Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy! - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 15:06   #3421
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

a i o tą grupę krwi sie pytałam i powiedział mi gin ze juz jest w karcie ciąży wpisana i w dokumentach w przychodni i teraz to juz nie musze robic bo juz za póxno na to hahahaha i ze wystarczy to co jest ... no to nie robiłam

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:08   #3422
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

no piknie już kupiłam butelkę ale w takim razie dokupię smoczki jak nam spasuje - jaki masz smoczek ??? ten aktywne ssanie ?
Tak 0+ ja mam psre tych smoczkow bo za duzo kupilam wiec jak by pasowaly to Ci wysle
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:09   #3423
Asiuulka89
Zakorzenienie

Lukrecja pewnie ze wytrzymasz gin niech sobie odpocznie potem mozesz szalec
Stary 2012-08-28, 15:09   #3424
sandra23s
Zadomowienie

Olga jest śliczna

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:10   #3425
Filusia88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Hej mamcie .

Colds dziękujemy kochana za opis porodu . Oby te nerki były tylko przyczyną ciąży zresztą na pewno tak było . Cieszę się że trafiłas na miła polozna przy porodzie i że Tz był cały czas przy Tobie mój też ma takie plany bynajmniej

A ja też już nie śpię od 4 jak Tz wstawał do pracy ... denerwuje się przed tym egzaminem więc jeszcze trochę poczytam i niech się dzieje wola nieba ogólnie profesor sobie zażyczył przyjazd na egz do niego do szpitala więc jestem ciekawa jak to będzie hehe Jas chyba odczuwa mój niepokój bo odkąd się obudziłam jest spokojny a mógłby dać o sobie mamusi znać

trzymamy mocno kciuki z Basią za egzamin w szpitalu

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
U nas jest problem z ustaleniem drugiego imienia Dobrze, że z pierwszym tak nie było. Ja coś wymyśle to mąż kręci nosem i odwrotnie. Wczoraj wymyślił żeby dać na drugie Ola, czyli Alicja Aleksandra. Co myślicie o tym połączeniu?
Ja bym wolała imiona po babciach dawać czyli na teraz by była Alicja Ewa.
Wczoraj wymyśliłam jeszcze Alicja Natalia - bardzo mi się to imię podoba i to połączenie, ale pewnie mężowi nie przypasuje...
A Wam które połączenie najbardziej się podoba?
mi nieskromnie (sama jestem Ola) podoba się połączenie Alicja Aleksandra... Chyba tak jak większości dziewczyn zdrobnieniami bym się nie przejmowała, bo jak któraś słusznie zauważyła obu imion używa się praktycznie tylko w dokumentach, więc raczej będą w pełnej formie stosowane swoją drogą też z TŻem rozważaliśmy Alicję
my też nadajemy po jednym imieniu - sami też tak mamy

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36170952]no nie wiem dziewczyny nie czuje sie jakbym miała rodzić
[/QUOTE]

tylko bez presji
urodzisz w swoim czasie - na każdego przyjdzie pora i nie ma się co spinać
dzidzie najlepiej wiedzą kiedy wyjść

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
po znalezieniu sie w szpitalu stwierdziłam że nie mam koleżanek bo każda jest dobra tylko żeby isc na piwo czy na dyskoteke i jak jeszcze im te piwo sie postawi.
Ani jedna pinda nie przyszła odwiedzić a mają rzut beretem.
Napisałam opis na gg że jestem w szpitalu i nie mam neta a te sie durnowato pytają na gg "a co sie stało?". Noż kur** mać, zal im tej kasy na smsa czy cholera wie co
Szkoda moich nerwów.

Marzeniem jest u mnie żeby już mały był z nami zdrowy i szczęśliwy i żeby już był październik
I niech już zapomne że rodziłam, no chyba że faktycznie nie bedzie tak źle
co za małpy z tych koleżanek! nosz kurde!
nie przejmuj się nimi - na szkole rodzenia rozmawialiśmy o tym że nie wszyscy znajomi potrafią odnaleźć się w nowej sytuacji, ale spokojnie będą nowi! chociażby z placów zabaw!

a poród? strach ma zawsze wielkie oczy! zobaczysz nie będzie tak źle i szybko zapomnisz
Stary 2012-08-28, 15:13   #3426
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Lovi ale wystarczy kupic smoczki pasuja do butelki aventa
O to dobrze wiedziec

Olga- cudeńko

lukrecja to zaciskaj nogi

Weronika

Zielona trzymaj sie tam

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:18   #3427
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
mi nieskromnie (sama jestem Ola) podoba się połączenie Alicja Aleksandra... Chyba tak jak większości dziewczyn zdrobnieniami bym się nie przejmowała, bo jak któraś słusznie zauważyła obu imion używa się praktycznie tylko w dokumentach, więc raczej będą w pełnej formie stosowane swoją drogą też z TŻem rozważaliśmy Alicję
Super, że wyrażacie swoje opinie. Jeżeli zostaniemy przy dwóch imionach to chyba faktycznie dam się namówić na Aleksandrę.
Stary 2012-08-28, 15:41   #3428
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Jak urodzę to się okaże czy włoski mają coś wspólnego ze zgagą, bo ja nie wiem co to takiego zgaga, nie miałam ani raz w ciąży

O jejku nie wiedziałam że to może trwać aż tak długo, ale jesteś pod dobrą opieką, skoro twój lekarz powiedział że nie pozwoli żebyś się męczyła to myślę że powinnaś mu zaufać i spokojnie czekać, choć wiem że to pewnie nie łatwe

No pięknie zdolniacha mamuśka z ciebie, gratki
i gratulacje nowego tygodnia, już coraz bliżej rozwiązania

Lucia jak ci gin kazał wytrzymać te dwa tygodnie to siedź spokojnie, zaciskaj nogi i nie wyskakuj tu z przedwczesnym porodem, bo ja się załamię jak jeszcze jakaś wrześniówka się tu wbije w kolejkę, no tak nie można
nie no nawet mi do głowy nie przyszło sie w kolejke sierpniowa wpychac wystarczy ze sie dzisiaj bez kolejki na chama wepchałam do lekarza ale tak mnie bolało wszystko ze powiedziałam babom ze muszą mi wybaczyc to ale ja za chwile rodze i musze isc i nie zamierzam, czekac i sie przejmowac ze one pierwsze były... w kolejce chwile i tak musiałoam postac i w tym czasie opier...doliłam faceta i zgoniłam z krzesełka jego córeczke hahhaa ja nie wiem jak bede rodzic to dopiero bede nie miła

No ale kurde na faceta cięta byłam juz bo:
ludzi cała poczekalnia baby w ciązy oprócz mnie jeszcze 3 były ale w młodszej ... wszystkie stoją... chłop siedzi, na kolanach trzyma se córeczke, obok na krzesle siedzi druga córeczka taka z 10 lat, z drógiej strony jeszcze jedna córeczka taka z 8 lat... no ja wychodze z rejestracji a ledwo juz chodze widac to z daleka brzuch wielki jak nie wiem stanęłam sobie pod sciana koło TŻta i stoje i mam nad\ieje ze facet kaze dziecku ustąpic mi... no ale nie! po co!!!! wiec podchodze do dziewczynki, głaszcze po włoskach i mówi: Kochanie czy mozesz mi ustąpić miejsca bo widzisz ze juz mam duzy brzuszek i mi ciezko... ona na tatunia patrzy ojciec nic sie nie odzywa.. no ale zeszła. Ja sobie siadłam... i ten facet z fochem do dziecka.. chodź usiądx sobie koło asi na jednym krzesle bo przeciez wszystkich was na kolana nie wezme... udałam ze ja nie słysze se mysle niech spitala cham na szczaw... a potem on z fochami jakimis do swojej zony ze co to kur... ma byc to te baby sie tak wszystkie pchaja przed ciebie ty juz od 7 stoiusz.. zona mówi ze ona idzie do lekarza co od 10 jest a najpierw rejestruja pacjentki dio tego lekarza co jest od 8.. i on tam zaczął se pod nosem bluzgac wiec mówie mu: prosze sie ze słowami liczyc nie jest pan sam w tej poczekalni!! troszke kultury przy kobietach!! Głupio mu sie zrobiło poszedł zapalic jak przyszedł to dzadek zrobił porządek z nim i tymi dziecmi i powiedział mu dziadzio: weź no synku masz tam dalej wolne miejsca, idx sobie tam usiądź z dziecmi ustąp paniom . Chłop sie oburzył ale poszedł bo tu i starsze kobiety i w ciazy . Ty do ginekologa nie idziesz to tam mozesz popczekac. dziadzia p[owiedział ze trzeba młodych uswiadamiac bo oni nie wiedza co to jest dobre wychowanie :hahaha; I ja se mysle o tym chłopie bo ta babka znowu w ciązy myslałam ze w 4 bo widze ze 3 dziewczynki były z nimi a sie okazało ze to 8 ciąża a babka miała lat moze ze 35 max!!!! I ja se pomyslałam o tym chłopie ze idiota jest dzieciorób i jak mu sie w poczekalni nie podoba to nikt mu nie kazał z ta baba siedziec w niej... cham nie wychowany jeszcze pousadza te dzieci kuwa i zadnej babie w ciąży nie ustąpi i jeszcze kuwa bluzga cham....
\
ale si łopisałam hahahahaha

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość

trzymamy mocno kciuki z Basią za egzamin w szpitalu

tylko bez presji
urodzisz w swoim czasie - na każdego przyjdzie pora i nie ma się co spinać
dzidzie najlepiej wiedzą kiedy wyjść

co za małpy z tych koleżanek! nosz kurde!
nie przejmuj się nimi - na szkole rodzenia rozmawialiśmy o tym że nie wszyscy znajomi potrafią odnaleźć się w nowej sytuacji, ale spokojnie będą nowi! chociażby z placów zabaw!

a poród? strach ma zawsze wielkie oczy! zobaczysz nie będzie tak źle i szybko zapomnisz
Taaaaak a z kolezankami to niestety tak jest ja mam podobnie, cała ciaze siedze sama w domu bo kazda mnie miał aodwiedzac jak bede na zwolnieniu no i sie okazało ze nikt do mnie nie przychodzi nawet nie zadzwoini... najbardziej jedna mnie wnerwia co jak byłoa dwa lata temu w ciązy to ja z nią przechodziłam i rodziłam nawet dzwoniłam na porodówe pytałam ona do mnie dzwoniła z porodówki relacje mi zdawała, całą ciąże ja sie martwiłam w szpitalu lezała tylko ja ja odwiedzałam chłopa jej pilnowałam a jak ja zaszłam w ciaze to tylko jak sie dowiedziała no to sie ucieszyła i na tym sie skonczyło... najbardziej mnie wkurza bo ona coi weekend jest u tesciowej ( za siatką u mnie) i przez te 8 miesiecy nawet raz nie zajzała do mnie zapytac jak sie czuje i w ogóle, a potrafi zadzwonic i zapytac kiedy ja do niej przyjade... to mówie moze bys ty przyszła jak jestes u tesciów widze cie co tydzien mogłabys zajżeć bo ja z brzuchem sie do ciebie tyle kilometrów tarabanic nie bede. No i sie sonczyło... dzwoni czasem do mojego onehgo jak zepsuje jej sie pilot od samochodu albo cos... ale nawet wtedy tak mimochodem nie zapyta jak ja sie czuje....

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

a i jeszcze jedno BAFI żyje i jeszcze nie rodzi ma remont kuchni i burdel panuje u niej i czasu nie ma wejsc na forum ale jak sie ólogarnie to bedzie no

bloguję
Stary 2012-08-28, 15:46   #3429
Dearlie
Zakorzenienie

Czytam Was z doskoku co jakiś czas i nadrobić Was się nie da, bo co wrócę to pełno nowych wiadomości. Ale dałam radę.

Ja w końcu dzisiaj spałam w nocy. Tzn. wstawać oczywiście wstawałam, ale najważniejsze, że spałam. Oczywiście zanim usnęłam to przeryczałam z 30 minut. Noc i ułożenie się do snu to dla mnie koszmar, wczoraj łkałam TŻ-towi : "Nie chcę nocy! Ja nie chcę nocy!" Aż się zmęczyłam i zasnęłam. Nawet nie wiem jak TŻ wychodził do pracy, dopiero przed 11 mnie kumpela telefonem obudziła.

Poza tym co raz bardziej nie mogę doczekać się czwartkowej wizyty.

Zauważyłam, że brzuszek zaczyna mi powoli opadać. Myślałam, że mi się wydaje, ale wczoraj moja mama też stwierdziła, że Antek troszkę poszedł w dół, a dzisiaj nawet pani z piekarni, do której codziennie chodzę, powiedziała, że mimo, że widzi mnie każdego dnia to zauważyła, że obniżył mi się brzuch. Nawet zdziwiona była, że mam termin dopiero na koniec października. Ciekawa jestem czy to znak, że Antek pojawi się na świecie wcześniej, czy po prostu mój wielki brzuch pod tym ciężarem idzie w dół.

Colds bardzo ładny opis porodu. Podniosłaś mnie na duchu, że poród to coś a'la kolka nerkowa, bo miałam okazję kilka razy w życiu mieć to świństwo. Co prawda, zawsze był to ból, że gryzłam poduszki i miałam ochotę zdzierać paznokciami tynk ze ściany, ale przeżyłam to za każdym razem, więc jest nadzieja, że w tej sytuacji poród też dam radę przeżyć.

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Sms od Katarzinki:

Olga jest już na świecie. 3800 g, 57 cm. Jest śliczna CC w znieczuleniu całkowitym, bo się okazało, że mam mało płytek.

Aaaaa.... witamy kolejne dzieciątko
Katarzinka serdecznie gratuluję Ci prześlicznej i tak dużej córci!!! Jednak przeczucie Cię nie zawiodło. Olga jest przepiękna.

W ogóle zauważyłam, że te nasze wątkowe dzieci to wszystkie są taaakie śliczne!

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
cudowna

Egzamin zdany na 5 nawet dzięki za kciuki

ja z tego wszystkiego nawet się dziś nie pochwaliłam że wkroczyliśmy w 39 tydzień z Jaśkiem chociaż dla mojego gina w czwartek będzie to 38 bo jak już wcześniej mówiłam liczy skończone już się nie mogę doczekać tej czwartkowej wizyty jestem ciekawa czy będzie USG czy już nie ... no i wczoraj dzwoniłam do położnej i chce mnie odwiedzić koniecznie przed rozwiązaniem ma przyjść w piątek
mamuśką które również dziś zaczynają nowe tygodnie gratuluję
Gratuluję nowego tygodnia i to nie byle jakiego, bo już 39!

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2012-08-28 o 15:49
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:50   #3430
karolluki
Raczkowanie

Lucia ale się opisałaś o tym chłopie, ale przeczytałam od dechy do dechy
a z dwojga złego to dobrze że przyprowadził ze sobą tylko 3 dzieci a nie wszystkie
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 15:55   #3431
Filusia88
Zadomowienie

Jeju!!!!
Jaka śliczna Olga!
serdeczne gratulacje dla Kasi!
co jak co ale włosy to faktycznie każdy Maluszek u nas ma bujne... ciekawe, bo u mnie w rodzinie wszystkie dzieciaki przychodziły na świat "łyse" tzn miały tylko taki meszek nie wiem jak u TŻa, wiem za to że zgaga mnie męczyła BARDZO BARDZO BARDZO w ciąży ciekawe jak będzie z Basią

Weronika Tobie również gratulacje za pięknie zdany egzamin i oczywiście za ten poważny 39 tydzień!
Stary 2012-08-28, 16:04   #3432
muminek88
Zadomowienie

Wczoraj bylam na kontroli, byly nieprawidlowosci, prosto do lliniki. Dostalam kortyon a dzis cc. Oliwia byla z nami 1,5 godz a Laura walczy
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:07   #3433
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Olga jaka piekna ani nie pognieciona ani nie spuchnieta sliczna :0 i będzie modelka chyba bo juz ma numerek na dłoni

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

o boże .... bardzo mi przykro ... nie wiem co powiedzieć

bloguję
Stary 2012-08-28, 16:11   #3434
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam na kontroli, byly nieprawidlowosci, prosto do lliniki. Dostalam kortyon a dzis cc. Oliwia byla z nami 1,5 godz a Laura walczy

o ranyyyy trzymam za obie dziewuszki, musi byc dobrze
Laura

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:12   #3435
sandra23s
Zadomowienie

muminku bardzo mi przykro

trzymam kciuki za twoją córeczke

Edytowane przez sandra23s
Czas edycji: 2012-08-28 o 16:16
Stary 2012-08-28, 16:13   #3436
kraven
Zakorzenienie

Muminek trzymam kciuki i modle się żeby Laura miała siłe walczyć

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:14   #3437
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
A jak ma karmić? Może posadzić?

Nie no żartuję, ale przecież takie dziecko je zawsze w pozycji leżącej.
Jaka pośmiewna

Jakos jak sie cyckiem karmi a przynajmniej tak widziałam to troszke ukośnie żeby dziecko umiało połknąć.
Jakoś nie widze np Ciebie żebyś na leżąco płasko piła wode czy cokolwiek
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:16   #3438
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie, wiem, że żadne słowa w tym momencie nie zmienią tego, co czujecie. Jest mi niesamowicie przykro i modlę się z całych sił za Laurę. Walcz maleńka!
Stary 2012-08-28, 16:17   #3439
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

o rany,tak mi przykro
trzymam z całego serca kciuki za Laure
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:19   #3440
muminek88
Zadomowienie

Mala ma wode w brzuszku bo zabrala cala krew oliwi, nie oddychs sama. Jej stan stabilny ma 2 kg. To byl 29+4 tydz

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Przepraszam ze wam tu pisze ale musze to wyruucic z siebie. Jakby nie pozostale dzieci to wolalabym sie nie obudzic z narkozy. Ochrzcilismy obie ale malej wcale zywej nie widzielismy
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:19   #3441
karolluki
Raczkowanie

Muminku nie wiem co powiedzieć, strasznie współczuję, modlę się za Laurę, by miała siłę walczyć
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:33   #3442
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana tak mi przykro .....
kochana trzymam kciuki- tule Cię mocno i wierzę że mała jest silne !!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2012-08-28 o 16:38
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:35   #3443
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Mala ma wode w brzuszku bo zabrala cala krew oliwi, nie oddychs sama. Jej stan stabilny ma 2 kg. To byl 29+4 tydz

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Przepraszam ze wam tu pisze ale musze to wyruucic z siebie. Jakby nie pozostale dzieci to wolalabym sie nie obudzic z narkozy. Ochrzcilismy obie ale malej wcale zywej nie widzielismy
Słońce nie przepraszaj. Jesteśmy po to, aby wzajemnie się wspierać. Nie jestem w stanie nawet wyobrazić sobie przez co przechodzicie, ale mam wielką, ale to wielką nadzieję, że to co najgorsze już za Wami. Wierzę, że Laura upora się z wszystkimi problemami zdrowotnymi.

Przepraszam, jeżeli piszę od rzeczy, ale siedzę i płaczę. Wysyłam Wam dużo, dużo ciepłych myśli.
Stary 2012-08-28, 16:36   #3444
Konczita
Zakorzenienie

jezusieńku czytam to któryś raz inie wierzę w to co czytam
Stary 2012-08-28, 16:36   #3445
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:

O Boże, tak bardzo mi przykro, nie wiem co napisać....
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 16:37   #3446
Konczita
Zakorzenienie

kochana musisz być silna, masz dla kogo wiesz o tym prawda???? wiem że to co teraz piszemy nie sprawi że Cię ukoi ale musisz walczyć i Maleńka też musi
Stary 2012-08-28, 16:44   #3447
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:

muminku nie przepraszaj i pisz o swoich uczuciach.Wesprzemy Cie jak tylko potrafimy.Nie jestem w stanie wyobrazic sobie tego co czujesz....
trzymam kciuki za Laure i jestem pewna,ze silna z niej dziewczynka....no i Ty musisz silna być

Stary 2012-08-28, 16:45   #3448
Filusia88
Zadomowienie

Cytat:
trzymam kciuki i łączę się w modlitwie o Twoją córeczkę
Stary 2012-08-28, 16:50   #3449
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Colds karmiąc piersią nie powinno się jeść owoców pestkowych, coś tam, jakiś kwas znajduje się w pestce i może szkodzić. Dokładnie nie pamiętam jak to było.
Nam w szpitalu dawali właśnie tę zupę..

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
pomimo takiego bolu opytmistyczny opis !!! czyli jednak dzidzi wynagradza wszystko gratuluje wam obojgu z calego serca

a jak fizycznie sie czujesz? nacieli cie duzo? bardzo przeszkadza ?
Czy wynagradza.. W szpitalu tak nie uważałam. Niestety . Tzn. od momentu bycia na położniczym. Ale jak już jesteśmy w domu to cud, miód na moje serce

Nie, nie nacieli dużo. Raz tylko. Ogólnie pierwszy dzień latałam na boso, bo wygodniej było. Jednak mocno jakoś mnie nic nie bolało. Nie musiałam brać tabletek przeciwbólowych.
Teraz czuje ciągnięcie od szycia, trochę mi przeszkadza w siedzeniu, ale w piątek będę mieć już ściagane wszystko .

Enigmama - dla męża.

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość

Colds
jeszcze raz gratuluję. Podniosłaś mnie na duchu. I trzymam kciuki, żeby problem z nerkami już się nie powtórzył. Jak będziesz mieć chwilkę wpisz koło mojej dziewczynki : Kamila
Dziękujemy

Dobrze, dopiszę

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
Olga jaka śliczna w ogóle śliczne te dzieciaczki nam sie rodza, wloski maja takia dlugie ehhh

przyznawać sie tu czy to zasluga tej zgagi ? bo kurcze ja nie mialam ani razu
Muszę kuknąć na emaila

Ja miałam zgagę okropną, nawet w trakcie porodu mnie Mała nie oszczędziła
Stary 2012-08-28, 16:53   #3450
Asiuulka89
Zakorzenienie

Muminku bardzo mi przykro laura z tego wyjdzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości