Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 09:30   #3331
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
haha Ty to imprezowiczka jesteś ale wróciłaś grzecznie do domu przed północą

To super, że tak się czujesz ja i bieganie w terenie się nie lubimy

haha, teraz by chciały nie będą miały się kim wysługiwać

No to się ciesz, młoda mamusia jesteś

Ty wiesz co mi się od tej pracy stało- mam szczękościsk! Zęby mi się piłują same, bo za mocno ściskam ze stresu. Chyba nawet jakiś nerw mi wyszedł w jedynce ehhh. Mamy to rodzinne, mój brat jak pracował w urzędzie i się też tak stresował to też tak miał.... w dodatku ciągle w napięciu siedzę, co mi ta powie a co tamta itd. za co znów opr dostanę. Nigdy więcej nie chcę tu wrócić. Jedyne czego się boję, to że zmienię pracę na jeszcze gorszą i że nie będzie mi się podobało ehhhh

Mam @ i umieram z bólu

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 09:50   #3332
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Monia Tam jest ogólnie lepsza slużba zdrowia z tego co słyszałam, to że dbają bardziej...Niemcy o wszystko dbają bardziej i dopracowane na ostatni guzik rzeczy mają!
Super, że się układa i jesteś szczęśliwa, oby tak dalej!
Tak, jak Heroine pisała, u nas jesień ech... no cóż, trzeba emigrować!

CindyNO i widzisz, extra, teraz masz otwartą drogę na kształcenie! No to co...działamy działamy! Wow...taka mobilizacja do działania, no no... Podziwiam!

Mielnus Hm...powiedz mi, czemu takie warunki za 20zł za noc mnie nie dziwią? Ja jakoś nie jestem człowiekiem co to by się brzydził takich rzeczy, uwierz mi, nie w takich warunkach spałam i to nie raz, przez równy miesiąc, spałam bez warunków Ale to już inna historia.
Super, że z Tż się układa. W koooońcu!^^ To teraz pozostaje mi życzyć udanego wesela Pokaż się jaką sukienkę ubierzesz, biżuterię, butki itd

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska no ja mam nadzieję, że przejdzie mi do weekendu bo coś to podejrzane, że nie mam ochoty na piwko
Hiehie, na pewno To chwilowe.

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cindy Na Ciebie nerwy i stres odbija się w ten sposób co wydaje się mnie przyczyną duszenia tego w sobie. Ale i tak masz przechlapane...:/

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Zaraz będę wychodzić na zakupy i na pocztę. Także uciekam jeść śniadanie (ale mi się nie chce...:/) i umyć się, ubrać i pozałatwiać rzeczy.

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:48   #3333
heroine86
Zakorzenienie

Cindy, nie nastawiaj się negatywnie! zmiana otoczenia wyjdzie Ci na dobre a będziesz mieć tam dostęp do neta?

współczuję @
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 10:54   #3334
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Dziękuje za wasze rady Ostecznie padło na beżową sukienkę a w czerni pójdę na poprawiny

Czyli założe beżową sukienkę + czerwone dodatki i czarne buty
tylko, że niższe niż na zdjęciu bo mój Tż się buntuje żebym nie była wyższa to jest 14 cm dobrze, że grawitacja istnieje...

Przpraszam, że nie cytuje, ale nie wiem jak to zrobić żeby kilka postów cytować ?????o

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 11:55   #3335
zooska
Zakorzenienie

Naciskasz po prostu przycisk:"Cytuj" pod kogos wypowiedzią i tyle

łiii...wygrala beżowa sukienka Jak dla mnie super w niej wyglądasz

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Dobra, byłam na poczcie, kupiłam farbę do włosów, siedzę sobie z nią na glowie, zobaczymy co wyjdzie "Płomienny rudy"

Wszamałam banana i 2 kiwi, ale dalej jestem głodna zaraz len z miodem dam do zrobienia a na obiad faszerowany kabaczek pieczony w folii

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-08-28 o 12:01
Stary 2012-08-28, 12:13   #3336
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry

Zgadnijcie ile waże
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 12:14   #3337
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć perełki Wróciłam. Wtedy wyleciałam bez pożegnania bo mi kurde net nawalał nie wiem czemu. Jakoś ostatnio chodzi jak mu się chce. Nie wiem czego to wina. Niby laptop był zalany, może się coś pochrzaniło przez to. Ale mam kartę na usb więc niby nie powinno być problemu. Ojjj nic tam. Przepraszam i już

Cindy, ja mam do Ciebie pytanie o tłumaczenia. Ty chcesz iść na mgr na tłumaczeniówkę? A potem na egzamin na tłumacza? Ja jestem na razie po 2 sem kursu tłumaczeniowego (ogólne pisemne i business&law) ale wszyscy tak opowiadają że egz jest taki masakrycznie ciężki. Może Ty wiesz o nim więcej niż ja
I ja mam @ i zdycham. Wczoraj dostałam ale dziś tak naprawdę się zaczął konkretnie

Patiuszka, dawno Cię nie widziałam Hej!

Lisa, ach ten Twój ex-tż. Nagle się obudził kurna jego mać! I jeszcze teraz Ci w głowie zaczął mącić. Dziewczyny mądrze gadają - zapomnij o nim. Tyle Cię olewał - nie jest Ciebie wart

Moniczka, kurcze tak czytam te Twoje posty - naprawdę odżyłaś w tych Niemczech! Super! Widzę, że tam naprawdę ludzie dbają o ludzi i traktują każdego jak człowieka. U nas w urzędach lub podczas wizyt w przychodniach na nfz to ja się czuję jak obiekt niepożądany I już dzień wcześniej myślę że na drugi dzień muszę gdzieś iść by coś załatwić - aż mi się wtedy coś robi. A u Ciebie widać że ludzie są pomocni, że już naprawdę się zaklimatyzowaliście. Oby tak dalej!

Mielnus szkoda że kreacji nie pokazałaś Jak będziesz miała foty to wrzuć po powrocie

Cindy, zazdroszczę Ci tego zamiłowania do biegania. Ja jakoś nie mogę się przełamać. Jak bieganie to tylko na bieżni Tak na świeżym powietrzu to zawsze się zadyszę, zasmarkam, zapluję...bleh
A co do tych przerw, to chyba się tyczy tylko bardziej wyczerpujących ćwiczeń, np. aerobów. Jak ktoś robi jakieś prostsze ćwiczenia fitness to chyba może spokojnie codziennie ćwiczyć

No...tera ja
Więc wróciłam od mamuśki. Nie wypoczęłam fizycznie w ogóle bo codziennie albo kopałam ziemniaczki (motyką, bo mama ma małe poletko, więc nie opłaca jej się kogoś najmować i kopać tą machinerią ) albo rwałam groch. Ale psychicznie odreagowałam Miałam wrócić jutro, ale promotor odesłała mi projekt i przyjechałam go odczytać i poprawić. Może w piątek pojadę z TŻ na wieś to odwiedzimy w końcu dzidziusia siostry TŻ (pewnie zostanie jego chrzestnym) i ja jeszcze pomogę mamie znieść drzewo i węgiel.

Dietetycznie tak średnio. Wiecie jak to u mnie - jak zgrzeszę, to rezygnuję z czegoś innego lub jem mniej innego dnia.
W piątek rano zjadłam 2 kanapki, potem płatki z mlekiem, na obiad parówkę z ziemniakami i pomidorem, a na kolację drożdżówkę (chodziłyśmy do piekarni om nom nom). W sobotę było już ciastko w domu to zjadłam 1 kawałeczek, poza tym owsiankę, kanapki, ziemniaki z sosem na obiad i chyba kanapki na kolację. A w niedzielę były dożynki I bajlaaaa Śniadanie - 2 kanapki, a potem trochę sałatki, kiełbaska z grilla i pajda chleba pieczonego, a wieczorkiem ciastko. No a wczoraj to rano owsianka, potem sałatka, na obiad pulpet z chlebem i sałatką z brokułów i kukurydzy, a na kolację piwko i ciastko. Dziś powrót do normalności Trzeba zacząć dbać o siebie Potem pokażę Wam z 2-3 fotki z tych dożynek To zaznacie wiejskiego folku

Tymczasem lecę się w końcu przebrać i kawę wypić bo zasypiam. U mamy wypiłam tylko inkę.
Może zabiorę się do poprawy tego projektu a może dziś dam se spokój...W końcu jutro też jest dzień Buźka
Ale pewnie będzie długi post

Aaaa...dziewuszki...robic ie już jakieś zakupy na jesień. Butki, torebki? Bo ja dostałam od mamy kasę i pewnie na jesienne zakupy wydam. JAk coś fajnego nabyłyście to dajcie znać
Stary 2012-08-28, 12:15   #3338
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Zgadnijcie ile waże
51kg?

Stary 2012-08-28, 12:19   #3339
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
51kg?
BRAWO!!!!!!!!! 3 kg na plusie
Stary 2012-08-28, 12:22   #3340
zooska
Zakorzenienie

Dżaga Helloł Moim zdanie Twój jadłospis nie jest taki zły, tylko znowu te parówki na obiad No i węgle na kolację, ale wiadomo jak to jest Spaliłaś mnóstwo kcal jak kopałaś w tym ogródku non stop, to się chwali A poza tym jesz mało... Więc się nie przejmuj, użyłanbym słowa nawet za mało.

Hm..co do zakupów, nie wiem czy można je nazwać typowymi jesiennymi, ale brakowało mi spodni i w niedzielę poszłam na małe zakupy, to dorwałam:
-zielone bawełniane spodnie, kolor taki zieleń uciekająca w morski
-czarne spodnie dżinsy z domieszką bawełny, obcisłe, sprawiają wrażenie skóry, takie kruczoczarne
-chabrowa bluzka nietoperz z podszewką
-czarne trampki do latania (ubóstwiam te buty)

Ale przymierzam się do kupienia jeszcze paska do spodni, dużej torby i butów na koturnie (właśnie takich typowo jesiennych).

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
BRAWO!!!!!!!!! 3 kg na plusie
Hiehie, tak strzeliłam bo mi się utyło prawie 5 kg, a pozwalałam sobie na więcej niż Ty, to odjęłam troszku i wyszła Twoja waga

No to cóż...mi już ubył kg, stoję na 62,5 kg do 13.09 staram się, żeby było 58kg, chociaż 59.
Bierzemy się do roboty Zaczynaj foliowanie ze mną i z Czekoladką, ja wczoraj miałam 2 dzień folii Dzisiaj 3, ale tym razem ze ściskami agrafką

Stary 2012-08-28, 12:25   #3341
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Hiehie, tak strzeliłam bo mi się utyło prawie 5 kg, a pozwalałam sobie na więcej niż Ty, to odjęłam troszku i wyszła Twoja waga

No to cóż...mi już ubył kg, stoję na 62,5 kg do 13.09 staram się, żeby było 58kg, chociaż 59.
Bierzemy się do roboty Zaczynaj foliowanie ze mną i z Czekoladką, ja wczoraj miałam 2 dzień folii Dzisiaj 3, ale tym razem ze ściskami agrafką
No muszę sie w końcu ogarnąć, bo się obudzę przy 55kg i będzie bieda Ale nawet tak tragicznie nie wygladam mimo wszystko. Teraz chce utrzymywać 50kg więc kilogram zrzucić to nie tak źle, no ale ćwiczę chociaż
Stary 2012-08-28, 12:45   #3342
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No muszę sie w końcu ogarnąć, bo się obudzę przy 55kg i będzie bieda Ale nawet tak tragicznie nie wygladam mimo wszystko. Teraz chce utrzymywać 50kg więc kilogram zrzucić to nie tak źle, no ale ćwiczę chociaż
Z utrzymaniem trzeba się napracować niestety Zrzucisz ten kilogram w tydzień, także nie ma tragedii
A widać po ciuchach? Pewnie nie U mnie to od razu wyszło sadło bokiem

Jak tak czytam o tym, że dziewczyny się biorą za siebie, to aż głupio mi jeść to, na co mam ochotę xD Teraz zamiast bułki zrobiłam sobie len z miodem

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Robię nadziewanego kabaczka, wrzucę przepis, może ktoś będzie chcial wypróbować

Składniki:
-średniej wielkości kabaczek
-4 pieczarki
-cebula
-marchewka
-woreczek ryżu
-ser zółty starty
-przyprawy

Przygotowanie:
Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Pieczarki myjemy, kroimy w kostkę, to samo z cebulą. Podsmażamy na patelni z odrobiną papryki. Dodajemy pod koniec startą na grubych oczkach marchewką, smażymy z 2 minutki. Do ugotowanego ryżu dodajemy warzywa. Mieszamy, doprawiamy do smaku (pieprz, sól, oregano, papryka, przyprawa do kurczaka). Kabaczka myjemy, przecinamy wzdłuż, wydrążamy środek. Nakładamy do kabaczka farsz, posypujemy startym żółtym serem. Owijamy w folię aluminiową i dajemy do nagrzanego na 200stopni piekarnika na 35 minut, pieczemy.

Przepis wymyśliłam, bo takie warzywa miałam w lodówce. A teściowa przyniosła wieeeeeeeelgachnego kabaczka. To na pół go, a reszte obtoczę w bułce tartej i jajku i usmażę krążki dla Tż

Moja połówka kabaczka będzie bez sera

Stary 2012-08-28, 12:46   #3343
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

[QUOTE=zooska;36173300]Naciskasz po prostu przycisk:"Cytuj" pod kogos wypowiedzią i tyle

łiii...wygrala beżowa sukienka Jak dla mnie super w niej wyglądasz

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Dobra, byłam na poczcie, kupiłam farbę do włosów, siedzę sobie z nią na glowie, zobaczymy co wyjdzie "Płomienny rudy"

To wiem, ale co zrobić żeby kilka osób zacytować w jednym poście ?

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Stary 2012-08-28, 12:50   #3344
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Z utrzymaniem trzeba się napracować niestety Zrzucisz ten kilogram w tydzień, także nie ma tragedii
A widać po ciuchach? Pewnie nie U mnie to od razu wyszło sadło bokiem

Jak tak czytam o tym, że dziewczyny się biorą za siebie, to aż głupio mi jeść to, na co mam ochotę xD Teraz zamiast bułki zrobiłam sobie len z miodem
No widać widać, boczki większe ale jeszcze się nie wylewają więc jest ok W udzie 52, bylo 50 ale to mi nie przeszkadza. Dupsko większe, ale to tez mi nie przeszkadza, no i na brzuchu dwa wałki co mi już przeszkadza
Stary 2012-08-28, 12:56   #3345
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Dżaga Helloł Moim zdanie Twój jadłospis nie jest taki zły, tylko znowu te parówki na obiad No i węgle na kolację, ale wiadomo jak to jest Spaliłaś mnóstwo kcal jak kopałaś w tym ogródku non stop, to się chwali A poza tym jesz mało... Więc się nie przejmuj, użyłanbym słowa nawet za mało.

Hm..co do zakupów, nie wiem czy można je nazwać typowymi jesiennymi, ale brakowało mi spodni i w niedzielę poszłam na małe zakupy, to dorwałam:
-zielone bawełniane spodnie, kolor taki zieleń uciekająca w morski
-czarne spodnie dżinsy z domieszką bawełny, obcisłe, sprawiają wrażenie skóry, takie kruczoczarne
-chabrowa bluzka nietoperz z podszewką
-czarne trampki do latania (ubóstwiam te buty)

Ale przymierzam się do kupienia jeszcze paska do spodni, dużej torby i butów na koturnie (właśnie takich typowo jesiennych).

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Ja wczoraj z nudów wyskoczyłam na ciuchy i efekt jest taki :

Czarny kombinezon z krótkimi spodenkami coś jak jeans (obłędny jest ale trochę ciasny)za całe 8 zł
Sukienka Dorothy Perkins taka dziewczęca niebieska
Szara bokserka z H&M
Koszulka dla Tż taka do gry w piłkę umbro nowiutka

wydałam na to 30 zł

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Edytowane przez Juno123
Czas edycji: 2012-08-28 o 12:57
Stary 2012-08-28, 13:06   #3346
zooska
Zakorzenienie

Kabaczki zawinięte w folii w lodówce czekają na upieczenie Mniam!!!

A ja nie mogłam się powstrzymać i wciągnęłam 1 rurkę makaronu Cannelloni tego wczorajszego
Maaasakra, to już dzisiaj było:
na czczo: woda z cytryna i miodem
śń: otręby,musli, jogurt naturalny, kawka z mlekiem
IIśń: mały banan, 2 kiwi, siemię lniane z miodem
grzeszek: rurka Cannelloni nadziana warzywami

Stary 2012-08-28, 13:07   #3347
LosingMyWay
Zadomowienie

Zelkaaaaaaaa ile masz w udzie i ile ważysz ?

Zoska Ale Ty pyszności zawsze przyrządzasz smaka tylko robisz i jak tu się utrzymywać
Stary 2012-08-28, 13:10   #3348
zooska
Zakorzenienie

Juno Przede wszystkim, niczego nie usuwaj. Bo potem nie wychodzą Ci cytaty, tylko kawalek tekstu. Klikasz cały czas cytuj, cytuj, cytuj i Ci się to wszystko da do 1 postu, póki inna osoba Ci czegoś nie napisze pomiędzy. Ech...nie umiem tlumaczyć

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
No widać widać, boczki większe ale jeszcze się nie wylewają więc jest ok W udzie 52, bylo 50 ale to mi nie przeszkadza. Dupsko większe, ale to tez mi nie przeszkadza, no i na brzuchu dwa wałki co mi już przeszkadza
Hiehie. U mnie momentalnie 2 cm w udzie na plus, co jest meeega widoczne, bo już mi się stykają a brzuchol i boczki to już nawet nie wspominam Ide zawinąć się folią

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość

Czarny kombinezon z krótkimi spodenkami coś jak jeans (obłędny jest ale trochę ciasny)za całe 8 zł
Szara bokserka z H&M

wydałam na to 30 zł
Ooo...malutko Czyżbyś polowała w lumpeksach jak ja;>?

Pokaż zdjęcia tej sukienki

Hiehie, wyszłam ruuuda Znowu...hm... już mi się znudził ten kolor włosów

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-08-28 o 13:28
Stary 2012-08-28, 13:33   #3349
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Przpraszam, że nie cytuje, ale nie wiem jak to zrobić żeby kilka postów cytować ?????o
Po prawej stronie, przy każdym poście masz 3 okienka: cytuj, wielocytuj, szybko odpowiedz naciskasz wielocytuj i tak przy każdym następnym poście, na którego chcesz odpowiedzieć, a na końcu strony (po lewej stronie masz odpowiedz, po prawej numery stron) wciskasz odpowiedz mam nadzieję, że pomogłam

Cytat:
Joł jołłłłłłł oczywiście nam się pokażesz

Losing, szybko zrzucisz nadwyżkę ćwiczysz, więc na pewno fałdka na brzuchu zniknie

Dzaga, witaj! super, że weekend udany! no i pomogłaś trochę mamusi no jak tak wyglądało Twoje obżarstwo to szacun

Cytat:
Robię nadziewanego kabaczka, wrzucę przepis, może ktoś będzie chcial wypróbować
Tak jak zwykle modzi w kuchni nigdy chyba nie jadłam kabaczka

Cytat:

Szara bokserka z H&M

wydałam na to 30 zł
O jacie super zakupy, pokaż

Ale mnie dzisiaj głowa boli
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-28, 13:41   #3350
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska Ale Ty pyszności zawsze przyrządzasz smaka tylko robisz i jak tu się utrzymywać
hehe Bo jak jem takie oklepane dania, to mi się to już nudzi A jak pokombinuję, też jest mało kcal, mało tłuszczów to od razu jakoś tak przyjemniej się to je

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Joł jołłłłłłł oczywiście nam się pokażesz

Tak jak zwykle modzi w kuchni nigdy chyba nie jadłam kabaczka
Rudy to rudy, co tu pokazywać?
http://www.google.pl/imgres?q=p%C5%8...9,r:0,s:0,i:72

o proszę

Hehe, też nigdy nie jadłam kabaczka, póki Tż nie przyniósł do domu wielką żółtą maczugę Zdezorientowałam się trochę, bo ani to cukinia, ani bakłażan, a ten to mnie "to kabaczek" Sie uśmiałam wtedy

Leży to już tydzień, wielkie na 3 kg to w końcu coś trza z tym zrobić:P

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Dzaga, witaj! super, że weekend udany! no i pomogłaś trochę mamusi no jak tak wyglądało Twoje obżarstwo to szacun
C'nie? Ta się przejmuje, a to niby obżarstwo to pikuś. Ja bym chciała tak dietkować codziennie, jak Dżaga sie "obżera"

Stary 2012-08-28, 13:42   #3351
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Juno Przede wszystkim, niczego nie usuwaj. Bo potem nie wychodzą Ci cytaty, tylko kawalek tekstu. Klikasz cały czas cytuj, cytuj, cytuj i Ci się to wszystko da do 1 postu, póki inna osoba Ci czegoś nie napisze pomiędzy. Ech...nie umiem tlumaczyć

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Hiehie. U mnie momentalnie 2 cm w udzie na plus, co jest meeega widoczne, bo już mi się stykają a brzuchol i boczki to już nawet nie wspominam Ide zawinąć się folią

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Ooo...malutko Czyżbyś polowała w lumpeksach jak ja;>?

Pokaż zdjęcia tej sukienki

Hiehie, wyszłam ruuuda Znowu...hm... już mi się znuie zapolować dził ten kolor włosów

Nie nałogowo, ale jeśli mam dużo czasu i daleko galerie to i owszem lubie sobie zapolować. Odkąd się przeprowadziłam do Tychów to żeby się na zakupy wybrać to musze pociągiem do katowic jechac a szczerze to nie chce mi się
A oto moje łupy :
Do kombinezonu muszę schudnąć, bo jak parówka się czuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01527.jpg (172,1 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01529.jpg (121,3 KB, 44 załadowań)

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Stary 2012-08-28, 13:44   #3352
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Rudy to rudy, co tu pokazywać?
http://www.google.pl/imgres?q=p%C5%8...9,r:0,s:0,i:72

o proszę
Ale to nie Ty jak to nie ma co pokazywać, są różne odcienie rudości tak jak tu wkleiłaś

Cytat:
C'nie? Ta się przejmuje, a to niby obżarstwo to pikuś. Ja bym chciała tak dietkować codziennie, jak Dżaga sie "obżera"
No dokładnie żeby mój dietkowy dzień tak wyglądał

Cytat:
Nie nałogowo, ale jeśli mam dużo czasu i daleko galerie to i owszem lubie sobie zapolować. Odkąd się przeprowadziłam do Tychów to żeby się na zakupy wybrać to musze pociągiem do katowic jechac a szczerze to nie chce mi się
A oto moje łupy :
Fajne!!!! no i Ty chudzinka!
Stary 2012-08-28, 13:48   #3353
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Ale to nie Ty jak to nie ma co pokazywać, są różne odcienie rudości tak jak tu wkleiłaś

No dokładnie żeby mój dietkowy dzień tak wyglądał

Fajne!!!! no i Ty chudzinka!

No coś Ty !
Przypominam 66kg przy 170 cm

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Edytowane przez Juno123
Czas edycji: 2012-08-28 o 13:49
Stary 2012-08-28, 13:49   #3354
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty !
66 /170 ??
Zupełnie nie widać po Tobie tych kg...
Stary 2012-08-28, 13:53   #3355
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Zupełnie nie widać po Tobie tych kg...

Ja jestem ogólnie grubej kości zawsze więcej waże niż wyglądam, ale teraz naprawdę przytyłam i mam tu i ówdzie za dużo wiem poprostu, że przy mniejszej wadze wyglądam lepiej i wszystkie ciuchy leżą idealnie a teraz to połowa moich ubrań leży bo poprostu są za obcisłe i źle się w nich czuje

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Stary 2012-08-28, 14:00   #3356
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A oto moje łupy :
jej..laska Fajnie wyglądasz!!!

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
No coś Ty !
Przypominam 66kg przy 170 cm
A w ogóle nie widać tej wagi łał...nieźle!!!

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Ja jestem ogólnie grubej kości zawsze więcej waże niż wyglądam, ale teraz naprawdę przytyłam i mam tu i ówdzie za dużo wiem poprostu, że przy mniejszej wadze wyglądam lepiej i wszystkie ciuchy leżą idealnie a teraz to połowa moich ubrań leży bo poprostu są za obcisłe i źle się w nich czuje
Ach...czego to kobiety nie wymyslą Zawsze narzekamy^^!

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Wszamałam małe jabłko, papierówkę.

Cooooś za dużo jem dzisiaj Niby nic kalorycznego...ale heeelooooł, dopiero 14 !!!

Stary 2012-08-28, 14:00   #3357
Ray_of_sunshine
Przyczajenie

Hej dziewczyny

można dołączyć?

Obserwuję Wasz wątek już parę części (jeszcze pod starym nickiem, którego już nie używam). Podoba mi się Wasza determinacja w dążeniu do celu i chciałabym sie przyłączyć.

Sama mam do zrzucenia ok 7 kg, tzn tak sobie to określiłam wstępnie, ale wyjdzie w praniu.
Mam 26 lat, ok 160cm, ważę 64 (63.8). Cel: 57 kg
Prowadzę leniwy tryb życia, lenistwo mi nie sprzyja ale chwilowo nie mam pracy i większość dnia spędzam w domu.

Prowadzę blog (od wczoraj) i tam będziecie mogły obserwować moje postępy. Od wczoraj bowiem kontroluję, co jem... Narazie idzie mi to opornie, bo dużo smakołyków mam w domu, ale będzie lepiej.

Do odchudzania chciałąbym też zaangażować mojego TZta. Jest chętny na zmiany a ja nie mam pomysłu, co gotować na obiadki, by było smacznie ale i pożywnie dla Niego. Lubi zupy, mięso, sałatki- macie jakieś pomysly?

Pozdrawiam
Stary 2012-08-28, 14:05   #3358
zooska
Zakorzenienie

Ray Witamy w naszym wesołym i troszkę zwariowanym gronie, ale tyyylko troszeczkę
No to co począć, zaczynasz walkę z nami. Niektóre z nas są na utrzymaniu, ale większość na redukcji jednak.
Podczytam bloga i zobaczymy co i jak z Tobą

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Ray_of_sunshine Pokaż wiadomość
Jest chętny na zmiany a ja nie mam pomysłu, co gotować na obiadki, by było smacznie ale i pożywnie dla Niego. Lubi zupy, mięso, sałatki- macie jakieś pomysly?
Jejku...to się nie da tak napisać od razu^^ ja mam mnóstwo pomysłów na różne dania, ale to na bieżąco trzeba

Stary 2012-08-28, 14:18   #3359
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
jej..laska Fajnie wyglądasz!!!

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

A w ogóle nie widać tej wagi łał...nieźle!!!

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Ach...czego to kobiety nie wymyslą Zawsze narzekamy^^!

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Wszamałam małe jabłko, papierówkę.

Cooooś za dużo jem dzisiaj Niby nic kalorycznego...ale heeelooooł, dopiero 14 !!!
Łatwiej schudnąć niż całą garderobę wymienić

Twój obiadek narobił mi smaka dlatego zaraz robię sobie omleta z kabaczkiem i szynką

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Stary 2012-08-28, 14:20   #3360
Ray_of_sunshine
Przyczajenie

Cytat:
Ray Witamy w naszym wesołym i troszkę zwariowanym gronie, ale tyyylko troszeczkę
No to co począć, zaczynasz walkę z nami. Niektóre z nas są na utrzymaniu, ale większość na redukcji jednak.
Podczytam bloga i zobaczymy co i jak z Tobą

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Jejku...to się nie da tak napisać od razu^^ ja mam mnóstwo pomysłów na różne dania, ale to na bieżąco trzeba
Dziękuję oczywiście zapraszam do podglądania
Zaczęłam blog dopiero wczoraj i jak narazie jest tam pewnie masa błędów żywieniowych, więcbądźcie wyrozumiałe (ale nie bezkrytyczne )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości