|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Hej kochane, ja tak tylko na chwilkę.
Chciałam zameldować że jestem po wizycie. Hemoglobina znowu spadła, dostałam żelazo, magnez na skurcze i skierowanie na ponowny odczyn Coombsa. Wyniki glukozy... na czczo 71, po godzinie 106 a po dwoch 104 więc idealne lekarz dokladnie wymacal brzuszek, posluchal serduszka i powiedzial ze wczesniej to byly tylko zaklocenia. Tak więc dalej oczekujemy jednego Kubusia ![]() no i po raz pierwszy uslyszalam tyle komplementów, że pięknie wyglądam, że ciąża mi służy i jestem okazem zdrowia powiedział że nic tylko rodzić dzieci hehehe ![]() Ok, lecę bo zajmuję się siostrzeńcem, a tu mi "porządki" robi buziaki
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz a tak się martwiłaś Kochana !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny weszłam tylko na chwilkę z pracy...
Nie nadrobię Was w całości (ze 20 stron mi zostało bo wczoraj mnie tu nie było) ... i takie wieści. Jeszcze jestem w szoku. Muminku - baaaardzo współczuję, nie ma słów które wyrażą to co czuję a przede wszystkim słów które Tobie w jakikolwiek sposób pomogą. Tak mi przykro. Teraz najważniejsza jest Laura, trzymam kciuki za nią i się modlę - jest silna, da radę. Dojotka i DeKajka - trzymam kciuki za wasze Maleństwa - będzie dobrze, wierzę w to. To jakieś fatum.... niech to się skończy pozytywnie. Kamalika - Nina widze rośnie dzielnie, dobrze że wszystko jest pięknie Karolamankowa - gratuluję wizyty, cieszę sie ze wszystko ok ![]() Landi - trzymam kciuki, nie denerwuj się, będzie dobrze My wczoraj zaczeliśmy 32 tydzień ale jakoś ciężko mi się cieszyć po info od Muminka. Gratuluję udanych wizyt tym o których nie doczytałam. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty (jeśli takie są). I gratuluję nowych rozpoczętych tygodni. ![]() Miłego dnia dziewczyny już tylko z samymi dobrymi wieściami ![]() Właśnie doczytałam - Landi - super wieści, gratuluję wizyty
Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-08-29 o 09:38 |
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
Landi cudowne wiadomości
![]() niteczko83 gratuluję nowego tygodnia
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
hej wszystkim
jakos nie mailam ochoty tu wejsc dzisiaj ale chcialam zobaczyc czy sa wiesci od muminka... ja wczoraj zrobilam kolejne zakupy na allegro dla Tymcia, chociaz mialam takiego dola ze sie zastanawialam czy ma to sens ale zrobilam...kupilam ręcznik z kapturkiem, nożyczki, pojemnik na pokarm bo mam laktator TT i butelki no a pojemnik jeden sie przyda jak co, i cos jeszcez kupilam aha smoczek z aventu uspokajający http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...566646384.html mialo byc morskie ale skonczyl\ sie kolor i wybralam zieloną żabkę gratuluje nowych tygodni ja rozpoczynam 29ty tydz dzisiaj landi trzymam kciuki za ciebie, za dekajke i nie wiem za kogo jeszcze ..zapomnialam ![]() kasiu gratuluje przeprowadzki
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Niteczka- gratuluje 32 t.c.
![]() Anielko- Tobie również gratuluje kolejnego tygodnia i udanych zakupów ! Świetne jest to okrycie kąpielowe!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-08-29 o 09:41 |
|
|
|
#3247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję Ci nowego tygodnia |
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super!!! ja pieke chlebek, maluje sie i idę zrobic sobie zdjecia na dowod osobisty bo musze zlozyc wniosek ![]() gratuluje udanych wizyt, kamalika, karolamankowa ciesze sie ze wszytsko super
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochana meldujemy sie dzis
![]() kasia super ze sie udalo effciu gratuluje wizyty boze ja dzis spie na stojaco poprstu gabryska pol nocy wyla normalnie padam poki co zrobilam zaku[py i biiore sie za podsmazanie miesa do spagethiii |
|
|
|
#3250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
anielka niedobra myslimy pozytywnie bedzie dobrze z maluszkami
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane, ja w wisielczym humorze dzisiaj,
Gratuluję dziewczynki wejścia w nowe tygodnie! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Ehhh... nawet nie wiem co pisać...
|
#3254 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny tak sobie przypomniałam że zakładałyście jakiegoś maila gdzie wrzucacie książki itp. czy mogę poprosić hasło i adres??
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- :d:d:d:d |
|
|
|
#3255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
superMi wcz gin powiedział ze usg czeka mnie dopiero w październiku, a teraz nie chciał robic i za miesiąc tez nie. Nie ukrywam ze byłam trochę zawiedziona, tzn jakbym chciała to by zrobił bo przecież i tak wizyta prywatna. W sumie kiedyś czytałam ze jak nie ma podstaw to sie nie robi co miesiąc. Ale błagam nie piszcie ze mam lecieć do innego lekarza, nie chce tez wpadac w paranoję, polowkowe wyszło super. Wczoraj dostalam w sumie dostalysmy z Iza od Tz konika z fisher prica, i co okazało sie ze moja przyjaciółka tez nam kupiła
|
|
|
#3256 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ja dzisiaj tylko na chwilę, bo zaraz jadę do pracy zawieźć dyplom mgr (wyższa wypłato witaj Cytat:
![]() Ale już doczytałam, że wszystko ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A we wrześniu wracam do pracy. Muszę, bo z jednej pensji nie damy rady. A do dziecka trzeba będzie zatrudnić opiekunkę pewnie.
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomnialam sie pochwalic mamy kupiona farbe do kuchni i malujemy w tym tyg wybralismy jasminowa aleje ze sniezki
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Pomóżcie, nie wiem co na obiad zrobić... coś szybkiego i prostego, bo nie mam nastroju w garach dzisiaj stac
|
#3259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Happy_eve i Kasia_11_83 wy już do końca na zwolnieniu czy wracacie teraz na chwilę (byc może się już pytałam ale nie pamietam)? Bo ja też belfer i ja wracam... Edytowane przez Dorisp Czas edycji: 2012-08-29 o 09:57 |
|
|
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
Anielka hehe i to się mężowi chwali
![]() happy_eve o jaaa, wyższa wypłata, mmm ![]() Gabi2 no proszę a w tym samym kolorze? Dorwali w jakimś sklepie stacjonarnym, czy allegro? Bo ja w sklepach nigdzie nie widziałam tego konika fajny jest? Dorisp napisz PW do evvelina88 to da Ci kluczyk na pocztę A ja się zabieram za obiad, dziś kalafiorową gotuję, a na drugie warzywa z patelni, mniam mniam |
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robię frytki, jajko sadzone i fasolkę szparagową.. mój tż chciał bezmięsny obiad
|
#3262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i zazdroszczę ![]() Muminku trzymam kciuki za Ciebie i za córeczkę.Chociaż wiem,że teraz nic pewnie nie jest w stanie Cię pocieszyć Ja pomyłam gary resztę będę sprzątać przed 14 teraz nie ma sensu bo pies i tak sierści nanosi więc nie będzie widać, że było coś robione. Trochę dziś niewyspana jestem bo moje bąble po raz pierwszy postanowiły sobie w nocy harce urządzić... |
|
|
|
|
#3264 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj robię szybki obiad- makaron z twarogiem i kiełbaską
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3267 |
|
Rozeznanie
|
Makaron z kurczakiem i pomidorami suszonymi z sosem śmietanowym. Pyszne a naprawdę zrobisz w ciągu pół godziny.
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Dzięki |
|
|
|
#3268 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje Cytat:
za wizyte,zeby z nereczka bylo wszystko okCytat:
Cytat:
czarnamadonna gratuluje 29 tyg, a wszystkie zle mysli precz! podejrzewam,ze po wczorajszym dniu, nie bylo dziewczyny na forum,ktora by nie miala zlych mysli,ale musimy dzielnie i grupowo z tym walczyc - bedzie juz tylko wszystko dobrze niteczka gratulacje 32 tyg dorisp i landi za dobre wyniki z glukozyczesc dziewczynki noc w plecy,ale nie bede wam smecic dzis mam wizyte u lekarza o 17.40,wiec trzymajcie kciuki spodziewam sie kolejnego antybiotyku ale wezme wszystko co dadza,zeby tylko przeszlozjadlam owsianke na sniadanie i malutka skacze jak pileczka zaczełyśmy dziś 26 tydzień
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
hmm nuggetsy fajny pomysł
![]() Ale najpierw to musze się ubrac i ogarnać, żeby do sklepu jechać. Wiem już.... chyba zrobie zapiekanke szybko i wszyscy u mnie to lubią
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli zostało 9 tygodni.. 63 dni.. Ja właśnie wybieram się do pracy.. zapieprz taki, że hej.. no i w sprawach prywatnych łączę się z komórki z netem.. więc mam nadzieję, że wszystko u wszystkich będzie dobrze Trzymam kciuki za muminka i małą!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

na czczo 71, po godzinie 106 a po dwoch 104
lekarz dokladnie wymacal brzuszek, posluchal serduszka i powiedzial ze wczesniej to byly tylko zaklocenia. Tak więc dalej oczekujemy jednego Kubusia

Gratuluję Ci nowego tygodnia 

A we wrześniu wracam do pracy. Muszę, bo z jednej pensji nie damy rady. A do dziecka trzeba będzie zatrudnić opiekunkę pewnie.
fajny jest?
No i ile ten mój klocuś waży 
ale wezme wszystko co dadza,zeby tylko przeszlo