Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 12:12   #4711
ellika
Rozeznanie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Hej

Janek i Antek wszystkiego najlepszego słodkie roczniaki

Brumku fajne te paputki z sówkami - tez mi się podobają...pasuja dla dziewczynki?

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

iustyna jak tam Nutka
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 12:52   #4712
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Madziaranew fajne zdjecia. Sliczne jestescie obie. Ja tez Cie pierwszy raz widze

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
a u nas super, obijamy się generalnie. Wczoraj Ania sobie wymyśliła żeby wleźć na Wetlińską, dzisiaj zdycha bo ma zakwasy, ale świetna sprawa, warto było. Widoki boskie, trasa całkiem przyjemna. Mały upierał się żeby iść na nogach, tylko chwilami dawał się nieść. Każdej mijanej osobie musiał dać cześć i zagadywać, oczywiście zwracał na siebie uwagę, że taki mały a już idzie, od jednej z grupek która nas mijała, dostał na szczycie brawa za dotarcie I nawet nie szliśmy dużo dłużej, mimo że musiał nadepnąć większość kamieni na ścieżce Oczywiście w drodze musiał mu towarzyszyć miś Na szczycie już do dzierżył w rękach ale początkowo wyraźnie pokazał TŻ że musi go nieść w plecaku, co wyglądało tak komicznie, jakby był niespełna rozumu Teraz mam haka na TŻa, bo powiedziałam że jak podpadnie to upublicznię jego kolegom z pracy zdjęcie, jak to po górach z misiem łazi
Adaś w ogóle zaczepia wszystkich, a jak już widzi dzieci, to leci za nimi, dogania, zagaduje... towarzyskie dziecko
W ogóle jest świetnie, jakoś nie czuję tego że wakacje z dzieckiem są "trudniejsze", da się odpocząć Wiadomo, pływanie kajakiem czy rowerem wodnym odpada na razie, ale statkiem płynęliśmy, choć Adaś tego nie wie bo przespał cały rejs
Aniu super, ze tak aktywnie spedzacie wakacje. Zazdroszcze, ze Adas tak dzielnie maszeruje. Antos uwielbia chodzic, ale niestety w przeciwnym kierunku niz my. Wiec u nas taka wycieczka trwalaby o wiele dluzej, a jeszcze dodac do tego dotkniecie kazdego kamyczka i patyczka...

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Patik bedzie wedlug Twojego zyczenia...mam tylko nadzieje ze zdaze z zalozeniem watku, bo czasami jest tak ze nie mam czasu przez pol dnia zajrzec na watek...
Stronczku spoko spoko z tym nowym watkiem. Przeciez nawet jesli przekroczymy te 5000 postow, to nic sie nie stanie, nikt tak od razu tego nie wylapie.

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Patik, a ten zlot to postanowione, że w Wawie??
Bo z tego co widzię, to dziewczyny głównie się deklarują, że nie mogą. Może by tak zrobić jakąś ankietę? Zaproponować ze 2-3 miejsca od razu z potencjalnymi terminami? Tak by było konkretnie. Jak dla mnie Wawa też trochę daleko.... Można popatrzeć na tą mapkę co robiła Brunetka gdzie jest największe zagęszczenie wizażanek i gdzieś tam zaproponować spotkanie.
Wiele razy zapomnialam wypowiedziec sie na temat zlotu... Ja raczej odpadam, na pewno z Warszawy, bo to daleko, wiec musialabym zostawic dzieci, a nie mam z kim. Jesli bylby blizej, to moglabym jeszcze rozwazyc.

Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Proszę bardzo Brumku
Moj Borysek nad morzem na początku czerwca

Sliczny chlopczyk!

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę drukować pracę Już z górki powinno być.
Jeszcze ta prezentacja.
Qrwa nadal mnie coś tam na górze w zębach ćmi.
Super. Juz blizej niz dalej.

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
Jaś, Antoś najlepsze życzenia urodzinowe

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Panie Antoni i Panie Janie wszystkiego najlepszego w tym ważnym dniu

P.s. Wasi synowie maja tak dostojne imiona, że nie mogłam inaczej...

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość

Jasiu , Antosiu wszystkiego najslodszego

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Jaś, Antoś wszystkiego co najsłodsze w życiu z okazji pierwszych urodzin

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
Jasiu, Antosiu, 100 lat : roza:

AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 12:54   #4713
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Antoś, Jasiek
sto latek niech żyją Nam

blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 13:08   #4714
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Jasiu i Antosiu wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!

Pieleszko pytalas o pralke. Ja mam taka http://www.ceneo.pl/2107053s?toSpec kupowalam przed samym wyjazdem do PL. Zdazylam troche potestowac i jestem zadowolona. Ma te funkcje na ktorych Ci zalezy...

a ja Madzie widzialam. Pamietam zdjecie z Sophie jeszcze ze szpitala
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 13:39   #4715
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dziewczyny byłam w przychodni pytałam o szczepionki i mi powiedzieli że nie ma różnicy pomiędzy MMR a Priorixem oni mają obie.

B w pampie ważył 9kg
Stary 2012-08-28, 13:51   #4716
ellika
Rozeznanie

No niby obie szczepionki bardzo podobne, ale wyszukałam, że Priorix jest mniej bolesny
o TU
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 14:00   #4717
Lili 83
Zakorzenienie

Radek chodzi

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Idę robić to:
http://wariacjesmaku.blogspot.com/20...-smietana.html
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-28, 14:01   #4718
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Radek chodzi

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Idę robić to:
http://wariacjesmaku.blogspot.com/20...-smietana.html
kl aski:

Lili dostał już Tż te Pumy?
Stary 2012-08-28, 14:02   #4719
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Radek chodzi

Stary 2012-08-28, 14:09   #4720
DDewik
Raczkowanie

Witam!
Nocka byla taka jak przypuszczalam....goraczk a i placz.Obstawiam zeby bo wklada paluszki i nie chce jesc.Rano gorączka sobie poszla i do tej pory nie wrociła.Teraz moje dziecko spi i moge do Was zajrzeć.

Borysek dziekuje za zachwyty, nie bede skromna i uważam ze jest najpiekniejszy na świecie(jak tylko dziecko moze byc dla swojej mamusi).
Pamietam jednak jak go urodzilam i mi go przyniesli , pielęgniarka powiedziala ze wyglada jak starzec, alez mi sie przykro zrobilo(dla mnie byl i jest najsliczniejszy).

Nie umiem wielocytowac i ciezko mi sie odniesc do waszych wypowiedzi(moze mnie ktos oswieci jak to sie robi)

Pieleszko -ja 2 miesiace temu kupiłamElectroluxa EWB 105405 W http://www.ceneo.pl/7624156s?toSpec#, jestem zadowolona.
Nie chcialam wydać majatku na pralke, a ta jest taka jaka chcialam, dobrze pierze, nie ma zbednych bajerów, ja polecam.

Justynko- jak Nutka?Jaka dobra z ciebie duszyczka,ze ja wzielas

Jeżeli chodzi o zostawianie dzieci:Ja z mezem sami zajmujemy sie Boryskiem, nie mamy nikogo w poblizu kto by mogl na chwilke sie nim zajac.Jezeli babcie bylyby blizej to pewnei by zostawał czasami, a tak to wszedzie razem z Boryskiem))
Wybieramy takie miejsca, takie godziny, aby on z nami mogl pojsc.
Jezeli chodzi o zakupy, to albo ja ide sama, albo maz, bo moje dziecko za sklepami nie przepada i za czesto go tam nie zabieramy.
Ide zmyc maseczke , bo juz mi sie skorupka zrobila sie na twarzy

Antosiu i Jasiu spełnienia marzen w tym szczegolnym dla Was dniu

Edytowane przez DDewik
Czas edycji: 2012-08-28 o 14:13
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 14:09   #4721
Oliweczka1985
Zakorzenienie

HEJ

Patik, super że Sara nie ma już bakterii i że możesz drukować pracę w końcu....

Bella co z tą pralką?Da się naprawić?

Marina my też chcieliśmy taki domek do przeniesienia, bo to super sprawa, ale niestety nie mieliśmy działki(kosmiczne ceny)A u Was to już postanowione?

Ja z paputków jestem bardzo zadowolona

A odnośnie mojej bransoletki, to złożyłam reklamację i mają mi przysłać po 5 września nowy rzemyk, ale tylko dlatego, że już w przesyłce przyszedł rozwiązany. Z firmy lilu też są fajne

A my w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jedziemy na wycieczkę do zoo( do Warszawy oczywiście) a ze zlotem coś wiadomo?

Wczoraj byłam na wizycie u gina i Mateuszek waży już 1400g, ma się bardzo dobrze przekręcił się główką w dół, bo wcześniej był odwrotnie.

Moja kochana córeczka spała dzisiaj do 9, ale nie chwalę,nie....a teraz śpi już 1,5h, też nie chwalę

Byłam przed południem w pracy zawieść zwolnienie

Aha i mamy już 11 zębów

Radek brawa za pierwsze kroki!!!

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2012-08-28 o 14:11
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-28, 14:25   #4722
madziaranew
Rozeznanie

no to moze teraz jak juz mnie widzilyscie to nie uciekne z Waszej pamieci
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 14:26   #4723
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Od roku jestem najszcesliwsza kobieta na świecie

Antku
Przyjmij najlepsze życzenia od Jasia:c mok:
Stary 2012-08-28, 14:31   #4724
Oliweczka1985
Zakorzenienie

ANTOŚ, JAŚ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE CHŁOPACZKI

Kurcze nie mogę się zebrac, żeby sfotografować ubranka Julki i wystawić na all to jest takie nudne....

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
no to moze teraz jak juz mnie widzilyscie to nie uciekne z Waszej pamieci
Pozostaniesz w niej na zawsze

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-08-28, 14:35   #4725
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
DDewik obok cytuj ( w każdym poście ) masz taki znaczek jeszcze jeden. Jak chcesz zacytowac dana osobę to go wciskasz (podswietla sie na pomarańczowo) i lecisz dalej, pozniej kolejna osoba. Na koniec wciskasz odpowiedz i w okienku masz to co zaznaczyłas. Z autopsji wiemy ze chyba nie mozna wiecej jak 10 zacytowac. Nie wyświetla pozniej wszystkich.
Stary 2012-08-28, 14:36   #4726
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
eh wiesz widzisz chyba nic z tego nie wyjdzie bo brakuje organizacji wszystkim. Zero odzewu. No sonda z datą i nazwą miasta byłaby ok, konktertnie by było kto kiedy może i gdzie. Wiadomo że wszystkich i tak nie zbierzemy, ba, nawet połowy. Ja to mogę do Wawy, Rzeszowa, Radomia..
Do Rzeszowa możesz? To zapraszam.
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 14:36   #4727
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
HEJ

A odnośnie mojej bransoletki, to złożyłam reklamację i mają mi przysłać po 5 września nowy rzemyk, ale tylko dlatego, że już w przesyłce przyszedł rozwiązany. Z firmy lilu też są fajne

A my w przyszłym tygodniu prawdopodobnie jedziemy na wycieczkę do zoo( do Warszawy oczywiście) a ze zlotem coś wiadomo?

Wczoraj byłam na wizycie u gina i Mateuszek waży już 1400g, ma się bardzo dobrze przekręcił się główką w dół, bo wcześniej był odwrotnie.

Moja kochana córeczka spała dzisiaj do 9, ale nie chwalę,nie....a teraz śpi już 1,5h, też nie chwalę

Byłam przed południem w pracy zawieść zwolnienie

Aha i mamy już 11 zębów

Radek brawa za pierwsze kroki!!!

ja tez mam taka bransoletke tylko ze nie z imieniem corci , bo dostalam ja od przyjaciolki,, na zawsze przyjaciolka Ania", no i chcialabym ja nsic tylko ze ona mi spada po poewnym czasie z reki

brawa dla Mateuszka , juz sie szykuje , ale jeszcze ma czas, niech rosnie,( ale Ci zazdroszcze )
Stary 2012-08-28, 14:36   #4728
CrazyMachine
Zadomowienie

Wielkie buziaki dla Antka i Janka
Stary 2012-08-28, 14:38   #4729
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
ANTOŚ, JAŚ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE CHŁOPACZKI

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Pozostaniesz w niej na zawsze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-28, 14:39   #4730
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez mam taka bransoletke tylko ze nie z imieniem corci , bo dostalam ja od przyjaciolki,, na zawsze przyjaciolka Ania", no i chcialabym ja nsic tylko ze ona mi spada po poewnym czasie z reki

brawa dla Mateuszka , juz sie szykuje , ale jeszcze ma czas, niech rosnie,( ale Ci zazdroszcze )
to nie masz na rzemyku regulacji?

tak tak, jeszcze trochę mu czasu zostało- 12 tygodni

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-08-28, 14:42   #4731
DDewik
Raczkowanie

Dziekuje Stronczku, bede probowac
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 14:42   #4732
madziaranew
Rozeznanie

mialam Ci juz kiedys pisac , bo mam w poznaniu rodzine , chlopak, fryzjer , prawdopodobnie renomowany Mariusz Pindor , znasz?
Stary 2012-08-28, 14:43   #4733
brumek
Zakorzenienie

Witam już z działeczki Tymuś większość drogi mi przepłakał Pod koniec już się krztusił i dławił tym krzykiem Pobiłam więc wszelkie rekordy prędkości

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
Brumku fajne te paputki z sówkami - tez mi się podobają...pasuja dla dziewczynki?
Pewnie że tak Mi się wcale nie wydawały męskie wolałam samoloty, ale mąż chciał sowy

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
B w pampie ważył 9kg
Ale chucherko

Cytat:
Radek chodzi
Jupi!!!

Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
1. Nie umiem wielocytowac i ciezko mi sie odniesc do waszych wypowiedzi(moze mnie ktos oswieci jak to sie robi)

2. Jeżeli chodzi o zostawianie dzieci:Ja z mezem sami zajmujemy sie Boryskiem, nie mamy nikogo w poblizu kto by mogl na chwilke sie nim zajac.Jezeli babcie bylyby blizej to pewnei by zostawał czasami, a tak to wszedzie razem z Boryskiem))
Wybieramy takie miejsca, takie godziny, aby on z nami mogl pojsc.
Jezeli chodzi o zakupy, to albo ja ide sama, albo maz, bo moje dziecko za sklepami nie przepada i za czesto go tam nie zabieramy.
1. Pod każdym postem z prawej strony, między ikonką CYTUJ a ODP. masz jeszcze jedną małą ikonkę różową. I to ją musisz wciskać przy każdym poście, który będziesz chciała zacytowac. Ona wtedy się zmieni z różowej na żółtą i nic więcej się nie zadzieje. Potem, jak już przelecisz przez wszystkie posty, klikasz ikonkę na dole ODPOWIEDZ i otwiera się okno ze wszystkimi cytatami. Tylko ostrzegam, że diabelstwo lubi "zjeść" część cytatów po drodze

2.My tak samo Z tym że na zakupy też zawsze z nim.

Cytat:

Aha i mamy już 11 zębów
Tyle ciekawych rzeczy napisałaś, że muszę po kolei :
- jak fajnie, że uwzględnili reklamację
- do Warszawy!?! A kiedy, na ile i czy nie chcecie poznać pewnej 32-letniej mamy z rocznym synem?
- pięknie Ci rośnie Pan Fasolek I w zastraszającym tempie
- to chyba najbardziej zębate dziecko na forum
Stary 2012-08-28, 14:44   #4734
CookieMonsters
Rozeznanie

Jeśli chodzi o zlot, mi W-wa pasuje bo obrócę w obie strony w jeden dzień, a jak to weekend to i Zuzke komuś podrzucę i dla Chelsea chyba też będzie ok ( wybacz że piszę w Twoim imieniu)
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 14:44   #4735
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
to nie masz na rzemyku regulacji?

no wlasnie mam tylko po paru godz juz sie poluznia i wisi , i nie da nic zrobi
Stary 2012-08-28, 14:45   #4736
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Od roku jestem najszcesliwsza kobieta na świecie
Tu bym się spierała czy naj

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
DDewik obok cytuj ( w każdym poście ) masz taki znaczek jeszcze jeden. Jak chcesz zacytowac dana osobę to go wciskasz (podswietla sie na pomarańczowo) i lecisz dalej, pozniej kolejna osoba. Na koniec wciskasz odpowiedz i w okienku masz to co zaznaczyłas. Z autopsji wiemy ze chyba nie mozna wiecej jak 10 zacytowac. Nie wyświetla pozniej wszystkich.
O, niepotrzebnie się produkowałam
Stary 2012-08-28, 14:48   #4737
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Wreszcie się pozbędziesz

To jakbyś w lustro patrzyła A siostra też do Ciebie taka podobna?

siostra starsza , nigdy do siebie nie bylysmy podobne , ale ostatnio na moim wlasnym zdjeciu , widzialam wlasnie ja, wydaje mi sie ze jednak jestesmy podobne ale w mniejszym stopniu , bo brat (mlodszy) bardzo podobny do mnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-28, 14:48   #4738
CrazyMachine
Zadomowienie

Nie pamiętam która z was pisała, że ma problem z pobieraczkiem. Dla zainteresowanych, w przygotowaniu pozew zbiorowy przeciwko pobieraczkowi: KLIK
Stary 2012-08-28, 14:50   #4739
anka_1984
Raczkowanie

Cytat:

tak, niech czeka na swój czas...

Dziewczyny mam pytanie, czy kupujecie wózki typu parasoliki dla dzieciaków/ może już macie? Ja się już zmęczyłam ciąglym składaniem/ rozkładaniem wózka przy pakowaniu do samochodu.
I tak się zastanawiam jaki wybrać, co polecacie - myslałam o Quinny Zapp, ma któraś?
anka_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 14:52   #4740
madziaranew
Rozeznanie

jeszcze mialam Was sie pytac o czyszczenie zabawek , ktorych dziecko uzywa w wannie. u nas zauwazylam ze w zabawkach jest taki czarny sluz , probowalam to wyplukac , ale nie daje rady , nie jestes w stanie wysuszac zabawki po kazdej kapieli , nawet jak wisza w siatce

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez anka_1984 Pokaż wiadomość
tak, niech czeka na swój czas...

Dziewczyny mam pytanie, czy kupujecie wózki typu parasoliki dla dzieciaków/ może już macie? Ja się już zmęczyłam ciąglym składaniem/ rozkładaniem wózka przy pakowaniu do samochodu.
I tak się zastanawiam jaki wybrać, co polecacie - myslałam oma któraś?
ja mam parasolke , ale nie Quinny Zapp,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości