|
|
#4081 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Ola, nie znalazłam tego BB, tylko pusty kartonik. Możliwe, że już komuś dałam
|
|
#4082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos wypełniaczy: http://www.snobka.pl/artykul/ratowni...#photo-gallery Czyli mówisz, że łatwo Ci idzie zrobienie ładnego, gładkiego koka? Miałyśmy to sprawdzić na miejscu, ale nie zdążyłyśmy. Ja chyba też zaopatrzę się w jeden wypełniacz ![]() Cytat:
|
|
|
#4083 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja też nie widzę różnicy, zwłaszcza że do osiągnięcia nr. 2 wystarczy jej zapewne chwila niejedzenia.
|
|
#4084 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale najbardziej podobaly mi się wypowiedzi lasek na Facebookowyn FanPageu wizazu np. "jezus co ja teraz będę robić skoro wizaz padł?!?!" |
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, no trudno
|
#4086 |
|
maszyna, nie człowiek
|
http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f96&f106=pn0126&
normalny / senior / kobieta |
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36206393]Cytowanie niestety też nie działało... Ale najbardziej podobaly mi się wypowiedzi lasek na Facebookowyn FanPageu wizazu np. "jezus co ja teraz będę robić skoro wizaz padł?!?!"Co się dziwisz, też nie miałam co robić Chyba czas zainwestować w dekolty i inne takie http://www.youtube.com/watch?feature...v=0QINY9toueE#!
|
|
|
#4088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie będzie dużo łatwiej bo masz gęstsze włosy, bez problemu ukryjesz ten wypełniacz ![]() Marzy mi się taka srebrna gumka jak na tej fotce http://snobka.article.sds.o2.pl/562e...cb7870d1487612 Były takie w h&m-nie udało mi się jej dorwać a później na allegro chodziły w chorych cenach ![]() Cytat:
|
|
|
#4089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź To dobrze, że zamówiłam kompaktową wersję O niewygodę pytałam, bo gdy oglądałam filmiki na yt przewijały się wypowiedzi, że kompaktowa jest niewygodna i ciągle wypada. Jednak skoro Ty i OMD macie inne zdanie na ten temat to jestem już spokojna ![]() Cytat:
Wierzę, że skoro tyle osób się nim zachwyca to i mnie pomoże Niby mam serum z Lovely i jest świetne, ale fajnie mieć pomalowane paznokcie ![]() Wow, jakie efekty Nie umiem kręcić hula-hop, ale może bym się nauczyła? Chyba to nie jest takie trudne? Efekty robią wrażenie.Cytat:
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36206393]
Ale najbardziej podobaly mi się wypowiedzi lasek na Facebookowyn FanPageu wizazu np. "jezus co ja teraz będę robić skoro wizaz padł?!?!"Ej, mi też tego brakowało Cytat:
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Ale najbardziej podobaly mi się wypowiedzi lasek na Facebookowyn FanPageu wizazu np. "jezus co ja teraz będę robić skoro wizaz padł?!?!"Ja tam pisałam ![]() Nie potrafię sobie wyobrazić, co ludzie robią np. na facebooku. Kojarzycie tę podstronę na FB: "jak FB nie chodzi, to siedzę sobie na USOSie" - czy coś w ten deseń. Wielu moich znajomych ma to w ulubionych. To mnie dziwi: co można robić na facebooku? Ja wchodzę, przeglądam stronę główną szybko, jak nie mam żadnych wiadomości, to wychodzę, bo mnie nudzi. Rozumiem, że każdy znajduje w internecie coś innego dla siebie, ale nie potrafię sobie wyobrazić, co można robić długo na facebooku. |
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4093 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Ale czemu akurat kobiety?
|
|
|
#4094 |
|
Copyraptor
|
No wy ciapy, i te hairagami i podobne do tej srebrnej klamry-gumki rzeczy zamawiałam właśnie!
|
|
|
|
#4095 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholerka - dawaj zdjęcia małej!
|
|
#4096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W niższych ligach (np. V albo już w klasach: A itd) kobiety wchodzą na mecze za darmo ![]() Cytat:
Cytat:
Też mi się wydaje, że jest bardziej napięty
|
|
|
#4097 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wydaje Może ciut bardziej wyciągnęła się w górę, albo oświetlenie zrobiło swoje. Różnica jest znikoma Cytat:
Fakt, standardowa wersja lepiej w ręce leży (choć mogłaby lepiej), ale za to kompaktową możesz ze sobą nosić i mniej miejsca zajmuje. Jeśli nie stać Cię na dwie wersje, to ja polecam tą mniejszą, do torebki ![]() Cytat:
W ogóle nie wykorzystuję FB do kontaktu z ludźmi. Bardziej służy mi jako linkownia i źródło ciekawostek i inspiracji muzycznych ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie! ![]() Też, ale oprócz tego dla mnie to jeden z dowodów, że każda z nas, jak się postara może robić wrażenie. Dziewczyna w wersji "sexy" ma piękne włosy i zupełnie nie przypomina tej szarej myszki z wersji drugiej.
|
|
|
#4098 | |
|
Matka Smoka
|
Ale najbardziej podobaly mi się wypowiedzi lasek na Facebookowyn FanPageu wizazu np. "jezus co ja teraz będę robić skoro wizaz padł?!?!"Klimat jak ze stanu wojennego - nic w tv nie było ciekawego, to się robiło.....dzieci Ciekawe ile z tych buszujących zazwyczaj 20 tys. Wizażanek założy za parę tygodni wątek ,,Czy jestem w ciąży?!"OMD - jak Cholera zamknęła zamówienie, w którym były wypełniacze to dopiero je pochwaliłaś.---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zaplatam warkoczyka i okręcam go wokół koka-jest lekko za długi i muszę kombinowaćCytat:
|
|
|
#4100 |
|
Copyraptor
|
Zdjęć małej mam tylko trochę, nie mam czasu ich robić, jak wracam padnięta do domu
ale postaram się coś wrzucić niebawem.Za to bardzo dzielnie przeszła przedwczoraj kastrację po raz kolejny zachwyciłam się robotą weterynarza z przychodni Amicus, bodajże Pan Jacek, ciachał mi też Agrafkę, ale przy Małej to normalnie cudo założył jej jeden (!) szew, którego praktycznie nie widać, mała go zupełnie ignoruje, nawet nie liże. Oczywiście nic się nie paprze, nawet zaczerwienione nie jest. Tylko ma cały brzuch pomarańczowy od jakiegoś środka do dezynfekcji zachowuje się, jakby w ogóle tej kastracji nie zauważyła |
|
|
|
#4101 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
? W sumie nie znam żadnych azjatyckich piłkarzy, może Azjaci powinni mieć wstęp za darmo?
Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-08-30 o 12:15 |
|
|
|
|
#4102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() U mnie jest non stop otwarte, podobnie jak gg. To nie znaczy, że się wgapiam w ekran. Co jakiś czas zajrzę, co kto wrzucił, co się u kogo zmieniło, a także - co chyba najważniejsze - na jakim blogu pojawiło się coś nowego. Samo przeglądanie cudzych zdjęć i linków szybko się nudzi, więc dla mnie FB pełni rolę bardziej informacyjną - aktualizacje, konkursy, promocje, zmiany w grafikach fitness klubów itp.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-30 o 12:19 |
|
|
|
|
#4104 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4105 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Poza tym jest formą codziennego kontaktu z rozsianymi po całej Polsce osobami z fanklubu, które lubię.
|
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I masz rację: najważniejsze jest działanie tej szczotki ![]() Owszem, każda kobieta może pięknie wyglądać. Jednak nie każda wie jak to zrobić. Ubranie nieodpowiednie do figury, zły lub żaden makijaż, nieodpowiednia fryzura- wszystko trzeba umieć dobrać i zrobić ![]() Wydaje mi się, że taka polityka części klubów wiąże się z tym, żeby po prostu przyciągnąć na stadiony całe rodziny. Jednak wiadomo, że większość kobiet nie interesuje się sportem tak jak mężczyźni (są wyjątki, choćby ja, granatowo, zielona) i tylko tani lub darmowy wstęp jest w stanie je przyciągnąć. Dzięki temu też mężowie będą mogli spokojnie pójść na mecz, bo żona już nie będzie ględzić, że wolą iść na mecz niż spędzić popołudnie z rodziną.
|
|
|
#4107 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wydaje mi się, że taka polityka części klubów wiąże się z tym, żeby po prostu przyciągnąć na stadiony całe rodziny.
Myszka, rozumiałabym to, ale jest coś takiego jak bilet rodzinny - kobiecy to rzecz osobna. Jednak wiadomo, że większość kobiet nie interesuje się sportem tak jak mężczyźni (są wyjątki, choćby ja, granatowo, zielona) Dlaczego tylko kobiety? i tylko tani lub darmowy wstęp jest w stanie je przyciągnąć. Bo? A jak faceta niezbyt stac to ma zmienić płeć? Dzięki temu też mężowie będą mogli spokojnie pójść na mecz, bo żona już nie będzie ględzić, że wolą iść na mecz niż spędzić popołudnie z rodziną . To już kwestia osobista zahaczająca o to co ktoś pojmuje jako życie rodzinne. Niektórzy całkowite zaprzepaszczenie pasji drugiej osoby, bo ma siedzieć na tyłku z drugą połówką 24/h - inaczej czekają ją godziny ględzenia aż popadnie w paranoję, ale to powinno byc konsultowane na terapii rodzinnej. Poza tym jak kobieta nie chce to i tańszy bilet jej nie skusi. Wynudzi się jak mops... Z ekonomicznego punktu widzenia generuje to straty finansowe, ze społecznego posądzenie o dyskryminację. Dla mnie jest to niezrozumiała polityka... |
|
|
|
#4108 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie może gdzie w Krakowie dostanę oryginalne Melissy?
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doszłam do wniosku że skoro nie mam na razie pracy to chociaż będę fit - kupiłam dziś nową płytkę Chodakowskiej (zaczynam od jutra).I po kręceniu hulahopem 3 dzień z rzędu nabawiłam się siniaków |
|
|
|
|
#4110 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Szyreeek - ile bierzesz jedzenia?!?!?!
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Chyba sobie sprawię jakieś zwykłe
udało mi się nadrobić, otwierając każdą z trzech nieczytanych stron wątku w osobnej karcie przeglądarki i odświeżając po kilka razy

- kupiłam dziś nową płytkę Chodakowskiej (zaczynam od jutra).