Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 14:16   #3031
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
To musi być pomyłka,chyba dostałaś nieswoje zamówienie,napewno jak zgłosisz to posla kuriera po ta paczkę,a pózniej dostaniesz swoją.
Super, będę czekać kolejny tydzień na moją paczkę
Ja zmieniałam moje zamówienie przez maila, tak mi poradzono jeśli chcę inne niż mam, bo inaczej kod nie będzie się liczył. I tak zmieniłam. Wcześniej miałam w zamówieniu ten tusz i żel, potem mailowo to zmieniłam i nie było. Nawet zapytałam pani czy rozumie co ja tam napisałam i niby wszystko pięknie było. A w paczce mam pomieszane pierwsze zamówienie z drugim Dla mnie to niepojęte. Rozumiem, jakby znów mi pierwsze niezmienione wysłali, ale pomieszane? No ludzie.

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
A co masz na fakturze Kretko??
Na fakturze mam to, co w pudełku, zgadza się wszystko. Nie wiem co im się poje*ało.

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2012-08-30 o 14:17
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 14:17   #3032
maruda80
Zakorzenienie

U mnie paczka poczty polskiej była na następny dzień od wysyłki, na kuriera czekałam do 2-3 dni więc różnie bywa.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 14:18   #3033
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Awus16 Pokaż wiadomość
Zdarzyło mi się że wysłali nie ten produkt co trzeba (dali niezamawiany podkład a nie dali różu który zamawiałem dla ciotki) i dosłali mi wtedy brakujący produkt za darmo a ten wysłany błędnie kazali sobie zatrzymać(swoją drogą nie miałem nawet komu oddać tego podkładu bo to najjaśniejszy kolor, mama w końcu stwierdziła że dokupi sobie najciemniejszy i będzie mieszać). Ale tu to już jakaś masakra bo to nie jest jeden pomylony produkt. Napisz co ci odpiszą z bok-u.
Mam nadzieję, że mi doślą te moje rzeczy...
Stary 2012-08-30, 14:27   #3034
Maria221
Wtajemniczenie

Byłam dzisiaj w stacjonarnym YR i obmacałam ich BB cream odcień jasny i niestety, ale zbira się na włoskach i wchodzi w załamania skóry.

Widziałam kilka nowości, te również figurują na ofercie wysyłkowej, którą dostałam wczoraj. Maska do włosów przeciw starzeniu/wypadaniu, szampon z tej samej serii, balsam do ciała, właśnie te BB kremy. Sprawdzałam wczoraj na stronie internetowej, ale nie są tam dostępne. Może być tak, że nie będzie możma ich kupić przez neta?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255
Maria221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 14:28   #3035
rudy_kot
Wtajemniczenie

Kretka: I dane też Twoje normalnie, i nr klienta? Ja nie mogę, ale buba... Zresztą masz zawsze 10 dni na odstąpienie od umowy - czyli kupna. Zawsze to coś.

Edytowane przez rudy_kot
Czas edycji: 2012-08-30 o 14:29
rudy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 14:31   #3036
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Kretka: I dane też Twoje normalnie, i nr klienta? Ja nie mogę, ale buba... Zresztą masz zawsze 10 dni na odstąpienie od umowy - czyli kupna. Zawsze to coś.
Moje dane, chyba mój numer klienta (nie wiem czy na 100%, bo na stronie mi się nie wyświetla kolumna z numerem klienta )... Wszystko dobrze jest teoretycznie. A nie chcę też odstępować, bo tam są też kosmetyki, które chcę I nie będę już teraz mogła tak korzystnie zamówić, bo z kodem -50 zł brałam.
Ech, ech. Mam nadzieję, że z BOKu mi coś sensownego odpiszą jeszcze dziś. Że mi doślą czy coś.
Stary 2012-08-30, 14:34   #3037
rudy_kot
Wtajemniczenie

Ach, no to trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie tego problemu
Stary 2012-08-30, 14:44   #3038
Kylpie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
A masz te zamowienie w swojej historii? BO u mnie nic, i nie wiem czy jeszcze nie zarejestrowali, czy przypisali to do mojego drugiego nr klienta ktorego nie mam jak sprawdzic, czy w ogole nie wyslą. Poczekam do jutra i bede meczyc BOK jesli sie nic nie zmieni. Moze sie od razu pozale ze nie dostalam oferty wysylkowej, jak zwykle.

BTW, skopiowałaś i zapisałaś może te numery? Ja też lubie krem CS ale nie chciałoby mi się tak bawić. Przy swoim zamówieniu wpisałam sobie nr 10, 20, itd zeby zobaczy mniej wiecej co i jak jest rozmieszczone, a zamówiłam kilka szamponów - bo tak je chwalicie tutaj wzielam m.in ten nowy rewitalizujacy, przeciw wypadaniu i jeszcze jakis (nr26-29).
Nie ma zamówienia w mojej historii... Ale to może być związane z tym, że to oferta dla nowych klientów, a ja nic jeszcze jako tako wysyłkowo nie zamawiałam, tylko 2 razy z inernetowego... no, ciekawa jestem jak to potraktują. Chyba napisze do BOKu i zobaczymy. Jak nie to będzie wojna bo ja już się na nie nastawiłam...

Numerów niestety jako takich nie spisałam moja wina
Jak się wpisuje przez internet to wchodzi na raz max kilkanaście pozycji, więc kasowałam na bieżąco, to co mnie nie interesowało.
Produkty mają numery od 10 do 109.

Te które zamówiłam to:
40 ZESTAW PLAISIRS NATURE
54 JDM ŻEL KREMOWY FIOLETOWY RYŻ
59 ZESTAW 3 MINI PERFUM
105 TWÓJ PRODUKT NIESPODZIANKA
107 ZESTAW TRZECH MINI PRODUKTÓW
29 RPD KR.NAWILŻ. DO RĄK

40-42 to były zestawy PN, zgaduję, że 40 - truskawka, 41 - wanilia a 42 - oliwka...

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Moje dane, chyba mój numer klienta (nie wiem czy na 100%, bo na stronie mi się nie wyświetla kolumna z numerem klienta )... Wszystko dobrze jest teoretycznie. A nie chcę też odstępować, bo tam są też kosmetyki, które chcę I nie będę już teraz mogła tak korzystnie zamówić, bo z kodem -50 zł brałam.
Ech, ech. Mam nadzieję, że z BOKu mi coś sensownego odpiszą jeszcze dziś. Że mi doślą czy coś.
Nie daj się W końcu to oni dali d..., za przeproszeniem. Jeszcze Ci powinni coś gratis dorzucić za straty moralne
Kylpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:08   #3039
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Super, będę czekać kolejny tydzień na moją paczkę
Ja zmieniałam moje zamówienie przez maila, tak mi poradzono jeśli chcę inne niż mam, bo inaczej kod nie będzie się liczył. I tak zmieniłam. Wcześniej miałam w zamówieniu ten tusz i żel, potem mailowo to zmieniłam i nie było. Nawet zapytałam pani czy rozumie co ja tam napisałam i niby wszystko pięknie było. A w paczce mam pomieszane pierwsze zamówienie z drugim Dla mnie to niepojęte. Rozumiem, jakby znów mi pierwsze niezmienione wysłali, ale pomieszane? No ludzie.

Na fakturze mam to, co w pudełku, zgadza się wszystko. Nie wiem co im się poje*ało.
Acha,no to nieźle namieszali,ale dosłać muszą i to na swój koszt,a może jeszcze jako gratis bedziesz mogła zatrzymac sobie tusz i żel,szkoda tylko ze tyle kłopotu.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:11   #3040
dori7
Zadomowienie

Wczoraj chyba lekko zdziwiłam ekspedientkę w YR, gdy przyszłam z grouponami, dwoma książeczkami czekowymi i jeszcze wrześniową ulotką, wszystko zapakowane w koszulkę, a ja przygotowana jak generał przed bitwą

Dostałam w sumie 6 gratisów:

1) mały żel pod prysznic z książeczki czekowej - róża
2) mały żel pod prysznic z książeczki czekowej - kwiaty cytrusów
3) tusz SP niebieski (kocham wrześniową ofertę!!! I tak miałam go kupić szkoda, że nie ma jeszcze zielonego...)
4) lusterko z wrześniowej ulotki
5) wodę kokosową PN za realizację czeków (limitowanek już nie było)
6) balsam w słoiku PN kokosowy za drugi poziom pieczątek

Kupiłam:

1) krem Culture Bio na noc x 2 (czek 2 w cenie 1 na kremy) - będę w mniejszości, ale uwielbiam tę serię!
2) nowy krem BB - na zniżkę 50%. Obczaję, jak działa - mam nadzieję, że dobrze, bo wzięłam zamiast planowanego dezodorantu Moment du Bonheur
3) 2 szampony na czek: dodający objętości i do włosów brązowych
4) podkład w pudrze (czek 30% na makijaż) - trochę się zdziwiłam, że on taki mały, ale recenzje w KWC ma dobre, zobaczymy...
5) lakier mały fioletowy (czek 30% na makijaż) - w ramach ostatniej fazy na fiolet (dziś mam fioletową spódnicę, bluzkę i cień do oczu )
6) dwa podwójne cienie z wyprzedaży
7) miniaturkę 15ml kremu na dzień serum vegetal - zobaczę jak działa
8) dwie miniaturki 15ml Culture Bio na dzień w sumie mam ponad pół słoika kremu za 10 zł (miniaturki przy zakupie trzech dowolnych są za 15 zł, z miniaturek był jeszcze krem nawilżający z nowej serii i minibłyszczyki SP jaskrawy róż)

Po odliczeniu wszystkich zniżek i gruponów wyszło mi, że realnie zapłaciłam 135 zł
Jestem usatysfakcjonowana

Edytowane przez dori7
Czas edycji: 2012-08-30 o 15:12
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:12   #3041
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kylpie Pokaż wiadomość
Nie daj się W końcu to oni dali d..., za przeproszeniem. Jeszcze Ci powinni coś gratis dorzucić za straty moralne
Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Acha,no to nieźle namieszali,ale dosłać muszą i to na swój koszt,a może jeszcze jako gratis bedziesz mogła zatrzymac sobie tusz i żel,szkoda tylko ze tyle kłopotu.
Nie dam się, nie ma mowy! Mają mi odesłać zamówione przeze mnie kosmetyki. Może oni jednak nie "zakodowali" u siebie, że zmieniałam mailowo zamówienie? Chociaż pani z BOKu potwierdziła, że zamówienie dostała i jest do realizacji już złożone Bo zmieniłam właśnie ten tusz i żel na te rzeczy, których nie dostałam. Wychodzi na to, że w mieli moją zmianę, pięknie.
Dostałam maila z BOKu, że mam im potwierdzenie zamówienia podesłać, żeby mogli do reklamacji zamówienie dać. Ile się na takie rozpatrzenie czeka?
Stary 2012-08-30, 15:24   #3042
Annucha
Raczkowanie

Czesc dziewczyny. We wrzesniowym numerze HAPPY jest kod z YR na 50 ml zelu pod prysznic lub mleczko do ciala z seri plaisirs nature za zakup za min 29 zl produktow z tej serii. Oferta wazna do 23 wrzesnia. Haslo to NATURA moze komus jak raz sie przyda
Annucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:35   #3043
rudy_kot
Wtajemniczenie

Annucha dziękujemy!
Stary 2012-08-30, 15:36   #3044
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kylpie Pokaż wiadomość
Nie ma zamówienia w mojej historii... Ale to może być związane z tym, że to oferta dla nowych klientów, a ja nic jeszcze jako tako wysyłkowo nie zamawiałam, tylko 2 razy z inernetowego... no, ciekawa jestem jak to potraktują. Chyba napisze do BOKu i zobaczymy. Jak nie to będzie wojna bo ja już się na nie nastawiłam...
Moje się już (dopiero) pojawiło, ma status w toku, może jutro wyślą Szkoda, że dostanę je po weekendzie, bo akurat jakiś szampon by mi sie przydał.
Mam nadzieję, że wszystkie prezenty będą w paczce
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:48   #3045
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annucha Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. We wrzesniowym numerze HAPPY jest kod z YR na 50 ml zelu pod prysznic lub mleczko do ciala z seri plaisirs nature za zakup za min 29 zl produktow z tej serii. Oferta wazna do 23 wrzesnia. Haslo to NATURA moze komus jak raz sie przyda
Annucha, a od kiedy jest ważny ten kod Trzeba mieć jakiś kupon, czy wystarczy podać przy kasie hasło?

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:51   #3046
czerwieclipiec
Zadomowienie

Zaprzyjaźniałam się dzisiaj z malinową kulką do kąpieli i ojej jakie to śmieszne paskudztwo! Świeżymi malinami nie pachnie nic-a-nic, tylko tak mydlano-cukierkowo. Barwi wodę na mleczny kolor i ten glut osłonkowy sobie pływa, zamiast się grzecznie rozpuścić (i smyra w kolanko niespodziewanie ).
czerwieclipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 15:58   #3047
Kylpie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Moje się już (dopiero) pojawiło, ma status w toku, może jutro wyślą Szkoda, że dostanę je po weekendzie, bo akurat jakiś szampon by mi sie przydał.
Mam nadzieję, że wszystkie prezenty będą w paczce
Moje już też w toku to trzymam kciuki, żeby doszło jak najszybciej
Stary 2012-08-30, 16:07   #3048
xxxescapismxxx
Pani Pech

moglby ktos wstawic skany tej oferty z tuszem i tymi prezentami od 29 zł
dziekuje . :P
xxxescapismxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 16:12   #3049
Vanessa io
Rozeznanie

I do mnie dotarła najnowsza oferta spersonalizowana. Mam kolejny raz Neonaturę
Kuszą mnie nowości: maska, balsam i szampon ale będę dzielna i nie zamówię
Vanessa io jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 16:18   #3050
Kylpie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
moglby ktos wstawic skany tej oferty z tuszem i tymi prezentami od 29 zł
dziekuje . :P
No myśmy z Astray własnie z tej oferty zamawiały. Z tego co zrozumiałam, nikt jako takiego blankietu nie ma, bo oferta weszła Awusowi przez przypadek drogą internetową... Raczej wątpię, żeby w najbliższym czasie ktoś ją wrzucił
Stary 2012-08-30, 16:32   #3051
zuz123
Zadomowienie

A ja dostałam jako gratis wodę perfumowaną Moment de Bonhreur 50 ml, której nie znoszę. Dzwoniłam do BOKu czy nie da się zamiast wziąć mojej ukochanej Neonatury, bo nawet cenę ma mniejszą (140, nie 175 zł jak MdB), ale niestety....

wymiana
zuz123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 16:39   #3052
Kretka666
Zakorzenienie

Zaraz coś komuś zrobię... Dostałam odpowiedź od BOKu:

Uprzejmnie informuję, iz potwierdzenie kore otrzymaliśmy w pelni zgadza się z zamówieniem które powiino być do Pani wyslane.
Jeżeli jest Pani nie zadolona z otrzymanych produktów , istanieje możliwość zwrotu.
Zwrotu można dokonać w terminie 14 dni od daty otrzymania przesylki.

Ale ja przecież zmieniałam to zamówienie, wiadomo, że w potwierdzeniu ze sklepu internetowego będzie inne zamówienie Co mam do cholery zrobić?
Stary 2012-08-30, 16:45   #3053
czerwieclipiec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa io Pokaż wiadomość
I do mnie dotarła najnowsza oferta spersonalizowana. Mam kolejny raz Neonaturę
Kuszą mnie nowości: maska, balsam i szampon ale będę dzielna i nie zamówię
Jeej, masz kolejny raz szczęście.

Cytat:
Ale ja przecież zmieniałam to zamówienie, wiadomo, że w potwierdzeniu ze sklepu internetowego będzie inne zamówienie Co mam do cholery zrobić?
Przebić się do nich jakoś z argumentem, że zostałaś wprowadzona w błąd przez konsultantkę i nie odpowiadasz za to.
czerwieclipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 16:48   #3054
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwieclipiec Pokaż wiadomość
Przebić się do nich jakoś z argumentem, że zostałaś wprowadzona w błąd przez konsultantkę i nie odpowiadasz za to.
Przesłałam im maila, w którym konsultantka mi napisała, że mogę mailowo zmienić zamówienie. I napisałam, że moje zamówienie powinno zostać w takim razie zmienione na podstawie maila, tak mi napisali przecież - że zostanie zaktualizowane i zrealizowane na podstawie maila. I żeby mi wytłumaczyli w takim wypadku czemu nie mam zmienionego zamówienia. I co, teraz muszę im paczkę odesłać, zapłacić za wysyłkę i będę z tego miała jedno wielkie... nic
Stary 2012-08-30, 17:04   #3055
Justa02
Raczkowanie

Ufff moje zamówienie z 3 mini produktami już przyszło... szybciorem wczoraj wysłali dziś już jest (poczta polska)

Paczuszka z kosmetyczką jest w toku... także może jutro wyślą

Justa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 17:22   #3056
martyna3275
Zakorzenienie

jakie szczesciary... neonature dostały a ja jakis kremik
chetnie zaopiekuje sie numerem oferty z neonaturą jesli dziewczyna którra go otrzymala nie chce go wykorzystac
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 17:27   #3057
zuz123
Zadomowienie

[QUOTE=martyna3275;3621568 9]jakie szczesciary... neonature dostały a ja jakis kremik
chetnie zaopiekuje sie numerem oferty z neonaturą jesli dziewczyna którra go otrzymala nie chce go wykorzystac [/QUOTE]

Ja też, ja też. Za to z przyjemnością pozbędę się Moment de Bonheur:P

wymiana
zuz123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 17:47   #3058
martyna3275
Zakorzenienie

[QUOTE=zuz123;36215776]
Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
jakie szczesciary... neonature dostały a ja jakis kremik
chetnie zaopiekuje sie numerem oferty z neonaturą jesli dziewczyna którra go otrzymala nie chce go wykorzystac [/QUOTE]

Ja też, ja też. Za to z przyjemnością pozbędę się Moment de Bonheur:P
w sumie ja wolałabym już MdB niz ten krem co mam wiec jak chcesz to mozemy sie zamienić numerami?? o ile oczywiscie chcesz bo ja MdB jeszcze nigdy nie miałam a moge wypróbować
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 17:51   #3059
rudy_kot
Wtajemniczenie

Ja nie próbowałam neonatury, zawsze zapominam powąchać w sklepie
Stary 2012-08-30, 17:51   #3060
ama09
Zakorzenienie

zapach kokos czy wanilia dłużej się trzyma na skórze
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości