|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pojeździłam tylko godzinkę bo zimno się zrobiło, jednak wieczory już chłodne są. Idę dalej nadrabiać bo dopiero na 21 stronie jestem
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja dziękuję. Czego dokładnie do salonu szukasz??
Nikita no właśnie Dziś poszłam do babci i jak Maja ją przywitała?? "brrr" i plucie babcia to podłapała i zaczęły na zmianę pluć.Stokrotko trzymaj się. Jakie plany na ten miesiąc?? oo fajne jest to HH z wypustkami Kiedyś kręciłam. Przypomniałyście mi ![]() Gosiu, Natalko ciekawe kiedy mnie @ nawiedzi. Ale dziś już mnie ye bolą i w jajnika kuło więc może?? ![]() Bao i bardzo dobrze jej powiedziałaś. |
|
|
|
#724 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja nie cierpię kaszy manny Cytat:
![]() Mrowinko ja też potwierdzam, że jesteś bardzo cierpliwa a ja jestem zła, bo chyba jakieś cholerstwo mi się przyplątało, bo swędzi i upławy mam dzisiaj. Muszę się wybrać do apteki po jakiś specyfik, o drożności mi nie zrobią jak się nie wyleczę ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- jak się uda od od poniedziałku będę robiła praktyki od 7 do 11, na 11,15 do pracy aż do 18 i tam przez dwa tygodnie, potem jak się uda to tydzień urlopu biorę i kończę praktyki do tego 2 zjazdy mam czyli dwa weekendy odpadają, w jedne weekend chcę iść z koleżankami potańczyć. Zleci bo dużo zajęcia będę miła Baobabku też bym się wkurzyła na twoim miejscu, mam nadzieję, ż mama odzyska parasolkę
|
|
#725 | |||
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Cytat:
![]() [/QUOTE] Dziękuję Cytat:
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko to dobrze, że ci tak szybko ten miesiąc zleci. Wiesz ja generalnie nosze 36 jak coś będzie lekko za dużo to oddam mamie albo sprzedam jak ona nie będzie chciała. A kwota jak za tyle ubrań to myślę, że jest ok. Ja się generalnie bałam zamówić ale pokazałam mężowi, ze mi się podoba i on mi zalicytował i wygrał hehe.
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Strong widzę, że masz jutro szczepienie małego, czym szczepisz i czy nie chiałaś go przesunąć?? Ja dopiero w 9 tyg szczepiłam bo mi lekarze doradzili aby po skończonym 2 m-ce dopiero. |
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamuńcia jutro zrobi następną partię pierożków ![]() A ja zdycham... |
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Z czym te pierożki jadłaś??
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam
Z kapustką i grzybkami
|
|
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana na bank nie było aż tak źle Ja używałam po porodzie tamtum rose, ale to w sumie w innym celu. Maja szaleje, dziś kilka razy przekręciła się z brzuszka na plecki - to jej dobrze wychodzi oraz z plecków na brzuszek - tylko jej rączka zostaje pod brzuszkiem i się wkurza bo jeszcze nie opanowała jak się ją wyjmuje hehe. |
|
|
|
|
#732 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Madziu, cóż tam widzisz w tej szklanej kuli? Są jakiej szanse? ![]() Cytat:
Strasznie odległy termin. Oby Ci tylko pomogła ta lekarka. Cytat:
Nigdy nie nauczyłam się kręcić hula hop, a szkoda ![]() Cytat:
Jeszcze parę dni muszę poczekać, okaże się, co z tego będzie. Na własną rękę chcesz się leczyć? Nie lepiej pójść do lekarza? Żebyś nie zaszkodziła sobie... |
|||||
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko same dobre rzeczy widzę
![]() A ja jeszcze nie odebrałam swoich wyników zapomniałam - dopiero teraz sobie przypomniałam
|
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
xxKasiax zazdroszczę możliwości dawkowania tego znieczulenia ![]() dziewczyny u nas w Polsce to możliwe? [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36149157] Pani dr w zeszły piątek zobaczyła na usg dorodny pęcherzyk i kazała próbować, a ja jestem posłuszną pacjentką Postaraliśmy się tego dnia i poprawiliśmy w niedzielę. Pęcherzyk pękł w sobotę, niedzielę lub poniedziałek.[/QUOTE]Czarny, mary, hokus, pokus.... ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Ana nie wiem czy w Pl można sobie zzo dawkować, ja nie miałam.
|
|
|
|
#736 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czaruj, czaruj - może coś wyczarujesz ![]() A jak Ty się czujesz? Kiedy idziesz sprawdzić, czy jesteś już zdrowa? |
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczor
![]() jaki intensywny dzien mialam zreszta od pewnego czasu mam same takie....i bylam tak padnieta ze zasnelam z Maja i teraz mi tak ziiiimnooo ze grzeje sie ciepla herbatka i chyba skocze pod goracy prysznic.....aaaa i wlasnie wrocil Tz z pracy i pyta czy dzis tez ogladamy film haha chyba mu sie spodobalo to siedzenie pod kocykiem |
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko no muszę, muszę.
Kotku już masz lepszy humorek?? ![]() My chyba wybierzemy te zaproszenia na chrzest http://allegro.pl/zaproszenia-na-chr...584203540.html męzowi sie te z ramkami nie podobają. Mamy ładne zdjęcie z sesji więc myślę, że będzie ok. A zdjęcie chyba damy te z kremową opaską. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-08-27 o 22:27 |
|
|
|
#739 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36165732]Tym bardziej, że zwlekanie nie zmieni wyników
[/QUOTE]Wiem i tym bardziej się na siebie wkurzam. W środę pójdę. |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
mniam!!!! dziś jadłam z baru mlecznego, ale to nie to samo co mamy
|
|
#742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ze porod tak dobrze poszedl jedak ZZO daje duzo nie? Fajnie ze mialas go do konca mi przed parciem odlaczyli. Uff nie zaciekawie z ta krwia ale najwazniejsze ze jestes cala i zdrowa ![]() Cytat:
a kto tu taki szczesliwy z rana ![]() Cytat:
Super z tymi chrzcinami napewno ks nie bedzie Wam robil problemu. Ludzmi sie nie przejmuj Kciuki zacisniete Cytat:
![]() Hello ![]() Ja dzisiaj mialam wizyte u gina ( cytologie itp ) Musialam wziasc ze soba Dominika bo maz w pracy mama tez. I przez droge gadam do Dominika zeby byl grzeczny i nie narobil mi wstydu i co? Darl sie cala wizyte ![]() Zostawilam Wam cos w K
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia - bylas bardzo dzielna
Karolina2121 - przykro mi, ze sie nie udalo....ale pomysl,ze przed wami przyjemne staranka Mrowinka - trzymam kciuki Baobabek - ale szkoda tej parasoleczki... ![]() Strong - wiesz jak to jest w małej miejscowości, zwłaszcza na śląsku... nie przejmuj się, ludzie zawsze znajdą powód, żeby gadać... Najważniejsze, że żyjecie tak, jak wy chcecie, reszte zazdrosnych osób miejcie gdzieś Kotekk - cieszę, że się że już lepiej Zabcia - ja ![]() kurcze, do Dominiś dał popalić
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę, Kamil mi ładnie spał w nocy więc się wyspałam, nadrobię popołudniu a tymczasem biorę się za śniadanie i jadę załatwiać a szczepienie mamy na 15:30.
|
#745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Co do pogrubionego - widzę siebie w przyszłości tak samo O to to! ![]() Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36148935]Też miałam przekłuwane mniej więcej w tym wieku, co Ty. Sama zdecydowałam. Ale ja kolczyki noszę codziennie, jak wyjdę bez nich w domu, to mi tak dziwnie, pusto Nie noszę za to innej biżuterii (poza obrączką, oczywiście). [/QUOTE] Ja noszę tylko obrączkę i pierścionek zaręczynowy ![]() Cytat:
![]()
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
kaska, jak pierwszy dzień po urlopie? Żyjesz? ![]() Madzia, Twój bacik był mega nieskuteczny ![]() Kasia - cudny opis porodu! Byłaś bardzo dzielna Nikita - Tajlandia ![]() Bao - nieładnie Twoja mama postąpiła Mam nadzieję, że parasolka się znajdzie ![]() strong - Kochana, wiem, że łatwo mówić i że one bolą, ale postaraj się nie przejmować plotkami Jesteście teraz we trójkę, macie siebie, i obojętnie co by się nie działo, czy by się waliło czy paliło, to możecie na siebie liczyć! A te wszystkie gospodynie niech lepiej zajmą się swoimi problemami ![]() Potrójne kciuki! ![]() Co do zaproszeń, to czy wszystkie prócz 45 i 46 nie są takie same? Wyłamię się, bo w 46 absolutnie nie podoba mi się wstążeczka Lubię prostotę, więc postawiłabym na zdjęcie z prostym napisem.Mabi - dziwna sytuacja, może warto przejść się do gina? Madzia - marsz po wyniki! ![]() Bry! ![]() Ależ mnie oczyska bolą Potem zasnęłam na kanapie, przed północą poszłam pod prysznic i położyłam się po północy. A pobudka 5.10 Moje oczy i głowa nie są mi za to wdzięczne Byliśmy m.in. w Decathlonie i skusiłam się na buty do biegania. Wzięłam takie najtańsze, na początek (nie wiem, czy w ogóle po powrocie z pierwszego biegania pójdę drugi raz, więc nie chciałam wydawać nie wiadomo ile) - chyba Agnusek kiedyś polecała: http://www.decathlon.com.pl/PL/ekiden-50-199918190/# Mąż ma identycznie (wersja męska) i na początku był zadowolony (teraz niestety ma problemy z kolanem i nie wiemy, czy to przypadkiem nie przez zerową amortyzację ). Ale na początek jest.Kupiłam też taką cieniutką wiatrówkę - http://www.kalenji-running.com/en-GB...jacket-8180227. Była za 30zł, a przyda się i do biegania, i na rolki Mąż kupił sobie spodnie... i możemy ruszać Muszę się jeszcze zmusić do pierwszego wyjścia z domu ![]() Poza tym możecie być ze mnie dumne, bo zadzwoniłam rano do przychodni i zarejestrowałam się do lekarza - poproszę go o skierowanie do laryngologa, niech obada te moje kryptowate migdałki i może zajrzy w zatoki, baaaardzo często mnie bolą. Dziś nowa płyta Ewy... Po obejrzeniu zwiastuna nawet nie pędziłam do kiosku, bo i tak nie kupię - jakiś hardcore to jest! ), więc nie będę mrozić funduszy w kolejną płytę Może za kilka m-cy poproszę chomika ![]() I się aaby rozpisała... ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-08-28 o 08:20 |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() aaby cieszę się, że bacik pomógł, jakby co to pisz aa i brawa za rejestrację do lekarza ![]() Strong powodzenia na szczepieniu
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć czołem
![]() Aaby widze, że butki kupiłaś Ja je mam i po kilku mc użytkowania nadal polecam Idealne do biegania po asfalcie jak dla mnie. Szczególnie jak ktoś początkujący jest ![]() Przede mną leży nowy shape, ale aż się boję tego, co jest na płycie Gdzie widziałyście zajawki?W pracy pojawiają się nowe nadzieje Chociaż jeszcze za wcześnie na 100% radość
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek no to trzymam kciuki za nowe nadzieje
![]() Kurde.. dziś mam to spotkanie z architektem i jestem cała podjarana
|
|
|
|
#750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nawet Ci się nie dziwie, z jesteś podjarana
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

Moglam sobie sama dozowac znieczulenie jak zaczynalam czuc bol
Dziś poszłam do babci i jak Maja ją przywitała?? "brrr" i plucie
babcia to podłapała i zaczęły na zmianę pluć.

kochana na bank nie było aż tak źle 

masakra... jeszcze kilka takich że pewnie ten mój nie chce mnie za żone, że pewnie dziecko też zostawi
teraz mnie brzucho nawala

zapomniałam - dopiero teraz sobie przypomniałam 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

Wyłamię się, bo w 46 absolutnie nie podoba mi się wstążeczka