|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
dziewczyny powiedzcie mi jak jest z tym macierzynskim? znaczy jak mi sie skonczy zwolnienie bo juz urodze to co?? Gdzie mam zgłaszac ze urodziłam bo macierzynski wypłaca zus tak? I co? urodze dzidka i co???? mam isc do zusu czy do pracodawcy czy co w ogóle nie wiem nic na ten temat
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki dla nowej mamusi
![]() Muminku bedzie dobrze,trzymam ![]() To nie jest takze tz chce isc do pracy,chodzi o to ze jak nie zrobi km to nie bedzie pieniedzy wiec nie bedziemy mieli za co zyc. Jemu nie placa opieki tylko ile wykreci km. Owszem ta podstawe dostanie te 1200zl ale to idzie na mieszkanie,a co zreszta? Tylko o kase chodzi.On teraz wzial Oskara do siebie,chodzi i mi zalatwia ze wszystkim bo trzeba wszystko kupic,poplacic itd |
|
|
|
#3633 |
|
Wtajemniczenie
|
bafi pisała pół godziny tedmu ze skurcze ma co 7-8 minut
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Muminku modlę się za Twoją córeczkę
.---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Chciałabym tak skromnie się pochwalić, że mamy z Mają skończony 31 tydzień, czyli leci nam 32, a to oznacza początek 8 miesiąca ![]() Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2012-08-29 o 20:02 |
|
|
|
#3635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
muminku trzymam za Was kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze ...
Wrrr ale mnie irytuje dziś ten wizaż ... i te niby nowe wiadomości co chwilę wyskakujące ... :/
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
muminku trzymam za Was kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze ...
Wrrr ale mnie irytuje dziś ten wizaż ... i te niby nowe wiadomości co chwilę wyskakujące ... :/
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, cieszę
![]() Co z tym wizażem dziś ja się pytam?? |
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Muminku Malusia ma siłę walki i to najważniejsze - uda się zobaczysz
anash gratuluję ![]() Lucia ja do pracodawcy dostarczyłam zaświadczenie i wypisałam podanie o urlop macierzyński a w grudniu muszę napisać o dodatkowe 4 tyg
|
#3640 |
|
Wtajemniczenie
|
mhhh... a jakie zaswiadczenie skąd je mam wziąść???
|
|
|
|
#3641 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny poradźcie mi jaki materac kupić najlepiej do łóżeczka? Wiem, że był już ten temat maglowany ale nie mogę odszukać wśród tylu stron
![]() Jutro mam glukoze 75 tyle razy już oddawałam a za każdym razem się zastanawiam.
|
|
|
|
#3642 |
|
Raczkowanie
|
Ciesze sie z dobrych Laurkowych wiesci
oby dalej KCIUKI za dobre wyniki badań!Dzis lepiej. Zajadam wlasnie bułecke z oscypkiem grillowanym ze samiuskich tater a co!
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ten Wizaż mnie dzisiaj wykończy.
Muminku bardzo się cieszę, że dziś już znacznie lepsze wieści od Was. Nieustannie myślę o Was i wierzę, że z każdą minutą będzie co raz lepiej. Laura jest dużą dziewczynką z olbrzymią chęcią walki, a to bardzo ważne. Bafi powodzenia!!! Coś jeszcze chciałam napisać, ale bez tego cytowania oczywiście zapomniałam. ![]() Wszystkim mamuśkom, które mają jutro wizyty życzę samych dobrych wieści. Pamiętam, że napewno niegrzeczna i tamlin jutro odwiedzają swoich lekarzy, ale trzymam kciuki również za całą resztę i proszę o trzymanie także za nas. Już nie mogę się doczekać, żeby poznać pomiary Antka.
|
#3644 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dostaałam sms od baaaafiiiii
nananananan mamy kolejna kruszyneczkę "o 21 przyszła na swiat mała słodka kruszynka 48 cm długs i 2660 waży dostała 10 pkt jest urocza "Ale numer mi bafi wywinęła p 20tej pytałam jakie ma rozwarcie powiedziaal ze nie wie ale ma coraz mocniejsze skurcze i czestrze a za godzinke mała malutka juz wyskoczyła na swiat
|
|
|
|
#3645 |
|
Zadomowienie
|
Na wieczorowego SUPER wieści!!!
dopiero mi się udało zalogować na wizaż ![]() ale najważniejsze że są dobre wieści od Muminka no i witam nową Kruszynkę!!! moje gratulacje Bafi!!!
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogromne gratulacje dla rodziców. A tak w ogóle to dzień dobry ja się obudziłam o 4 jak Tz wstawał do pracy a teraz nie mogę zasnąć :/Myślę o dzisiejszej wizycie No i cieszę się że wizaz w końcu DZIAŁA
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Luciu dzięki za odnalezienie mych zdjęć!
)Muminku cudowne wieści! Oby tak dalej! Myślę o Was i trzymam mocno kciuki I mamy kolejną dzidzię, cudownie!!! Gratulacje Bafi! A mi odszedł wczoraj wieczorem CHYBA kawałeczek czopa. Po skorzystaniu z toalety na papierze był taki gęsty glutek biało-kremowy, zbity dość mocno. Myślicie, że to on??? Śluzu ostatnio prawie w ogóle nie mam, więc odpada... Noc koszmarna!!! Czuć pełnię pełną gębą... Strasznie się pocę i tylko z boku na bok przewalałam. Mam nadzieję, że teraz uda mi się odespać. |
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
I czekam na wieści z wizyt!
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Bafi gratulacje
a ja po nocy mam dosc,mam okna na porodowke i dzis mialam je otwarte o matko,jakie krzyki i wrzaski "juz nie moge" stamtad dochodzily chcialam normalnie gdzies uciec i sie schowac,z tego strachu przez cala noc nic ze mnie nie poleciało![]() ![]() ![]() ale coraz bardziej mysle zeby dobic do 36tego i blagac lekarzow z kliniki zeby mnie stad zabrali tzn.sama pojade ale zeby mnie przyjeli. Wczoraj dzwonilam tam,ale zaden lekarz nie odbieral,sprobuje dzis. |
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Bafi gratulacje !!! A ja si wreszcie wyspałam, chociaż noc zarwana przez mecz Real - Barcelona. Real wygrał
|
#3651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nareszcie chyba Wizaż normalnie działa. Cytat:
![]() Bafi moje najszczersze gratulacje!!!! Cytat:
![]() Powodzenia Słońce na wizycie, trzymam kciuki za same dobre wiadomości. Cytat:
![]() Z tego co się naczytałam o czopach, to Twój opis wskazuje na to, że to jednak on. To co... dzisiaj maluszek od alfabii i Twój? Jakieś skurcze odczuwasz już ?
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Wczoraj cały dzień nie mogłam się zalogować jakaś masakra. Bafi wielkie gratulacje dla Was Muminku zobaczysz że z każdym dniem będzie coraz lepiej,trzymamy z Zuzką kciuki za Was. Katiem gratulacje dla Was kochana Ja wczoraj cały wieczór miałam jakieś przepowiadacze,o 6 rano się obudziłam z bólem podbrzusza jak na @ ale minęło,jeszcze 3 dni biorę leki na podtrzymanie i odstawiam aż sie boję co będzie się działo jak pomimo takich dawek mam skurcze. Dzisiaj jeszcze z mężulem na ostatnie zakupy jadę a wczoraj to mu się popłakałam w rękaw bo pomimo że próbuję się nie nakręcać negatywnie cholernie boję się porodu.
|
#3653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
W końcu wizaż się naprawił Noc masakra jakaś, skurcze takie miałam że już do szpitala jechać chciałam, ale wstałam, pochodziłam, pogadałam z Paulą bo się przebudziła i jakoś się wyciszyły. Wkurza mnie to bo w dzień jest wszystko dobrze a w nocy się zaczyna. I co ja mam sobie myśleć??? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale nam się ostatnio dzieciaczki sypią. I dziś będzie kolejny od alfabii Ciekawe jak Bafi z małżonkiem na imię dadzą córci?
|
|||
|
|
|
#3654 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kochana śliczne zdjęcia na mailu Cytat:
witamy kolejną kruszynkę na świecie A tak w ogóle to dzień dobry mamcie, idę na śniadanko i umyję sobie dwa okna w domku a co
|
||||
|
|
|
#3655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje dla Bafi@, malutkie słoneczko się pojawiło![]() Gda ja zauważyłam, że u mnie też takie dziwactwa się pojawiają na wkładce, szczególnie po igraszkach z mężem. Więc to może niekoniecznie jest czop Już sama nie wiem.Trzymam oczywiście kciuki za wizyty, dziś jest ich bardzo dużo. Nie zapomnijcie zdać relacji ![]() Byłam w Biedronce, kupiłam body 3 sztuki, bo rozmiary dość spore Ładniusie są
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
byla wizyta i mam dosc
naprawde nie mam juz sil i chce stad wyjsc,i chyba dzisiaj sie wypisze.Nie mam zamiaru sie tu meczyc i tyle,jak cos to mam jeszcze jeden szpitalw razie czego,nie musze tu byc jak oni maja mnie w dupie. Ile ja tu mam k... jeszcze lezec? do 42tyg? wyobrazcie sobie ze tu przychodza kobiety w 41tygodniu i oni nawet nie wywoluja tylko kaza lezec? po co? na co? |
|
|
|
#3657 |
|
Rozeznanie
|
karolluki ja też myłam okna 2 dni temu. Uważaj tylko żebyś nie spadła
![]() Jak myłam okno to odpadł termometr zewnętrzny, wczoraj mężuś kupił nowy. Stwierdziłam, że sąsiedzi pomyślą, że mam wade wzroku jak Stępień z 13 posterunku, bo taki jest wielki, na 1/4 ramy okiennej. anesh_ śliczne zdjęcia na meilu, lubię taki typ urody u dziewczyn. Zgrabna jesteś naprawdę
|
#3658 | |
|
Konto usunięte
|
Kurna co się z tym wizażem działo wczoraj.Nie szło się zalogować
![]() Cytat:
gratulacje.kolejne maleństwo |
|
|
|
|
#3659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aha 41t.c. nie jest wskazaniem do wywoływania. Do 41 + 5 można spokojnie chodzić. |
||
|
|
|
#3660 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
aaaaaaaaaaaaa kolejna ksiezniczka my sie przeprowadzamy do wczoraj, tzn ja przeprowadzam nas bo tz nie dostal wolnego ehhh dzis ma moj tata z bratem przyjechac zajac sie wiekszymi gabarytami. a ja padam na pysk.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

.

tyle razy już oddawałam a za każdym razem się zastanawiam.

a co!

ogromne gratulacje dla rodziców.
ja się obudziłam o 4 jak Tz wstawał do pracy a teraz nie mogę zasnąć :/
chcialam normalnie gdzies uciec i sie schowac,z tego strachu przez cala noc nic ze mnie nie poleciało
Ładniusie są