|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Rzeczywiście jakiś problem z wizażowym serwerem.
Wrzucam fotki ciuszków kupionych w Grecji przez moją siostrę (wariatka ma takiego fioła na punkcie naszego maleństwa, że chce nam mebelki kupować )Powiem Wam, że ciuszki są tańsze niż u nas: za zwykłe bodziaki 2,5 euro, za zestaw skarpetek 3 euro więc całkiem nieźle. Rozwaliły mnie sandałki na lato
|
|
|
|
#4862 |
|
Zadomowienie
|
Ehhh wcieło posta, zaraz się okaże, że 2 wyskoczą... Coś nie tak z tym serwerem..
Przesyłam zdjęcia ciuszków kupionych w Grecji przez moją siostrę (ma strasznego fioła na punkcie naszego maleństwa). Ceny za bodziaki ok 2,5 euro więc nieźle. Najbardziej podobają mi się sandałki
|
|
|
|
#4863 |
|
Konto usunięte
|
Garnier fructise bodajże.
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() więc zobaczymy co doktorek na to w piątek powie ![]() Co do farbowania - ja jestem blond i używam Casting Loreal
|
|
#4865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o żesz! wyobrażam sobie jak to musiało wyglądać hahaha Cytat:
Ja odpukać po ostatniej infekcji mam cisze plus moje libido jest na tyle wysokie ze ... bym bzykała mojego tzta na okrągło ![]() ojjj musialam isc spac po wcześniejszym sniadaniu;p teraz zjadłam tosta i błąd nie mogę jednak sera żóltego jesc bo mam zgage.. wrrrrr ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Lenova- ja farbowałam Casting Loreal, ale kupiłam dwie farby, jedna by mi nie starczyła. coś się wizaż dzis...wali...
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Ja farbowałam włosy jakąś pianką firmy Schwarzkopf, ale beznadziejna była, nie pokryła mi dobrze włosów i szybko się zmyła, chociaż na opakowaniu było napisane, że to trwały kolor... :/ Terazk planuję kupić już zwykłą farbę, którąś sprawdzoną, z amoniakiem.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-30 o 07:50 |
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie się wizaż psuje, wrrr
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś wolne
Nocowała u mnie siostrzenica i to dlatego ![]() Jak się nie idzie do pracy to do razu ma się więcej siły i ochoty na cokolwiek. Rano poszłyśmy na spacer, po powrocie zrobiłyśmy sok z marchewek, jabłek i mandarynek, ugotowałam szparagę. Jak rodzice (jej dziadkowie) wzięli ją na działkę, to pojechaliśmy z TŻ do sklepu popatrzeć na wózki, potem wypasiony obiad zrobiłam. Po pracy nikt by mnie wołami nie zaciągnął na spacer ani nie zmusił do robienia czasochłonnego obiadu ![]() No i właśnie, widzieliśmy w sklepie ten Espiro Atlantic, ale brzydki strasznie A co powiecie o wózkach Bebetto http://allegro.pl/fabio-bebetto-3w1-...578212259.html ?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-29 o 15:21 |
|
|
|
#4869 |
|
Wtajemniczenie
|
jaki wczoraj mialam dzien to mysalam, ze oszaleje. zaczelo sie od glupiej kawy Inki z mlekiem. wypilam ja, pojechalam na poczte a pozniej na umowiona wizyte u lekarza. po lekarzu mialy nastapic lekkie zakupy, ale nie nastapily. moje plany skonczyly sie na lekarzu. przed wejsciem do gabinetu zaczal mnie strasznie bolec dol brzucha, na przemian bylo mi zimno i goraco. ledwo doszlam do gabinetu lekarza i mowie co sie dzieje w tym momencie. lekarz zaczal badac brzuch po czym stwierdzim, ze posluch bici serca dziecka, wiec polaz do gabinetu bok po urzadzenie. po ok 4 minutach stwierdzil, ze nie moze znalezc bijacego serca. mnie juz wiecej nie trzeba bylo. wyszedl kolejny raz po numer do szpitala, a ja w tym czasie zadzwonilam do TZ kazac mu natychmist przyjechac do mnie. lekarz nie mogac sie dodzwonic do szpitala, poprosila o powrot do domu (i chwala mu za to), 5 minut po tym jak weszlam do domu miala juz telefon od lekarza z nazwa oddzialu, gdzie na mnie czekaja. 10 minut pozniej moj TZ byl w domu. w miedzy czasie przeczyscilo mnie 2 razy i brzuch przeszedl (mam zakaz uzywania mleka ). 5 minut pozniej byl moj kumpel odebrac corke i sie zajac nia. w szpitalu przyjeli mnie dosyc szybko i po niespelna minucie badan uslyszalam bicie serduszk. odetchnelismy z ulga. dzis rano poszlm do tego samego lekarza, od progu pytal czy wszystko ok z maluchem i przepraszal, ze nie mogl wyslyszec serca. wczoraj polozna wytlumaczyla mi, ze czasem sie tak zdarza, ze gdzies maluch "schowa" serducho na troche i ciezko znalezc. po rozmowie z lekarzem zbronil mi isc do pracy i dostalam zwolnienie na kolejne 3 miesiace.
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka- widzialam na zywo ten wózek, piękny, juz bylam gotowa dać zaliczkę za niego, w komisie mi koleś powiedzial że on niby 3300zl kosztował, a za niego chcial 1000zł. Pózniej wchodze w internet, patrze a tam poniżej 1500zł ... kupiłabym go, ale ponoć są b.wadliwe.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-08-29 o 15:35 |
|
|
|
#4871 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i aż musiałam się z tym podzielić z Wami, bo dla mnie to niesamowita akcja hehehehhe ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() ja od teraz też będę uważać
|
||
|
|
|
#4872 |
|
Rozeznanie
|
Basia Bogusia powodzenia na wizycie, pisz czy coś się ujawniło
Lenova ja mam blond, naturalny Ale się muli ten wizaż |
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba mnie się to zdarza z rajstopami i skarpetkami dość często
![]() a kiedyś poszłam do kościoła z majtkami w kieszeni kurtki ![]() Measia rany ile nerwów, ja bym chyba nie była w stanie chodzić gdyby mi lekarz powiedział, że serduszka nie słyszy, masakra, dobrze, że wszystko się skończyło ok ![]() dziewczyny dostałam od mojej siostry prześliczny sweter, oversize, jest wieeeeeeeeelki ale przynajmniej brzucha przykryje piękny jest jutro mam wizytę i powiem wam, że coraz bardziej się boję, już nie wiem co mam ze sobą robić, ruchy maluszka czuję właściwie codziennie, wczoraj mi się wypiął nawet najpierw z prawej strony brzucha potem z lewej, ale takich mega mocnych kopniaków dawno nie czułam, ale się stresuję...... Hosenko widzę, że masz fazę na wózki Bebetto śliczny ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- ahh i jedziemy na urlop tydzień wcześniej
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-08-29 o 16:15 |
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze
ajjj ale fajnie też bym pojechała w góry, może uda mi się namówić mojego tzta na jakiś malutki tyci tyci wyjazd hehe ale pogoda dziś ładna
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wstawiam mojego aktualnego brzuchola.
Co myślicie? Moje dziecię nie daje mi spokoju od kilku dni, cały dzień skacze mi po calutkim brzuchu. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-30 o 07:51 |
|
|
|
#4876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Paskudnie się czuję. Zatoki bolą, krew z nosa. Wizaż szwankuje i mnie denerwuje. Jutro przychodzi mama z chrześniakiem moim i będziemy robić pizze. Tylko że mam syf w domu a nie mam siły sprzątnąć. Ciekawe czy mąż mi posprząta. |
||
|
|
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny mam do Was pytanie, skończyłam 20 tydzień ciąży i czy wy w trakcie swoich ciąż odczuwałyście takie dziwne kłucie w pochwie? bo dzisiaj zaczęłam czuć dziwne kłucie w pochwie, tak jakby ktoś szpileczkę wbijał. co to może oznaczać? dziękuje za odpowiedź.
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Black ale zgrabnie
pieknie wygladasz.Laurka krew z nosa to tez moja zmora,jak mi nie leci to znowu robia mi sie straszne skrzepy koszmar. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Black ale zgrabnie pieknie wygladasz.Laurka krew z nosa to tez moja zmora,jak mi nie leci to znowu robia mi sie straszne skrzepy koszmar.
|
#4879 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() measia ale musiałaś wczoraj stres przeżyć. Dobrze, że nic złego z dzieckiem się nie dzieje Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-08-29 o 18:11 |
||
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Delicjanko: dzięki za odpowiedź. Zatem nie zaprzątam sobie nim głowy
Lady: niekoniecznie
|
#4881 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Black ale Ty kobita pikna jesteś
|
|
#4882 |
|
Wtajemniczenie
|
HosenkoJa jestem ZA wózkiem Bebetto, aczkolwiek nie ten fabio tylko solaris. Akurat na targach go oglądałam i prowadziłam i mi się bardzo podobał. Lekki , dobrze się prowadzi, ma fajne koła i amortyzację. A co do wadliwości to nie wiem bo wiadomo że facet od wózka tego nie powie ale jest gwarancja 24 miesiące z opcją "door to door" , i nawet nie tak drogo wychodzi razem z fotelikiem.
Byłam w rossmanie ale nie mogłam się zdecydować na farbę , nie było mojego koloru;/ Kurdę w ogóle się nie da cytować! co ten wizaż dzisiaj tak du..y daje ![]() Ja dziś u lekarza byłam , badanie tarczycowe wyszło wporządku, żelazo tylko jakieś mogę brać albo produkty w niego bogate, ciśnienie mam za niskie ale nic mi na to nie mogła dać;/ |
|
|
|
#4883 |
|
Wtajemniczenie
|
mam zaufanie do tego lekarza, bo diagnozy nie postawil dokad ktos inny nie sprawdzil czy ma racje czy nie. wedlug tutejszych norm powinnien odeslac mnie do domu i poprosic o przyjscie za pare dni na kontrol, a on zalatwil szpital w 20 minut. i jeszcze na drugi dzien przepraszal i rozmawial jak z czlowiekiem. trzy tygodnie temu bylam u innego lekarza i pani doktor stwierdzila, ze nie da mi zwolnienia bo moge spokojnie pracowac ze starszymi osobami. nie pomogly tlumaczenia, ze jestem po 3 poronieniach, ze z jedyna ciaza jaka donosilam byly problemy, ze wiecej ze wzgledu na wiek (mam 40 na karku
) nie zdecyduje sie - zaparla sie, ze mam isc do pracy. no myslalam, ze mnie trafi. dala mi laskawie 4 tygodnie ze wzgledu na odruchy wymiotne i tyle. ten lekarz nie dyskutowal, stwierdzil, ze za duzo presji jest wywolane ta ciaza na mojej osobie i mam siedziec w domu a nie latac po domach starszych ludzi i wszystko robic za nichale sie wyzalilam dzis
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2012-08-29 o 19:29 |
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Najadłaś się strachu. Dobrze że zajął się tobą lekarz tak jak się należy i nie musisz iść do pracy.
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż dziś szaleje :/
ide sobie , może jutro bedzie sie dało cokolwiek przeczytać i napisac
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jestem po śniadaniu. Wstawać śpiochy! ![]() Mężuś wczoraj poodkurzał, dziś tylko mi zostały podłogi do mycia i będzie czysto wreszcie
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
Ależ wizaz wczoraj szalał
![]() Meduzza - piękne ubranka ![]() Ja dzisiaj się obudziłam z krwią nawet na brodzie, tak mi w nocy poszła ![]() ![]() jestem zadowolona, choć wolałam 64, ale już ktoś wykupił mi? A poszłam tam pięć po 7 ![]() bardzo mi się podobał różowy z Pszczółką Mają, ale nie wiem jeszcze czy mojemu bejbikowi dynda czy nie dynda coś między nogami
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bo się czerwienię.
Wiecie może, ile kosztuje zmniejszenie pierścionka? TŻ przywiózł pierścionek z rubinem od swojej mamy i to ma być mój zaręczynowy, jest piękny. Jest bardzo vintage, przed moja teściową nosiła go jej ciotka, a wcześniej ktoś tam jeszcze... Kocham takie przedmioty! Ma ogromny kamień, takie jajko, ok 1cm długości. Taki typowy, stary pierścionek. Jest cudowny, tylko nie mój rozmiar, ja noszę 10-11, a to na moje oko jest 20? Albo i więcej. No i chcę dzisiaj dać do zmniejszenia. Może się orientujecie w cenach?Zmierzyłam, to jest rozmiar 23, kolosalny.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-30 o 08:05 |
|
|
|
#4890 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, wczoraj już nie pisałam, bo w sumie to po tym lekarzu dotarłam do domu dopiero wieczorem i byłam już zmęczona. Ale popołudnie bardzo pozytywne.
U lekarza jak zwykle badanie, potem usg. pogadałam sobie z lekarka o wszystkich moich wątpliwościach, obawach i teraz czuję się o wiele lżej na duszy Z dzidziusiem wszystko w porządku, waży 419 g. Poznałam również płeć .. w zasadzie to lekarka już ostatnio wiedziała, tylko nie chciała nam mówić bo nie była pewna na 100%. Natomiast tym razem wszystko było już jasne a więc.... mówię... u mnie będzie chłopiec i najprawdopodobniej będzie to Krzyś, ale jeszcze nie będę uzupełniać oficjalnie imienia na pierwszej stronie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

)