wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 11:47   #1561
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Zwiedzac to za duzo powiedziane, ale chcemy zobaczyc to i owo... Split, Trogir, plitvickie jeziora
No i poplazowac tez...

Haniu, na razie leze jak detka, bo wczoraj ostro poszalelismy z winem... :P
heh..na Chorwacji to co wieczór się szaleje z winem Sio na plazy leżeć jak dętka Daleko macie z hotelu na plaże?
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:56   #1562
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Butter sio na plaże

Twin no to niefajnie jesteś uziemiona. Ja męża z Młodą wygoniłam bo dziś jestem psychicznie zaorana.

Zdjecia włosów na moim profilu w albumach.
albo jestem za ciemna masa, że tych zdjęć nie mogę zobaczyć, albo nie mam do czegoś dostępu może. Nie widzę żadnych albumów w twoim profilu
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:57   #1563
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
heh..na Chorwacji to co wieczór się szaleje z winem Sio na plazy leżeć jak dętka Daleko macie z hotelu na plaże?
O nie, ja juz nie pije

Mamy bardzo blisko, z 3 minutki na nogach...
Woda cudnie czysta, blekitna, rybki sie paletaja wszedzie...

A owoce morza....bajka...juz wiem czemu nie lubie owocow morza...bo u nas sa stare, smierdzace szlamem i paskudne...tutaj sa przepyyyyyszne....i osmiornice i kalmary i malze mniam

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:58   #1564
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
albo jestem za ciemna masa, że tych zdjęć nie mogę zobaczyć, albo nie mam do czegoś dostępu może. Nie widzę żadnych albumów w twoim profilu
musisz się ze mną "zaprzyjaźnić" to zobaczysz
Cytat:
O nie, ja juz nie pije

A owoce morza....bajka...juz wiem czemu nie lubie owocow morza...bo u nas sa stare, smierdzace szlamem i paskudne...tutaj sa przepyyyyyszne....i osmiornice i kalmary i malze mniam
eee..tam białego zimnego wina się nie napijesz??

Nie denerwuj mnie z tymi owocami morza

To praktycznie przy plazy jesteście- bajka!!!
Stary 2012-08-24, 12:00   #1565
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
musisz się ze mną "zaprzyjaźnić" to zobaczysz

eee..tam białego zimnego wina się nie napijesz??

Nie denerwuj mnie z tymi owocami morza

To praktycznie przy plazy jesteście- bajka!!!

A widzisz, wszystko jasne już.

Co tu dużo gadać, pasują ci te włosy i już
Stary 2012-08-24, 12:08   #1566
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Butter sio na plaże

Twin no to niefajnie jesteś uziemiona. Ja męża z Młodą wygoniłam bo dziś jestem psychicznie zaorana.

Zdjecia włosów na moim profilu w albumach.
Na szczęście deszcz zaczął padać więc i tak bym uciekała do domu
Haniu bardzo dobrze Ci w krótkich włosach.

Cytat:
Zwiedzac to za duzo powiedziane, ale chcemy zobaczyc to i owo... Split, Trogir, plitvickie jeziora
No i poplazowac tez...

Haniu, na razie leze jak detka, bo wczoraj ostro poszalelismy z winem... :P
Czyli jesteś gdzieś w tych rejonach Chorwacji, w których ja byłam bo miejsca, które chcecie zobaczyć też odwiedziłam Plitvickie jeziora.. bajka!
Stary 2012-08-24, 16:48   #1567
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter super

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-24, 20:06   #1568
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Skandynawia fakt - droższa, Rosja- biorę pod uwagę wyjazdy typowych urlopowiczów- Hiszpania, Francja- bez przesady- nie ma takich różnic cenowych żeby kabanosy wieźć, czy trzęś kolanami jak okazuje się ze trzeba majtki dokupić , czy apap.
Hm, no nie wiem! Francja a Hiszpania to jednak przepasc. We Francji jest piorunsko drogo - dorownuje Skandynawii.... co najmniej 4 razy drozsze wszystko, wiec latwo policzyc, ile kosztuje np. restauracja dla 2 osob..
Oczywiscie tez sie zgadzam, ze kabanosow nie warto wiezc nigdzie
Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Wyjeżdżamy nad ranem o 3, jutro wieczorem będziemy w Mestre.
Znalazłaś jakiś fajny nocleg?
Coś znalazlam - ale czy fajny okaze sie 4 wrzesnia
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Także jak mój Tata mówi, że Francja jest droga to znaczy, ze jest naprawdę droga.
I ma racje, to jeden z najdrozszych krajow swiata.
Cytat:
Czesc Dziewczyny...przesylam Wam buziaki z pieknej, goracej i slonecznej Chorwacji
Dzieki, baw sie dobrze!
Cytat:
O nie, ja juz nie pije

Czemu JUZ nie pijesz??

Owoce morza w takich krajach to poezja!! zazdraszam
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 22:12   #1569
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Hm, no nie wiem! Francja a Hiszpania to jednak przepasc. We Francji jest piorunsko drogo - dorownuje Skandynawii.... co najmniej 4 razy drozsze wszystko, wiec latwo policzyc, ile kosztuje np. restauracja dla 2 osob..
Oczywiscie tez sie zgadzam, ze kabanosow nie warto wiezc nigdzie
o restauracjach to ja nie piszę. Piszę o produktach pierwszej potrzeby- typu woda mineralna w sklepie, pasta do zębów czy podstawowe leki. Chodzi mi o to że jak czegoś zapomnisz to noł problem- możesz kupić za normalne pieniądze w spożywczaku czy drogerii - są wszędzie.
A ja to w ogóle mam takie podejście że na wakacjach nie przeliczam. Mąż zawsze śmieje się ze mnie bo dla mnie 4 euro za piwo w knajpie to taniocha- zawsze mówię 4 zeta tylko kosztuje
Stary 2012-08-24, 22:24   #1570
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jesteś gdzieś w tych rejonach Chorwacji, w których ja byłam bo miejsca, które chcecie zobaczyć też odwiedziłam Plitvickie jeziora.. bajka!
Jesteśmy w Dalmacji, na wyspie Ciovo...

Wstawiłam kilka zdjęć do swojego profilu...Haniu nie oglądaj, na jednym są owoce morza

Hania

Stary 2012-08-25, 07:19   #1571
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
o restauracjach to ja nie piszę. Piszę o produktach pierwszej potrzeby- typu woda mineralna w sklepie, pasta do zębów czy podstawowe leki. Chodzi mi o to że jak czegoś zapomnisz to noł problem- możesz kupić za normalne pieniądze w spożywczaku czy drogerii - są wszędzie.
A ja to w ogóle mam takie podejście że na wakacjach nie przeliczam. Mąż zawsze śmieje się ze mnie bo dla mnie 4 euro za piwo w knajpie to taniocha- zawsze mówię 4 zeta tylko kosztuje
Haniu we Francji te podstawowe artykuły też są sporo droższe.

Cytat:
Jesteśmy w Dalmacji, na wyspie Ciovo...

Wstawiłam kilka zdjęć do swojego profilu...Haniu nie oglądaj, na jednym są owoce morza
Ja mieszkałam w wiosce turystycznej jakiej 5-10km od Makarskiej, czyli od Ciebie na wschód za Splitem.

Na 2 zdjęciu architektura jak z moich zdjęć z Chorwacji zazdroszczę Ci tych wakacji

Moje dziecko dzisiejszej nocy od 22:30 do ok 1:30 nie chciało spać. Zasypiało na minutę i się budziło. Byliśmy tak zmęczeni, że nawet wzięliśmy go do naszego łóżka a Mały zamiast spać zaczął "gadać", wstawać i łazić po nas :mdleje"

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2012-08-25 o 07:21
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-25, 07:23   #1572
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Twin uu współczuję nieprzespanej nocy

Stary 2012-08-25, 07:50   #1573
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu we Francji te podstawowe artykuły też są sporo droższe.

Ja mieszkałam w wiosce turystycznej jakiej 5-10km od Makarskiej, czyli od Ciebie na wschód za Splitem.

Na 2 zdjęciu architektura jak z moich zdjęć z Chorwacji zazdroszczę Ci tych wakacji

Moje dziecko dzisiejszej nocy od 22:30 do ok 1:30 nie chciało spać. Zasypiało na minutę i się budziło. Byliśmy tak zmęczeni, że nawet wzięliśmy go do naszego łóżka a Mały zamiast spać zaczął "gadać", wstawać i łazić po nas :mdleje"
nawet jak są 4 razy droższe to dla mnie nadal przegięciem jest pakowane się na 2 tyg przed wyjazdem i branie do walizek wszystkiego żeby broń boże na miejscu kasy nie wydać. A już wspomniane kabanosy to dla mnie przesada na maksa- wolałabym zjesć w tej Hiszpanii choriso niż kabanosy z Polski- nawet jakby to kosztowało 100 razy więcej.

Moje noce tak wyglądają od miesiąca- więc współczuję i oby to był jedno nocny wybryk.
Stary 2012-08-25, 08:01   #1574
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Twin uu współczuję nieprzespanej nocy
Dzięki ja trochę bardziej się wyspałam, bo TŻ po pewnym czasie kazał mi iść się położyć. teraz on śpi a ja mam dyżur

Cytat:
nawet jak są 4 razy droższe to dla mnie nadal przegięciem jest pakowane się na 2 tyg przed wyjazdem i branie do walizek wszystkiego żeby broń boże na miejscu kasy nie wydać. A już wspomniane kabanosy to dla mnie przesada na maksa- wolałabym zjesć w tej Hiszpanii choriso niż kabanosy z Polski- nawet jakby to kosztowało 100 razy więcej.

Moje noce tak wyglądają od miesiąca- więc współczuję i oby to był jedno nocny wybryk.
Z tym pakowaniem wszystkiego do walizek i kabanosami zgadzam się z Tobą

Ja też mam nadzieję, że to tak jednorazowo, bo można się wykończyć. Współczuję Ci, ze u Ciebie tak dłuższy czas już jest. Może u Mani to skok?
My już mamy za sobą skoki w 1 r.ż. zębów nie widać nowych i raczej już przed roczkiem nie powinny się nowe pojawić ale kto wie.

W ogóle to nie chwaliłam się Wam ale Szymcio zaczyna sam chodzić. Robi tak po 2 kroczki i siada. Wczoraj zrobił na raz 10. Jestem z niego dumna jak nic
Stary 2012-08-25, 08:40   #1575
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki ja trochę bardziej się wyspałam, bo TŻ po pewnym czasie kazał mi iść się położyć. teraz on śpi a ja mam dyżur

Z tym pakowaniem wszystkiego do walizek i kabanosami zgadzam się z Tobą

Ja też mam nadzieję, że to tak jednorazowo, bo można się wykończyć. Współczuję Ci, ze u Ciebie tak dłuższy czas już jest. Może u Mani to skok?
My już mamy za sobą skoki w 1 r.ż. zębów nie widać nowych i raczej już przed roczkiem nie powinny się nowe pojawić ale kto wie.

W ogóle to nie chwaliłam się Wam ale Szymcio zaczyna sam chodzić. Robi tak po 2 kroczki i siada. Wczoraj zrobił na raz 10. Jestem z niego dumna jak nic
moi teściowie jakby mogli to by nawet wodę z Polski zabrali- nie zdziwię się jak wyskoczą z takim pomysłem na dniach bo jadą na Chorwację , a mowiłam im że woda droższa tam od wina

No ja już jestem wykończona - ostatnio to nawet psychicznie bardziej. Dlatego dziś Młoda do babci na noc idzie.
Ja nie wiem co to. Podejrzewałam już wszystko- zęby, brzuszek, skok głód...a to chyba wszystko na raz jest. Teraz wypada skok 23-26 tydz (wczoraj zaczęła 26 tydz) - to jest ten w ktorym mogą się pojawić koszmary senne, Młoda jest francuskim pieskiem jeśl chodzi o brzuszek i dziś np pół nocy prutałą i płakałą (cebulę zjadłam wczoraj), zęby też jej idą najpewniej, tylko głod wykluczam bo po mm nie jest lepiej

Oh...to cudo że już chodzi.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Butter no te mule musiały być pyszne
Widzę że postawiłaś na kapelusze fajowe oby dwa
Stary 2012-08-25, 09:42   #1576
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
moi teściowie jakby mogli to by nawet wodę z Polski zabrali- nie zdziwię się jak wyskoczą z takim pomysłem na dniach bo jadą na Chorwację , a mowiłam im że woda droższa tam od wina

No ja już jestem wykończona - ostatnio to nawet psychicznie bardziej. Dlatego dziś Młoda do babci na noc idzie.
Ja nie wiem co to. Podejrzewałam już wszystko- zęby, brzuszek, skok głód...a to chyba wszystko na raz jest. Teraz wypada skok 23-26 tydz (wczoraj zaczęła 26 tydz) - to jest ten w ktorym mogą się pojawić koszmary senne, Młoda jest francuskim pieskiem jeśl chodzi o brzuszek i dziś np pół nocy prutałą i płakałą (cebulę zjadłam wczoraj), zęby też jej idą najpewniej, tylko głod wykluczam bo po mm nie jest lepiej

Oh...to cudo że już chodzi.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Znam to zmęczenie psychiczne. Ja wtedy czekam z utęsknieniem na weekend aż TŻ będzie w domu i zajmie się Małym, żebym ja mogła naładować baterię.
Kurcze ja jeszcze na noc nigdy nie zostawiłam nigdzie Małego i póki co jeszcze sobie tego nie wyobrażam. Wariatka ze mnie

Masz Męża w domu dziś Haniu? Jak tak to fajny wieczór się Wam szykuje

Z brzuszkiem to rzeczywiście Mania wrażliwa jest. Może niedługo wyrośnie z tego.

UPC wykupiło Aster i zaraz przyjdzie do nas monter zmieniać nam dekoder i przepadną mi nagrane nowe seriale, w które się wkręciłam Pan Am i Grimm.
Stary 2012-08-25, 10:07   #1577
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Twin ooo super, że mały stawie pierwsze kroczki, to musi być wspaniałe uczycie tak patrzeć jak maluszek chodzi

Haniu to wam się super nocka szykuje, skoro mała idzie do babci

U nas odpukać na razie wszystkie noce są praktycznie przespane. Może ze 2 razy mała miała problem (jak tą skazę miała). A tak to jak zasypia po 20 tak budzi się o tej 3.30 i potem ok 5 i 8. Tak więc wszystkie wieczorki po 20 mamy dla siebie z mężem. Z tej okazji chodzimy spać po 1 nad ranem.

Stary 2012-08-25, 10:23   #1578
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Mule byly fantastyczne Haniu...a następnego dnia jadłam smażone kalmary....
Nie jadłam tu jeszcze nic, co by mi nie smakowało!!!

Twin, fajnie, że Szymek już chodzi... ale z drugiej strony trzeba mieć oczy dookoła głowy

Haniu, to Wam się nocka szykuje...

My na razie siedzimy w domu. Na plażę jest autentycznie za gorąco... siedzimy na tarasie, jemy arbuza i figi... to jest najlepsze zajęcie na taką temperaturę....uffff...

Hania

Stary 2012-08-25, 10:57   #1579
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Co do koloru- mąż namawia mnie na czarny- ale chyba się nie zdecyduję- Pók co
czarny będzie Ci pasował, ale w jasnym blondzie Ci najładniej , więc chyba nie ma sensu kombinować
moja znajoma wstawiła wczoraj zdjęcie swojej metamorfozy - wcześniej miała czarne włosy, potem rude, naturalne ma ciemny brąz, a obecnie jest jaśniutką blondynką (platynowy, srebrzysty blond) i wygląda bosko. Nawet nie sądziłam, że da się aż tak zmienić odcień włosów.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
W ogóle to znowu grubas się ze mnie zrobił, wkur... mnie to!
Mnie też, porzuciłam już nadzieję, że zmieszczę się w moje przyciasne spodenki i zamówiłam drugie. Ale cały czas naiwnie wierzę, że ta moja opuchlizna i plus 2kg to tylko wynik ćwiczeń i mi to niedługo zejdzie

Cytat:
O nie, ja juz nie pije

Wow, twoje zdjęcia i opis pozw0liły mi się przenieść wirtualnie do Chorwacji.
Chyba dziwna jestem, ale mnie owoce morza w ogóle nie kręcą.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-25, 11:07   #1580
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Znam to zmęczenie psychiczne. Ja wtedy czekam z utęsknieniem na weekend aż TŻ będzie w domu i zajmie się Małym, żebym ja mogła naładować baterię.
Kurcze ja jeszcze na noc nigdy nie zostawiłam nigdzie Małego i póki co jeszcze sobie tego nie wyobrażam. Wariatka ze mnie

Masz Męża w domu dziś Haniu? Jak tak to fajny wieczór się Wam szykuje

Z brzuszkiem to rzeczywiście Mania wrażliwa jest. Może niedługo wyrośnie z tego.

UPC wykupiło Aster i zaraz przyjdzie do nas monter zmieniać nam dekoder i przepadną mi nagrane nowe seriale, w które się wkręciłam Pan Am i Grimm.
mąż w domu- caly sierpień ma "urlop" - wszystkie weekendy w domu. Także fajne wieczory to mamy co drugi dzień praktycznie. Młoda akurat z tym żer zasypia o 20 się nie zmieniła. Ja daję w nocy mleko z butli...więc praktycznie całe lato winkujemy na balkonie, robimy brzydkie rzeczy w łóżku itd

Jak Małą jest u babci to my do ludzi idziemy- tego nam brakuje najbardziej. Dziś oczywiście na impreze jedziemy

Ja Młodą już 4 raz zostawiam z dziadkami.

Cytat:

U nas odpukać na razie wszystkie noce są praktycznie przespane. Może ze 2 razy mała miała problem (jak tą skazę miała). A tak to jak zasypia po 20 tak budzi się o tej 3.30 i potem ok 5 i 8. Tak więc wszystkie wieczorki po 20 mamy dla siebie z mężem. Z tej okazji chodzimy spać po 1 nad ranem.
Moja też tak kiedyś spała
Cytat:
Mule byly fantastyczne Haniu...a następnego dnia jadłam smażone kalmary....
Nie jadłam tu jeszcze nic, co by mi nie smakowało!!!

Twin, fajnie, że Szymek już chodzi... ale z drugiej strony trzeba mieć oczy dookoła głowy

Haniu, to Wam się nocka szykuje...

My na razie siedzimy w domu. Na plażę jest autentycznie za gorąco... siedzimy na tarasie, jemy arbuza i figi... to jest najlepsze zajęcie na taką temperaturę....uffff...
Figi
ah..bardzo zazdroszczę.

----------

heh wszystkie myślą ze jak Mała u babci to my w domu - a my z domu uciekamy. Ja już na dom i męża patrzeć nie mogę

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
czarny będzie Ci pasował, ale w jasnym blondzie Ci najładniej , więc chyba nie ma sensu kombinować
moja znajoma wstawiła wczoraj zdjęcie swojej metamorfozy - wcześniej miała czarne włosy, potem rude, naturalne ma ciemny brąz, a obecnie jest jaśniutką blondynką (platynowy, srebrzysty blond) i wygląda bosko. Nawet nie sądziłam, że da się aż tak zmienić odcień włosów.

.
tez tak myslę- szczególnie że z czarnego strasznie ciężko do blondu wrócić.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2012-08-25 o 11:08
Stary 2012-08-25, 17:28   #1581
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter bosko

Stary 2012-08-27, 07:53   #1582
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Butter, widać, że świetnie się bawisz. Ja już się nie mogę doczekać swoich wakacji

Dziś nastąpił przełom - TŻ poszedł na badanie krwi

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 07:55   #1583
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Asiuk ooo to brawa dla męża

Ja też muszę sie wybrać na morfologię bo od kilku dni mam zawroty głowy i mi słabo. Raz na spacerze prawie zemdlałam, na szczęście byłam z mężem. Nie wiem o co biega, może coś z ciśnieniem??

Stary 2012-08-27, 08:23   #1584
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Weekend miałam cały mocno wyczerpujący - byliśmy na weselu i poprawinach, męczą mnie tego typu spędy i ciągłe pytania, kiedy my A jak ludzie sobie popiją, to już w ogóle nie odpuszczają
Stary 2012-08-27, 09:02   #1585
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Asiuk ooo to brawa dla męża

Ja też muszę sie wybrać na morfologię bo od kilku dni mam zawroty głowy i mi słabo. Raz na spacerze prawie zemdlałam, na szczęście byłam z mężem. Nie wiem o co biega, może coś z ciśnieniem??
Już mu napisałam sms, że jestem z niego dumna

Coś z ciśnieniem albo jakieś osłabienie?

Cytat:
cześć

Weekend miałam cały mocno wyczerpujący - byliśmy na weselu i poprawinach, męczą mnie tego typu spędy i ciągłe pytania, kiedy my A jak ludzie sobie popiją, to już w ogóle nie odpuszczają
"A kiedy dziecko??"

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-08-27, 09:23   #1586
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Już mu napisałam sms, że jestem z niego dumna

Coś z ciśnieniem albo jakieś osłabienie?

"A kiedy dziecko??"
To łatwiej jest odpierać, bo palnęłam parę razy już "to nie wiesz jeszcze, że nie mogę mieć dzieci?" i temat trochę ucichł
Stary 2012-08-27, 10:41   #1587
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
to łatwiej jest odpierać, bo palnęłam parę razy już "to nie wiesz jeszcze, że nie mogę mieć dzieci?" i temat trochę ucichł
:d

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-08-27, 16:14   #1588
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Miśku współczuję, jak mnie wkurzały takie pytania.

Asiuk dokładnie, ale morfologię zrobić nie zaszkodzi.

Stary 2012-08-28, 07:59   #1589
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Odebrałam wynik TSH i, niestety, nie ma żadnej poprawy po 3 miesięcznej kuracji. Jest nawet gorzej. Dziś idę do endo.

Poza tym byłam wczoraj u miłej pani i stwierdziłyśmy wspólnie, że nie widać u mnie żadnej poprawy Po prostu leki mnie trochę wyciszają i tyle. Prawdopodobnie mam dystymię.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-08-28, 08:31   #1590
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Asiuk, z TSH po prostu tak czasem jest - trzeba kontrolować i dobierać odpowiednio dawkę, ale nie mogą ci przywalić od razu nie wiadomo jak dużo tej tyroksyny, bo serce mogłoby od tego zwariować, dlatego pewnie powoli będą ci podnosić dawkę i po kolejnych badaniach będzie wiadomo, czy coś się ruszyło. Każdy zaczyna od 25 - ja teraz biorę 137 ale to się co chwilę zmienia.
A co do miłej pani, to mam nadzieję, że coś zaradzi, żeby ci pomóc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości