|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Hej
![]() Janek i Antek wszystkiego najlepszego słodkie roczniaki ![]() ![]() Brumku fajne te paputki z sówkami - tez mi się podobają...pasuja dla dziewczynki? ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- iustyna jak tam Nutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Madziaranew fajne zdjecia. Sliczne jestescie obie. Ja tez Cie pierwszy raz widze
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sliczny chlopczyk! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Antoś, Jasiek
sto latek niech żyją Nam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
Jasiu i Antosiu wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!
Pieleszko pytalas o pralke. Ja mam taka http://www.ceneo.pl/2107053s?toSpec kupowalam przed samym wyjazdem do PL. Zdazylam troche potestowac i jestem zadowolona. Ma te funkcje na ktorych Ci zalezy... a ja Madzie widzialam. Pamietam zdjecie z Sophie jeszcze ze szpitala |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny byłam w przychodni pytałam o szczepionki i mi powiedzieli że nie ma różnicy pomiędzy MMR a Priorixem
![]() B w pampie ważył 9kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Radek chodzi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Idę robić to: http://wariacjesmaku.blogspot.com/20...-smietana.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lili dostał już Tż te Pumy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Raczkowanie
|
Witam!
Nocka byla taka jak przypuszczalam....goraczk a i placz.Obstawiam zeby bo wklada paluszki i nie chce jesc.Rano gorączka sobie poszla i do tej pory nie wrociła.Teraz moje dziecko spi i moge do Was zajrzeć. Borysek dziekuje za zachwyty ![]() Pamietam jednak jak go urodzilam i mi go przyniesli , pielęgniarka powiedziala ze wyglada jak starzec, alez mi sie przykro zrobilo(dla mnie byl i jest najsliczniejszy). Nie umiem wielocytowac i ciezko mi sie odniesc do waszych wypowiedzi(moze mnie ktos oswieci jak to sie robi) Pieleszko -ja 2 miesiace temu kupiłamElectroluxa EWB 105405 W http://www.ceneo.pl/7624156s?toSpec#, jestem zadowolona. Nie chcialam wydać majatku na pralke, a ta jest taka jaka chcialam, dobrze pierze, nie ma zbednych bajerów, ja polecam. Justynko- jak Nutka?Jaka dobra z ciebie duszyczka,ze ja wzielas Jeżeli chodzi o zostawianie dzieci:Ja z mezem sami zajmujemy sie Boryskiem, nie mamy nikogo w poblizu kto by mogl na chwilke sie nim zajac.Jezeli babcie bylyby blizej to pewnei by zostawał czasami, a tak to wszedzie razem z Boryskiem ![]() Wybieramy takie miejsca, takie godziny, aby on z nami mogl pojsc. Jezeli chodzi o zakupy, to albo ja ide sama, albo maz, bo moje dziecko za sklepami nie przepada i za czesto go tam nie zabieramy. Ide zmyc maseczke , bo juz mi sie skorupka zrobila sie na twarzy ![]() Antosiu i Jasiu spełnienia marzen w tym szczegolnym dla Was dniu ![]() Edytowane przez DDewik Czas edycji: 2012-08-28 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
HEJ
Patik, super że Sara nie ma już bakterii i że możesz drukować pracę ![]() Bella co z tą pralką?Da się naprawić? Marina my też chcieliśmy taki domek do przeniesienia, bo to super sprawa, ale niestety nie mieliśmy działki(kosmiczne ceny)A u Was to już postanowione? Ja z paputków jestem bardzo zadowolona ![]() A odnośnie mojej bransoletki, to złożyłam reklamację i mają mi przysłać po 5 września nowy rzemyk ![]() ![]() A my w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jedziemy na wycieczkę do zoo( do Warszawy oczywiście ![]() Wczoraj byłam na wizycie u gina i Mateuszek waży już 1400g, ma się bardzo dobrze ![]() Moja kochana córeczka spała dzisiaj do 9 ![]() ![]() ![]() Byłam przed południem w pracy zawieść zwolnienie ![]() Aha i mamy już 11 zębów ![]() Radek brawa za pierwsze kroki!!! Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2012-08-28 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
no to moze teraz jak juz mnie widzilyscie to nie uciekne z Waszej pamieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Wtajemniczenie
|
Od roku jestem najszcesliwsza kobieta na świecie
![]() ![]() Antku Przyjmij najlepsze życzenia od Jasia ![]() ![]() ![]()
#4724 | |
Zakorzenienie
|
ANTOŚ, JAŚ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE CHŁOPACZKI
![]() Kurcze nie mogę się zebrac, żeby sfotografować ubranka Julki i wystawić na all ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Wtajemniczenie
|
DDewik obok cytuj ( w każdym poście ) masz taki znaczek jeszcze jeden. Jak chcesz zacytowac dana osobę to go wciskasz (podswietla sie na pomarańczowo) i lecisz dalej, pozniej kolejna osoba. Na koniec wciskasz odpowiedz i w okienku masz to co zaznaczyłas. Z autopsji wiemy ze chyba nie mozna wiecej jak 10 zacytowac. Nie wyświetla pozniej wszystkich.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez mam taka bransoletke tylko ze nie z imieniem corci , bo dostalam ja od przyjaciolki,, na zawsze przyjaciolka Ania", no i chcialabym ja nsic tylko ze ona mi spada po poewnym czasie z reki ![]() brawa dla Mateuszka , juz sie szykuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zadomowienie
|
Wielkie buziaki dla Antka i Janka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak, jeszcze trochę mu czasu zostało- 12 tygodni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Stronczku, bede probowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Rozeznanie
|
mialam Ci juz kiedys pisac , bo mam w poznaniu rodzine , chlopak, fryzjer , prawdopodobnie renomowany Mariusz Pindor , znasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |||
Zakorzenienie
|
Witam już z działeczki
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale chucherko ![]() Jupi!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.My tak samo ![]() Cytat:
![]() - jak fajnie, że uwzględnili reklamację ![]() - do Warszawy!?! A kiedy, na ile i czy nie chcecie poznać pewnej 32-letniej mamy z rocznym synem? ![]() - pięknie Ci rośnie Pan Fasolek ![]() ![]() - to chyba najbardziej zębate dziecko na forum ![]()
![]() |
#4734 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o zlot, mi W-wa pasuje
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Tu bym się spierała czy naj
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zadomowienie
|
Nie pamiętam która z was pisała, że ma problem z pobieraczkiem. Dla zainteresowanych, w przygotowaniu pozew zbiorowy przeciwko pobieraczkowi: KLIK
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
tak, niech czeka na swój czas...
![]() Dziewczyny mam pytanie, czy kupujecie wózki typu parasoliki dla dzieciaków/ może już macie? Ja się już zmęczyłam ciąglym składaniem/ rozkładaniem wózka przy pakowaniu do samochodu. ![]() I tak się zastanawiam jaki wybrać, co polecacie - myslałam o Quinny Zapp, ma któraś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Rozeznanie
|
jeszcze mialam Was sie pytac o czyszczenie zabawek , ktorych dziecko uzywa w wannie. u nas zauwazylam ze w zabawkach jest taki czarny sluz , probowalam to wyplukac , ale nie daje rady , nie jestes w stanie wysuszac zabawki po kazdej kapieli , nawet jak wisza w siatce
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.