![]() |
#31 |
Lux Mundi
|
Dot.: Miłośniczki muzyki elektronicznej - łączmy się :))
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;36132077]A czy któraś z Was była na jakimś festiwalu typu Sunrise, Electrocity?[/QUOTE]
Sunrise ![]() Mieszkam niedaleko Kg ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;36132077]A czy któraś z Was była na jakimś festiwalu typu Sunrise, Electrocity?[/QUOTE]
Niestety nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
To i ja się dołączam
![]() ![]() Jestem wielką fanką trance w najróżniejszych odmianach (vocal trance, uplifting, progressive), house i mocniejsze brzmienia na imprezach też ok, poza tym lubię elektronikę w wydaniu Chemical Brothers, The Prodigy, Massive Attack (uwielbiam takie ciężkie, mroczne klimaty ![]() Royksopp też słucham, mój ukochany kawałek ![]() http://www.youtube.com/watch?v=KLpkXtM-VI8 (do tego świetny, klimatyczny teledysk) [1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;36132077]A czy któraś z Was była na jakimś festiwalu typu Sunrise, Electrocity?[/QUOTE] Na Sunrise byłam 3 razy, tegoroczna edycja była niesamowita ![]() Cindy, byłaś w tym roku? Na Electrocity już od dawna chcę się wybrać, ale w tym roku nie wyszło, może następna edycja. Ja z kolei bardzo chciałabym pojechać na któryś z eventów w Pradze - Trance Fusion albo Transmission ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Mieeelno to też dobre dla naszej muzyki czasami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Lux Mundi
|
A to zależy
![]() Ja mam takie szczęście, że zazwyczaj ląduję na urodzinach Tedego albo innym gównie ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak bliskie okolice K-g, jeśli możesz zdradzić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() 60 km ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Cindy no zależy, ja tam byłam tylko raz, a teraz w wakacje z mojego miasta było chyba najwięcej znajomych i się 'jarali' na facebooku jak to świetnie nie było itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Takie porównania w środowisku klubowym funkcjonują od dawna, a czy są zasadne, nie wypowiadam się, bo nie byłam
![]() Nawet w reklamie Senso pojawia się zestawienie z Ibizą ![]() http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...ZA03/321462251 http://www.sensoclub.pl/mielno/#/club |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No tak, czymś muszą przyciągać ludzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
o, wątek dla mnie
![]() muzyki elektronicznej słucham od gimnazjum ( teraz jestem na drugim roku studiów), w podstawówce już się Tiesto znało - tak a'propos, to muszę go pochwalić za tegoroczny majowy set w Eterze we Wro, zagrał bosko, chociaż nigdy jego fanką nie byłam ![]() słucham głównie techno, house, electro i minimal, nie przepadam za trance'em. ogólnie nie lubię jak jest tekst w piosence, jaram się dźwiękami ![]() Cytat:
![]() [1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;36132077]A czy któraś z Was była na jakimś festiwalu typu Sunrise, Electrocity?[/QUOTE] ja byłam na wielu, z tych bardzo znanych: Mayday (moja miłość ![]() ![]() na Sunrise jakoś nigdy nie miałam okazji pojechać. ogólnie chciałabym jeszcze na żywo posłuchać Carla Coxa, szkoda, że UMF to był taki niewypał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
jaa ale Was dużo
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- i widzę dużo dziewczyn z Wro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
też jestem z okolic Wro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Watek na jaki czekałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Fajnie Wam, wrocławianki... możecie wspólnie chodzić na imprezy klubowe
![]() a jestem ciekawa, czy jest tu jakaś poznanianka? w poznańskiej Arenie też są ciekawe eventy ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2012-08-27 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tjaaa... Z technikum wyniosłam ksywkę Wiksiara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() niestety nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta Widziałam u was kilka rodzai/rodzajów (;D odwieczny dylemat) muzy el o których nigdy nie słyszałam xD
Może niech każda z nas wrzuci link ulubionej nuty?? http://www.youtube.com/watch?v=Eqx09...eature=g-all-f Coś ode mnie ;pp Dodam jeszcze że to jest taki bardziej ciężki vocal trance ![]() Cudo tuuune... i vocal zaje... Jak możecie to piszcie pod linkiem jaki to rodzaj muzyki podajecie . Edytowane przez Veneeea Czas edycji: 2012-08-28 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Ja wkoncu moge pisac z kompa
![]() Teraz moge Wam co nie co powysylac linkow ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UWfbjrTQUuE - prog house http://www.youtube.com/watch?v=jggNk...&feature=share - dutch house http://www.youtube.com/watch?v=S-djJ8jSP_k - tech house http://www.youtube.com/watch?v=BQACuM5jrGM moja ukochana trance'owa nuta <3 http://www.youtube.com/watch?v=6_8ZZtL6qmM - drum n bass Nie wiedzialam co dodac, bo teego jest za duzooo ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() a nuta rzeczywiscie swietna ![]() ![]() Ja jeszcze to polecam, za☠☠☠isty mash up ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;36176963]Również jedna z moich ulubionych nutek. Ja w ogóle nie jaram się ani tiesto ani arminem. I nie wiem na czym polega ich fenomen. Ale oczywiście to są moje odczucia i nie chcę nimi nikogo urazić.
![]() Ja tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() Dolaczam link: http://www.youtube.com/watch?v=UXmZh...feature=relmfu Edytowane przez MissYouParadise Czas edycji: 2012-08-28 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Wasze nuty są świetne
![]() Btw. Pozdrowienia dla dziewczyn z Wrocławia! Kocham to miasto, byłam na (niestety tylko) 2 eventach. Ostatnio na Sylwestrze na Hali I LOVE NEW YEAR. Może nie była to najlepsza impreza ale za to miasto mnie oczarowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Bardzo się ciesze, że wątek ten się przyjąl. Można pogadać z kimś,kto kocha tak samo t ą muzyke jak ja
![]() polecam kolejną nute: http://www.youtube.com/watch?v=nVfP0lwJEfA&feature=plcp troche mocna ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xualb...layer_embedded a to filmik z ostatniej mojej imprezy - wtedy jakoś tam na srodku parkietu densiłam xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
MissYouParadise od jak dawna interesuje Cie ten rodzaj muzyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja głównie słucham setów, kojarzę mniej więcej kto stworzył jaką piosenkę, ale do tytułów nie mam głowy - za dużo tego ![]() no i najbardziej kojarzę dj'i, kto jaki styl gra, czego można się w setach spodziewać, itp. ![]() ![]() do klubów chodzę z dwa razy w roku, bo nie znalazłam żadnego z ciekawą muzą, hity z eski + same hiciory całą noc - mnie to nie kręci. tak samo nie lubię, jak dj gra same hity, wszyscy go uwielbiają, robi mega karierę, a nie jest w ogóle wyjątkowy, nie ma swojego stylu. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Przyjmiecie fankę trance`u do swego grona?
![]() Kocham tę muzykę od kilku lat, wcześniej słuchałam rocka i metalu, a potem tak mi się odmieniło ![]() Lubię Armina, ale bardziej za to jaką gość ma energię i jak działa na publikę, za to go podziwiam i za organizację ASOT-ów. Bo jego produkcje coraz słabsze, bardziej słitaśne jakieś takie ostatnio ![]() Obecnie właściwie ciągle słucham upliftów, ale nie pogardzę też dobrymi progressivami ![]() ![]() A to jeszcze na dzień dobry zapodam Wam mojego ulubionego producenta: Arnej ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2012-08-29 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moja fascynacja muzyką elektroniczną zaczęła się już w 4 klasie podstawowej, czyli ponad 10 lat. Oczywiście słucham też innych gatunków i też w miarę mi się podobają ale sercem i duszą jestem oddana muzyce elektronicznej. Bardzo się cieszę, że coraz więcej młodych polskich Djów odnosi sukces. Tutaj wielkie brawa dla Fafaq'a, którego kariera rozwija się w świetnym tępię i z dobrą muzyką. Może mam do niego szczególny sentyment bo jest z miasta które również bardzo lubię a jest oddalone ode mnie o jakieś 25 km ![]() ![]() Moim marzeniem jest wyjazd na Sunrise, który planuję on 2 lat ale zawsze z kiepskim skutkiem. Bawiłyście się kiedyś w jakiś programach muzycznych? Tworzyłyście swoje sety albo utwory? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.