|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
jestem właśnie po generalnej przymiarce sukni, dobrze że siorka pomogła mi się w nią wbić - całe to sznurowanie trochę trwało Zaraz zobaczę jak wyszły zdjęcia i podeślę na pocztę, jeśli któraś z Was też chce rzucić okiem to podajcie jakiś adres
|
|
|
|
#5672 |
|
Zakorzenienie
|
oo znowu sie załapałam na sukienki
![]() bardzo podoba mi sie 1,2 i 4. i fainie w nich wygladasz, pozostałe sprawiaja wrażenie że wyglądasz nieco potężniej, al tylko nieco
|
|
|
|
#5673 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie o to chodzi
|
|
|
|
#5675 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem jednoczęściowe odpadają, sama sie na taka nie zdecydowałam, bo zawsze widać w niej brzuszek, Tobie pasuja gorsety z takimi paskami marszczonymi po skosie, bo ukrywają mankamenty figury. A tak w ogóle głowa do góry, Ty sądzisz,że jesteś gruba???? Przesadzasz. . .
|
#5676 |
|
Zadomowienie
|
Brunetka a Ty masz już jakiś upatrzony model z tych wszystkich? Czy narazie to pierwsza partia ?
Według mnie najładniej Twoja figurka wygląda w 1 - taki fason i wcięty materiał na dole ładnie wydłuża całą sylwetkę, nieźle wyglądałaby też 5 gdyby miała inaczej zrobiony dekolt, 4 też fajna, szkoda tylko że nie zrobili Ci zdjęcia z przodu tylko troszkę bokiem 2 raczej nie polecam, bo ten materiał w talii wygląda troszke tak jakby to była husta zawiązana na wierzchu hmmm ale nie sugeruj się zbytnio akurat tym, bo to już kwestia gustu - sam fason również ładnie się prezentuje
|
|
|
|
#5677 |
|
Zakorzenienie
|
sija możesz podesłać, chętnie ocenię
brunetka Ja mam zgadzam się z Yoolią w 1, 2, 4 wyglądasz najlepiej Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2007-02-07 o 10:45 |
|
|
|
#5678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie mam upatrzonego bo nic mi sie nei podoba
|
|
|
|
#5679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#5680 |
|
Zadomowienie
|
Oki dziewczyny, to ja za kilka minutek wysyłam, muszę tylko zrzucic z aparatu
czekam na szczere opinie ![]() (5 minut później ) już wysłałam uprzedzam, że suknia jest trochę pomięta a zdjęcie jest zrobione troszkę z góry - wyszłam niższa niż w rzeczywistości hehe - a tak na prawdę to nie mam nawet 1.6 m wzrostu
|
|
|
|
#5681 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam wam powiedziec ze zadnej sukienki nei mialam zwiazanej tylko trzymalam albo pani mi trzymala
|
|
|
|
#5682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć Sija , ja oczywiście też poproszę mój adres znasz ![]() Poza tym zaczynam sie martwić i panikuje 3 miesiące równo do ślubu a w sumie to o tej porze to już będzie (mpreza mam nadzieję ) na całego. eeehhh <panika>
|
|
#5683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dawno Cię tu nie widziałam Nie martw się, ja jak miałam równo 3 miesiące do ślubu tez nagle wpadłam w panikę, ale szybko przeszło jak sobie pomyslałam ile rzeczy już udało się załatwić zaraz wysyłam zdjęcie
|
|
|
|
|
#5684 |
|
Raczkowanie
|
O jej śliczne sukienki zaczynam sie zastanawiac czy moja jest ładna ;/ o kurka mam chyba ją bardzo skromną eeeh nie wiem jużsama
|
#5685 |
|
Zakorzenienie
|
brunetka - według mnie ładnie Ci jest w 5 - myślę, że fajniej sukienka by wyglądała z wiekszym pomarszczeniem w talii
sija - jeśli możesz to mi również wyslij zdjęcie na maila miss.hot@poczta.fm
|
#5686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5687 |
|
Rozeznanie
|
widze że sporo dziewczyn tu zagląda a nikt nic nie pisze. wobec tego napiszę coś o sobie. wkońcu jestem nowa
co prawda do ślubu jeszcze mi daleko, planujemy w czerwcu 2008, ale od pewnego czasu poczytuję to forum. jeśli chodzi o załatwianie tych całych przygotowań to nie mam jeszcze nic załatwionego a to dlatego ze nie mozemy sie narazie zdecydować gdzie robić wesele. myślę że wykorzystam część rad wizażanek |
|
|
|
#5688 |
|
Rozeznanie
|
Brunetka 2000 - stawiam na 4, wyglądasz w niej pięknie
|
|
|
|
#5689 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5690 |
|
Rozeznanie
|
Hejka!!! Brunetko dla mnie najładniej wyglądasz w 5
Sija i ja poprosze o zdjątka madziara_b@op.pl !!!!! Byłam dzisiaj na mieście i zaszłam do sklepu Bianko (o ile dobrze pamietam) z butami ślubnymi! Ten sklep to jedna wielka tragedia - 10 par na krzyz !!!!!!!!!!
|
#5691 |
|
Zadomowienie
|
Oki, powysyłałam maile (jeśli jeszcze któraś z Was będzie chciała rzucić okiem to jutro wyślę) teraz czekam na szczere opinie
|
|
|
|
#5692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama zaluje ze tylko to mam niebieska.lwica dziekuje za pocieszenie
|
|
|
|
|
#5693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjrzałam się po kolei dokładnie wszystkim zdjęciom i moim zdaniem rzeczywiście najładniej Ci w 5 poza tym osobiście podobają mi się takie kroje, z racji posiadania nadmiarów ciałka tu i tam, prawdopodobnie swoją suknię też będę szukała w tym stylu
|
|
#5694 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale dzis wytypowalismy kilka nowych zespolow z wolnym terminem : 1 ivis dosc drogo,ale fajne demo 2 alien,demo na internecie ok, ale niestety nie wysylaja demowek z wesel 3 venturo prztyzwoita cena czekamy na demo 4 czabanband drugi co do wysokiej ceny po ivisie fajne demo,ale chyba za drogo,bo w gre wchodza 4 osoby do ugoszczenia 5 salsaband czekamy na demo i cena dla ludzi moze,ktoras z was poleca ktorys z nich |
|
|
|
|
#5695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5696 |
|
Rozeznanie
|
Brunetka 2000 - nie ma za co, po to jesteśmy żeby się pocieszać
|
|
|
|
#5697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak ja szukalam to tez mi sie podobal ivis ale byl strasznie drogi
|
|
|
|
|
#5699 |
|
Raczkowanie
|
Hej
dzisiaj zrobiłam pierwszą rundkę po salonach , no i w sumie mam mętlik w głowie. W sukienkach jednoczęściowych i łączonych gorset/spódnica jest mi podobno jednakowo dobrze, w bieli i ecri też. Wszyskie mierzone były na mnie dużo za duże, pospinane szpilkami. Boję się, żeby nie wyglądać w tych sukienkach jak totalny chudzielec. Jak widać mam odwrotny problem, jestem za chuda ![]() brunetka2000 jestem za 4 lub 5 |
|
|
|
#5700 |
|
Rozeznanie
|
[quote=aurelia-aurita;3621733]Hej
dzisiaj zrobiłam pierwszą rundkę po salonach , no i w sumie mam mętlik w głowie. W sukienkach jednoczęściowych i łączonych gorset/spódnica jest mi podobno jednakowo dobrze, w bieli i ecri też. Wszyskie mierzone były na mnie dużo za duże, pospinane szpilkami. Boję się, żeby nie wyglądać w tych sukienkach jak totalny chudzielec. Jak widać mam odwrotny problem, jestem za chuda ![]() nie martw się, napewno dobierzesz sukienkę do swoje figury w końcu na każdą z nas coś się znajdzie. różnorodność sukienek jest taka sama jak i figur. a swoją drogą to zazdroszczę ci że już przymierzasz sukienki, ja nie mogę się tego doczekać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

jestem właśnie po generalnej przymiarce sukni, dobrze że siorka pomogła mi się w nią wbić - całe to sznurowanie trochę trwało 

) już wysłałam 

!!!!!!!!!!