|
|
#3661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Będę musiała pilnować tego.(a przynajmniej do pewnego momentu )![]() Cytat:
Dziękuję Mnie się jeszcze cena jej podoba A warta pewnie z 20zł.Cytat:
I pewnie koronki. Moja mama kupiła sobie ładną sukienkę koronkową Też mam przy łóżku,ale smaruję nic łapy codziennie wieczorem przed snem Mnie by serca padło
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem jedna z tych 'proznych' co bez makijazu nie wychodza z domu wole sie mniej wyspac niz sie nie pomalowac ale zeby juz tak uzyc balsamu czy o stopy zadbac bardziej jak ide w zakrytych butach to nie, bo po co ![]() o fajne te skarpetki podasz nazwe pod ktora mozna je znalezc na ebayu? ![]() no ja poprostu nie cierpie zapachu miesa (ale kielbasy grillowanej lubie, tak ze robie sie glodna, ale i tak bym w zyciu nie zjadla ) wiec moze dlatego mnie odrzuca ![]() orgazmotron? ![]() Matko i corko ![]() Gosia, mieso ugotowane wieprzowe albo takie gotujace sie. Jak pachnie surowe to nie wiem zabardzo bo nie wacham, a jak mama robi jakies pulpety/kotlety to czuje
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak siedziałam całą noc nad pracą licencjacką, bo musiałam następnego dnia oddać rozdział i wypiłam wtedy chyba ze 4 kawy, żeby nie zasnąć ![]() Cytat:
![]() Kiedyś nie malowałam się codziennie, nawet do pracy, ale kiedyś stwierdziłam, że wszystkie dziewczyny umalowane, cały czas jest kontakt z ludźmi, więc trzeba jakoś wyglądać ![]() Ale nie bawię się już tak jak kiedyś np w 2 kolory cieni na powiekach, teraz na szybko jednym kolorem i gotowe Tylko przy większych wyjściach trochę bardziej się staram, bo lubię mieć podkreślone oczy.To takie ustrojstwo do masażu skóry głowy Dokładnie tak samo zareagowałam
|
||
|
|
|
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A surowego też nie wąchałam ![]() Cytat:
Nie dałabym tak rady, zwłaszcza,że oddała to chyba jako pierwsza...Ja ostatnio zaczęłam używać kredek+cielisty cień i jasny brąz w załamaniu oka I muszę znaleźć inny tusz,bo ten mi zaczyna sklejać rzęsy
|
|
|
#3665 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Trzeba, trzeba ![]() Kusi mnie okropnie Cytat:
Cytat:
Sama bym pomykała sobie gdzieś, ale jak wiecie nie mam czasu [grunt to mieć wymówkę No ba , jeszcze pytasz ![]() ![]() A spałaś chociaż? Ile czasu?
|
|
|
|
#3666 | ||||
|
|
Cytat:
Też bym kupiła ![]() Ja nigdy nie trafiam na takie przeceny [no ale może dlatego, że w ogóle rzadko pomykam po sklepach].Cytat:
![]() Teraz, kiedy jeżdżę skuterem i nie jestem uzależniona od rozkładu autobusów, mam troszkę więcej czasu, to staram się nieco ogarnąć . Ale jak przyjdzie zima, to niestety, do pupki wróci leń Cytat:
. Można wyrwać je już za 25-27 zł.Cytat:
. Muszę pozmieniać nawyki ![]() Zrobiłam sobie kolejny gradient na paznokciach, tym razem taki gotycki Od czerwieni, przez bordo, do czarnego. Tylko bordo mało widoczne.
|
|
|
|
#3667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Uwielbiam koronki ! Cytat:
![]() To ze mną nie wygrasz. Jam kawosz nałogowy. 4 kawy to rano, przy komputerze. Z herbat mogę pić tylko zieloną i białą. Inne przewracają mi żołądek do góry nogami. Biała mi nie smakuje. Do sklepu z herbatami mam dość daleko i nie chce mi się łazić {nie pijam herbat w pampersach}. Pozostaje kawa. A u mnie bez zmian - jeszcze nie nałożyłam maski . Cytat:
Staram się, ale już jestem przekonana, że bez środków farmakologicznych nie poradzę sobie. Nie chcę brać mocnych. Skuszona reklamą w TV spróbuję najpierw Valerinu. Cytat:
Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooo ładnie to musi wyglądać ![]() Cytat:
Teraz na lato były ładne neonowe podkoszulki
|
|
|
#3669 | ||||
|
|
Cytat:
Tak po gotyckiemu Cytat:
![]() Na razie nie ma, ale pewnie kiedys sie pojawi, bo już obfociłam ![]() Tylko u mnie z blogiem, jak z kosmetykami ![]() Najpierw musi swoje w kolejce odleżeć ![]() Cytat:
Nieskromnie powiem, że tak Nawet TŻ skomplementował i to tak, wiecie, z entuzjazmem ![]() Cytat:
![]() Ja jak zwykle nie mam zimowych ubrań i nic mi się nie podoba. Musze sobie sklejać coś z letnich ubrań w zestawy.
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie Mnie też pewnie pozostanie to. Jak zawsze podkoszulek+sweter
|
|
|
#3671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po umalowaniu rzęs, kiedy widzę, że się skleiły, biorę igłę (albo szpilkę) i rozdzielam każdą rzęsę. TŻ kiedyś stwierdził, że nie może na to patrzeć, bo ma wrażenie, że zaraz włożę sobie tą igłę do oka Jaki efekt? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też ![]() Broniłam się rękami i nogami i poległam... Dodałam zdjęcie profilowe na fejsbuka ![]() Tak się zajęłam szukaniem zdjęcia, na którym jako tako wyglądam, że zupełnie zapomniałam o tym, że miałam żelatynę wypróbować
|
||||
|
|
|
|
#3672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Oj, wzór norweski zawsze mi podobał się. A co, znowu wraca do łask ? Cytat:
Cytat:
Ha, ha, ha ! Moja metoda z czasów szkoły średniej. |
||
|
|
|
|
#3673 | ||
|
|
Cytat:
A przerabiać nie umiem, oddaję do krawcowej Cytat:
![]() Przynajmniej na nie widzę. Jak po peelingu enzymatycznym, Ale nic się szybciej nie goi, nie rozjaśnia. Jeszcze się przyjrzę następnym razem dokładnie. Hm... miałaś się chyba podzielić linkiem, co ![]() Wyciągnę dzisiaj zdjęcia z aparatu, to wstawię na wizaż. A propos zdjęć i przegrywania, bo własnie na to wpadłam [ech, ten refleks ]. Nie masz Kasiu przypadkiem w swoim komputerze czytnika kart?Ja odkryłam niedawno coś takiego w swoim laptopie. Nie trzeba żadnych kabelków, wkłada sie kartę w otwór i pokazuje jako dodatkowy dysk/pendrive. Robi się kopiuj-wklej i juz jest na dysku stałym ![]() Sprawdź!
|
|
|
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale żyję![]() Ja wypróbowałam i masakra. Źle spłukałam i same gluty zostały na włosach A co do fejsbuczka- uważaj,bo wciąga![]() Mówiąc szczerze to nie wiem ![]() Cytat:
![]() Też takie coś u siebie odkryłam jakiś czas temu Znalazłam fajny makijaż ze złotą kreską, chyba się tak pomaluję na wesele Coś takiego, chociaż kreski nawet czarnej takiej nie potrafię wyczarować
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2012-08-29 o 15:45 |
||
|
|
|
|
#3675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ona czeka aż wstawi zdjęcia z tej najważniejszej imprezy ![]() Cytat:
A tak w ogóle to mam dwie szafki jakiś urządzeń, które Lalunia do komputera podłączał, a ja nie wiem nawet do czego służą. Do laminowania, do drukowania i obróbki zdjęć itp itd. Tylko nie pamiętam, które do czego. Cytat:
Taka ładna pogoda, a tu muchy zaczęły gryźć. A gryzą na deszcz. Kurde ! Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
strasznie mi sie nie podobaja, tak samo jak te neonowe bokserki nie wiem czemu, ale chyba dlatego ze kojarza mi sie z tandeta troche chociaz sama lubie neonowe kolory (nawet mam takie zolte oczo...bne balerinki ) to jakos na ubraniach mi one nie odpowiadaja ![]() No to do roboty ja sie ostatnio troche zmotywowalam po naszych romowach o niedbalstwie i nawet olejami sie zaczelam smarowac i glinke nalozylam na twarz...![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba bym szalu dostala jakbym wiedziala ze mam na wlosach takie cuś śmierdzace
|
|
|
#3677 | ||
|
|
Cytat:
]Cytat:
Jak nie wiesz, co do czego, to podłączaj i testuj ![]() I co, znalazłaś? Kupujesz?
|
|
|
|
#3678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko maseczki zapominam nałożyć na ryło Dokładnie ![]() smierdzieć nie śmierdzi,ale strasznie zlepia. Dziś znowu wyjęłam kłaczek zlepiony tym glutem Wątpię,żebym znowu spróbowała,bo siano mi się zrobiło.Cytat:
I to,że dziewczyny robią równe kreski, bez poprawek i od razu na cieniu (Zawsze to jakiś sposób:D)
|
|
|
#3679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnięta, wymęczyła nas dziś strasznie
![]() Wy też nie miałyście wczoraj wizażu? ![]() Prawda, że dobra? ![]() Ja też nie mam swetrów. Tzn miałam kiedyś i to sporo, ale w moim mieszkaniu jest tak ciepło, że w ciągu tych 2 lat miałam je może na sobie ze 3 razy Za to u rodziców było tak zimno, że często zdarzało mi się nosić 2 albo 3 na raz Zaraz Ci wyślę ![]() Zresztą, przecież wiesz jak się nazywam to możesz sobie w wyszukiwarkę wrzucić Cytat:
Już mi się nawet próbować nie chce ![]() Nawet o tym nie myślałam Cytat:
![]() Do wczoraj miałam jedynie 2 znajomych - TŻ'a i dobrą koleżankę ![]() Nie chciałam z tego korzystać, ale wczoraj skapitulowałam ![]() Cytat:
Ja chyba mimo wszystko wypróbuję.
|
|||
|
|
|
|
#3680 | |
|
|
Cytat:
W końcu miałam czas, żeby zdjęcia uporządkować i przyciąć ![]() Gotyckie mani w załączniku. Na fotach nie wygląda zbyt ładnie, na żywo dużo fajniej było widać płynność przejścia
|
|
|
|
#3681 | ||||
|
|
Cytat:
To lubię.Kiedyś miałam sporo swetrów [a raczej mój tata miał I generalnie mało które mi się podobają. Ale trzeba będzie coś zacząć szukać na zimę, bo dłużej tak nie pociągnę ![]() Cytat:
Cytat:
A mi się nawet podobają Chciałabym, żeby mi ktoś tak dopieścił. Ciekawe jakbym wyglądała ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszło ![]() Cytat:
Do wczoraj to ja tam nawet zdjęcia nie miałam Poza tym i tak bym Cię nie znalazła |
||
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Ty, Asia, też masz profil na fejsie?
|
|
|
#3684 | ||
|
|
Cytat:
No pewnie nie ![]() Cytat:
No taki tam jakiś mam Fejkowy
|
|
|
|
#3685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Jak czytam, to Wy wszystkie jakieś takie bardziej dbające o siebie. Nawet żelatyną włosy smarujecie. Jak widać - ręka na pulsie przy nowinkach. Tylko ja jakiś taki popaprany outsider ![]() Cytat:
Idź do takiej, której efekt roboty widziałaś. Regularna chadzaczka Ci to radzi. Panie kosmetyczki mają dziwną manierę - skubią w trójkąt. Trudno trafić na taką, która zrobi półokrągłą lub prostą brew. I nie daj skubać brwi od góry. Tak też niektóre potrafią. Dobra, tylko upierdliwa i niebezpieczna { }. Teraz doświadczenia nabrałam i każdy tusz robiący owadzie nóżki wywalam. Szkoda mitręgi.Cytat:
Paskudny ten styl. Ale ja tradycjonalistka. Cytat:
U mnie już od wczoraj leje. Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3686 | |
|
|
Cytat:
![]() Po domu też pomykam w dresie i starych podkoszulkach ![]() No ale do roboty przydałoby się coś ciut bardziej eleganckiego ![]() A u mnie nadal pięknie i cieplutko, niebo bezchmurne, ach Oby jak najdłużej...
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moich strojów czasem nawet dresem nie można nazwać
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jejku, jak tu u nas cichutko. Cytat:
Do ogrodu wlazły mi wszystkie krety z okolicy. Cały mam zryty. A koty nic, koty polują na cudze krety. A ślimaki liście na drzewkach i krzakach zeżarły. Cytat:
Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
O takiej sztuce jeszcze nie słyszałam
Mama dziś była w lumpku i znalazła mi rewelacyjną bluzkę z koronkowymi rękawami
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

dla mnie to taki charakterystyczny zapach, bo ja mam wstret do miesa i tego zapachu, dla mnie 'pachnie' jeszcze gorzej niz mieso wieprzowe np. 
)
Mnie się jeszcze cena jej podoba

co bez makijazu nie wychodza z domu 
[grunt to mieć wymówkę 
A spałaś chociaż? Ile czasu?
Też bym kupiła
[no ale może dlatego, że w ogóle rzadko pomykam po sklepach].