|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Cytat:
Ja zmieniałam moje zamówienie przez maila, tak mi poradzono jeśli chcę inne niż mam, bo inaczej kod nie będzie się liczył. I tak zmieniłam. Wcześniej miałam w zamówieniu ten tusz i żel, potem mailowo to zmieniłam i nie było. Nawet zapytałam pani czy rozumie co ja tam napisałam i niby wszystko pięknie było. A w paczce mam pomieszane pierwsze zamówienie z drugim Na fakturze mam to, co w pudełku, zgadza się wszystko. Nie wiem co im się poje*ało.
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-08-30 o 14:17 |
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie paczka poczty polskiej była na następny dzień od wysyłki, na kuriera czekałam do 2-3 dni więc różnie bywa.
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3034 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w stacjonarnym YR i obmacałam ich BB cream odcień jasny i niestety, ale zbira się na włoskach i wchodzi w załamania skóry.
Widziałam kilka nowości, te również figurują na ofercie wysyłkowej, którą dostałam wczoraj. Maska do włosów przeciw starzeniu/wypadaniu, szampon z tej samej serii, balsam do ciała, właśnie te BB kremy. Sprawdzałam wczoraj na stronie internetowej, ale nie są tam dostępne. Może być tak, że nie będzie możma ich kupić przez neta?
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#3035 |
|
Wtajemniczenie
|
Kretka: I dane też Twoje normalnie, i nr klienta? Ja nie mogę, ale buba... Zresztą masz zawsze 10 dni na odstąpienie od umowy - czyli kupna. Zawsze to coś.
tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę... Edytowane przez rudy_kot Czas edycji: 2012-08-30 o 14:29 |
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)... Wszystko dobrze jest teoretycznie. A nie chcę też odstępować, bo tam są też kosmetyki, które chcę I nie będę już teraz mogła tak korzystnie zamówić, bo z kodem -50 zł brałam.Ech, ech. Mam nadzieję, że z BOKu mi coś sensownego odpiszą jeszcze dziś. Że mi doślą czy coś.
|
|
#3037 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach, no to trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie tego problemu
|
|
#3038 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no, ciekawa jestem jak to potraktują. Chyba napisze do BOKu i zobaczymy. Jak nie to będzie wojna bo ja już się na nie nastawiłam...Numerów niestety jako takich nie spisałam ![]() Jak się wpisuje przez internet to wchodzi na raz max kilkanaście pozycji, więc kasowałam na bieżąco, to co mnie nie interesowało. Produkty mają numery od 10 do 109. Te które zamówiłam to: 40 ZESTAW PLAISIRS NATURE 54 JDM ŻEL KREMOWY FIOLETOWY RYŻ 59 ZESTAW 3 MINI PERFUM 105 TWÓJ PRODUKT NIESPODZIANKA 107 ZESTAW TRZECH MINI PRODUKTÓW 29 RPD KR.NAWILŻ. DO RĄK 40-42 to były zestawy PN, zgaduję, że 40 - truskawka, 41 - wanilia a 42 - oliwka... Cytat:
W końcu to oni dali d..., za przeproszeniem. Jeszcze Ci powinni coś gratis dorzucić za straty moralne
|
||
|
|
|
#3039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3040 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj chyba lekko zdziwiłam ekspedientkę w YR, gdy przyszłam z grouponami, dwoma książeczkami czekowymi i jeszcze wrześniową ulotką, wszystko zapakowane w koszulkę, a ja przygotowana jak generał przed bitwą
![]() Dostałam w sumie 6 gratisów: 1) mały żel pod prysznic z książeczki czekowej - róża 2) mały żel pod prysznic z książeczki czekowej - kwiaty cytrusów 3) tusz SP niebieski (kocham wrześniową ofertę!!! I tak miałam go kupić szkoda, że nie ma jeszcze zielonego...) 4) lusterko z wrześniowej ulotki 5) wodę kokosową PN za realizację czeków (limitowanek już nie było) 6) balsam w słoiku PN kokosowy za drugi poziom pieczątek Kupiłam: 1) krem Culture Bio na noc x 2 (czek 2 w cenie 1 na kremy) - będę w mniejszości, ale uwielbiam tę serię! 2) nowy krem BB - na zniżkę 50%. Obczaję, jak działa - mam nadzieję, że dobrze, bo wzięłam zamiast planowanego dezodorantu Moment du Bonheur ![]() 3) 2 szampony na czek: dodający objętości i do włosów brązowych 4) podkład w pudrze (czek 30% na makijaż) - trochę się zdziwiłam, że on taki mały, ale recenzje w KWC ma dobre, zobaczymy... 5) lakier mały fioletowy (czek 30% na makijaż) - w ramach ostatniej fazy na fiolet (dziś mam fioletową spódnicę, bluzkę i cień do oczu )6) dwa podwójne cienie z wyprzedaży 7) miniaturkę 15ml kremu na dzień serum vegetal - zobaczę jak działa 8) dwie miniaturki 15ml Culture Bio na dzień w sumie mam ponad pół słoika kremu za 10 zł (miniaturki przy zakupie trzech dowolnych są za 15 zł, z miniaturek był jeszcze krem nawilżający z nowej serii i minibłyszczyki SP jaskrawy róż)Po odliczeniu wszystkich zniżek i gruponów wyszło mi, że realnie zapłaciłam 135 zł ![]() Jestem usatysfakcjonowana Edytowane przez dori7 Czas edycji: 2012-08-30 o 15:12 |
|
|
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mają mi odesłać zamówione przeze mnie kosmetyki. Może oni jednak nie "zakodowali" u siebie, że zmieniałam mailowo zamówienie? Chociaż pani z BOKu potwierdziła, że zamówienie dostała i jest do realizacji już złożone Bo zmieniłam właśnie ten tusz i żel na te rzeczy, których nie dostałam. Wychodzi na to, że w Dostałam maila z BOKu, że mam im potwierdzenie zamówienia podesłać, żeby mogli do reklamacji zamówienie dać. Ile się na takie rozpatrzenie czeka?
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. We wrzesniowym numerze HAPPY jest kod z YR na 50 ml zelu pod prysznic lub mleczko do ciala z seri plaisirs nature za zakup za min 29 zl produktow z tej serii. Oferta wazna do 23 wrzesnia. Haslo to NATURA
moze komus jak raz sie przyda
|
|
|
|
#3043 |
|
Wtajemniczenie
|
Annucha dziękujemy!
|
|
#3044 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda, że dostanę je po weekendzie, bo akurat jakiś szampon by mi sie przydał. Mam nadzieję, że wszystkie prezenty będą w paczce
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba mieć jakiś kupon, czy wystarczy podać przy kasie hasło?
|
|
#3046 |
|
Zadomowienie
|
Zaprzyjaźniałam się dzisiaj z malinową kulką do kąpieli i ojej jakie to śmieszne paskudztwo! Świeżymi malinami nie pachnie nic-a-nic, tylko tak mydlano-cukierkowo. Barwi wodę na mleczny kolor i ten glut osłonkowy sobie pływa, zamiast się grzecznie rozpuścić (i smyra w kolanko niespodziewanie
|
|
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Pani Pech
|
moglby ktos wstawic skany tej oferty z tuszem i tymi prezentami od 29 zł
![]() dziekuje . :P |
|
|
|
#3049 |
|
Rozeznanie
|
I do mnie dotarła najnowsza oferta spersonalizowana. Mam kolejny raz Neonaturę
Kuszą mnie nowości: maska, balsam i szampon ale będę dzielna i nie zamówię
|
|
|
|
#3050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
A ja dostałam jako gratis wodę perfumowaną Moment de Bonhreur 50 ml, której nie znoszę. Dzwoniłam do BOKu czy nie da się zamiast wziąć mojej ukochanej Neonatury, bo nawet cenę ma mniejszą (140, nie 175 zł jak MdB), ale niestety....
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz coś komuś zrobię... Dostałam odpowiedź od BOKu:
Uprzejmnie informuję, iz potwierdzenie kore otrzymaliśmy w pelni zgadza się z zamówieniem które powiino być do Pani wyslane. Jeżeli jest Pani nie zadolona z otrzymanych produktów , istanieje możliwość zwrotu. Zwrotu można dokonać w terminie 14 dni od daty otrzymania przesylki. Ale ja przecież zmieniałam to zamówienie, wiadomo, że w potwierdzeniu ze sklepu internetowego będzie inne zamówienie
|
#3053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przebić się do nich jakoś z argumentem, że zostałaś wprowadzona w błąd przez konsultantkę i nie odpowiadasz za to. |
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
Ufff moje zamówienie z 3 mini produktami już przyszło... szybciorem wczoraj wysłali dziś już jest (poczta polska)
Paczuszka z kosmetyczką jest w toku... także może jutro wyślą
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
jakie szczesciary... neonature dostały a ja jakis kremik
chetnie zaopiekuje sie numerem oferty z neonaturą jesli dziewczyna którra go otrzymala nie chce go wykorzystac |
|
|
|
#3057 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=martyna3275;3621568 9]jakie szczesciary... neonature dostały a ja jakis kremik
chetnie zaopiekuje sie numerem oferty z neonaturą jesli dziewczyna którra go otrzymala nie chce go wykorzystac Ja też, ja też. Za to z przyjemnością pozbędę się Moment de Bonheur:P
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=zuz123;36215776]
Cytat:
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie próbowałam neonatury, zawsze zapominam powąchać w sklepie
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
zapach kokos czy wanilia dłużej się trzyma na skórze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

). Ale tu to już jakaś masakra bo to nie jest jeden pomylony produkt. Napisz co ci odpiszą z bok-u.

)... Wszystko dobrze jest teoretycznie. A nie chcę też odstępować, bo tam są też kosmetyki, które chcę
I nie będę już teraz mogła tak korzystnie zamówić, bo z kodem -50 zł brałam.

bo ja już się na nie nastawiłam...

moze komus jak raz sie przyda
Trzeba mieć jakiś kupon, czy wystarczy podać przy kasie hasło?