|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
dziewczyny mam pytanie bo sama nie wiem co myśleć
![]() byłam rano siku, zrobiłam, po czym wstałam, ostro mnie zakuło na dole brzucha i wtedy ze mnie trochę poleciało (ale bardzo malutko) ... kurcze nie jestem pewna czy to nie wody, ale chyba nie bo od tej pory spokój, nic się nie sączy, brzuch nie boli... czy to możliwe, że mała tak leżała że uniemożliwiała mi normalne siusianie bo za parę minut znowu byłam siku ale tym razem było już normalnie...kurcze, martwię by czegoś nie przeoczyć... najlepiej by chłusnęło ze mnie porządnie albo zaczęły się ostre skurcze to wtedy byłabym pewna, że coś się dzieje... Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-08-30 o 09:19 |
|
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-08-30 o 09:19 |
|
|
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
|
wreszcie udalo mi sie zalogowac..masakra co sie z tym wizazem dzis dzieje!
u mnie dzis znowu goraco..ledwo dycham:/ w nocy spac nie moge.. przewracam sie z boku na bok i chodze z 5 razy do wc..to sie wyzalilam !oo..zle mi i tyle ![]() jedyna pozytywna wiadomosc to taka ze dzwonila do mnie babka z pzu ze dostaniemy pieniadze ![]() aaliayh , ja jeszcze nie rozpakowana tylko informacje od katiem przekazywalam gratuluje zdanego egzaminuDearlie to super ze wyniki masz dobre Lucia, anesh sliczne brzuszki
|
|
|
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
nie cytuje mi aaaaaaaaa
![]() ![]() bafi trzymam kciku zeby szybko poszło ![]() ![]() Lukrecja masz sliczny brzuszek, zgrabny, powinnas byc z niego dumna aga_ton w wolnej chwili przykładaj konika z melodia do brzuszka, żeby mała mogła słuchac. po porodzie bedzie jej sie kojarzyło z czasami brzuszkowymi ![]() anesh śliczna z Ciebie mamuśka ja odebralam wlasnie klucze do nowego mieszkania i sie przenosimy, do piatku musimy. roboty po kolana
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
aga_ton zazdroszczę tych wszystkich zakupów
Ja mam nadzieję, że we wrześniu ja również będę mogła już sobie na nie pozwolić. Co do tych bóli, to ja specjalistą nie jestem, ale myślę, że gdyby to były wody to sączyły by się nadal, a skoro to jednorazowa sytuacja to nie masz co się martwić. Przypuszczam, że to tak jak piszesz... mała gdzieś naciskała. kasiam187 gratuluję mieszkanka!!!
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla Katiem !!
|
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Katiem czekam z niecierpliwością na zdjęcia Kubusia! Bafi oby akcja szybko się rozwinęła, bo czekamy na twoją córeczkę!! A dziś na kalkulatorze 35t + 1d więc zaczynamy 36 tydzień |
|
|
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
aga_ton ja mysle ze nie masz sie czym martwic.. ale dla wlasnego spokoju kontroluj co chwile czy nic nie leci
mialabym prosbe.. bo tez chce zamowic konika i ten sam bujaczek fisher price, moglabys podac mi u jakiego sprzedawcy na allegro zamawialas? |
|
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
widze, ze nie tylko mi wizaz wariuje i muli... w sumie dawno nie bylo chyba 62 tys. online, al gdzie niezalogowani jeszcze...
katiem gratulacje! ![]() bafi oby szybko i bezbolesnie poszlo
|
#3580 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mocno trzymam kciuki za sprawny rozwój akcji ! ![]() Cytat:
kto jak kto, ale ja potrafię Cię doskonale zrozumieć, bo też myślałam że oszaleje jak przyszło mi spędzić w szpitalu prawie 2 tygodnie! ![]() ja w domu nie miałam co prawda małego Oskarka i myśli o porodzie raczej odganiałam, ale i tak pamietam jak było mi ciężko ![]() dlatego Kochana trzymam mocno kciuki żeby szybko sytuacja się rozwiązała, a Tobie życzę cierpliwości i siły - masz dla kogo być dzielna, pamiętaj o tym! Cytat:
chłopiec Cytat:
|
||||
|
|
|
#3581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pieknie ![]() Super Bafi trzymam kciuki kochana~! Zazdroszcze
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
Lucia my Cię kochamy!
każdej zdarzają się gorsze dni... a końcówka ciąży dla żadnej z nas nie jest łatwa... ale trzeba się pocieszać że jesteśmy już na finishu i zaraz będziemy ochoczo tulić nasze kochane maleństwa! głowa do góry! Anesh piękne zdjęcia na mailu!!! bardzo ładna z Ciebie kobietka a brzuszek malutki... ja jutro wybieram się na taką pamiątkową sesję - z tym że nie wiem czy w kadr zmieści się coś poza moim 9-miesięcznym brzuchem
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Huraaaa kolejny dzieciaczek!
![]() Dziewczyny, wiecie gdzie się podziały na mailu moje brzuchy...? chlip chlip Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-08-29 o 15:58 |
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna, zauważyłam po fakcie ale posta zedytować nie mogłam.
![]() Cytowanie dalej nie działa. Dziękuje Dziewczynki za gratulacje. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Gda, ja się tak nie bawię. Ja chciałam jeszcze to boskie ciało pooglądać.
|
|
|
|
#3589 |
|
Wtajemniczenie
|
gda znalazłam tylko jakies jedne zdjecia brzucha z samego poczatku chyba w koszu na mailu.. nie mam pojecia gdzie sa inne
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się narobiłam. Nasmażyłam górę placków ziemniaczanych, posprzątałam, pomyłam lustra, odkurzyłam i pomyłam podłogi. Zabieram się za okno w dużym pokoju, bo już ledwo świat zewnętrzny widać. Ale to na raty będzie, dziś żaluzje wyczyszczę, Kropek mi ramy pomyje a ja jutro szyby.
Mebli nadal brak, byłam w sklepie, powiedziałam co o dzidach myślę. Nie zmienia to faktu że będą w piątek Bafi trzymam kciuki za szybki rozwój akcji Lucia brzusio masz śliczny i my Cię kochamy Anesh jakie fajne fotki Konczi pytałaś o szczepionki. Ja Paulinkę szczepiłam tymi 5 w 1 plus pneumokoki. Teraz chyba też tak zrobię, choć nad pneumo się zastanawiam. Wtedy szczepiłam bo w szpitalu pracowałam, a wiadomo że syf się do domu znosi. Teraz wiem że do szpitala nie wrócę, więc niewiem czy z pneumo nie zrezygnuje. Co do szczepień 5 w 1 i 6 w 1 są różne opinie, ogólnie na wielki plus jest mała ilość wkłuć. Ale z tego co wiem to za bardzo na raz obciążają organizm dziecka. Jak urodzę to się bardziej w temat zagłębię. |
|
|
|
#3591 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga_ton to jesteśmy dwie z łóżeczkiem
![]() Gda jak to nie ma twoich zdjęć? Ja twoje zdjęcia widzę. Wchodzę na ostatnią wiadomość. Tam zgrupowane są wszystkie (chyba ich 14) wiadomości i jak się każdą klika to widać zdjęcia.
Edytowane przez elena_100 Czas edycji: 2012-08-29 o 16:20 |
|
|
|
#3592 |
|
Wtajemniczenie
|
bo przedchwilka przeniosłam z kosza własnie te zdjęcia jej
zgrupowane w jednym mailu
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Katiem gratuluje serdecznie
Bafi trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie W pracy mi wizaz nie działa, myslałam, że mi go zablokowali. Ale widze, że ogólnie był problem z wizazem.
|
#3594 |
|
Wtajemniczenie
|
Wizaż jest coś spieprzony. Naciskam cytuj i nie cytuje.
Hm... skoro były w koszu, mam nadzieję, że ktoś to zrobił przez pomyłkę
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
ja tez nie moglam w ogole uruchomić wizażu długo dzis
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
#3596 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga_ton a próbowałaś tego sposobu na wody co Sojka podała Zielonej?
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
ide se zrobic fryty... i tak jestem spasiona
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- no i co?? gówno... nic nie zjem gdyz poniewaz juz mam zgage.... masakra!!!!!!!! |
|
|
|
|
#3598 |
|
Wtajemniczenie
|
Że ma watę między nogi wsadzić. Jak się da wycisnąć to wody. To chyba na leżąco ma być. Ale doczytalam jeszcze raz, że Aga_ton nic się nie sączy.
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Konczita - Szczerze? Nie wiem jeszcze, będę w środę na ten temat rozmawiać z położną i pediatrą, bo mamy pierwszą wizytę wtedy w ośrodku |
||
|
|
|
#3600 |
|
Wtajemniczenie
|
Lucia a cola ci nie pomaga??
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

gratuluje zdanego egzaminu

nie sprawdzam jeszcze regularności.