Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 18:21   #2161
Ahri
Raczkowanie

Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość

Super, ślicznoto nasza! Boskie masz te włosy... Wyobraziłam sobie, że parkourujesz przez ten mostek w sukni ślubnej .
Haha. Świetne wyobrażenie . Też się nad tym zastanawiałam, ale suknia była tak mocno ściśnięŧa, że się na 100% by nie dało . Zaraz śmigam do teściów zanieść im zdjęcia .
Pozdrawiam cieplutko .

Ahri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 18:53   #2162
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6

Cytat:
Napisane przez Ahri Pokaż wiadomość
Dodaję kilka, później je skasuję . Na jedynm ze zdjęć jest nasza piękna obstawa .

Zrobiłam sobie dzisiaj nowy kolczyk - vertical tragus . Czekam aż się zagoi.
pięknie wyglądałaś! dobra tu są zdjęcia z tatą, a gdzie TŻ??

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 19:00   #2163
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
No i dobrze- ciesz się tym, bo za miesiąc rok akademicki .
nawet mi nie przypominaj jak sobie pomyślę jak będę musiała latać za moją promotorką to już mnie trzęsie

Cytat:
Dodaję kilka, później je skasuję . Na jedynm ze zdjęć jest nasza piękna obstawa .

ślicznie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 19:23   #2164
dalenka8
Zakorzenienie

Zaraz wychodzę, więc żegnam się radośnie i życzę dobrego tygodnia .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:18   #2165
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Kurcze, Bidulko... Faktycznie, wybierz się na jakieś badania, bo tylko się męczysz.

A Tusia pewnie mężem zajęta, ale czekamy cierpliwie na fotorelację.

Ale super.

Oj, zleci Wam to baardzo szybko. Jak już jest mniej, niż rok to mignie błyskawicznie.
wiem, bo ten czas leci jak szalony..
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Wita się z Wami świeżo upieczona Żona Męża swego

Nie zapomniałam o Was ale wesele to jednak gorący czas ;p Słowem - nie miałam czasu, żeby tu do Was zawitać.

Żeby było jasne - relacja się pisze W tym momencie jestem na .... błogosławieństwie

Ślę buziaki !
heeej! chcemy relację jak najszybciej i foty!
Cytat:

super! ślicznie wyglądaliście
Cytat:
i Tobie również

hej, moi rodzice jutro wyjeżdżają na parę dni więc mamy znów z TŻ wolną chatę

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:27   #2166
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
wzajemnie

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość

hej, moi rodzice jutro wyjeżdżają na parę dni więc mamy znów z TŻ wolną chatę
ullala :P

Ahri wyglądałaś ślicznie, piękny makijaż a sukienka przecudna!

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:45   #2167
agulaaabar
Zakorzenienie

Ahri ślicznie wyglądałaś

Dalenka miłego wyjazdu!!

ide pod prysznic szybciutko. mąż robi kolacje - founde serowe

P.s. AGA GDZIEŚ JEST?!

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:53   #2168
agaaga89
Zakorzenienie

Hej Agula Ty to mnie chyba ściągasz myślami na wizaż
Już jestem po... narazie nic nie mówię, jutro zobaczymy co tam wypociłam ale ile stresu dzisiaj miałam to moje, czułam się jak przed maturą grunt, że już po, szansa jest tylko jedna, więc się okaże.

Ahri wyglądałaś bosko
Dalenka no nie mów na tym naszym obskurnym dworcu głównym? Chyba wpadnę tam z jakąś flaszeczką

Tak w ogóle to zepsuła nam się myszka, a kompletnie nie umiem się posługiwać tym czymś dotykowym przy laptopie, dramat

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 20:54   #2169
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjemności

Aga to żeby się udało. Zresztą na pewno tak będzie Zdolniacho
A ja myszki w ogóle nie używam, kwestia wprawy

Edytowane przez Almariel
Czas edycji: 2012-08-27 o 20:56
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 21:02   #2170
agaaga89
Zakorzenienie

Kurde, a ja nawet zdjęć nie umiałam zaznaczyć i skopiować wstyd jak nie wiem... Wrzucę Wam jutro z komputera u mojej Mamy

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Ej.... Ty za tydzień już możesz rodzić!!

Stary 2012-08-27, 21:34   #2171
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Hej Agula Ty to mnie chyba ściągasz myślami na wizaż
Już jestem po... narazie nic nie mówię, jutro zobaczymy co tam wypociłam ale ile stresu dzisiaj miałam to moje, czułam się jak przed maturą grunt, że już po, szansa jest tylko jedna, więc się okaże.

Ahri wyglądałaś bosko
Dalenka no nie mów na tym naszym obskurnym dworcu głównym? Chyba wpadnę tam z jakąś flaszeczką

Tak w ogóle to zepsuła nam się myszka, a kompletnie nie umiem się posługiwać tym czymś dotykowym przy laptopie, dramat
na pewno dobrze poszło
Cytat:
Przyjemności

Aga to żeby się udało. Zresztą na pewno tak będzie Zdolniacho
A ja myszki w ogóle nie używam, kwestia wprawy
ja też nie używam myszki

w ogóle to TŻ od wczoraj mnie uczy robić pompki wczoraj nie dałam rady nic zrobić, dzisiaj już zrobiłam kilkanaście damskich i jedną normalną dzięki temu będę miała masaż stóp za chwilę, bo TŻ powiedział, że jak zrobię jedną to mi zrobi ot, taka nagroda

Edytowane przez monnilp
Czas edycji: 2012-08-27 o 21:39
Stary 2012-08-28, 14:18   #2172
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

śpicie?? dzień dobry!

1.07.2013
Stary 2012-08-28, 16:58   #2173
Ahri
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa.

Ja właśnie wróciłam z treningów i biegania. Pierwsze co zrobiłam do zaczęłam wcinać chipsy . Okropna jestem .

Zaraz znikam do teściów, miałam iść wczoraj ale tak mi się nie chciało .

Stary 2012-08-28, 18:01   #2174
Ani_qa
Zakorzenienie

Ahri cudnie wyglądałaś

Aga, ja też nienawidzę obsługiwać laptopa bez myszki bezprzewodowej Szlag mnie trafia, jak muszę macać to 'coś' w laptopie, żeby cokolwiek włączyć

A tak w ogóle to dzień dobry
Nie wiem czy Wam mówiłam, ale odebrałam ostatnio telefon z dobrą wiadomością Dzwoniła Pani z banku powiedzieć, że dadzą nam kredyt Także dzisiaj podpisaliśmy umowę
Stary 2012-08-28, 18:28   #2175
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Nie wiem czy Wam mówiłam, ale odebrałam ostatnio telefon z dobrą wiadomością Dzwoniła Pani z banku powiedzieć, że dadzą nam kredyt Także dzisiaj podpisaliśmy umowę
No to świetnie

A ja musiałam dzisiaj ściągnąc obrączkę buu tak mi jakoś dziwnie teraz bez niej
Stary 2012-08-28, 19:13   #2176
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Ahri cudnie wyglądałaś

Aga, ja też nienawidzę obsługiwać laptopa bez myszki bezprzewodowej Szlag mnie trafia, jak muszę macać to 'coś' w laptopie, żeby cokolwiek włączyć

ale dobra wiadomość!!!

Almik spuchły Ci ręce? nie fajna sprawa:/

Stary 2012-08-28, 19:18   #2177
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana świetne wieści!
teraz ruszycie pełna parą
Cytat:
No to świetnie

Lepiej zdjąć zawczasu, niż jakby mieli ją w szpitalu rozcinać

ale tu cicho dzisiaj

Lili własnie zasnęła, ide powiesic pranie i żelazko się za mną steskniło

Czas na zmiany !
Stary 2012-08-28, 20:04   #2178
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Ahri cudnie wyglądałaś

super! gratulacje
Cytat:
No to świetnie

spokojnie, niedługo ubierzesz z powrotem

hej, gdzie się podziałyście wszystkie?
właśnie się dowiedziałam, że pani która opiekowała się moim chorym dziadkiem (mieszka w Rzeszowie, nie widziałam go kilka lat, on i tak nikogo nie poznaje) rzuciła się z okna i oczywiście nie żyje..

Stary 2012-08-28, 20:15   #2179
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
No to świetnie

Mi też jest dziwnie jak tylko ściągnę obrączkę- a do robót na podwórku zawsze ściągam Nie martw się, niedługo znów założysz

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
ale dobra wiadomość!!!
Oj tak

Cytat:
super! gratulacje

właśnie się dowiedziałam, że pani która opiekowała się moim chorym dziadkiem (mieszka w Rzeszowie, nie widziałam go kilka lat, on i tak nikogo nie poznaje) rzuciła się z okna i oczywiście nie żyje..
Dziękuję

O matko, straszna wiadomość...Przykro słuchać takich rzeczy. Wiadomo dlaczego?

Nie zacytowało mi Aguli - masz rację teraz nie musimy się martwić, że budowa stanie w martwym punkcie- wręcz przeciwnie, musimy budować do końca
Stary 2012-08-28, 20:43   #2180
tusia_m
Zakorzenienie

Mąż w pracy, więc zabieram się za pisanie relacji
To już 10 dni po………….
Zacznę może nie od NASZEGO DNIA, tylko od kilku dni wcześniej, bo przed samym weselem nie miałam nawet czasu do Was zajrzeć.

16.08.2012r. (czwartek)
Ciąg dalszy załatwiania wszystkiego. Na nogach byłam od samego rana. Najpierw byliśmy na pogrzebie , później na stypie…. (tak to jest, że w życiu radosne chwile przeplatają się z tymi bolesnymi….). Koło południa zaliczyliśmy wizytę u kamerzysty, by ustalić wszystkie szczegóły. Ok. godz. 16:00 zlądowałam w domu i razem z mamą przenosiłam rzeczy moich rodziców i moje. Układałam kolejną turę ubrań TŻ w szafach .

Ok. godz. 19:00 pojechałam do TZta. Posiedzieliśmy chwilę w jego altanie, porozmawialiśmy. Wieczorem przećwiczyliśmy nasz pierwszy taniec. Pojechałam do domu. I tu się zaczęło. Od godz. 21:00 do 1:00 w nocy robiłam z mamą winietki (wycinałam je) i obklejałam pudełko na koperty (wyszło bossskie! Oczywiście w tonacji ecru-fioletowej ). Zmęczona padłam do łóżka.

17.08.2012r. (piątek)
Piątek godz. 7:00 – pobudka. Pomodliłam się i….jazda na spowiedź ! Trafiliśmy na bardzo fajnego księdza. W konfesjonale powiedział mnóstwo mądrych i ważnych słów. Po spowiedzi pojechaliśmy do mnie do domu uciskać do szaf kolejne rzeczy TŻta ;p.
Potem rajd na miasto – pozałatwiać ostatnie rzeczy (np. odebrać medale dla świadków, kupić piżamę dla TŻta itd.). I tu taka refleksja – zbyt dużo rzeczy „drobnych” zostawiliśmy sobie na sam koniec. Z jednej strony dobrze, bo nie było czasu na myślenie i stresowanie się, ale z drugiej strony było to bardzo męczące.
Na godz. 12:30 byłam umówiona u kosmetyczki. Pani w salonie zrobiła mi piękne frenczyki żelowe na moich paznokciach (wyglądają naprawdę mega! Zero sztuczności a o taki efekt mi chodziło). Wyregulowała mi brwi, ugadałam się z nią gdzie dokładnie ma przyjechać, podałam ostatnie uwagi co do makijażu.
Ok. godz. 15:30 jechaliśmy na salę pozawozić alkohol, suche ciasteczka. Poukładaliśmy na stołach winietki na pierwszy dzień wesela. Będąc na Sali poczułam, że to JUŻ…że to za MOMENT!
Po wizycie w sali jechaliśmy na miasto … sama już nie wiem co załatwiać ;p Potem szybka kawka u mnie i TŻ pojechał do domu.
Rodzice z bratem pompowali balony, ja zrobiłam sobie domowe SPA
Byłam zdziwiona, że bez problemu zasnęłam i że wcale się z TŻ nie stresowaliśmy!

18.08.2012 r. (sobota) – NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU
Obudziłam się, gdy zadzwonił budzik, czyli o godz. 6:20. Wzięłam szybki prysznic, zjadłam kilka gryzów rogalika, ubrałam się i pojechałam do fryzjera. Spędziłam tam 35 min! Byłam z szokowana, że fryzjerce tak sprawnie to poszło. Początkowo obawiałam się, co by na mojej głowie nie powstał żaden koko-lok, ale na szczęście fryzura była dla mnie IDEALNA, taka jaką chciałam!! Więc byłam szczęśliwa Musiałam wyglądać świetnie z welonem wpiętym we włosy, bo każdy kierowca się na mnie patrzył ;p
W domu byłam o 7:45, a makijażystkę miałam umówioną na 9:00, więc było sporo czasu. Na spokojnie wypiłam z rodzinką kawę, dojadłam rogala ;p Poprzechadzałam się po domu, pooglądałam fryzurę z wszystkich możliwych stron ;p. Makijażystka była u mnie przed 9:00. Dziwiła się, że w domu jest tak spokojnie, że nikt się nie dziczy, nikt nie lata, nie sieje zamętu itd. ;p. Umalowała mnie tak, jak chciałam – byłam MEGA zadowolona. Mama i tata też Strzałem w 10 okazały się kępki, który delikatnie wytuszowane wyglądały bardzo naturalnie
Między fryzjerem a makijażem miałam jeszcze tel. od TŻta
No i zaczęło się ubieranie. Zamknęłam się w naszej sypialni, założyłam bieliznę i czekałam aż mama pomoże założyć mi suknię. Czułam podekscytowanie, ale nie stres J Założyłam suknię, buty, poszłam zobaczyć się w lustrze i……… Nieskromnie mówiąc wyglądałam pięknie! Domownicy byli wzruszeni! Czułam się taka wyjątkowa….piękna….ważna . Wiedziałam, że moment, o których marzyliśmy od tak dawna, lada chwila się ziści…..
Przyjechał kamerzysta i fotograf. Porobili kilka ujęć.
Za chwilę słyszę „Już przyjechali!”. Serducho zaczęło mi szybciej bić…… Przedtem przyszła ciocia z wujkiem i z kuzynkami. Dzwonek do drzwi…. Otwiera mój brat – świadek. No i zaczęło się targowanie J Po krótkich wykupinach brat stwierdził, że może mnie oddać TŻtowi. Wziął mnie za rękę…otworzył drzwi i……… w tym momencie zobaczyłam wszystkie oczy wpatrzone we mnie. Ja wśród rodziców TŻ, brata z żoną, kamerzysty itd. dostrzegłam tylko TŻta i jego oczy pełne miłości! Stałam z bananem na twarzy, a TŻ stał jak wryty ;p. Zaprosiłam ich do środka. TŻ mnie pocałował i powiedział, że wyglądam zjawiskowo!
Weszliśmy z rodzicami do pokoju na błogosławieństwo. Pomimo iż w tle leciała Ave Maryja, to na szczęście nikt się nie rozkleił Była to jednak bardzo wzruszająca i ważna dla nas chwila. Po błogosławieństwie na spokoju pogadaliśmy trochę, kamerzysta i fotograf porobili parę ujęć. Iiiii…....
………ruszyliśmy z domu. Z bananem na ustach wsiadłam z narzeczonym (jeszcze!) do pięknie przystrojonego auta. Mieliśmy po drodze jeszcze kilka bram – wszystkie bardzo pomysłowe! Na zastawianiu poszło nam 35 butelek wódki !

Podjechaliśmy pod kościół. Siedzieliśmy w aucie i zza szyb obserwowaliśmy schodzących się gości. Pogadaliśmy sobie z TŻ, pożartowaliśmy , dziwiliśmy się, że się nie stresujemy ;p. Na minutę przed godz. 12:00 goście weszli do kościoła i zrobili szpaler. A ja z TŻ stanęliśmy u wejścia w oczekiwaniu na marsz Mendelsona….. Gdy rozbrzmiały organy, szliśmy czerwonym dywanem pod ołtarz. Cały czas miałam uśmiech na twarzy, byłam bardzo podekscytowana i szczęśliwa, że tyle bliskich mi osób jest z nami.

Msza była piękna! Znajomy ksiądz wygłosił kazanie, które było bardzo osobiste. Na ołtarzu znajdował się również mój kolega-ksiądz, więc tym bardziej dodawało mi to otuchy. „Hymn o miłości” czytał brat TŻta, a psalm zaśpiewała moja mama.
No i wreszcie…….!!! Nadszedł długo wyczekiwany moment!!! Ksiądz zaprosił nas bliżej przed ołtarz. Pytał o nasze postanowienia, wymieniliśmy kilka zdań „poza mikrofonem”. Po odśpiewaniu Hymnu do Ducha Św. związał nasze ręce stułą. Moment, w którym wygłaszaliśmy przysięgę zapamiętam do końca życia!! Słowa TŻ…jego oczy…. Ja delikatnie ściskałam go za dłoń, by dodać mu otuchy, bo widziałam, że jakby powoli zaczynał się stresować. Ja przysięgę powiedziałam na zupełnym luzie, z przekonaniem i uśmiechem Gdy podpisywaliśmy dokumenty skrzypaczka (prezent od mamy!) zagrała pieśń. Organista zrobił nam wielką niespodziankę, bo na ofiarowanie zaśpiewał pieśń „Ofiaruję Tobie Panie Mój” (jedną z moich ukochanych!), a po komunii grał na organach, gdy skrzypaczka zagrała Ave Maryja, później sam znów zaśpiewał jakąś pieśń (bosko to wyszło). Po mszy szliśmy uklęknąć na boczny ołtarz. W tym czasie goście wyszli na zewnątrz. Gdy wychodziliśmy z Mężem (!!!) z kościoła, obrzucili nas gorsikami. Zdjęcie grupowe – i jazda na salę .

Na sali życzeń nie było końca! Każdy chwalił wybór sukni, mój wygląd, TŻta też komplementowali J Po złożeniu życzeń był obiad. Pychaaaa! Goście nie mogli się nachwalić! Każdy był pod wrażeniem ilości jedzenia obsługi!! Po obiedzie był czas na pierwszy taniec – wyszło bardzo naturalnie, bez układu, zwykły przytulaniec z obrotami . No i zaczęła się zabawa!!! W międzyczasie oczywiście była przerwa na tort, ciasta, zimną płytę, lody i kawę mrożoną, ciepłą kolację, barszcz z krokietem i bogracz, który podany był po północy.
Goście zachwalali zespół, salę, jedzenie, obsługę, mój wygląd - słowem – wszystko! Każdy był mega zadowolony!
W ogóle nasz fotograf zrobił nam mega niespodziankę – razem z facetem z zespołu oraz kelnerem-Egipcjaninem zrobili SHOW!! Jak będę miała zdjęcia, to Wam pokażę. Wszyscy pokładali się ze śmiechu.

Nasza koleżanka też zrobiła nam niespodziankę, bo przebrała się i wygłosiła śmieszny wierszyk! Kolega zagrał nam na bębnach (również dla nas zaskoczenie!).
Podziękowania dla rodziców, dziadków i chrzestnych – były to podziękowania bardzo osobiste, wszystkim się podobało, na szczęście nikt się nie rozkleił, ale oczy nam się szkliły!

Oczepiny – krótko i na temat

Na koniec zespół zadedykował nam utwór z własnego repertuaru (super wyszło!). Zabawy, które zrobili podczas wesele były super! Wszyscy się uśmiali.

Po oczepinach szliśmy z TŻ do pokoju. Bo wesele było zaplanowane do godz. 1:00 ze względu na odległość sali do naszych miejsc zamieszkania i ze względu na poprawiny następnego dnia. Nakręciliśmy z naszym kamerunem kilka ujęć do śmiesznego filmiku i…. zamknęliśmy nasz pokój . Łóżko było przystrojone płatkami róż, w łazience lała się woda do ogromniastej wanny, a my…………… (ekhm…. I w tym momencie przerywam na chwilę relację ).

Powiem tak: obsługa była najlepsza na świecie!!!! Kelnerki i kelner-Egipcjanin (który zrobił furorę ) tańczyli zza barku, wymyślali układy choreograficzne do danej muzyki. Myśmy z Mężem () potem do nich wskoczyli i wspólnie chwilę potańczyliśmy. Obsługiwali gości z uśmiechem i życzliwością.
Przez całe wesele spotykałam się z komplementami dotyczącymi wesela. Naprawdę był to dla mnie najlepszy prezent od ludzi, którzy przyszli, że dzielili radość z nami.

19.08.2012r. (niedziela)
W niedzielę odbyły się poprawiny na sali. Tym razem grał DJ. Mieliśmy w innej sali – goście byli zaskoczeni i zachwyceni! Wieczorem szliśmy na duży drewniany taras zjeść płonącą szynkę z zmienikami i kapustą.
Bawiliśmy się świetnie prawie do 23:30. Potem jazda do domu .

23.08.2012 r. (czwartek)
Byliśmy na sesji w Czechach na zamku. Wczoraj byliśmy wybrać fotki do fotoksiążki. Już się nie mogę doczekać!!!

Gratuluję tym, którym udało się dobrnąć do końca J Mam świadomość tego, że pewnie pominęłam to, co jeszcze chciałam Wam napisać. Myślę, że choć trochę udało mi się przelać na monitor emocji, które towarzyszyły mi TAMTEGO DNIA.
Do dziś z Mężem () wspominamy wesele, rodzina i znajomi też o tym mówią! Powiem tak – było LEPIEJ niż zakładałam, nawet nie marzyłam, że TEN DZIEŃ będzie tak wyglądał!!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-28, 20:51   #2181
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle to TŻ od wczoraj mnie uczy robić pompki wczoraj nie dałam rady nic zrobić, dzisiaj już zrobiłam kilkanaście damskich i jedną normalną dzięki temu będę miała masaż stóp za chwilę, bo TŻ powiedział, że jak zrobię jedną to mi zrobi ot, taka nagroda
Gratulacje!! Robi się z Ciebie niezła sportsmenka

Cytat:
Ja właśnie wróciłam z treningów i biegania. Pierwsze co zrobiłam do zaczęłam wcinać chipsy . Okropna jestem .
Kocham chipsy...

Cytat:
Wow, gratulacje!!!! Aniqa świetna wiadomość, w takim tempie już niedługo będziecie na swoim!!

Cytat:
Straszne......

Nie lubię się chwalić, ale się pochwalę. Napisałam test na 97 % i od 1 września zmieniam kolor koszuli W dodatku znalazłam dziś fajną ofertę mieszkania w bloku w tej samej dzielnicy w którym mają fajne rozmieszczenia pokoi (kojarzę, bo miałam tam sporo koleżanek w podstawówce) więc może się tam wybierzemy
Poza tym Filipek miał ostatnie obowiązkowe szczepienie, tak mu się babsztyl wbił, że cały dzień chodził i pokazywał, że go nóżka boli

Stary 2012-08-28, 20:58   #2182
agulaaabar
Zakorzenienie

Aniqa i o to chodzi!!

Moni matko... straszne

Tusia
przepiękna relacja czekamy na zdjecia!

Aga wiedzialam!!!!!!!!!!!! to juz wiesz do czego te nowe rurki beda pasować gratulacje kochana!!!!!!!!!:cm ok:
No i z tym mieszkankiem też fajna sprawa

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Która piguła mi tak Filipcia załatwiła?!

Czas na zmiany !
Stary 2012-08-28, 21:08   #2183
agaaga89
Zakorzenienie

Jesteś niesamowita, że tak we mnie wierzysz, ja sama w siebie nie wierzyłam, serio
Aaaa... taka stara rura, niestety na każdym szczepieniu na nią trafialiśmy . Jeszcze w dodatku ściągam spodenki, a ona do mnie ze zdziwieniem "to on jeszcze nie odpieluchowany??", że już dawno powinien być bez (dziecko niespełna 1,5 roku ). Albo obiecałam mu, że jak będzie grzeczny to pójdziemy do piaskownicy i będziemy robić baby, więc miał fazę i ciągle mówił "baba", a ona, że tylko jedno słowo umie mówić, słabo z nim mama ćwiczy miałam ochotę nakopać jej do. No wiadomo.

No właśnie, a gdzie Żabcia i Dominiś?

Stary 2012-08-28, 21:19   #2184
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

Mi też jest dziwnie jak tylko ściągnę obrączkę- a do robót na podwórku zawsze ściągam Nie martw się, niedługo znów założysz

Oj tak

Dziękuję

O matko, straszna wiadomość...Przykro słuchać takich rzeczy. Wiadomo dlaczego?

Nie zacytowało mi Aguli - masz rację teraz nie musimy się martwić, że budowa stanie w martwym punkcie- wręcz przeciwnie, musimy budować do końca
nie wiadomo nic
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Mąż w pracy, więc zabieram się za pisanie relacji
Tusiu, przepiękna relacja! jak zwykle się wzruszyłam cudownie, że wszystko się tak udało
Cytat:
Gratulacje!! Robi się z Ciebie niezła sportsmenka

Kocham chipsy...

Wow, gratulacje!!!! Aniqa świetna wiadomość, w takim tempie już niedługo będziecie na swoim!!

Straszne......

Nie lubię się chwalić, ale się pochwalę. Napisałam test na 97 % i od 1 września zmieniam kolor koszuli W dodatku znalazłam dziś fajną ofertę mieszkania w bloku w tej samej dzielnicy w którym mają fajne rozmieszczenia pokoi (kojarzę, bo miałam tam sporo koleżanek w podstawówce) więc może się tam wybierzemy
Poza tym Filipek miał ostatnie obowiązkowe szczepienie, tak mu się babsztyl wbił, że cały dzień chodził i pokazywał, że go nóżka boli
taaa sportsmenka przydałoby mi się tak na poważnie a nie takie raz na jakiś czas ćwiczenia..
gratulacje! to jaki teraz będzie kolorek?
biedny Filipek
fajnie z tym mieszkaniem

Stary 2012-08-28, 21:43   #2185
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
super! gratulacje

spokojnie, niedługo ubierzesz z powrotem

szok... masakra...

Cytat:
Yeah! gratki zdolniacho!

Tusia ja dobrnęłam ach... fajnie, że wszystko udane, teraz czekamy na zdjęcia. chciałabym jeszcze raz przeżyć te chwile

Stary 2012-08-28, 23:57   #2186
Ahri
Raczkowanie

Tusia, super relacja . Cieszę się bardzo, że ślub i wesele się udało . Gratuluję i witam w kręgu żon .

Ja jeszcze robię "przed senny" trening i lecę spać, bo rano oczywiście wstaję aby biegać , a potem muszę lecieć załatwiać sobie paszport .

Stary 2012-08-29, 11:34   #2187
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:

ale super!!

Cytat:

jest się czym chwalić

Cytat:
Jesteś niesamowita, że tak we mnie wierzysz, ja sama w siebie nie wierzyłam, serio
Aaaa... taka stara rura, niestety na każdym szczepieniu na nią trafialiśmy . Jeszcze w dodatku ściągam spodenki, a ona do mnie ze zdziwieniem "to on jeszcze nie odpieluchowany??", że już dawno powinien być bez (dziecko niespełna 1,5 roku ). Albo obiecałam mu, że jak będzie grzeczny to pójdziemy do piaskownicy i będziemy robić baby, więc miał fazę i ciągle mówił "baba", a ona, że tylko jedno słowo umie mówić, słabo z nim mama ćwiczy miałam ochotę nakopać jej do. No wiadomo.
no głupia baba, co ją to obchodzi że ma pieluchę albo ile słów umie? nie jest mamą Filipka, nic jej do tego! poza tym każde dziecko rozwija się w swoim tempie, mój szwagier zaczął chodzić jak miał 1,5 roku, więcej mówił jak miał 2 lata i jakoś teraz ma 23 i jest normalny chłopak

1.07.2013
Stary 2012-08-29, 14:54   #2188
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
ale dobra wiadomość!!!

Almik spuchły Ci ręce? nie fajna sprawa:/
Ogólnie nie puchnę, ale właśnie po dłoniach widzę, że ciężko obrączka schodzi... więc wolałam ściągnac i schowac.

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Lepiej zdjąć zawczasu, niż jakby mieli ją w szpitalu rozcinać
No pewnie, chyba bym tego nie przeżyła. ale i tak widac, żem mężatka bo dłonie opalone i biały ślad po obrączce.

Cytat:
O kurcze, straszne....

Cytat:
masz rację teraz nie musimy się martwić, że budowa stanie w martwym punkcie- wręcz przeciwnie, musimy budować do końca
Teraz już możesz byc spokojna, że się wszystko uda i w trudnych chwilach zawsze możesz sobie o tym pomyślec, że jeszcze trochę i będziecie miec piękny domek.

Cytat:

Gratulacje, mówiłam, żeś Zdolniacha i dasz radę.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Tusia piękna relacja , jeszcze raz gratuluję
Stary 2012-08-29, 15:14   #2189
(kicia)
Zakorzenienie

ja ostatnio was tylko podczytuje mam troche kiepski nastrój więc nie chce wam zrzędzić... lada moment dostanę @ i mam takie jazdy że to bajka... jeszcze się z TZ dziś ostro pokłóciłam ehh

więc jestem z Wami cały czas duchem lada moment powinnam dojść do siebie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 16:09   #2190
tusia_m
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny

Ahri - pięknie wyglądałaś! bomba!

Agaaga - gratuluję

A na poczcie zostawiłam dla Was kilka fotek

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości