|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
hello ....kawa oj kawa mocna , całą noc spać nie mogłam a jeszcze o 5 rano burza nadeszła to już w ogóle po spanku było ...pełnia się zbliża i problemy ze spaniem mam , też reagujecie na księżyc ????
Kama Ty chyba za bardzo pracować nie lubisz albo może się przepracowywać o !....i wcale Ci się nie dziwię jeśli ... mam tak samo
|
|
|
|
#3392 |
|
Zadomowienie
|
Witam, co to się wczoraj działo z forum?
Normalnie trwoga mnie ogarnęła ![]() Wypróbowałam dziś Shiseido Bio-Performance ło jakie super, serum, krem do twarzy i pod oczy, taka treściwa konsystencja, raczej półtłusta, ale tygryski taką właśnie lubią ![]() Już się dowiedziałam Kurdeeee, dużo! Kama, dodałaś to serum, ale bez recenzji! Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-08-30 o 10:33 |
|
|
|
#3393 |
|
Konto usunięte
|
Coś słabuje forum
drugi dzień.Ale mam nadzieję, że kawa, jak co dzień, była Kawa + tabletka magnezu, bo oko coś mi zaczyna latać Lapi, na mnie księżyc też źle działa...Niestety.... |
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Hej..Jakże brakowałoby naszego pisania ,gdyby wizaż padł!!! Shiseido mam na dzień i owszem bardzo fajny!!!Jestem jeszcze ciekawa tej serii Shiseido Future Solution LX Regenerating
Lapi dziękuję za przesyłkę |
|
|
|
#3395 |
|
Konto usunięte
|
Przeglądam sobie internet i protekcjonalność i głupota dziennikarzy wobec kobiet na stanowiskach powala mnie na kolana...
"Piękna prezes Warty-do szatni piłkarzy wchodzę, gdy sę ubrani.." ![]() Czy o jakimś facecie na stanowisku napisaliby "przystojny dyrektor A" albo" Kurduplowaty prezes Z"?!? Pytaliby go o to, czy ogląda gołych pilkarzy?!? A kobieta, choćby nie wiem, czego dokonała, zawsze na pierwszym miejscu będzie piękną blondynką... |
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Beti zaaplikuj potas jeszcze
na to oko latające
|
|
|
|
#3397 |
|
Raczkowanie
|
Abi, przybijam Ci rocznikową piątkę
![]() Sama jestem po dziennikarstwie i wiele lat pracowałamw gazetach i przed wojną, panie, to byli dziennikarze! Teraz szczylostwo niedouczone, zero kindersztuby, zero kompetencji. Właściwie lepiej tego nie czytać
|
|
|
|
#3398 |
|
Konto usunięte
|
Aśka, zobaczyłam tytuł i mi się odechciało...
Moj ulubiony przykład to sportowi dziennikarze telewizyjni - zimą geniusze każdemu skoczkowi zadawali te same pytania - najpierw jak im się skakało, a potem, co sądzą o skokach Adama Malysza |
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Krop kupiłam krem w saszetkach za 10sztuk czyli 15ml wyjdzie Ci 39zł,mozna przełknąć..Tu masz tez linka http://allegro.pl/shiseido-benefianc...591886853.html do 20 ml ..cena swietna..
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Powinni zbadac IQ dziennikarzy i medialnych osób, ktore de facto powinny byc bardziej elokwentne..Żal takich słuchac,czytac...Zatrwaza jący był tez ranking podany w RMF jakoby jestesmy jednym z najgorzej wykształconych narodów..Prym wiodą Dunczycy i Holendrzy jak dobrze pamiętam...Reforma oswiaty..moim zdaniem przyczynia sie do tego..Taki Buzek np..Jego reforma szkolnictwa spowodowała że Polska stała się liderem Europy w pracach ręcznych np. obsłudze zmywaka ,mopa i innych skomplikowanych urządzeń ,nauki ścisłe też nie są nam obce bo przecież ściskanie trzonka młotka i kilofa to zajęcia wymagające wybitnych predyspozycji .I tak ściśnięty umysł poukładał nasze życie a w nagrodę za wybitne osiągnięcia otrzymał etat unijny i dożywotnią emeryturę jak wszyscy co przepracowali kadencję w Brukseli.... |
|
|
|
#3400 |
|
Konto usunięte
|
Taaa...Są jakieś badania,z których wynika, ze spora część rodaków myśli, ze ludzie żyli obok dinozaurów
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje ,że Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 jest lepszy ten na noc ale same zobaczcie sobie , co której bardziej pasi.... krem pod oczka z tej serii nadal polecam bo uważam ,że rewelacyjny jest
, bardzo wydajny też ....no i kawę kolejną muszę , już trzecią ... jestem dziś koleżanką umówiona i jak nie dojdę do siebie to się troszkę ululam winkiem...tak karafkę lubimy zamówić ... a jakie jedzonko dobre we włoskiej knajpie , mniam ....no ja to oczywiście tylko sałatkę i esspreso , najpyszniejsze, najlepsze w mieście ....
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-08-30 o 13:38 |
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
A nie żyli
szokujące doprawdy... Należy oddzielić język literacki, czystą polszczyznę od nowomowy..a juz takiej jaką uzywa polska młodziez..
|
|
|
|
#3403 |
|
Zadomowienie
|
Takich perełek, o których pisze Miszka to ja Wam mogę na pęczki sprzedać
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi, lubie swoj zawod i swoja prace, ale...w coraz mniejszym wymiarze, czyli krotszych godzinach
Pracuje szybko i intensywnie, wykorzystujac wszystkie "miedzyczasy" na zajecia dodatkowe, typu przyniesc, wyniesc, pozmywac itp, wiec 3-4 godziny to maks, mam dosc. i to rano, popołudnia juz znosze znacznie gorzej. bedac w przychodni - miałam porownanie z babkami, ktore pracowały standardowe 7 godzin, ale w tym bylo łazenie, kawa, plotki itp - relatywnie przyjmuje podobna ilosc pacjentow. a pracuje, by zarobic na zycie i przyjemnosci Jestem w stanie umowic sie na sobote czy niedziele, byle rano, a potem zabieram zabawki i wychodze z piaskownicy.Krop, miałam, dodałam do KWC,zuzyłam - ale nim dodali do katalogu produkt - musiałam o tym zapomniec i juz nie sprawdzałam dalej...A było to dawno temu Serum przyzwoite, acz mnie nie powaliło - wolałam z tej serii krem do twarzy i pod oczy - tu zuzyłam po kilka opakowan...Beti, tiki powieki moga byz zwiazane nie z niedoborami, a uciskami w kregosłupie szyjnym - tak mnie zdiagnozował spondyliatra, do ktorego jezdzimy z tz ![]() Miszka, testowałam future z shiseido, w miniaturach, bo cena powyzej mojej granicy Krem sympatyczny, ale tyle za szuke nie dam i juz Jednorazowo to wydaje tyle na kilka kosmetyków Dzis skupiłam sie na włosach, wersje naturalne ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-681589 http://estyl.pl/wlosy/wedlug-produce...osc-59-ml.html http://estyl.pl/blog/2011/07/odzywka...ters-organics/ ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- dzis miałam "przyjemnosc" spedzic 35 minut za kupnie butow w CCC Nie swoich, rzecz jasna - ja jestem szybka , ale tz dokonywał wyboru po wnikliwej analizie...Byłam po silowni, myslałam, ze z głodu padne...Coz, ja mam lekka reke do pieniedzy...on odwrotnie. buty skorzane za 159 to nie jest wielki wydatek ( jak na buty skorzane, rzecz jasna), a on dzis kupił 2 pary. a medytował, a gryzł sie, ze moze jednak jedna pare oddac...On na sobie oszczedza, zadnych drogich ciuchów, kosmetyki drogeryjne, nie liczac wody burberry...Te jego 2 pary butow przy moich globalnych wydatkach - to nic, dlatego meznie zniosłam te 35 minut
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-08-30 o 13:59 |
|
|
|
#3405 |
|
Zadomowienie
|
forum padło z wycieńczenia
![]() dobrze, że już się wzięło w garść, bo ileż można książek czytać ...jeszcze człowiek ogłupieje i na kolejne studia się zapisze z nudów ![]() Kama no jak nikt Cię rozumiem z tym wykorzystywaniem międzyczasów .... nie ma marnacji ani sekundy hahaha Miszuś ament ...tak ładnie podsumowałaś że tylko się mogę podpisać teraz dla odmiany nam się zepsuł ekspress....super, super, super.....pękła jakaś rurka, która kosztuje ok. 1500 zł a pękła bo jest zakamieniona ....czego nie rozumiem bo mamy uzdatniacz i odkamieniacz ....no pech totalny |
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa
Lapi, lubie swoj zawod i swoja prace, ale...w coraz mniejszym wymiarze, czyli krotszych godzinach ......................... ......................... ......................... .............. To miło słyszeć mnie moja firma niezbyt nie kręci |
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam własnie recenzje kremu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-678334 jest opisywany jako drogi, no i faktycznie - 339 to duzo, acz juz nie straszliwie duzo. jak sie wczytałam głebiej - okazalo sie...ze pominełam 0
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Kama Twoj mąz jest tez stomatologiem? Oszczędny,to dobrze... ktoś musi równowagę zachowac,w wydawaniu.
![]() Lapi chcesz kupić ze mną na połowę te kapsułki AnneMarie Borlind.. 90zł jest promocja w Douglasie..60sztuk..moze jeszcze któras z Was?po 20sztuk byłoby dla kazdej,jakbysmy w trojkę kupiłyEdytowane przez Michell72 Czas edycji: 2012-08-30 o 16:43 |
|
|
|
#3409 |
|
Zadomowienie
|
Smutno było wczoraj bez forum
Kama, Ty piszesz że byłaś po siłowni czy przed, jakoś tak. Ale pisałaś przecież że nie lubisz żadnego sportu, to myślałam, że nie chodzisz... No ale jak chodzisz, to bardzo dobrze
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-08-30 o 17:35 |
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzis nie miałam pradu przez godzine i tez było głupio![]() Bbrat, NIE LUBIE sportu, co nie znaczy, ze czegos ze soba i dla siebie nie robie. co by mi dało odchudzanie i sflaczałe ciało...? basen 3 razy w tygodniu, od zawsze Siłownia 2-3 razy, jutro tez ide Po prostu opcja ostrego treningu mnie przeraza. kupuije SHAPE, tez od dawna. mam cała kolekcje płyt z cwiczeniami i zachecajacymi nazwami...wszytskie dziewicze No, ale moze ktoras w koncu otworze...Czuje sie zmeczona od samego patrzenia na okładke ![]() Osttanio mam akcje denko - ale w zapasach zywnosciowych Po kolei pieke ciasta w proszku, była juz babka czekoladowo-kokosowa (niezła), gwiazda serowa( bardzo przecietna) i sernik domowy - przesłodzony, ale tz smakował. pieke, futruje tz i tescia, reszte zamrazam...Jutro kolej na tiramisu, ktorym mi ostatnio robiłyscie smaka. moja wersje, bo akcja denko trwa - czyli z sernikiem na zimno ![]() Poki co - pieke bułki... Jak widzicie - uwielbiam kuchnie i uwielbiam gotowanie i pieczenie. bardziej, niz jedzenie, swoja droga - te ciasta tylko probowałam...Nic nie robic w kuchni - to dla mnie prawdziwa kara, stad pełne zamrazarki...I opcja obiadu na nastepny dzien wyglada tak - wyciagamy te 2 pudełka i to w folii i co mamy...? aha, bede placki w sosie z udkami kurczaka ![]() Wracam do serialu Kosci, zblizam sie powoli do konca tego, co mam juz nagrane...Ale ile jeszcze seriali przede mna... |
|
|
|
|
#3411 |
|
Zadomowienie
|
O matko, no to Ty mega dziarska kobita jesteś
Mnie basen potwornie nudzi, wolę coś bardziej wysiłkowego w sensie większego oporu i ciężaru do pokonywania podczas jednego zamachnięcia. Aczkolwiek kiedyś pływałam z obciążnikami. Czyli Ty masz duży trening praktycznie codziennie oprócz jednego dnia, tak? No bo 3 razy siłownia, 3 razy basen, to razem 6 dni? No chyba że w jeden dzień załatwiasz jedno i drugie.
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-08-30 o 19:52 |
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
basen to nie jest duzy trening, raczej przyjemnosc i relaks. pływam tylko na plecach, ok 25 minut, wiec spalanie kalorii nie jest imponujace, ale moje miesnie i kregosłup to bardzo lubia. Statystycznie na urlopie - jestem jedna z najlepiej pływajacych kobiet
A do siłowni wrociłam po przerwie, staram sie 3 razy, czasem wychodzi dwa, tez cwicze oporowo, bo ciało, nawet bardziej okragłe - lepiej wyglada, jak cos sie pod skora rysuje Natomiast nie znosze biezni, wole orbitrek. jak czytam o siłowni solidnej, 2,5 godziny katorgi - no to niestety nie ja Za leniwa na to jestem i wole miec wolne popołudnia. kiedys chodziłam jeszcze na TBC i podobne, kilka miesiecy 3-4 razy w tygodniu wytrwałam, ale wieczory chce miec na błogie lenistwo, nie szkołe przetrwania...Zatem moja ruchliwosc jakos wyglada na papierze - realnie nie jest duza, program minimum. zwłaszcza dla kogos, kto potrafi sobie zwizualizowac kazdy przepis i piecze ciasto z prawdziwa rozkosza ![]() Jeszcze cos z branzy zywnosciowej, choc juz nie o moich wypiekach Na pewno macie dosc moich kulinarnych relacji...Nie wiem czy znacie taki fajny chlebek, Proteiner. ma zmniejszona znacznie zawartosc weglowodanow, a zwiekszona białka, bo jest tam sporo soi. mały, zgrabny, bardzo smaczny, choc dosc drogi, jak na chlebek. odkad go wytropiłam - nie kupuje sobie innego...Mam poczucie, ze jem cos bardziej wartosciowego ![]() A tu cos dla wielbicielek silowni - podobno jeden z najbardziej wartosciowych koktajli białkowych http://allegro.pl/trec-nitroprogen-7...548793458.html jak chcemy zastapic posiłek koktajlem, albo po siłowni - to ten ma dobry skłąd - według mojej dietetyczki Zbliza mi sie @ i zaczyna mi cos wyskakiwac na szyi Nie znosze tego, bo nic na to nie poradze, czyste hormony
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-08-30 o 20:25 |
|
|
|
#3413 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem sporo robisz, i bardzo dobrze
ja mam jakieś pogorszenie formy ostatnio, nic mi się nie chce. Oczywiście program tygodniowy wykonuję, bo jak się robi coś od dwudziestu lat regularnie, to człowiek nawet się nad tym nie zastanawia, tylko robi i już. Ale ogólnie jakoś mi gorzej i ciężej ze wszystkim. Trochę za dużo jem od wielu miesięcy i jestem jakaś taka "nie ja" tylko "obca" Raczej nie widać nic po mnie, ale mi samej jakoś gorzej. No nic, trochę mobilizacji i wrócę do lepszej odsłony. Chyba..
|
|
|
|
#3414 |
|
Zadomowienie
|
Basen? Brrrrrrr, woda to tylko w mojej wannie albo w prysznicu
Zaraz miałabym grzyba od stóp do głów, bez względu na to jak czysto tam jest. Siłownia tak, bieżnia i orbitrek jak najbardziej. Miszuś, dzięki za linka! Bez allegro człowiek by chyba oszalał |
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Kama jest jedyna osobą z nas,z tych co wiecznie ida a dojść nie mogą.
.która ćwiczy .Jakkolwiek, ale robi to regularnie - za co Jej chwała i oklaski. .I moja frustracja, ze nie potrafię sie podciągnąć do pionu i zmobilizowac by ruszyc dupsko. ..Mieszkanie na zadupiu ma swoje konsekwencje i pojde do gminy sie pożalic jak zmarnieję w tym padole Brat musisz sie zakochac..nie ma kandydata do serduszka na horyzoncie |
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
MAMALI I ELSA!!!
No nieładnie nas tak podglądac dziewczyny ![]() Ujawnijcie się w końcu |
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu Krop dlaczego grzyba od stóp do głów?..takie sa zanieczyszczone?nie chadzam,bo pływam marnie..A pływanie to najlepszy sposób na relax miesni i ich wzmocnienie ,szczególnie lędzwiowych!
|
|
|
|
#3418 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
W sensie grzyb na stopach i przede wszystkim w okolicach intymnych, no taka jestem wrażliwa![]() A ze marnie pływam to mnie też nie ciągnie |
||
|
|
|
#3419 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, uprzejmie przypominam Ci, że nie tylko Kama ćwiczy. Ja od 18 roku życia jestem na siłowni kilka razy w tygodniu, kiedyś przez wiele lat miałam 6 treningów tygodniowo, obecnie 3-4. Kilka razy w życiu miałam tygodniową przerwę z powodu wyjazdów w miejsca w których nie było siłowni i raz z powodu szpitala. No plus kilka razy jak byłam przeziębiona i z gorączką, to też było 5 dni przerwy. Na wyjazd zabieram buty do biegania i hantle, nawet do samolotu
![]() Nie zdecyduję się narazie na kapsułki bo u mnie trwa Akcja Denko, muszę jakoś opanować moje zasoby i wyjść na prostą. Masz 100% racji odnośnie zakochania. Od kilku dobrych lat nie zafascynował mnie dokładnie NIKT. Wiadomo, spotykam się z jakimiś pozornie fajnymi. Jednak serce moje nawet nie drgnęło. Jakaś wyjałowiona jestem. |
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
To zwracam honor.
i moja frustracja nasila sie.. Mieszkając kiedys w wielkim miescie. .ćwiczyłam na siłowni i było mi dobrze z tym harmonogramem,ktory wsiąknąl w krew...---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Xsinka tez cwiczy..napisałam,z tych które ida i dojść nie mogą,czyli wiecznie chcące a nie cwiczace..Wiem,ze jest parę ,regularnie cwiczacych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

albo może się przepracowywać o !....i wcale Ci się nie dziwię jeśli ... mam tak samo

drugi dzień.
na to oko latające

Lapi chcesz kupić ze mną na połowę te kapsułki AnneMarie Borlind.. 90zł jest promocja w Douglasie..60sztuk..moze jeszcze któras z Was?po 20sztuk byłoby dla kazdej,jakbysmy w trojkę kupiły