|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
zooska dzięki za linki, popatrzę sobie
może poćwiczę![]() A ja tak z innej bajki- Ty jadasz jaja i mleko, tak? Bo znam sporo osób wege i każdy inaczej do tych kwestii inaczej podchodzi więc ciekawa jestem. I jak nie chce to nie mów ale czy Twój wybór to kwestia współczucia dla zwierząt czy też kwestii "nie lubię mięsa". Jak kiedyś o tym pisałaś to przepraszam ale nie pamiętam sierota ja Wybacz ale ja ciekawa świata i ludzi jestem
|
#3422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
A przynajmniej "uczę" Muszę sie co chwila odrywać od notatek bo mnie szlag by trafił non stop z nosem w książkach:/nie umiem tak---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Jestem wegetarianką z poglądów i ideologii. Lubię mięso, wiadomo, nie każde, kwestia smaku. Ale ideologia mi nie pozwala na jedzenie go. Współczuję zwierzętom, wiadomo. Chciałabym coś zrobić w kwestii chowu, trzymania, przewozu itp. itd. ale na razie nie mogę za wiele, oprócz spotkań, petycji, takich małych rzeczy. Na tę chwilę chociaż zaoszczędzę cierpienia, przez moje niejedzenie mięsa ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- To na nogi jest meeeeeeeeeega Bolą jak...no^^
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
Ja tyłka nie mogę ruszyć :P W ogóle we Wro to jakieś połamane byłyśmy- tyle chodzenia itd.- jak się nie zna dobrze miasta to trzeba się nachodzić
![]() Spałyśmy w One More Hostel- obok wyspy ;p I wylądowałyśmy w niedziele w Melanżu- dobra impreza była, choć ja poszalałam z mieszaniem alkoholu ;p I w ogóle kręciłyśmy się w takich okoliach. Wpadałyśmy też do Bohemy na pyszne drinki ;p Green Jamaica! Ogólnie to trochę pozwiedzałyśmy ;p Wyszłyśmy raz całe połamane na wyspe trochę poleżeć a tutaj nas wzięło zobaczyć SkyTower ;p Dobrze, ze jedna wzięła portfel, bo kasa na bilet była I dojechałyśmy za Arkady a potem w górę i szukamy gdzie on jest I byłyśmy na fontannie ;p Oraz na filmie "Zakochani w Rzymie"- masakra jakaś :d Agonie przeżywałyśmy i wyszłyśmy po 30minutach hahaha Żadna nie wiedziała co tam robi Ale byłysmy na Batmanie i dobry film ;p W ogóle było świetnie. Jeszcze nie raz tak pojedziemy ;p I polecam miejsce do spania ;p Co do gazet to nie wiem jak można czytac Cosmo- kolezanka miala i to jakas masakra wybaczcie ;p Idę coś zjeść. W ogóle miałam dziś w końcu pojechać i pogadac z byłym/obecnym facetem, ale chyba znowu pojade dalej, dopiero jutro do niego. W sobote mamy wspólną impreze... I Boze! Zaraz poniedzialek ;(( |
|
|
|
#3424 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te kwestie są bliskie mojemu sercu też. Wychowałam się na wsi i widziałam co ludzie robią ze zwierzętami. Mój tato jest mega wrogiem takiego postępowania i sam zwierzęta ( ma kury i króliki) traktuje jak przyjaciół w sensie, że u nas kury dożywocie maja bo nikt ich nie zabija jak jajek nie znoszą już i króle też ( miały być na zdrowe mięsko kiedyś) ale i mama i tato tak je pokochali , że ciągle tylko je głaszczą i nie są w stanie zabić choć nie powiem 2 lata mi się udało bez mięsa żyć ( ale ryby jadłam) ale potem już nie umiałam i teraz już nie mam siły próbować nawetCytat:
![]() potem już trudniej jest się zmusić Wycieczki do Wro zazdroszczę
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Halo halo
![]() U mnie dziś mega upał, 32 stopnie na termometrze Na wadze 49,0 kg a dziś drugi dzień @, w tym miesiącu jakoś łagodnie obchodzę @, wczoraj miałam tylko ból brzucha ale jeden ketonal sobie poradził i mam spokój już W ogóle jeszcze tylko tydzień i 2 dni no i jedziemy, smutno trochę, nie chce mi się już jeździć za granicę, ale muszę wytrzymać, żebym później mogła szaleć Dzaga zapomniałam wczoraj napisać na temat tego podkładu ja tez go używam już chyba z 4-5 lat i jestem z niego bardzo zadowolona miałam różne i tańsze i droższe ale zawsze wracam do tego ale kolor mam 4 czekolada ![]() Nie ma co się przejmować takimi głupimi komentarzami ![]() Monia odezwij się do nas kochana widzę, że na fb piszesz a do nas to co pisz jak najczęściej, bo tęsknimy Mureczka to samo uciekła i nic się nie odzywa nie ładnie oj nie ładnie napisz kochana co u Ciebie jak tam Twoje włoski
|
#3426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja sobie kupiłam ostanio stercząc na dworcu te artykuły piszą jakieś 16 latki tekst typu "jak zachowuje się Twoja wagina" Najlepsza wskazówka na seks Naciskaj widelcem ![]() Już sobie wyobrażam mine f ceta któremu kobieta gmera widelcem w klejnotach
|
|
#3428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w życiu czegoś takiego nie słyszałam, powtórze Tż, ciekawe jak zareaguje na wieść o widelcu
|
|
#3429 |
|
Rozeznanie
|
Napewno przed tym zrobi ci kolacje żeby nie ryzykować bolesnym ugryzieniem
hehe dziewczyny na diecie mogą być niebezpieczne szczególnie przy 1000 kalorii
|
#3430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biedne te chłopy
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
hahahah
Ja czasem lubię kupić babską gazetkę, ale wybieram coś innego niż tez z artykułami "52triki SEKS!" hahahha Lubię Newsweeka, ale coś sie psuje ostatnio. Zaraz znowu jadę do miasta :P Muszę sie ogarnąc itd. Bleee . I w ogóle mam jakąś wódkę miętową- starałyśmy się z dziewczynami to pić, ale tylko pół butelki poszło- masakra
|
|
|
|
#3432 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj znać co Twój Tż na tą propozycje ![]() :diab elek:![]() Mój biedaczek w pms i okres wyrobił się już jest wyrozumiały i mnie dużo przytula jeśli płaczę i wszczynam awantury a także zauważyłam, że w te dni nie stara się nie dyskutować jak to robi normalnie. Miesiące praktyki i się nauczył W każdym razie jest kochany i nie chcę go kłuć widelcem ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Ostatnio wszystkie gazety się popsuły w Shapie(nie wiem jak to się odmienia) są same reklamy a kosztuje 7.50 chyba !!
No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej "Ooo Muszu Ty geniuszu" 我爱你 M Edytowane przez Juno123 Czas edycji: 2012-08-30 o 13:27 |
||
|
|
|
#3433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Ścierwo ^^
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Ladywithweapon, mogę skracać do LadyWW?
Bo długo się nicka pisze i można przy okazji byka strzelić.Właśnie zapomniałam Ci odpisać nt tego kolesia. Kurcze ja nie raz tak miałam że siedział na przeciwko mnie lub jakoś tak obok jakiś fajny koleś i tu już nie chodzi o nie wiadomo co, ale zawsze można fajną znajomość nawiązać, albo się trochę dowartościować, ale nigdy nie mam odwagi zagadać. Nawet czasem wstydzę się uśmiechnąć ![]() Zooska, nooo na Wizażu jakieś "remonty" były. Co do PLL - u think? Bardzo możliwe ![]() Za chudzinę dziękuję Ale wierz mi, jeszcze rok temu już świrowałabym że ważę tyle ile ważę. A teraz dopóki spodnie mi się normalnie dopinają to jest git ![]() Zooska, kurde tosty nie tosty, ale mi ślinka cieknie jak czytam. Faktycznie może trochę dużo i trochę późno bo tak na koniec. A powiedz jak Ty je robisz? Takie grzanki na patelni, czy normalnie składasz 2 kromki i do tostera? Juno, no a moja mama robi tak samo, ale niestety do szczupłych nie należy. Nie jest otyła, ma tylko spory brzuch, ale to chyba właśnie przez to podjadanie i nadmierne spożywanie węgli i tłuszczów. Już ją prosiłam tysiąc razy żeby się trochę ogarnęła, przestała smażyć, zaczęła grillować lub dusić, wywaliła ten smalec z mięsem i inne świństwa, ale ona mówi tylko, że wcale tak dużo tego nie je ![]() Margot, dokładnie tak. W dodatku wczoraj była wielka nagonka żebym wyrobiła się "na wczoraj" z tym projektem, bo dziś rano chce już go odesłać, a jest wpół do 2 i nie mam ciągle ŻADNEJ odpowiedzi, nic! A do jutra mam złożyć dokumenty ![]() Co do bloga, ja naprawdę jestem zdania że każdy ma prawo do własnej opinii. Ale czasem można nie tyle kogoś urazić co sprawić że ta osoba poczuje się jak dziad. Bo co to ma być w ogóle, podkład za 13zł. Nieważne... Najbardziej mnie i tak zaskoczył komentarz jednej osoby dotyczący mojej bluzki z lumpa - że tanio wygląda i że widać tę cenę po bluzce. Gdy zapytałam co Anonim napisałby gdybym nie wspomniała o tym że bluzka jest z ciuchlandu, to ominął temat pisząc że bluzka po prostu mu się nie podoba. A wracając już do jej ceny pierwotnej to musiała kosztować z 40-50 funtów więc na nasze...no sporo ![]() A po tym: "chyba mój listonosz z Ewa ćwiczy" to dosłownie padłam Medzik, ja właśnie też zawsze chcę kupić odcień nr 4! Ale wyobraź sobie że u nas tak trudno go dostać. Nie wiem, czy tak mało go dowożą i jest rozchwytywany, czy w ogóle. No ale nie ma i zawsze 3 - miód kupuję, ale też jest ok A ja byłam w Biedrze, wróciłam obładowana jak stara handlara. Kupiłam TŻ chleby, wzięłam 3 mleka, jogurt, trochę warzyw i owoców. A potem poszłam jeszcze do spożywczaka po wędlinę i wzięłam batonik Nesquik. Obłędnie słodki, a ma tylko nieco ponad 100kcal, także gicior! A wcześniej na 2 śniad. wciągnęłam cebularza - TŻ rano mi kupił jak z pracy wracał. Obiad natomiast odgrzeję (kluski z sosem carbonarra i resztą kiełbasy) i dodam do tego ugotowanego brokuła.Wcześniej oglądałam sobie Jane. Już prawie kończę sezon Teraz pewnie zainstaluję sobie Simsy i trochę pociupię. A od poniedziałku szykuję się do egzaminu
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
A proszę bardzo!!
no więc wczoraj cały dzień próbowałam się tutaj wbić i popisać z Wami ale dupa!!! w ogóle mi Wizaż nie działał!!!!! Próbowałam też w nocy ale było to samo!!! Cytat:
pewnie jakaś burza będzie w końcu! jeszcze żadnej porządnej burzy tu nie było odkąd tu mieszkam :/ Współczuję okresu Noo nie długo jedziesz mam tylko nadzieję że będziesz do nas czasami zaglądała ![]() Ja bym chętnie z Wami popisała ale kurde nie mam kiedy :/ wczoraj miałam czas to wizaż nie działał A tak ogólnie to znowu z remontem ruszyliśmy i gdy mąż wraca z pracy malujemy, sprzątamy, remontujemy... także ciężko u mnie z czasem. No ja już ostatnio pisałam żeby Mureczka się pokazała..... a jej dalej nie ma
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Już 2 dni?! O matko...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Dżaga Składam bułę i do tostera. Co do wczorajszego dnia- jakbym kaca nie miała, to by tak się nie stało. Skończyłabym na omlecie i bułce, ate 3 wpadły bo brzuch i skurcze mnie puściły i poczułam normalny głód, jak od 9 na jogurcie i serku wiejskim to wiesz:/ Toby... taki creepy był na początku^^ Ale teraz jak ma sceny rozbierane to poraża a nie przeraża ![]() Ty to masz łeb do diety! ![]() Monia A u nas słonko wyszło, z Niemiec przywędrowało. Noo wizaz wczoraj szwankował, w nocy też nie mogłam się wbić ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A mi się to nie podoba w ogóle, moim zdaniem strasznie wszystko naciągane jest... Tak się nie klei, akcji nie ma, nuuuuudy^^ Ale to trzeba lubić takie rzeczy, więc spoko ![]() Zrobiłam sobie obiadek, a raczej jest w trakcie robienia: -5 mini ziemniaków (normalnie lekko większe od orzecha włoskiego -jajko sadzone z oregano (bez tłuszczu smażone) -sałatka z jogurtem naturalnym i przyprawami: pomidor, sałata, ogórek, rzodkiewka
|
#3437 |
|
Raczkowanie
|
medzik
dziekuje na razie brak czasu,bo mam remont i male komplikacje w nimheroine tak, juz wrocilam dokladnie w Niedziele witajcie bede musiala sie z nimi ograniczyc, na razie remont ciagle trwa, ciagle wizyty u lekarza,dentysty, musze wszystko jeszcze zdazyc zrobic przed szkola mysle, ze do niedzieli skoncze remont to cos napisze wieczorem, i biore sie od poniedzialku dalej za bieganie i cwiczenia z ewa,bo bede miec duzo miejsca w pokojugratuluje wszystkim spadkow i zycze milych dni odezwe sie do was w krotce![]() buziakiii !!! ![]() ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkleisz swoje zdjątka jakieś? Pewnie bosko wyglądasz!!!
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
no to w skrócie to u mnie
![]() Od tygodnia myślałam że jestem w ciąży Poza tym dalej remontujemy mieszkanko. Wczoraj byli fachowcy i zrobili nam zawory do kranu w kuchni więc możemy już montować zlew i kran. Zastanawiamy się co zrobić z blatem bo meble chcemy postawić narożnie i brakuje nam kawałek blatu :/ w sklepach nie ma nigdzie takiego samego :/ chyba będziemy musieli kupić nowy....... jeszcze myślimy potem bierzemy się za podłogę w salonie. Także sporo pracy przed nami. U mnie dziś pochmurno więc siedzimy w domu. Idę zaraz pranie wstawić i obiad robić. Aaaaa co do tego zalanego sąsiada to szef mojego męża czyli właściciel tego całego budynku w którym mieszkamy powiedział, że on pokryje wszystkie koszty remontu sufitu u tego sąsiada i sam wynajmie ekipę żeby mu to zrobili. Także dla nas ta sprawa jest już zamknięta. Fajny te szef mojego męża inny to by miał w dupie i kazałby nam płacić na pewno :/ Jeszcze trochę i zaczynam kurs niemieckiego.... nie wiem jak ja dam radę wstawać rano już się boję najlepsze jest to że zajęcia mam w tym samym budynku w którym mieszkam a dokładnie drzwi obok w kapciach będę chodziła Strasznie się cieszę że tu mieszkam, jestem przeszczęśliwa! Niemcy to fajny kraj i na prawdę można żyć tu spokojnie w przyjaznej atmosferze Wszystko jest takie "łatwe", nie ma z niczym problemu. Jeszcze język się nauczę i będzie idealnie
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Dzaga u mnie też bardzo ciężko go dostać, dlatego jak tylko widzę to kupuję
Monia super, że w końcu chłodniej u Ciebie u mnie też ostatni dzień ciepła a później ma być po 23 stopnie to tak akurat ![]() No właśnie gdzie ta nasza MUreczka ???? Zoska nie nie jeszcze tydzień i dwa dni w przyszłą sobotę wyjeżdżam
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Obiadek zjedzony, czuję się tak mega ciężko...po tych bułkach na noc nie mogę iść do wc, a czuję, że powinnam, ech
Niedługo na szkolenie uciekam i z taaaakim brzuchem pójdę, świetnie:/ Może jak zapale fajkę, to mi minie.Monia Remont w ciągłym ruchu widzę. To dobrze, niedługo już wszystko mieć urządzone będziesz Odżyłas w tych Niemczech! Nie wiem, czy to przez obecność męża, czy przez inny kraj, ale na dobre Ci to wyszło. No i super, kurs zaczniesz to będziesz perfect mowić po niemiecku![]() Meeedzik No, źle przeczytałam, nie strasz następnym razem ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- na to szkolenie wezme sobie mała activię do picia Także ok 18 ją wciągnę.
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie kurde chciałam wczoraj z wami popisać a tu ZONK :/ ja to mam pecha!
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
ZOska no hehe
ale tydzień to szybko zleci a później mam nadzieję, że 2 miesiące szybko zlecą
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Zeskanowałam właśnie 300str książki, bo nie mam jej ani w pdf, ani biblioteka do domu nie wypożycza, ale pani zrobiła wyjątek. Łapa mi odpada ![]() Za mną obiadek - te kluski z sosem serowym + brokuł + pomidor Idę trochę do tż a potem skalpelek
|
|
#3445 |
|
Wtajemniczenie
|
Zooska no taka papka... ale chyba za duzo mleka dałam i zrobiło się wodniste;/ nie umiałam zjeść, wylałam. Troche podobne do kaszki manny z paczki. W biedronce też sa takie STARTy.
Dzisiaj zawaliłam dzień... Napisze.... ale nie krzyczcie. Było strasznie i jestem tego świadoma. Jutro już 100% dietetycznie, nawet mam plan wymyślony ![]() dziś: I. 3 grzanki pełnoziarniste + serek delikatny + dżem II. ciastka weselne suche + kawa III. Żurek z wesela + chleb biały IV. znowu ciasteczka V. 2 kromki chleba białego VI. będą2 lampki wina, koleżanka przychodzi na pogaduchy pas wibrujący na uda i brzuch;p Ciekawe czy to coś da wogóle... Wiem katastrofa... Nie musicie komentować nawet ![]() a jutro: I. spora owsianka z jabłkiem+ kawa II. jog. owocowy III. warzywka na patelnie +... IV. 1/2 serka wiejskiego + sałata + pomidorek
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus Ale to z biedronki, to nie to co ja mam. Ja mam z rossmanna te 66 kcal i zalewa się je wodą.
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() śniadanie dobre na drugie śniadanie wrzuciłabym jakiś owoc albo warzywko, najlepiej sałatka owocowa polana tym jogurtem warzywa na patelnie z ryżem/makaronem/kawałkami kurczaka podsmażyć na patelni, a warzywa ugotować na parze potem na podwieczorek możesz kefir wypić, ale spory, czy maślankę, czy jajecznice zjeść cokolwiek kolacja ok, ale mam nadzieję, że jesz 1.2 serka 200gramowego! ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Dżaga To dobrze, że na miła kobitkę trafiłaś! A obiadek smakowity !
|
|
#3447 |
|
Wtajemniczenie
|
tam jest napisane że wodą albo mlekiem
zalałam mlekiek 1,5% i chyba było troche za dużo... albo za zimne. NO ten serek jest z tych zwykłych , nie ten lekki. Dzięki za sugestie Chyba skorzystam i będzie jogurcik z owockami... A na obiad dorzuce do warzyw pierś.
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-08-30 o 19:34 |
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm...nie doczytałam z tym mlekiem, ja zalewam zawsze gorącą wodą, tak 3 min po wrzeniu do 3/4 kubka
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
to ze mnie głupek;p NIe chciało mi sie gotować mleka i włożyłam na chwile do microfali żeby później zalać.... Myślałam że musi być ciepłe poprostu;/
Chyba będzie podejście nr 2 niedługo;p
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
A tak z innej beczki
Czy któraś z Wrocławianek nie szuka może osoby do wynajmu pokoju?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

może poćwiczę
Wybacz ale ja ciekawa świata i ludzi jestem

Bolą jak...no^^
te kwestie są bliskie mojemu sercu też. Wychowałam się na wsi i widziałam co ludzie robią ze zwierzętami. Mój tato jest mega wrogiem takiego postępowania i sam zwierzęta ( ma kury i króliki) traktuje jak przyjaciół w sensie, że u nas kury dożywocie maja bo nikt ich nie zabija jak jajek nie znoszą już i króle też ( miały być na zdrowe mięsko kiedyś) ale i mama i tato tak je pokochali , że ciągle tylko je głaszczą i nie są w stanie zabić

widzę, że na fb piszesz a do nas to co
napisz kochana co u Ciebie

w życiu czegoś takiego nie słyszałam, powtórze Tż, ciekawe jak zareaguje na wieść o widelcu

!