Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-29, 11:39   #751
FD_nika
Raczkowanie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja myśle że można ci pomału gratulowaćPowtór z test koło piatku/sobotyPoza tym zgadzam się z Luną masz objawy na fasolke.

Ja mam 31 dc @ brak.

Dziewczyny ponawiam pytanie o castagnus.Mimo że ziołowy można go brać bez konsultacji z lekarzem?Bo boję się jeszcze bardziej namieszać
mozesz tylko pamietaj ze bierze sie go przez 3 cykle a potem przerwa tnie mi sie wizaz.pl tylko ta stronka inne chodza dobrze wy tez tak macie?
Stary 2012-08-29, 11:40   #752
FD_nika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja myśle że można ci pomału gratulowaćPowtór z test koło piatku/sobotyPoza tym zgadzam się z Luną masz objawy na fasolke.

Ja mam 31 dc @ brak.

Dziewczyny ponawiam pytanie o castagnus.Mimo że ziołowy można go brać bez konsultacji z lekarzem?Bo boję się jeszcze bardziej namieszać
mozesz tylko pamietaj ze bierze sie go przez 3 cykle a potem przerwa tnie mi sie wizaz.pl tylko ta stronka inne chodza dobrze wy tez tak macie?
Stary 2012-08-29, 13:59   #753
yolanda9
Zadomowienie

...no i po "przeglądzie" ... Niestety okazało się, że mam torbiel endometrialną No i mam dwa wyjścia: usunąć to operacyjnie albo szybko w ciąże zajść - bardzo chętnie, tylko jakoś na razie nie wyszło... No nic to...będziemy próbować, a jak się nie uda to za 3 miesiące powtórka badania i sprawdzenie czy to szajstwo rośnie i ewentualnie co dalej... Także dziewczyny badajcie się!!!!

A tymczasem mój mąż będzie "biedny" i zadowolony jednocześnie

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 14:05   #754
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Witajcie!
Przybiegłam zameldować, że w końcu potrafię wyczuć szyjkę i mam rozciągliwy śluz! bardzo ładnie się rozciąga. Jest trochę bialawy, ale nie wiem czy to nie kwestia nocnych harcy :P wyczułam też, że jest luźniej, jakby szyjka się uniosła. Trzy testy leżą i czekają pierwsze testowanie zaplanowałam na 8.09, bo wtedy też mamy imprezę panieńsko-kawalerska - mam nadzieję, że już % nie będą dla mnie

Miłego dzionka!!

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 14:46   #755
pszczoua
Zakorzenienie

Ojjj... Coś wyczuwam wysyp fasolek w najbliższym czasie Dziewczyny, a może lepiej na bete iść? Przynajmniej wynik będzie pewny

Mokka, trzymam kciuki za wizytę Nie martw się na zapas, napewno dziś dowiesz się że dzidzia urosła i dobrze się rozwija Jak wrócisz to daj znać żebyśmy tu się nie zamartwiały
Stary 2012-08-29, 14:52   #756
colorblue
Zakorzenienie

WKOŃCU SIĘ ZALOGOWAŁAM!!!

Wy też macie problem z wizażem? No od kilku godzin, od kiedy dodałam ostatniego posta nie mogłam wogóle wejść na strone bo wyskakiwało mi error Jak już udało mi się wejść to za żadne skarby nie mogłam się zalogować.

Posprzątałam całą chate, zrobiłam pranie i obiad. Tak więc mam luz

Iza wiesz co mam dziwne kłucia w pachwinach i ogólnie jakieś delikatne bóle małpowe, ale nie ciągle tylko co jakiś czas w ciągu dnia. Także nie nastawiam się na fasolke, a raczej na to że @ nadejdzie lada dzień. Lepiej mieć niespodzianke niż się rozczarować. Dla mnie ten cień to jeszcze nie potwierdzenie, poczekam na wyraźne kreski i wtedy będe pewna,że to nie moje omamy ani "urok" testu. Słyszałam,że niektóre testy tak właśnie mają,że pokazują cień kreski mimo iż ciąży nie ma. Także poczekam sobie jeszcze
Idziesz na te bete??

Bazile a to Twoje pierwsze maleństwo? Jeśli tak to całkiem normalne,że troszke później poczułaś ruchy. Dopiero w kolejnych ciążach można poczuć troszke szybciej

Moniś hejka Co tam u CIebie? jak się czujesz???

Mokka ja nadal ściskam kciuki za wizyte i czekam na relacje. Pozytywna oczywiście

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:13   #757
FD_nika
Raczkowanie

Colorblue tez tak mialam ze stronka i dalej nie chodzi jak powinna
Anoxee trzymam kciuki oby II
Youlanda głowa do gory a jaka decyzja ja bym probowała chyba jednak zaciazyc zabieg pewnie oddali staranka co ?

Edytowane przez FD_nika
Czas edycji: 2012-08-29 o 15:18
FD_nika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:21   #758
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej laski

No dzisiaj są jakieś szopki z wizażem... ale wszystko nadrobiłam.
Mokka- czekamy na relację
colorblue- coś mi się wydaję że zaciążyłaś,Luna miała identycznie

kwitka,iza- a ja nadal 3mam kciuki za te 2 krechy na teście.
anoxee- może będziemy razem testować bo u mnie termin @ na 09.09 ale pewnie nie wytrzymam i test pójdzie wcześniej w ruch

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-08-29 o 15:23
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:25   #759
FD_nika
Raczkowanie

Kurcze staram sie uspokoic ale jakos sie zaczynam nakrecac zawsze tak mam od polowy cyklu ze sie denerwuje ze znow cos nie tak i ze znow nie zobacze dwoch kresek dobija mnie to czekanie ... i przyznam sie wam ze mam wrazenie ze to jednak nie moj cykl jeszcze nie ten
Stary 2012-08-29, 15:25   #760
FD_nika
Raczkowanie

Edytowane przez FD_nika
Czas edycji: 2012-08-29 o 15:39
Stary 2012-08-29, 15:29   #761
FD_nika
Raczkowanie

wogole jestem dzis jakos naladowana wszystko mnie wkurza nawet "wygadac sie nie mozna bo sie ciagle cos na wizazu tnie brrrrrrrr... zmykam na spacer troche spaceru dobrze mi zrobi... ;(

Edytowane przez FD_nika
Czas edycji: 2012-08-29 o 15:33
Stary 2012-08-29, 15:36   #762
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny minęła godzina od zrobienia testu i ten cień cienia co go musiałam usilnie wypatrywac pod światło zrobił się troszkę wyraźniejszy. Leży test na ławie i jak na niego spojrzę to widzę ten cień bez żadnego wpatrywania się.
Lunaaaa miałaś tak??

Wykonam kolejny test za kilka dni jeśli @ nie przyjdzie. Dopiero wtedy uwierzę,że to jest ta kreska a nie jakiś fabryczny wybryk testu...
Gratulacje oczywiście że tak miałam, na początku nie było nic, po godzinie leciutka kreseczka, na drugi dzień to samo, a na trzeci czy nawet czwarty coś tam bylo ale dopiero po godzinie było widac normalnie
Zrobiłam chyba z 30-40 testow i uwierz mi że nigdy nie pokazały żadnego śladu gdzie powinna być kreska... na początku tak myślałam że to fabryczny slad ale na wszystkich? no i ten ślad zaczął być coraz mocnieszy a jak masz wątpliwości to poprostu kup test innej firmy i bedziesz juz pewna. Chociaż ja bym poszła na bete, wynik w ten sam dzień i czarno na białym

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:45   #763
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Nika

Dzastin, hihi. Wiesz co? Znając siebie pewnie zrobię 6-ego, bo przecież mam trzy testy... co z tego, że nawet jeśli będę w ciąży, to pewnie tego nie wykryje. I mimo tego, że doskonale to wiem, zapewne i tak go zrobię. No cóż, taka już jestem niecierpliwa, albo tak już mamy, kiedy tak bardzo pragniemy maleństwa.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:51   #764
colorblue
Zakorzenienie

Lunka wiesz co dziękuje, ale ja jednak wolę poczekać i zobaczyć naprawdę wyraźne kreski
Inaczej ciągle będe się zastanawiać czy to kreska ciążowa czy poprostu ten test tak ma po wyschnięciu..
Nie chcę zawieść ani siebie ani Was tutaj bo wiem,że kibicujecie
Także z gratulacjami lepiej się wstrzymajcie, chociaż wiem,że są jak najbardziej szczere

Kurka co z tym wizażem dzisiaj się dzieje, jakieś przeciążenie serwera czy co?

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-08-29, 15:55   #765
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej hoooooooo;D

mi tez sie cial wizaz dzis;/ no ale jak zwykle na momencik nawet nie cytuje, bo naskrobane i wiekszosc odpowiedzi juz padlo to co ja sie tam bede wtryniac

wiecie co?? wlasnie jestem po owulacji i... jakos tak mi motylki po brzuchu lataja czyli kolejny objaw wkretki;D no i widze, ze jest sporo dziewczyn z ktorymi bede testowac w podobnym czasie wiec kto to wie;D

wczoraj dzwonilam do przyjaciolki, ma termin za niecale 2 tyg a ja juz sie jaram jak murzyn bateryjka;D przezywam jak mrowka okres;D bo to w sumie najblizsza ciaza w moim otoczeniu, wiec czuje sie... ciotka a małe chyba nie spieszy sie na swiat, bo mamusia jeszcze nic za bardzo nie czuje czasem brzuszek jej sie stawia, ale nic konkretnego sie nie dzieje. mam nadzieje, ze jak 12 pojedziemy do Pl to juz bede mogla wycalowac malenstwo

i oczywiscie witam serdecznie nowe twarze im wiecej tym gorzej nie po zlosliwosci oczywiscie ale tym samym im wiecej tym razniej

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 16:38   #766
Luna0
Zakorzenienie

Nie chce mi coś cytować głupi wizaz

colorblue Ja i tak wiem że w ciąży jesteś, bo to niemożliwe żeby jasne kreski wychodziły. Poczytaj na necie i jasne kreski to test pozytywny, ogólnie dwie kreski to test pozytywny, nawet na niektorych ulotkach tak pisze
A bete własnie dlatego zrobiłam żeby nie czekać, nie wątpić tylko raz dwa i mam pewność, a jaki uśmiech jak spojrzałam na tą kartkę...

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-08-29, 17:00   #767
colorblue
Zakorzenienie

Luncia jasna kreska to jasna kreska i wtedy wszystko jasne. A taki cień cienia, a po wyschnięciu cień to dla mnie nie kreska

Zrobie za kilka dni i wstawie tutaj jak aparat chwyci i wtedy ocenicie.
No chyba,że @ mnie uprzedzi to wtedy wiadomo

Ale mimo wszystko dziękuję Ci,że chociaż Ty i inne laseczki we mnie wierzycie. To podnosi na duchu, tymbardziej,że własny mąż mnie dzisiaj zdołował. Popatrzył na test i mówi,że on tam nic nie widzi, że jest jakaś nie wyraźna kreska jak się przypatrzy, ale dopóki nie zobaczy jak wół II konkretnych kresek to nie uwierzy. Niby dobrze gada bo po co się nakręcać niepotrzebnie bo to różnie może być. Ale jakoś nieswojo mi się zrobiło bo myślałam,że raczej powie,że widzi coś tam i że może faktycznie coś kiełkuje,ale cieszyć się zaczniemy jak się potwierdzi i @ nie przyjdzie. Niby to samo, a wystarczyło by ubrać inaczej w słowa:/

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-08-29, 17:09   #768
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
doskonale cie rozumiem, my zdecydowalismy sie na starania 4 lata po slubie i itak uwazam ze w wieku 27 lat najwyzszy czas
slub wzielismy wczesnie i nie byly mi w glowie dzieci, tym bardziej ze bylam jeszcze na studiach. tym bardziej ze cala rodzina jakby nagle oczekiwala ze jak slub to od razu trzebamierc dziecko. Dzialalo na mnie to zupelnie odwrotnie i sporo sie denerwowalam o to. Teraz juz sie ustatkowalismy i myslimy ale naszczescie w czasie, kiedy rodzinba chyba zwatpila juz ze sie kiedys zdecydujemy nikomu nie powiedzielismy ze sie staramy... w koncu po co mam sie dodatkowo stresowac.... a tak to jak bedzie zostanie tylko radość... no a te zawody... tylko dla nas
U nas było to samo, przez te 5 lat bez przerwy słyszałam pytania o dziecko, a teściowa to już mnie tak dobijała, że w końcu jej powiedziałam co nie co i się odczepiła, a znajome mamy to juz stwierdziły, że my "to chyba nie możemy mieć dzieci"-wstrętne ludziska.
Wczoraj miałam jakiś taki kryzys, tak się nakręciłam na tę ciążę, że wieczorem wzięłam lampkę wina, papierosa (chociaż palę raz na pół roku, już jak mam megadoła lub meganerwę) i siedziałam na balkonie pół godziny i ryczałam mówię sobie że moze akurat teraz, może do 3 razy sztuka
Tylko teraz zaczęłam się zastanawiać nad moimi @, bo gdzieś raz czytałam ze krótkie cykle i krótkie @ są niedobre, a ja mam zazwyczaj 26c i 2-3 dni @, myślę żeby może się udać do gina, chociaż zawsze jak chodziłam i notowała sobie moje @ to jakoś nigdy nie zwróciła uwagi, że za krótkie, więc już sama nie wiem, czy to moze być przyczyną braku ciąży

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

colorblue - mnie zawsze koleżanka pouczała, że jak jest ciąża to druga krecha od razu jest gruba, ja tam też w to nie wierzę i dla mnie ledwo wyraźna krecha była by też powodem to nadziei, tak więc nie trać nadziei
Stary 2012-08-29, 17:16   #769
kwitka13
Zadomowienie

co za shit z tym wizazem... nic mi tu nie działa!
Po kilkunastu próbach zalogowania się już zapomniałam co komu miałam odpisać...
aaa o tych cieniach na testach chciałam... no wiec, ja w ostatnim cyklu też miałam takie cienie i dlatego na bete poszłam a w ciąży nie byłam czyli niekoniecznie cień oznacza ciążę, no chyba że to jakaś biochemiczna była.
U mnie okresu nadal nie ma, cyce bolą i pieką (?), plamień tez nie mam tylko białe śluzy ale nie jakoś strasznie dużo, brzuch też jakoś specjalnie nie dokucza.
Zakupilam kolejne testy o większej czułości i zobaczymy jutro co powiedza

Bazile o matko Ty już tak daleko!!!
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 17:21   #770
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Witam

Kwitka również sądzę ze puki nie ma @ jest szansa i wierzę że Ci się udało

Iza faktycznie wybierz się na betę, nie będziesz się nie potrzebnie nakręcać tylko czarno na białym pokarze ci mam nadzieję że fasolkę

A ja mam za sobą chociaż jeszcze nie do końca za sobą świetny dzień i oby tak zostało Kurczę okazało się że idę na kurs już 10 września W dodatku jak pisałam o pomyłce tej babci mojej szefowej to nie była pomyłka specjalnie dała mi tak dużo kasy, a dzisiaj to powtórzyła nie żebym była materialistką czy coś ale cieszę się z tego bardzo zwłaszcza że zaczęłam odkładać na wesele w październiku każdy dodatkowy grosz się przyda trochę zmęczona jestem ale tak bardzo pozytywnie się czuję. U mnie puki co spokój dopiero tydz po @ więc nic się nie dzieję zresztą jak już pisałam na razie odpuszczam wszelakiej obserwacji organizmu swojego idziemy na żywca A co do płci dzieci mi się marzy dwóch synów i córeczka
Stary 2012-08-29, 17:25   #771
Luna0
Zakorzenienie

Bo cytaty nie działają

Colorblue hahaha Ty się TŻ nie sugeruj... mój super nakręcony nawet za 5tym testem gdzie ja już jednak widziałam tą kreske, to wziął pod światło i mówi że nic tam nie ma mimo że bete już miałam... TŻ inny świat
Ps. mam worek ze śmieciami do którego wrzuciłam wczoraj te stare testy bo na pamiątke się nie nadają, wczoraj patrzyłam i się zastanawiałam jaka ja musiałam być nakręcona, przeciez dość że to jasne to u mnie nawet taka cieniutka była ta kreska taka igiełka normalnie, a ślepa jestem strasznie i sie mimo to dopatrzyłam

Anteria taką miałam nadzieję że ta pani się jednak nie pomyliła..

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-08-29, 17:41   #772
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FD_nika Pokaż wiadomość
małe sprostowanie Castagnus bierze się przez 90 dni a nie 3 cykle, bo różną długość maja u rożnych kobiet Najlepiej przeczytać ulotkę.
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 17:48   #773
colorblue
Zakorzenienie

Luncia jasna kreska to jasna kreska i wtedy wszystko jasne. A taki cień cienia, a po wyschnięciu cień to dla mnie nie kreska

Zrobie za kilka dni i wstawie tutaj jak aparat chwyci i wtedy ocenicie.
No chyba,że @ mnie uprzedzi to wtedy wiadomo

Ale mimo wszystko dziękuję Ci,że chociaż Ty i inne laseczki we mnie wierzycie. To podnosi na duchu, tymbardziej,że własny mąż mnie dzisiaj zdołował. Popatrzył na test i mówi,że on tam nic nie widzi, że jest jakaś nie wyraźna kreska jak się przypatrzy, ale dopóki nie zobaczy jak wół II konkretnych kresek to nie uwierzy. Niby dobrze gada bo po co się nakręcać niepotrzebnie bo to różnie może być. Ale jakoś nieswojo mi się zrobiło bo myślałam,że raczej powie,że widzi coś tam i że może faktycznie coś kiełkuje,ale cieszyć się zaczniemy jak się potwierdzi i @ nie przyjdzie. Niby to samo, a wystarczyło by ubrać inaczej w słowa:/

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-08-29, 18:31   #774
kooocur
Zakorzenienie

