów mi wyskoczyło przez okres, że nie mogę mam ochotę non stop na słodkie na zmianę ze słonym A jak do wina mnie ciągnie!!!! Jak mam @ to zawsze, ale to zawsze na wino mam ochotę. Tż leci do sklepu i mi kupuje wiśnie w czekoladzie i wino Bo jestem nieznośna.A dzisiaj kochany wrócił ze sklepu i powiedział, że wie jak cierpię podczas @ bo chcę jeść chipsy, a nie mogę i dał mi właśnie te chipsy jabłkowe z txt: "Masz przynajmniej to pochrupiesz" Kochany ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- No i zjadłam kromkę chleba z margaryną i 2 plastrami sera żółtego polane keczupem chleb razowy na miodzie.Maaaasakra
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj też źle ehh, jutro będzie lepiej ![]() Idę spać, bo nie wstanę jutro.... dobrej nocy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Wtajemniczenie
|
monia nam wsiąkła całkiem
pewnie życie rodzinne kwitnie i ona i mąż i dzieci szczęśliwi to dobrze , tylko , że my tu ![]() ![]() ![]() zooska Tż jak chce to widzę potrafi być cudowny a okres i napady na słodko-słone, chyba trzeba się poddać bo cóż innego zostaje zresztą dałaś rade na fintesie więc stawiasz i tak opór naturze ![]() I ja trochę poćwiczyłam ![]() heroine nie wiem jak Twój Tz ale mój już się przyzwyczaił i nie reaguje na takie zaczepki he he czasami sam liczy tabletki w blistrze i wie kiedy będą "napady" wysmarowałam się balsamem o zapachu piwonii
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine Nie uważam, żeby mój dzisiejszy dzień był zły pod względem jedzeniowym
Tylko te czokapiki i kanapka na wieczór zawaliły, ale tak... hm. Margot Zapach piwonii...mhm brzmi ciekawie Nom, napady na słodkie i slone przy @ to katorga w powstrzymywaniu się! A fitness mówię, cudem zaliczyłam. Brzuch mnie bolał, ledwo brzuszki robiłam, ale jak wszyscy na piłce byli, to ja zrezygnowałam z piłki, bo nie dawałam rady przez skurcze:/ Ale za to nogi umordowałam Jak w szatni siedziałam się przebierałam to normalnie usiąść nie mogłam i zgiąć się, żeby spodnie założyć^^Co ćwiczyłaś;> Pochwal się!!! 4 dzień bez słodyczy...dla mnie to nie lada wyzwanie, ja co drugi dzień MUSZĘ coś zjeść czekoladowego bo świruję. Staram się jeść batoniki muesli jak już muszę, ale czasem tu czekolada wpadnie, tu moje ukochane czokapiki, to wafelek
|
#3316 |
|
Wtajemniczenie
|
zooska ja ma taki zestaw ćwiczeń sprzed lat 10 z tygodnika Naj
na nogi, biust, brzuch i ramiona i zawsze to coś, od czasu do czasu sobie przypomne o nich i działam, lepsze to jak nic i humor mam lepszy Dla mnie to też wyzwanie życia ale zobaczymy co będzie dalej Dobrze, że Tż jest w domu a nie znowu na wyjeździe bo łatwiej mi nie podjadać słodkiego bo wstyd mi przed nim i do okresu wytrzymam może![]() Kocham piwonie
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poradnik Naj Kiedyś to moja mama czytala^^ Pewnie, lepszy taki ruch, niż zastój. Noo...ja też się wstydzę jeść przy moim Tż paranoja jakaś. Ja z kwiatów uwieeeelbiam goździki!!! ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Dobra, ja lecę spać zanim zawalę cały dzień "diety", te czokapiki są dziełem szatana!!! egzorcyzmy im zrobię i przestaną być takie smaczne!!!!!!!![]() Folia ściągnięta, maseczka z ryjka zmyta teraz spać ![]() Na jutro planuję na obiad nadziewanego kabaczka, bo teściowa dała i nie mam pojęcia co z nim zrobić aaa to go nadzieję hi hiKooolorowych snów chudziny
|
|
#3318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem i Was czytam ale kurde w ten weekend z dniem dzisiejszym miałam tak napięty grafik że masakra! Mąż dziś miał urlop i załatwialiśmy milion spraw. Na szczęście większość udało się załatwić i jestem już spokojna o wszystko Byliśmy z dziećmi u lekarza na badaniach do przedszkola, wszystko jest ok. Dzieciaki dostały szczepienie przeciw odrze bo ponoć w Polsce za mało szczepią dzieci tzn. dają zbyt małe dawki. Np. tutaj na odre daje się 3 szczepionki w ciągu iluś lat a w Polsce jest tylko niby jedna. Moje dzieciaki dziś dostały więc drugą dawkę a 2 października muszę iść z nimi na trzecią dawkę. Widać że bardzo tu dbają o dzieci. Jestem mega padnięta i ide spać. Jutro mąż idzie już do pracy to będę miała więcej czasu żeby popisać z Wami. Ahhh no i jestem przeszczęśliwa!!! w końcu jest chłodniej w nocy!!! super się śpi!! 15 stopni teraz jest więc idealnie! W dzień 27 więc też fajnie Boże co za ulga! Jeszcze nigdy chyba nie miałam tak dosyć upałów :P Jutro biorę ostatnią tabletkę anty i mam 7-dniową przerwę. Znowu od kilku dni mam plamienia ale wyczytałam w necie że podczas 3 pierwszych opakowań tak może być i nie należy się tym przejmować. Pisała to jakaś tam Pani ginekolog więc zaufam jej i poczekam. Z moją wagą jest ok. Ciągle waha się między 58,5-59,5. Chyba już się przyzwyczaiłam do tej wagi bo mimo, że jem więcej to ona nie rośnie, a jak jem mniej to nie spada.... Nie wiem już co o tym myśleć. Dobra spadam :P jutro zajrzę i wrzucę new fotos. Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
Na ulotce jest napisane, że można to brać długo bez żadnych przerw. Niema ograniczonego czasu Espumisan - Simeticonum - zastosowanie i działanie lecznicze Wskazania: Leczenie objawowe zaburzeń żołądkowo-jelitowych związanych z nadmiernym gromadzeniem gazów (wzdęcia), również po zabiegach chirurgicznych. Środek pomocniczy w przygotowaniu pacjentów do badań jamy brzusznej (badania radiologiczne, ultrasonograficzne, gastroskopowe). Krople są również stosowane w leczeniu wspomagającym kolek jelitowych u niemowląt powyżej 1 miesiąca życia oraz w zatruciach środkami powierzchniowo czynnymi jako środek zmniejszający pienienie treści przewodu pokarmowego. Dawkowanie: Doustnie. Preparat należy przyjmować w trakcie lub po posiłku oraz jeśli to konieczne przed snem. W stanach nadmiernego gromadzenia gazów w przewodzie pokarmowym, dzieci w wieku szkolnym i dorośli: 1-4 kapsułki na dobę. Dawka maksymalna dla dorosłych to 6 kapsułek. W przygotowaniu pacjentów do badań diagnostycznych w obrębie jamy brzusznej, w dniu poprzedzającym badanie - 2 kapsułki wieczorem oraz rano w dniu badania - 2 kapsułki. Leczenie należy kontynuować do czasu ustąpienia dolegliwości. Preparat może być podawany przez dłuższy okres czasu. Podczas stosowania preparatu nie należy pić napojów gazowanych. Możliwe skutki uboczne: Nie zanotowano działań niepożądanych związanych ze stosowaniem leku. W bardzo rzadkich przypadkach mogą wystąpić reakcje nadwrażliwości. Lek stosowany zgodnie z zaleceniami nie wpływa na sprawność psychofizyczną i zdolność prowadzenia pojazdów. ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Ty masz chyba krzywe oczy i źle widzisz śliczne zdjęcie zazdroszczę Ci tych gęstych włosów! piękne są! A te laski koło Ciebie to kto?? No przedstaw nad koleżanki to w pracy tak? Madzia skarbie zdrówka!!! ![]() ![]() w lato nie wolno chorować!!! zdrowiej szybko ![]() ![]() ![]() A gdzie Mureczka nasza>?????? kochana odezwij się!!!! pewnie biedna zdołowana że to koniec wakacji i za tydzień do szkoły..... dobra ide wkońcu spać! buziaki dla wszystkich dziewuszek do jutra!
|
|
#3319 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry
Przyszłam się zameldować. Pewnie nikt nie zauważył że mnienie ma hehhehe...Wróciłam z gór i było SUUUUPER Z moim TŻ na nowo się zakochaliśmy chyba i wogóle się nie kłóciliśmy, co jest dziwne. Mieszkaliśmy w takim zapiździałym domu, taki syf;/;/ 20 zł nocleg... ale nawet sie tam nie kąpaliśmy bo brzydziliśmy się. Myliśmy się cali w umywalce! 2 noce przetrwaliśmy. Chcielismy w sumie zmienic nocleg, ale 2 noce to nie dużo. Dzisiaj lece na wesele Dietkowo Ok. POwiem że waga stoi mi w miejscu a mój TŻ schudnął 1,5 kg;> Ja jadłam mniej i nic nie spadło. Lece się szykować. Odezwe się w czwartek.... BUZI
|
#3320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już w pracy ![]() Cytat:
stara się być miły, titutitu Cytat:
![]() Monia!!!! już nawet nie musisz odpisywać, ale skrobnij co u Ciebie ![]() Super, że w Niemczech jest taka dbałość o dzieci u Was się ochłodziło do 27, a u nas do 14 także jesień mamy... czekamy na nowe foteczki ![]() Cytat:
no ja wiedziałam, że w górach jesteś ![]() Aż taka tragedia z tym mieszkaniem? a miało być niby sprawdzone i polecone? ![]() no i super, że miłość odżyła dzisiaj wesele? no to udanej zabawy!
|
|||
|
|
|
#3321 |
|
Wtajemniczenie
|
herioine katastrofa!! oni tam chyba wogóle nie sprzątali. W kiblu w otwartym koszu na śmieci leżały podpaski, puszki z piwa.... Nie będe wam w szczególach opisywać, bo żal;p lece się szykowac. Miłego dzietkowania
**
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
obiecuję, że dziś przeczytam wszystkie (4!) strony ![]() U mnie jest dobrze, jutro idę do kina z kolegą. Jestem przed @ więc brzuch jak balon i waga wzrosła i to duużo. Co do jedzenia jest dobrze, wczoraj znów biegałam pół godziny, mogłabym dłużej, ale ciemno się robiło i strach, ale jeśli chodzi o kondycję jest super! Wczoraj dałam wypowiedzenia i pracuję niby do 9 tego ale mam jeszcze urlopy, więc super ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy
widzę uparcie biegasz super! ![]() no i jaka była reakcja jak złożyłaś wypowiedzenia?
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiem wam, że takie to słodkie ehhh... ja nie lubię takich słodkich rzeczy.... już po śniadaniu mam.... już mi się nic jeść nie chce. Ciekawe jakie będę miała ochotki przez @ pewnie na słone jak zawsze i tłuste- pizza, zapiekanka itd. Zawsze tak mam, czasem jak jeszcze lubiłam słodkie to zagryzałam to czekoladą. I na zmianę gryz tego, gryz tego masakra Jestem z siebie taka dumna, że ćwiczę! Kocham biegać
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj była delikatna
Ale wrocilam przed 12 bo dzisiaj do pracy i przydałoby się wkoncu jak człowiek pojsc ![]() U mnie waga spada w slimaczym tempie po 100-200g dziennie, chociaz jadło malam chyba całkiem przyzwoite ![]() Ale dobrze ze w ogole sie rusza wkoncu przy takiej ilosci alkoholu a co za tym idzie wegli to i tak chyba tragedii nie ma
|
|
|
|
#3326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
Reakcja była taka, ja im jeszcze mi niby będą trzymać miejsca na za rok, jak wrócę
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-08-28 o 09:27 |
||
|
|
|
#3327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ten czas leci,eh...
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę sobie i myślę,... jak ja bym już chciała mieć te 50 kg! Czemu to jest tak ciężkie do zrobienia? Teraz mam 59,7 kg ale to przez @ przed @ było już 57, więc teraz może być nawet 56,5 kg fajnie by było, zobaczymy za kilka dni po @... tak apropo właśnie dostałam heh... W piątek jadę na wesele do Wiednia, więc mnie nie będzie. No i znów obżarstwo i pewnie 2 kg w górę! eeeehhhhh a ciewake co będę jeść w Dublinie i czy nie przytyję? ehhh bilet już kupiłam
|
#3329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wróciłaś grzecznie do domu przed północą Cytat:
haha, teraz by chciały nie będą miały się kim wysługiwać ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() U mnie na wadze nadal 48,9 kg chyba mam tak jak Monia, mimo że więcej jem ( normalnie nie jak na diecie ) to waga nie rośnie Też jestem przed @ i wczoraj miałam taka mega ochotę na chipsy, że myślałam że oszaleję zaraz ale byłam twarda, bo Tż nie jadł gdyby tylko otworzył paczkę to pewnie bym się rzuciła Monia kochana super, że wszystko się tak fajnie u Ciebie układa odzywaj się do nas jak najczęściej ![]() Dziękuję, ale coś to zdrówko nie chce do mnie wrócić muszę wyzdrowieć, bo niedługo do Niemiec, a chora nie mogę jechać.Zoska no ja mam nadzieję, że przejdzie mi do weekendu bo coś to podejrzane, że nie mam ochoty na piwko ![]() Właśnie gdzie jest Mureczka ???? Chyba znów będę musiała ją przywołać na fb bo ostatnio ją widziałam tam
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

poza tym to zdrowo.
no i dzięki temu piję więcej wody
a z cytrynką wchodzi bez problemu 
Super było!!!Zjadłam 4 takie rurki na obiad, oczywiście bez sera, bo Tż zjadł cały ser z tym makaronem z wierzchu, a ja te z dołu. Przed chwila 1 wciągnęłam z małym jabłuszkiem i garścią czokapików i idę na fitness
wiesz, że mi też kurde zaczyna się katar? 

reszta wg. mnie ok , choc ja bym wolała na diecie 1,5% tłuszczu w nabiale niz 0% bo niby tłuszcz potrzebny do przyswojenia tego co cenne w nabiale ale to już Twój wybór

Normalnie masaaakra. Brzuch mnie bolał od @, ale stwierdziłam, że jutro będzie bolał 3 razy bardziej, bo zawsze tak mam i już jutro na bank nie pójdę na fit, to wolałam się przemóc i iść dzisiaj. 

zresztą dałaś rade na fintesie więc stawiasz i tak opór naturze
egzorcyzmy im zrobię i przestaną być takie smaczne!!!!!!!

a miało być niby sprawdzone i polecone? 
ale powiem wam, że takie to słodkie ehhh... ja nie lubię takich słodkich rzeczy.... już po śniadaniu mam.... już mi się nic jeść nie chce. Ciekawe jakie będę miała ochotki przez @ pewnie na słone jak zawsze i tłuste- pizza, zapiekanka itd. Zawsze tak mam, czasem jak jeszcze lubiłam słodkie to zagryzałam to czekoladą. I na zmianę gryz tego, gryz tego
jeszcze mi niby będą trzymać miejsca na za rok, jak wrócę
nie będą miały się kim wysługiwać