Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-29, 13:39   #4861
meduzza
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Rzeczywiście jakiś problem z wizażowym serwerem.
Wrzucam fotki ciuszków kupionych w Grecji przez moją siostrę (wariatka ma takiego fioła na punkcie naszego maleństwa, że chce nam mebelki kupować)
Powiem Wam, że ciuszki są tańsze niż u nas: za zwykłe bodziaki 2,5 euro, za zestaw skarpetek 3 euro więc całkiem nieźle.
Rozwaliły mnie sandałki na lato
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 13:43   #4862
meduzza
Zadomowienie

Ehhh wcieło posta, zaraz się okaże, że 2 wyskoczą... Coś nie tak z tym serwerem..
Przesyłam zdjęcia ciuszków kupionych w Grecji przez moją siostrę (ma strasznego fioła na punkcie naszego maleństwa). Ceny za bodziaki ok 2,5 euro więc nieźle. Najbardziej podobają mi się sandałki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1731.jpg (47,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1732.jpg (47,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1733.jpg (52,6 KB, 36 załadowań)
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 13:50   #4863
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Garnier fructise bodajże.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 13:57   #4864
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
dziopki, która miała jakąś infekcję tam na dole w ciąży? i co mogłyście brać? bo mnie coś zaczyna swędzieć, nie wiem czy clotrimazol możemy już w drugim trymestrze? Bo nie polecę płacić 100 zł za przepisanie recepty jak zaraz za darmo mogę mieć
Ja właśnie męczę się, miałam jeszcze w I trymestrze to dał mi lek, którego nazwy nie pamiętam (ale wiem, że w w I trym nie wszystko można), a nie ma mnie w domu i niby było okej, ale jak skończyłam go brać, to kilka dni i znowu zaczyna się tam coś dziać niedobrego
więc zobaczymy co doktorek na to w piątek powie

Co do farbowania - ja jestem blond i używam Casting Loreal
Stary 2012-08-29, 14:06   #4865
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
No dobra...
Idę sobie przedwczoraj z mamą w centrum miasta...ona szukała jakiś jeansów a ja butów... no i tak idziemy na jednej z głównych ulic, gdzie akurat naprawdę było sporo ludzi...
i patrzę...kątem oka..coś mi się do buta cholera przyczepiło...stanęłam i patrzę!!!
a tam moje majtki!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe
były już całe na zewnątrz, trzymały się tylko lekko nogawki!!!!
ja pierdziulę...jaki wstyd!!!!!
ja czasami tak mam, że zdejmuję spodnie razem z majtami no i najwidoczniej jakoś się ulokowały tak dobrze w nogawce, że przetrwały parę godz chodzenia..aż w końcu musiały wylecieć!!!!
najlepsze jest to, że jak rano ubrałam spodnie to w ogóle nic nie czułam w nogawce

o żesz! wyobrażam sobie jak to musiało wyglądać hahaha

Cytat:
dziopki, która miała jakąś infekcję tam na dole w ciąży? i co mogłyście brać? bo mnie coś zaczyna swędzieć, nie wiem czy clotrimazol możemy już w drugim trymestrze? Bo nie polecę płacić 100 zł za przepisanie recepty jak zaraz za darmo mogę mieć
clotrimazolum jedynie Ci moge polecic, reszta jest chyba na recepte. hmmm

Ja odpukać po ostatniej infekcji mam cisze plus moje libido jest na tyle wysokie ze ... bym bzykała mojego tzta na okrągło . Ale go nie ma

ojjj musialam isc spac po wcześniejszym sniadaniu;p teraz zjadłam tosta i błąd nie mogę jednak sera żóltego jesc bo mam zgage.. wrrrrr

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Lenova- ja farbowałam Casting Loreal, ale kupiłam dwie farby, jedna by mi nie starczyła.

coś się wizaż dzis...wali...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 14:53   #4866
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja farbowałam włosy jakąś pianką firmy Schwarzkopf, ale beznadziejna była, nie pokryła mi dobrze włosów i szybko się zmyła, chociaż na opakowaniu było napisane, że to trwały kolor... :/ Terazk planuję kupić już zwykłą farbę, którąś sprawdzoną, z amoniakiem.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-30 o 07:50
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:07   #4867
Debrah
Zakorzenienie

Strasznie się wizaż psuje, wrrr
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:15   #4868
Hosenka*
Zakorzenienie

A ja mam dziś wolne Nocowała u mnie siostrzenica i to dlatego
Jak się nie idzie do pracy to do razu ma się więcej siły i ochoty na cokolwiek.
Rano poszłyśmy na spacer, po powrocie zrobiłyśmy sok z marchewek, jabłek i mandarynek, ugotowałam szparagę. Jak rodzice (jej dziadkowie) wzięli ją na działkę, to pojechaliśmy z TŻ do sklepu popatrzeć na wózki, potem wypasiony obiad zrobiłam.
Po pracy nikt by mnie wołami nie zaciągnął na spacer ani nie zmusił do robienia czasochłonnego obiadu

No i właśnie, widzieliśmy w sklepie ten Espiro Atlantic, ale brzydki strasznie Stelaż brzydki, wszystkie śruby widać i w ogóle jakoś mi nie przypadł do gustu, a szkoda, bo na tablicy znalazłam go za 500 zł (z fotelikiem), prawie nie używany.

A co powiecie o wózkach Bebetto http://allegro.pl/fabio-bebetto-3w1-...578212259.html ?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-08-29 o 15:21
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:28   #4869
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

jaki wczoraj mialam dzien to mysalam, ze oszaleje. zaczelo sie od glupiej kawy Inki z mlekiem. wypilam ja, pojechalam na poczte a pozniej na umowiona wizyte u lekarza. po lekarzu mialy nastapic lekkie zakupy, ale nie nastapily. moje plany skonczyly sie na lekarzu. przed wejsciem do gabinetu zaczal mnie strasznie bolec dol brzucha, na przemian bylo mi zimno i goraco. ledwo doszlam do gabinetu lekarza i mowie co sie dzieje w tym momencie. lekarz zaczal badac brzuch po czym stwierdzim, ze posluch bici serca dziecka, wiec polaz do gabinetu bok po urzadzenie. po ok 4 minutach stwierdzil, ze nie moze znalezc bijacego serca. mnie juz wiecej nie trzeba bylo. wyszedl kolejny raz po numer do szpitala, a ja w tym czasie zadzwonilam do TZ kazac mu natychmist przyjechac do mnie. lekarz nie mogac sie dodzwonic do szpitala, poprosila o powrot do domu (i chwala mu za to), 5 minut po tym jak weszlam do domu miala juz telefon od lekarza z nazwa oddzialu, gdzie na mnie czekaja. 10 minut pozniej moj TZ byl w domu. w miedzy czasie przeczyscilo mnie 2 razy i brzuch przeszedl (mam zakaz uzywania mleka ). 5 minut pozniej byl moj kumpel odebrac corke i sie zajac nia. w szpitalu przyjeli mnie dosyc szybko i po niespelna minucie badan uslyszalam bicie serduszk. odetchnelismy z ulga. dzis rano poszlm do tego samego lekarza, od progu pytal czy wszystko ok z maluchem i przepraszal, ze nie mogl wyslyszec serca. wczoraj polozna wytlumaczyla mi, ze czasem sie tak zdarza, ze gdzies maluch "schowa" serducho na troche i ciezko znalezc. po rozmowie z lekarzem zbronil mi isc do pracy i dostalam zwolnienie na kolejne 3 miesiace.
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 15:32   #4870
Delicjanka
Zakorzenienie

Hosenka- widzialam na zywo ten wózek, piękny, juz bylam gotowa dać zaliczkę za niego, w komisie mi koleś powiedzial że on niby 3300zl kosztował, a za niego chcial 1000zł. Pózniej wchodze w internet, patrze a tam poniżej 1500zł ... kupiłabym go, ale ponoć są b.wadliwe.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-08-29 o 15:35
Stary 2012-08-29, 16:06   #4871
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ahahahaha wybacz ale nie moge współczuje Ci bo domyślam się jak mogłas sie czuć ja też czasem tak robie jak ściągam spodnie od dziś będę uważać

spoko, ja też nie mogłam

i aż musiałam się z tym podzielić z Wami, bo dla mnie to niesamowita akcja hehehehhe

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Dobre, dobre mi sie kiedyś podobnie przytrafiło. Byłam na studiach, wpadam na uczelnię z makietą, którą kleiłam całą noc więc nawet nie kładłam się spać tylko przebrałam. Siedzę czekając przed salą, patrzę coś mi z nogawki wystaje, a tu rajstopy wystają, patrzę na druką nogawkę i tam też . Masakra, dobrze, że tylko we 2 z koleżanką byłyśmy bo wstyd. Nawet nie wiem jak ja te spodnie z rajstopami zdjęłam razem. Od tej pory strasznie uważam .
ehehhehehe no ładnie
ja od teraz też będę uważać
Stary 2012-08-29, 16:10   #4872
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Basia Bogusia powodzenia na wizycie, pisz czy coś się ujawniło
Lenova ja mam blond, naturalny Ale jak rok temu farbowałam na rudo to miałam gdzieś do łopatek właśnie i 1 opakowanie nie starczało.
Ale się muli ten wizaż
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 16:16   #4873
LadyWhisper
Zakorzenienie

Djerba mnie się to zdarza z rajstopami i skarpetkami dość często
a kiedyś poszłam do kościoła z majtkami w kieszeni kurtki

Measia rany ile nerwów, ja bym chyba nie była w stanie chodzić gdyby mi lekarz powiedział, że serduszka nie słyszy, masakra, dobrze, że wszystko się skończyło ok

dziewczyny dostałam od mojej siostry prześliczny sweter, oversize, jest wieeeeeeeeelki ale przynajmniej brzucha przykryje piękny jest

jutro mam wizytę i powiem wam, że coraz bardziej się boję, już nie wiem co mam ze sobą robić, ruchy maluszka czuję właściwie codziennie, wczoraj mi się wypiął nawet najpierw z prawej strony brzucha potem z lewej, ale takich mega mocnych kopniaków dawno nie czułam, ale się stresuję......

Hosenko widzę, że masz fazę na wózki Bebetto śliczny a Ty nie chciałaś skrętnych kół?

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

ahh i jedziemy na urlop tydzień wcześniej 23 rano wyjeżdżamy, ale się cieszę

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-08-29 o 16:15
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 16:28   #4874
Delicjanka
Zakorzenienie

Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze

ajjj ale fajnie też bym pojechała w góry, może uda mi się namówić mojego tzta na jakiś malutki tyci tyci wyjazd hehe

ale pogoda dziś ładna

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-29, 17:21   #4875
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, wstawiam mojego aktualnego brzuchola. Co myślicie? Moje dziecię nie daje mi spokoju od kilku dni, cały dzień skacze mi po calutkim brzuchu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 131724096.jpg (43,1 KB, 44 załadowań)

Czas edycji: 2012-08-30 o 07:51
Stary 2012-08-29, 17:36   #4876
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

U mnie było tak: Lekarz na początku się zapytał czy płeć znana, no to mówię że nie. No to zapytał czy mamy jakieś przeczucia. Powiedziałam że od początku mam przeczucie silne że będzie córeczka. Zaczął robić badanie, opisywać wszystkie narządy no i jak doszedł już do nóżek to mówi: "To mówi Pani że synka by chciała ?". No nie da się ukryć, na 100 % synek. Przedstawiam Wam mojego skarba...na jednym zdjęciu buźka w 3D a na drugim niedpodważalny dowód że to chłop jak dąb
Delicjanko, możesz już wpisać na listę, że chłopiec.
Super

Cytat:
No dobra...
Idę sobie przedwczoraj z mamą w centrum miasta...ona szukała jakiś jeansów a ja butów... no i tak idziemy na jednej z głównych ulic, gdzie akurat naprawdę było sporo ludzi...
i patrzę...kątem oka..coś mi się do buta cholera przyczepiło...stanęłam i patrzę!!!
ja czasami tak mam, że zdejmuję spodnie razem z majtami no i najwidoczniej jakoś się ulokowały tak dobrze w nogawce, że przetrwały parę godz chodzenia..aż w końcu musiały wylecieć!!!!
najlepsze jest to, że jak rano ubrałam spodnie to w ogóle nic nie czułam w nogawce
Haha Cudna jesteś

Paskudnie się czuję. Zatoki bolą, krew z nosa. Wizaż szwankuje i mnie denerwuje. Jutro przychodzi mama z chrześniakiem moim i będziemy robić pizze. Tylko że mam syf w domu a nie mam siły sprzątnąć. Ciekawe czy mąż mi posprząta.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 17:36   #4877
margi86
Raczkowanie

Cześć dziewczyny mam do Was pytanie, skończyłam 20 tydzień ciąży i czy wy w trakcie swoich ciąż odczuwałyście takie dziwne kłucie w pochwie? bo dzisiaj zaczęłam czuć dziwne kłucie w pochwie, tak jakby ktoś szpileczkę wbijał. co to może oznaczać? dziękuje za odpowiedź.
margi86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 17:55   #4878
LadyWhisper
Zakorzenienie

Black ale zgrabnie pieknie wygladasz.

Laurka krew z nosa to tez moja zmora,jak mi nie leci to znowu robia mi sie straszne skrzepy koszmar.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Black ale zgrabnie pieknie wygladasz.

Laurka krew z nosa to tez moja zmora,jak mi nie leci to znowu robia mi sie straszne skrzepy koszmar.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 18:09   #4879
Ewik86
Zakorzenienie

hej hej Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Cytat:
No dobra...
Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Dobre, dobre mi sie kiedyś podobnie przytrafiło. Byłam na studiach, wpadam na uczelnię z makietą, którą kleiłam całą noc więc nawet nie kładłam się spać tylko przebrałam. Siedzę czekając przed salą, patrzę coś mi z nogawki wystaje, a tu rajstopy wystają, patrzę na druką nogawkę i tam też . Masakra, dobrze, że tylko we 2 z koleżanką byłyśmy bo wstyd. Nawet nie wiem jak ja te spodnie z rajstopami zdjęłam razem. Od tej pory strasznie uważam .
Dzięki kochane za te historie, od razu lepszy humor

measia ale musiałaś wczoraj stres przeżyć. Dobrze, że nic złego z dzieckiem się nie dzieje

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2012-08-29 o 18:11
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 18:33   #4880
Hosenka*
Zakorzenienie

Delicjanko: dzięki za odpowiedź. Zatem nie zaprzątam sobie nim głowy

Lady: niekoniecznie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 18:44   #4881
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
No dobra...
Z nóg mnie zwaliłaś, posikałam się prawie.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Ja mam jutro, ciekawe jakie komentarze będą u Ciebie i u mnie Ja tez L4 od 3 września. Razem będziemy kisnąć
Komentarze różne. Albo, że brzusio już fajny albo, że wyglądam jakbym się najadła dużo. Ogólnie, że ciąża mi służy, ale to już chyba bardziej przez grzeczność

Cytat:
Ja miałam infekcję i z czystym sercem i sumieniem namawiam do używania żelu do higieny intymnej Pliva fem(pomarańczowy). Kupisz w aptece, koszt ok. 30 zł, ale warto. Ulga po pierwszym myciu. Poza tym normalnie lekarz kazał używać maści clotrimazolum.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Black ale Ty kobita pikna jesteś
Stary 2012-08-29, 19:10   #4882
Lenova
Wtajemniczenie

HosenkoJa jestem ZA wózkiem Bebetto, aczkolwiek nie ten fabio tylko solaris. Akurat na targach go oglądałam i prowadziłam i mi się bardzo podobał. Lekki , dobrze się prowadzi, ma fajne koła i amortyzację. A co do wadliwości to nie wiem bo wiadomo że facet od wózka tego nie powie ale jest gwarancja 24 miesiące z opcją "door to door" , i nawet nie tak drogo wychodzi razem z fotelikiem.

Byłam w rossmanie ale nie mogłam się zdecydować na farbę , nie było mojego koloru;/

Kurdę w ogóle się nie da cytować! co ten wizaż dzisiaj tak du..y daje

Ja dziś u lekarza byłam , badanie tarczycowe wyszło wporządku, żelazo tylko jakieś mogę brać albo produkty w niego bogate, ciśnienie mam za niskie ale nic mi na to nie mogła dać;/
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 19:27   #4883
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

mam zaufanie do tego lekarza, bo diagnozy nie postawil dokad ktos inny nie sprawdzil czy ma racje czy nie. wedlug tutejszych norm powinnien odeslac mnie do domu i poprosic o przyjscie za pare dni na kontrol, a on zalatwil szpital w 20 minut. i jeszcze na drugi dzien przepraszal i rozmawial jak z czlowiekiem. trzy tygodnie temu bylam u innego lekarza i pani doktor stwierdzila, ze nie da mi zwolnienia bo moge spokojnie pracowac ze starszymi osobami. nie pomogly tlumaczenia, ze jestem po 3 poronieniach, ze z jedyna ciaza jaka donosilam byly problemy, ze wiecej ze wzgledu na wiek (mam 40 na karku ) nie zdecyduje sie - zaparla sie, ze mam isc do pracy. no myslalam, ze mnie trafi. dala mi laskawie 4 tygodnie ze wzgledu na odruchy wymiotne i tyle. ten lekarz nie dyskutowal, stwierdzil, ze za duzo presji jest wywolane ta ciaza na mojej osobie i mam siedziec w domu a nie latac po domach starszych ludzi i wszystko robic za nich
ale sie wyzalilam dzis

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2012-08-29 o 19:29
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 20:20   #4884
laurka23
Zakorzenienie

Najadłaś się strachu. Dobrze że zajął się tobą lekarz tak jak się należy i nie musisz iść do pracy.
Stary 2012-08-29, 20:30   #4885
gochaa_p
Zakorzenienie

wizaż dziś szaleje :/
ide sobie , może jutro bedzie sie dało cokolwiek przeczytać i napisac
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 22:10   #4886
djerba
Wtajemniczenie

Lady - jak się te majty tam u Ciebie znalazły? :P ktoś Ci podrzucił?
Stary 2012-08-30, 06:20   #4887
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

No ja mam z tym problem jak mnie zatoki bolą. Wtedy z zatok mi krew schodzi. Dobrze że głowa już mnie nie boli. Obudziłam się o 4.30
Już jestem po śniadaniu. Wstawać śpiochy!
Mężuś wczoraj poodkurzał, dziś tylko mi zostały podłogi do mycia i będzie czysto wreszcie
Stary 2012-08-30, 07:44   #4888
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Ależ wizaz wczoraj szalał
Meduzza - piękne ubranka

Ja dzisiaj się obudziłam z krwią nawet na brodzie, tak mi w nocy poszła a już nie mogłam się powstrzymać i pod pracą w Biedronce kupiłam bodziaka z Kubusiem Puchatkiem jestem zadowolona, choć wolałam 64, ale już ktoś wykupił mi? A poszłam tam pięć po 7

bardzo mi się podobał różowy z Pszczółką Mają, ale nie wiem jeszcze czy mojemu bejbikowi dynda czy nie dynda coś między nogami
Stary 2012-08-30, 08:01   #4889
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, bo się czerwienię.
Wiecie może, ile kosztuje zmniejszenie pierścionka? TŻ przywiózł pierścionek z rubinem od swojej mamy i to ma być mój zaręczynowy, jest piękny. Taki sam, jak pierścionek zaręczynowy mojej mamy, tylko inny kamień. Jest bardzo vintage, przed moja teściową nosiła go jej ciotka, a wcześniej ktoś tam jeszcze... Kocham takie przedmioty! Ma ogromny kamień, takie jajko, ok 1cm długości. Taki typowy, stary pierścionek. Jest cudowny, tylko nie mój rozmiar, ja noszę 10-11, a to na moje oko jest 20? Albo i więcej. No i chcę dzisiaj dać do zmniejszenia. Może się orientujecie w cenach?

Zmierzyłam, to jest rozmiar 23, kolosalny.

Czas edycji: 2012-08-30 o 08:05
Stary 2012-08-30, 08:04   #4890
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Hej dziewczyny, wczoraj już nie pisałam, bo w sumie to po tym lekarzu dotarłam do domu dopiero wieczorem i byłam już zmęczona. Ale popołudnie bardzo pozytywne.

U lekarza jak zwykle badanie, potem usg. pogadałam sobie z lekarka o wszystkich moich wątpliwościach, obawach i teraz czuję się o wiele lżej na duszy Z dzidziusiem wszystko w porządku, waży 419 g.
Poznałam również płeć.. w zasadzie to lekarka już ostatnio wiedziała, tylko nie chciała nam mówić bo nie była pewna na 100%. Natomiast tym razem wszystko było już jasne a więc.... mówię... u mnie będzie chłopiec i najprawdopodobniej będzie to Krzyś, ale jeszcze nie będę uzupełniać oficjalnie imienia na pierwszej stronie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości