![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.
Cytat:
W pierwszych fazach na pewno ze mną będzie a potem zobaczymy czy da radę,okaże się już na miejscu. Cytat:
500 zł płacę położnej.
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ale się dzisiaj umęczyłam w pracy, nawet nie wiem czemu.
Pocałunku zapomniałam Ci napisać, że klopsiki z mozzarellą są zajefajne. Mój TŻ się rozpływa nad nimi. Czy masz jeszcze jakieś cudowne przepisy? Kash bardzo ładne sukienki. Haniula dobrze, że kolki się skończyły a Mala już 7 miesięcy ma - ale ten czas leci. ![]()
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
kraven Ty jeszcze pracujesz? Myślałam, że po urlopie już idziesz na zwolnienie...
kashmirka zazdroszczę wyjazdu i docenienia przez szefa ![]() ![]() Nie było mnie kilka dni, bo pojechałam na weekend do domu rodzinnego. Jak wyszłam w piątek o 6 rano, to wróciłam w poniedziałek o 5 nad ranem. A na 10 do pracy. Nie muszę chyba mówić jakim trupkiem byłam w pracy... Nawet nie miałam siły komputera włączyć. Dzisiaj znowu mega intensywny dzień w robocie. Potem mieliśmy kupić kafle do kuchni, ale niezbyt nam to wyszło. Jutro z rana lecę na badania zlecone mi przez dietetyka. Oczywiście jak już się zabieram za to, to mój wielki głód minął i zaczynam jeść coraz mniej. Nie wiem co się ze mna dzieje ![]() I jeszcze tylko trzy dni pracy i urlop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja pracuje jeszcze do piątku. A od poniedziałku zwolnienie bo to już 33 tydz. bedzie
![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Jestem pierwsza dzisiaj. Ja jeszcze leżakuję ale od jutra moja aktywność będzie wzrastać ![]() Dodaja mam pytanie do Ciebie chciałabym zainwestować w dobry krem BB ale ten azjatycki wiem że Ty się tym sporo interesujesz może mogłabyś mi doradzić jakiś ![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Wczoraj z tż zamówiliśmy meble do salonu, nawet nie wiecie jak się cieszę. Długo szukaliśmy, mierzyliśmy i oglądaliśmy. W końcu pojechaliśmy i zamówiliśmy. Sama do końca nie jestem przekonana czy to dobry wybór, ale jak weszliśmy to od razu nam się spodobały. Podobał nam się jeszcze inny model, bardziej fantazyjny, ale nie miał nóżek i to zaważyło. http://www.agatameble.pl/produkty/po...lekcje/maxim-1 Oglądając zdjęcia w intenecie kompletnie na nie, nie spojrzałam, ale w sklepie były dużo ładniejsze ![]() Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu zamówimy też narożnik i kanapę. Ona będzie stała w pokoju z komputerem, a ta którą widziałyście na zdjęciach z salonu pójdzie do pokoju gościnnego. W końcu nie będę się wstydzić, że ktoś śpi na czymś rozwalającym się ![]() Przepraszam, że tak nudzę o tych meblach ![]() Miłego dnia ![]() Gdzie się podziewa Ijaa i Duszka? Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2012-08-29 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dodaja a wiesz może gdzie zamówić te próbki?
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Na wizażu jest wątek, gdzie się "rozbiera" takie kremy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
dzięki, też je widzę w takiej stylizacji ![]() ![]() ![]() ![]() to już 7 miesięcy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() noo to jeszcze tylko kilka h i może się zaczynać ![]() ![]() ![]() ![]() ależ Ci dobrze! zaraź mnie proszę tym zapałem i chęciami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się, że kiecki sie podobają ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a celem pracy nie jest bezbłędność lecz doskonalenie się więc fajnie, że Twoja nienaganna opinia pozwoliła Ci uniknąć konsekwencji z powodu tego błędu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ijaa pewnie zapracowana a Duszka zapewne ma urwanie głowy przed weselem! ale ten czas zleciał ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Generalnie niewiele się odzywam głównie ze względów przygotowań ślubnych i pracy, ale także mieliśmy ostatnio kilka imprez (w tym wesele naszych świadków ![]() Przykro mi, ale nie dam rady odpisać na Wasze posty ![]() ![]() ![]() Co do panieńskiego. Muszę przyznać, że świadkowa spisała się na medal! Najpierw mnie wygoniła z mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście przy każdej złej odpowiedzi piłam kielonka (dostałam od dziewczyn kieliszek z panem w slipkach do którego gdy wlało się zimną wódkę to slipki znikały ![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Duszka super, że się odezwałaś!
![]() ![]() ![]() czy już Ci się udzielił przedślubny stres? ![]() ![]() witam! ale mam dziś ciężki dzień ![]() ![]() ![]() marzę tylko żeby wrócić do domu i się położyć ![]() jeszcze tylko trochę ponad godzinka! ![]() ![]() ![]() a wieczorem na basen i do sauny ![]() ![]() miłego dnia Dziewczyny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
W klubie po wielkich przebojach zamieścilam zdjęcia znad morza
![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
u mnie znów na wariata wszystko kash pytałaś jak po urlopie, to Ci powiem, że wcale nie wypoczęłam, nie czuję że byłam, nic a nic ![]() nie wiem co się dzieje, dlaczego tak ![]() Duszka super panieński ![]() ![]() ja to w tym czasie balować w Karpaczu będę ![]() dodaja a jakie ćwiczenia robisz? z Ewą ? wczoraj zakupiłam jej najnowszą płytę z wrześniowym Shape jeszcze nie testowałam niestety, bo na razie mam przerwę już 3 tydzień zero ruchu i mój organizm sie buntuje od poniedziałku zaczynam pomału wracać do ćwiczeń miłego weekendu
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kash super, że firma Cię docenia, zresztą się nie dziwię ![]() ![]() Marta super, że wszystko jest ok ![]() ![]() Kraven można gdzieś poza klubem ujrzeć zdjęcia z wakacji z Tobą i Jasiem w dwupaku? ![]() Ja dziś się ogarniam powoli na jutrzejsze wesele brata ![]() ![]() Poza tym odliczam czas do wspólnego zamieszkania z Tż i już nie mogę się doczekać ![]() Wpadnę po weekendzie dać znać jak udała się zabawa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Tiny jak przyjade do domu to Ci wyśle link na pw do zdjęć
![]()
![]() |
#107 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle wydajesz się od jakiegoś czasu taka smutna/przygnębiona ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() baw się dobrze na weselu (welon złap! ![]() ![]() nie dziwię się, że jesteś podekscytowana perspektywą wspólnego mieszkania ![]() ![]() ![]() witam! ![]() trochę spóźniona ale witam PIĄTEK! weekendu początek ![]() wczoraj maksymalnie doładowaliśmy bateryjki na basenie i zrelaksowaliśmy się w saunie ![]() ![]() ![]() dziś po pracy jadę na kawę do przyjaciółki i moich ulubionych bliźniaków- uwielbiam ich niespożytą energię i instynkt macierzyński jaki we mnie rozbudzają ![]() a na weekend jedziemy do moich rodziców i zabieramy ze sobą kota ![]() ![]() ![]() ![]() a Wy jakie macie plany? miłego weekendu Kochane! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
U mnie jutro druga impreza urodzinowa, w niedzielę, jak to zwykle po imprezie, odpoczywanie, potem na kawkę do rodziców z ciachem i pysznościami jakie zrobię. Może tż mnie też weźmie na lody do ulubionej cukierni ![]() ![]() Mam nadzieje, że Arturo dobrze się spisze w gościach ![]() Ijaa jak będziesz na forum odpisz mi proszę na moją wiadomość prywatną ![]() Dziś od rana jakaś bez humoru jestem. Znowu mam przestój w zleceniach i łażę jak mara. Poszłam na zakupy, ugotowałam mistrzowskie leczo ![]() ![]() Ala moje ćwiczenia to skalpel Ewy, hula hop, czasami 8 minutówki na brzuch ![]() Haniula kiedy obrona? Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2012-08-31 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Ja już dzisiaj zapomniałam o 15:30 co to jest praca i przez najbliższe dwa tygodnie nie mam zamiaru sobie o tym przypominać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Juz chyba nie dużo, ale to ssię okaze jak promotor sprawdzi
![]() ![]() ![]() dzis jak zasiadlam ta zaraz dostalismy gosci, potem obiad troche Lena i tym sposobem zrobilam maaaało ![]() Cytat:
![]() Kiedy te urodzinki? ![]() O obronie narazie nie mysle.. marze zeby to skonczyć i miec zaakceptowane a potem niech sie dzieje.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na to narzekać nie mogę. Odpocznę i to za wszystkie czasy, wszystko dostanę pod nosek ![]() ![]() ![]() Urodziny w niedzielę ![]() Ja już powoli szykuję na jutro. Rogaliki w piecu i tak cudnie pachnie w mieszkaniu, marmoladą wieloowocową, wanilią mniam ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wpadlam w wir pracy i czasowo nie wyrabiam. To znaczy jestem w domu kolo 17 ale mam tak dosc komputera po kilku godzinach w pracy ze nawet go nie wlaczam. ![]() Dzis sie cieszylam na fajny dzien , a tu pogoda wstretna leje od rana. Idziemy wieczorem na kaczke z zurawina do przyjaciol wiec chociaz wieczor bedzie mily. A zaraz sie zabieram za pranie i nadrobienie zaleglosci domowych ![]() Dostalam wreszcie katalog ikei ![]() ![]() Kash musze nastepnym razem nalozyc odzywke na wlosy jak bede w saunie ![]() Milego weekendu Kobietki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Dzisiaj u mnie pogoda zdechła. Wstałam już ponieważ sąsiad robi od rana remont. Kto w sobotę przed 8 gwoździe wbija
![]() Pocałunku a z jakiego rejonu Polski jesteś? Jeśli już pisałaś a mi to umknęło to przepraszam.
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie w tamta sobote tak sie sasiedzi tlukli nad nami ![]() ![]() Robilam dzis domowego kebaba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja też pochodze z Małopolski ale wywędrowałam na drugi koniec Polski
![]()
![]() |
#119 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Witam się po "krótkiej" przerwie. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że wróciłyście do domu i o ile dobrze kojarzę, jesteście już donoszone. ![]() Nic tylko teraz czekać na akcję. ![]() Cytat:
![]() Sama jestem zwolenniczką ciemnych, ale te bardzo mi się podobają. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ślicznie wyglądasz. ![]() ![]() Poza promocją kosztuje niewiele więcej - ostatnio płaciłam niecałe 9zł. Przykro mi, że nabawiłaś się podrażnień. Niestety, tak to już z kosmetykami jest, że w próbowanie nowych rzeczy wpisane jest ryzyko czy kosmetyk podpasuje czy nie - i ile kobiet/oczu, tyle opinii. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ło matko, co to był za tydzień.
![]() Szał, ciał i uprzęży normalnie. ![]() Lekko popsuliśmy się oboje z A. ![]() ![]() Mnie dopadło coś w rodzaju jelitówki. Na szczęście nie w ostrej formie, ale funkcjonowanie nie powiem lekko utrudnione. Sprawa była o tyle dziwna, że żołądek nie bolał mnie absolutnie, innych objawów też nie miałam, poza.. że tak to delikatnie ujmę, ok. dziesięcioma wizytami w toalecie dziennie! Masakra jakaś! ![]() Trzymało mnie prawie pięć dni i dopiero w piątek zaczęłam powracać do normy. ![]() A. dla odmiany dostał okropnego bólu zęba w połowie tygodnia. Wizyty na dyżurze odmówił, bo stwierdził, że tam to nic innego nie zrobią, jak będą rwać, a nie chciał stracić zęba. Dwa dni chodził półprzytomny, nafaszerowany lekami, bo do dentysty udało mi się dostać odpiero w piatek. Ząb na szczęście do uratowania, zatruty i będzie odbudowywany. ![]() Ja w międzyczasie popsułam sobie jeszcze lekko lewą stopę, więc.. trochę kuleję, ale.. ... poza tym, u nas wszystko dobrze. ![]() ![]() W pracy, pracy co raz więcej. Czas szybko ucieka, chociaż.. super łatwo nie jest, że tak powiem. Nasz (mojej i koleżanki) Szefucio gaduła ostatnio się rozwinął, poopowiadał, po planował i.. tak na prawdę zobaczymy jak to wszystko będzie. ![]() Jedno jest pewne - wszystko w tej firmie ma swój powód i jest robione dla wymiernych efektów, wiec trzeba na te efekty pracować. ![]() Oczywiście, remontowo ostro działamy. ![]() ![]() ![]() Bez problemów się oczywiście nie obyło - w dniu wczorajszym postanowił popsuć nam się zamek w drzwiach. Na szczęście te otwierają się do środka, wiec dzisiaj musieliśmy zastosować mały włam i dosłownie wkopać się do mieszkania. ![]() ![]() Cóż.. kawałeczek ściany odpadło (ważne, że drzwi nadal całe), ale.. siła wyższa. ![]() ![]() Wczoraj miałam dzień perfekcyjnej pani domu. ![]() ![]() ![]() Dzisiaj kuchennie się realizowałam - pogotowałam, popiekłam, pociachałam - z głodu przez najbliższe dni nie umrzemy, to pewne. ![]() Poza tym, zaliczyliśmy dwa fajne spacerki, kawę u znajomych i przyjemny, leniwy wczorajszy wieczór. ![]() Jeszcze z miłych niespodzianek w tygodniu to.. matki boskie pieniężnej przybyło do mnie ostatniego dnia miesiąca. ![]() ![]() ![]() W sumie fajnie się składa, bo teraz napływ funduszy mamy z A. dwa razy w miesiącu. ![]() ![]() Czas na krótką randkę z HH, lekką kolacyjkę i.. pewnie jakąś dawkę promieni z TV. ![]() ![]() Dobrej nocy. ![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2012-09-02 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.