OOOOOŁŁŁŁŁ JEEEE

w koncu sie zalogowałam

Popracowałam dość cieżko później zrobiłam kiszone i czosnek w zalewie....żona na pełen etat

Musze Was nadrobic ale chyba jutro bo o 20 wychodze na baskie spotkanie

Kochane babeczki ale Wy sie wariatyki nakrecacie....jeszcze miesic i będę nakręcać się z Wami

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 18:34   #775
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaraz_a Pokaż wiadomość
lady_malgo, nawet nie opowiadaj takich bzdur . A co do lekarza, to nie powiedział, że nie ma szans, tylko, ze będzie ciężko, chociaż moim zdaniem nie powinien dołować pacjentki.. Jeśli będziesz się lepiej czuła u innego ginekologa, to go zmień. Płaci się lekarzowi i uważam, ze oprócz wiedzy, masz prawo tez oczekiwać komfortu psychicznego.

.
To lekarz na NFZ jest. Ja tam chodzę prywatnie z reguły do ordynatora szpitala wojewódzkiego. Teraz ostatnio jakieś 2 miechy temu doszłam do wniosku, że na NFZ popróbuję bo z kaską ciężko. Ale i mój " stały" lekarz nie ukrywał, że mu się nie podobają mojej jajniki itp. Ten mi się wydaje, że wychodzi z założenia, że najlepiej mówić wprost. A ten mój "stały" to często owija wełnę w bawełnę, co by mnie nie stresować.

Zobaczymy. Zaczęłam brać tego dupka i już się stresuję jakie fantastyczne skutki uboczne będę miała tym razem...

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 18:35   #776
colorblue
Zakorzenienie

Kurka poprzedni post wysłało mi 2 razy

Heloł Kocurku Wkońcu się pojawiłaś
Przetwory porobione więc czas na imprezke
Udanej zabawy!!!

Mokka gdzie TY jesteś? jak po wizycie????

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-08-29, 18:43   #777
lady_malgo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
hm,a moze jednak pojawia sie jeszcze w tym cyklu kreseczki,trzymam mocno
ja juz lece z 23 tygodniem,maly coraz wiecej sie rusza,ogolnie czuje sie ok,tylko puchna mi nogi.

Pamietajcie Dziewczyny,ze lekarze nie sa zadna wyrocznia!!
8 cykli sie staralam i zanim sie dowiedzielismy ze jestem wciazy uslyszlam,ze musze rozpoczac leczenie,branie tabsow anty przez pol roku,sprawdzenie jajowodow,a na koncu ze to moze byc endometrioza.
Oj zaliczylam wtedy porzadna podlamke,doszlam chyba juz do swojej granicy wytrzymalosci i chyba wtedy cos we mnie peklo i sie udalo

takze najwazniejsza jest nasz wiara,ze sie uda!
No tak bazile, ale ja już po operacji jestem z diagnozą "endometrioza 3 stopnia" Mam pęcherzykowate jajniki i jajeczka najprawdopodobniej mi nie pękają...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Yolanda9 - Ty... ale skąd ten lekarz wie, że to jest torbiel endometrialna?? Po usg tego nie wiadomo. Może mieć podejrzenie, a dowie się jak już będzie miał zrobione badanie histopatologiczne! A coś Ci ogólnie dolega??

26.06.2010-

Edytowane przez lady_malgo
Czas edycji: 2012-08-29 o 18:47
Stary 2012-08-29, 18:43   #778
kooocur
Zakorzenienie

kurka cos nie cytuje...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 18:49   #779
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Oj tam oj tam Lady, ja mam to samo (no, endo 2 st) i jakoś się nie załamuję ;p
Zbadasz się porządnie, weźmiesz Clo, jak trzeba to i coś na pęknięcie, albo bromka jeśli coś z prolaktyną itp i da radę.
Stary 2012-08-29, 18:56   #780
lady_malgo
Rozeznanie

Czasami mi się wydaje, że jak już lekarze całkowicie mnie zdołują i oleję sprawę, to zaciążę na momencie

Wiecie ja tak pisałam o tych marnych szansach ale nie dlatego, że ja się czuję jakaś załamana tym faktem. Zaczynam powoli odpuszczać i nie jestem wcale zrozpaczona, a raczej dziwnie spokojna... wiem, że mam kochającego męża i w razie czego razem coś wymyślimy. Urodzenie dziecka nie jest przecież jedynym sposobem na ich posiadanie (pewnie, że byłoby to cudowne). Jak wcześniej napisałam: powoli godzę się na to, że nie urodzę- co nie znaczy że nie będę miała dzieci. Bo rodzinę chcę mieć liczną

26.06.2010-
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości