Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-28, 10:43   #91
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] II.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Super, że już w domku ! Jeszcze troszkę o będziecie razem Przy porodzie tż będzie?

Kciuki są !

W pierwszych fazach na pewno ze mną będzie a potem zobaczymy czy da radę,okaże się już na miejscu.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Jeszcze w sprawie blendera to chba najlepsze są te z metalowym końcem co można od razu na gorąco w garnku miksować

Też mam taki z metalową końcówką

marta ile placisz za położną?

500 zł płacę położnej.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 14:25   #92
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Ale się dzisiaj umęczyłam w pracy, nawet nie wiem czemu.

Pocałunku zapomniałam Ci napisać, że klopsiki z mozzarellą są zajefajne. Mój TŻ się rozpływa nad nimi. Czy masz jeszcze jakieś cudowne przepisy?

Kash bardzo ładne sukienki.

Haniula dobrze, że kolki się skończyły a Mala już 7 miesięcy ma - ale ten czas leci.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 18:43   #93
201701300931
Konto usunięte

kraven Ty jeszcze pracujesz? Myślałam, że po urlopie już idziesz na zwolnienie...

kashmirka zazdroszczę wyjazdu i docenienia przez szefa Mnie jedynie tak docenili, że nie oberwałam za spory błąd Chyba tylko przez to jaką mam opinię.

Nie było mnie kilka dni, bo pojechałam na weekend do domu rodzinnego. Jak wyszłam w piątek o 6 rano, to wróciłam w poniedziałek o 5 nad ranem. A na 10 do pracy. Nie muszę chyba mówić jakim trupkiem byłam w pracy... Nawet nie miałam siły komputera włączyć. Dzisiaj znowu mega intensywny dzień w robocie. Potem mieliśmy kupić kafle do kuchni, ale niezbyt nam to wyszło.

Jutro z rana lecę na badania zlecone mi przez dietetyka. Oczywiście jak już się zabieram za to, to mój wielki głód minął i zaczynam jeść coraz mniej. Nie wiem co się ze mna dzieje Popadam z jednej skrajności w drugą. Albo jem bardzo dużo albo tyle co nic.

I jeszcze tylko trzy dni pracy i urlop
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 18:51   #94
kraven
Zakorzenienie

Ja pracuje jeszcze do piątku. A od poniedziałku zwolnienie bo to już 33 tydz. bedzie

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-08-29, 07:18   #95
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Doberek

Jestem pierwsza dzisiaj.

Ja jeszcze leżakuję ale od jutra moja aktywność będzie wzrastać

Dodaja mam pytanie do Ciebie chciałabym zainwestować w dobry krem BB ale ten azjatycki wiem że Ty się tym sporo interesujesz może mogłabyś mi doradzić jakiś

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2012-08-29, 08:19   #96
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Dodaja mam pytanie do Ciebie chciałabym zainwestować w dobry krem BB ale ten azjatycki wiem że Ty się tym sporo interesujesz może mogłabyś mi doradzić jakiś
Chętnie pomogę, ale nie wiem czy moja wiedza na ich temat jest duża. Poza tym i tak radziłabym spróbować z próbkami, bo niektóre przeznaczone na przykład do cer mieszanych źle się na nich zachowują, a że BB nie są tanie to po co pieniądze wyrzucać w błoto.

Dzień dobry

Wczoraj z tż zamówiliśmy meble do salonu, nawet nie wiecie jak się cieszę. Długo szukaliśmy, mierzyliśmy i oglądaliśmy. W końcu pojechaliśmy i zamówiliśmy. Sama do końca nie jestem przekonana czy to dobry wybór, ale jak weszliśmy to od razu nam się spodobały. Podobał nam się jeszcze inny model, bardziej fantazyjny, ale nie miał nóżek i to zaważyło.

http://www.agatameble.pl/produkty/po...lekcje/maxim-1

Oglądając zdjęcia w intenecie kompletnie na nie, nie spojrzałam, ale w sklepie były dużo ładniejsze
Potem oczywiście będę mogła Wam pokazać zdjęcia, ale to już jak będziecie chciały.

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu zamówimy też narożnik i kanapę. Ona będzie stała w pokoju z komputerem, a ta którą widziałyście na zdjęciach z salonu pójdzie do pokoju gościnnego. W końcu nie będę się wstydzić, że ktoś śpi na czymś rozwalającym się

Przepraszam, że tak nudzę o tych meblach

Miłego dnia

Gdzie się podziewa Ijaa i Duszka?

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2012-08-29 o 08:24
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 08:37   #97
marta1986222
Zakorzenienie

Dodaja a wiesz może gdzie zamówić te próbki?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-29, 08:51   #98
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dodaja a wiesz może gdzie zamówić te próbki?
Na wizażu jest wątek, gdzie się "rozbiera" takie kremy Oczywiście warto najpierw ciut poczytać co byś chciała zamówić. Ja robiłam tak, że jak coś pojawiało się do rozebrania, to wklejałam w google i czytałam do jakiej cery Jak pasowało to brałam. 5 ml spokojnie Ci starczy na sporo testów. Jak coś chcesz więcej wiedzieć to może pisz na priv, żeby dziewczyny się nie oburzały o off top
Stary 2012-08-29, 09:53   #99
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
kash sliczne kiecki ! lubie takie proste i do tego np długi naszyjnik
Nie wiem czemu ale nigdy nie wchodze do croppa czy housa, jakos wydaje mi sie ze to nie mój styl

Moja fruzina mała konczy dziś 7msc

dzięki, też je widzę w takiej stylizacji a co do tych sklepów to też kiedyś tak uważałam i omijałam dopóki nie okazało się, że mają bardzo fajne męskie ciuchy (głównie t-shirty, bluzy i swetry) i fajne promocje typu -40% dla fanów z fb a jak zaczęłam kupować tam rzeczy dla M. z okazji różnych okazji to się przy okazji zorientowałam że często też fajne damskie ciuchy można dostać i to w fajnych cenach tak więc polecam zajrzeć od czasu do czasu, owszem większość to takie młodzieżowe fasony ale czyż my wciąż nie młodzież?

to już 7 miesięcy ale ten czas zapitala! moc buziaków dla Maludy!

Cytat:
Kashmirko macie naprawdę śliczne gniazdko i bardzo przytulne a Artur jest do schrupania

Sukienki bardzo fajne może sama sobie sprawię taką i cena całkiem przyjemna a właśnie na jesienne spacery z wózeczkiem
będzie idealna.
Od jutra od 19 mogę rodzić bo po pierwsze będziemy donoszone a po drugie z urlopu wraca położna która ma być przy moim porodzie,także kciuki wskazane[COLOR="Silver"]
dziękuję Kochana cieszę się, że Ci się podobają i mieszkanie i kiecki
noo to jeszcze tylko kilka h i może się zaczynać a kciuki ściskam cały czaas!

Cytat:
Ja już drugi tydzień ładnie ćwiczę i dobrze mi z tym

ależ Ci dobrze! zaraź mnie proszę tym zapałem i chęciami ja jestem nadal strasznie nieogarnięta o diecie nie wspominając

Cytat:
Jeszcze w sprawie blendera to chba najlepsze są te z metalowym końcem co można od razu na gorąco w garnku miksować
ja tam mam plastikową a i tak blenduję gorące nic złego się nie dzieje póki co

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Czy masz jeszcze jakieś cudowne przepisy?

no ja Ci powiem czemu- bo już dawno na zwolnieniu powinnaś być dobrze, że w końcu sobie odpoczniesz i bedziesz miała dużo czasu na życie towarzyskie

cieszę się, że kiecki sie podobają
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 09:53   #100
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
kashmirka zazdroszczę wyjazdu i docenienia przez szefa Mnie jedynie tak docenili, że nie oberwałam za spory błąd Chyba tylko przez to jaką mam opinię.
dzięki! też się czuję doceniona i wyróżniona

a celem pracy nie jest bezbłędność lecz doskonalenie się więc fajnie, że Twoja nienaganna opinia pozwoliła Ci uniknąć konsekwencji z powodu tego błędu

Cytat:
Ja pracuje jeszcze do piątku. A od poniedziałku zwolnienie bo to już 33 tydz. bedzie
no najwyższy czas! może jakieś aktualne zdjęcie Jaśka w m1?

Cytat:
Dzień Doberek

Jestem pierwsza dzisiaj.

Ja jeszcze leżakuję ale od jutra moja aktywność będzie wzrastać
no i cacy!
Cytat:

Wczoraj z tż zamówiliśmy meble do salonu, nawet nie wiecie jak się cieszę. Długo szukaliśmy, mierzyliśmy i oglądaliśmy. W końcu pojechaliśmy i zamówiliśmy. Sama do końca nie jestem przekonana czy to dobry wybór, ale jak weszliśmy to od razu nam się spodobały. Podobał nam się jeszcze inny model, bardziej fantazyjny, ale nie miał nóżek i to zaważyło.

Oglądając zdjęcia w intenecie kompletnie na nie, nie spojrzałam, ale w sklepie były dużo ładniejsze
Potem oczywiście będę mogła Wam pokazać zdjęcia, ale to już jak będziecie chciały.

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu zamówimy też narożnik i kanapę. Ona będzie stała w pokoju z komputerem, a ta którą widziałyście na zdjęciach z salonu pójdzie do pokoju gościnnego. W końcu nie będę się wstydzić, że ktoś śpi na czymś rozwalającym się

Przepraszam, że tak nudzę o tych meblach

Miłego dnia

Gdzie się podziewa Ijaa i Duszka?
mebelki bardzo fajne stylowe i nowoczesne i wcale nie marudzisz a zdjęcia ofkors chcemy!

Ijaa pewnie zapracowana a Duszka zapewne ma urwanie głowy przed weselem! ale ten czas zleciał liczyłam na relacje z panieńskiego ale już dawno sie nie odzywała wiec pewnie nie ma czasu na forum
Stary 2012-08-29, 15:05   #101
DobraDusza88
Zakorzenienie

Hej

Generalnie niewiele się odzywam głównie ze względów przygotowań ślubnych i pracy, ale także mieliśmy ostatnio kilka imprez (w tym wesele naszych świadków) i stąd ta cisza z mojej strony.

Przykro mi, ale nie dam rady odpisać na Wasze posty Widziałam tylko, że Marta już szczęśliwie w domku i czeka na rozwiązanie, dodajka w dalszym ferworze remontów, kash dalej zakochana w Arczim, kraven jeszcze chwilka i zwolnienie, a Ijaa się buja po weselach i takich tam

Co do panieńskiego. Muszę przyznać, że świadkowa spisała się na medal! Najpierw mnie wygoniła z mieszkania Pojechałam więc do przyszłych teściów aby się przygotować do wieczoru. Miałam za zadanie założyć czerwoną sukienkę- wybrałam chyba najbardziej sexowną jaką znalazłam Moja M. przyjechała po mnie o 19 i zawiozła do mieszkania, a tam wszystkie dziewczyny (łącznie było nas chyba 12) ubrane na czarno, a mieszkanko super ustrojone-balony (wisiały do dzisiaj), napisy, przygotowane jedzenie i oczywiście alkohol Zadbały nawet o słomki-peniski Dostałam drinka powitalnego, a później zaczęła się impreza. Na głowę założyły mi różki, czyli już całkiem wyglądałam jak diablica Była prezentacja o mnie (tutaj świadkowa weszła w komitywę z Narzeczonym i nie powiem- za niektóre zdjęcia miałam ochotę go zabić), a później był "test zgodności", ale w troszkę innej formie, gdyż odpowiedzi mojego K. były sfilmowane. W życiu nie spodziewałam się, że jest skłonny zgodzić się na coś podobnego!

Oczywiście przy każdej złej odpowiedzi piłam kielonka (dostałam od dziewczyn kieliszek z panem w slipkach do którego gdy wlało się zimną wódkę to slipki znikały). Generalnie sposób odpowiadania na pytania mojego K. spowodował, że byłam już ładnie wstawiona po tej zabawie Było jeszcze oczywiście kilka innych zabaw, a później pojechałyśmy do klubu, gdzie wybawiłam się za wszystkie czasy! Dziewczyny (głównie moja M.) sprawiły, że czułam się naprawdę wyjątkowo. Szkoda, że taki wieczór jest raz w życiu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-30, 12:39   #102
201604250957
Konto usunięte

Duszka super, że się odezwałaś! i super, że panieński taki udany masz może jakieś zdjęcia?

czy już Ci się udzielił przedślubny stres? normalnie nie mogę uwierzyć, że to już w ten weekend

witam!

ale mam dziś ciężki dzień poszłam spać ok 1 a o 5.30 pobudka nigdy więcej zapraszania gości na późne oglądanie meczu w środku tygodnia!
marzę tylko żeby wrócić do domu i się położyć

jeszcze tylko trochę ponad godzinka!

a wieczorem na basen i do sauny

miłego dnia Dziewczyny!
Stary 2012-08-30, 15:54   #103
kraven
Zakorzenienie

W klubie po wielkich przebojach zamieścilam zdjęcia znad morza

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-08-30, 18:07   #104
alazkrainy
Zakorzenienie

Dzień dobry

u mnie znów na wariata wszystko

kash pytałaś jak po urlopie, to Ci powiem, że wcale nie wypoczęłam, nie czuję że byłam, nic a nic
nie wiem co się dzieje, dlaczego tak

Duszka super panieński i wszystkiego naj
ja to w tym czasie balować w Karpaczu będę

dodaja a jakie ćwiczenia robisz? z Ewą ?
wczoraj zakupiłam jej najnowszą płytę z wrześniowym Shape
jeszcze nie testowałam niestety, bo na razie mam przerwę już 3 tydzień zero ruchu i mój organizm sie buntuje
od poniedziałku zaczynam pomału wracać do ćwiczeń

miłego weekendu

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 12:24   #105
tinyPrincess
Zakorzenienie

Hej

Kash super, że firma Cię docenia, zresztą się nie dziwię Kupowałaś może ten krem do demakijażu z Altery, co chyba Ijaa polecała? Ja tak i się zawiodłam Próbowałam najpierw zmywać płatkiem kosmetycznym, ale towarzyszyło mi uczucie ściągnięcia i musiałam zmyć twarz jeszcze czymś innym. Kolejnego dnia próbowałam zmywać wodą. Efekt był taki, że oczy mnie potwornie piekły i wyglądałam jak królik. Zdecydowanie bardziej jednak wolę żel micelarny z Biedronki. Dobrze myje i jest bardzo tani (4.99).

Marta super, że wszystko jest ok Mam nadzieję, że niedługo Zuzia pokaże się dla wizażowych cioć

Kraven można gdzieś poza klubem ujrzeć zdjęcia z wakacji z Tobą i Jasiem w dwupaku?

Ja dziś się ogarniam powoli na jutrzejsze wesele brata Zaraz biorę się za wypisanie kartki. Zdrapki kupione. Pieniądze przyszykowane. Jutro wpadnie koleżanka żeby mnie uczesać i pomalować i możemy się bawić
Poza tym odliczam czas do wspólnego zamieszkania z Tż i już nie mogę się doczekać

Wpadnę po weekendzie dać znać jak udała się zabawa I jak się uda to z fotorelacją Miłego weekendu

A z każdym dniem kocham mocniej
tinyPrincess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 12:55   #106
kraven
Zakorzenienie

Tiny jak przyjade do domu to Ci wyśle link na pw do zdjęć

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-08-31, 13:05   #107
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

kash pytałaś jak po urlopie, to Ci powiem, że wcale nie wypoczęłam, nie czuję że byłam, nic a nic
nie wiem co się dzieje, dlaczego tak
oj to bardzo mi przykro Kochana mi się wydaje, że wszystko zależy od nastawienia, jak człowiek nie potrafi zapomnieć o pracy, problemach i zmartwieniach to nawet na najbardziej wypasionych wakacjach nie wypocznie i nie naładuje bateryjek

w ogóle wydajesz się od jakiegoś czasu taka smutna/przygnębiona nie wiem ale jakiś taki niepokojący smutek bije z Twoich postów może przydałoby się z kimś pogadać albo zafundować sobie jakieś zmiany?

Cytat:
Napisane przez tinyPrincess Pokaż wiadomość

Kash super, że firma Cię docenia, zresztą się nie dziwię Kupowałaś może ten krem do demakijażu z Altery, co chyba Ijaa polecała? Ja tak i się zawiodłam Próbowałam najpierw zmywać płatkiem kosmetycznym, ale towarzyszyło mi uczucie ściągnięcia i musiałam zmyć twarz jeszcze czymś innym. Kolejnego dnia próbowałam zmywać wodą. Efekt był taki, że oczy mnie potwornie piekły i wyglądałam jak królik. Zdecydowanie bardziej jednak wolę żel micelarny z Biedronki. Dobrze myje i jest bardzo tani (4.99).
powoli na jutrzejsze wesele brata Zaraz biorę się za wypisanie kartki. Zdrapki kupione. Pieniądze przyszykowane. Jutro wpadnie koleżanka żeby mnie uczesać i pomalować i możemy się bawić
Poza tym odliczam czas do wspólnego zamieszkania z Tż i już nie mogę się doczekać

Wpadnę po weekendzie dać znać jak udała się zabawa I jak się uda to z fotorelacją Miłego weekendu
Kochana nie próbowałam jeszcze bo mam do wykończenia jeszcze mleczko do demakijażu z biedro właśnie, jest w miarę ok ale słyszałam ze żel dużo lepszy więc chyba go kupię skoro taki tani a ta alterra ile kosztowała? bo nie za bardzo mam teraz kasę żeby wydać na coś co mnie może podrażnić :/ a oczy mam raczej delikatne

baw się dobrze na weselu (welon złap! ) i czekamy na fotorelacje

nie dziwię się, że jesteś podekscytowana perspektywą wspólnego mieszkania to jeden z najfajniejszych momentów w związku, ja nigdy nie zapomnę jaka byłam szczęśliwa jak zamieszkaliśmy z M. razem, prawdę mówiąc nadal jestem taka " wspólna zabawa dom" jak to przekornie nazywam to super sprawa

witam!

trochę spóźniona ale witam PIĄTEK! weekendu początek

wczoraj maksymalnie doładowaliśmy bateryjki na basenie i zrelaksowaliśmy się w saunie potwierdzam, że odżywka nałożona na mokre włosy i 10min spędzone w temp. ok 86 stopni to cudowna kuracja dla włosów polecam jakbyście miały okazję spróbować

dziś po pracy jadę na kawę do przyjaciółki i moich ulubionych bliźniaków- uwielbiam ich niespożytą energię i instynkt macierzyński jaki we mnie rozbudzają

a na weekend jedziemy do moich rodziców i zabieramy ze sobą kota zobaczymy jak zareaguje na trasę 40km w samochodzie mam nadzieję, że dobrze bo w środę przecież jedziemy do Kołobrzegu na 5 dni i zabieramy go ze sobą

a Wy jakie macie plany?

miłego weekendu Kochane!
Stary 2012-08-31, 13:22   #108
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
a Wy jakie macie plany?
Magisterka brrrr
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 13:28   #109
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Magisterka brrrr

dużo Ci jeszcze zostało?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-31, 14:02   #110
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

a Wy jakie macie plany?

U mnie jutro druga impreza urodzinowa, w niedzielę, jak to zwykle po imprezie, odpoczywanie, potem na kawkę do rodziców z ciachem i pysznościami jakie zrobię. Może tż mnie też weźmie na lody do ulubionej cukierni A w poniedziałek wybywamy na "wakacje". Z racji mnóstwa wydatków jedziemy na wieś do rodziców tż, ale i tak się cieszę, że zmienię otoczenie i wypocznę!

Mam nadzieje, że Arturo dobrze się spisze w gościach

Ijaa
jak będziesz na forum odpisz mi proszę na moją wiadomość prywatną

Dziś od rana jakaś bez humoru jestem. Znowu mam przestój w zleceniach i łażę jak mara.

Poszłam na zakupy, ugotowałam mistrzowskie leczo Poćwiczyłam i czekam na tż. Potem jedziemy na zakupy, do siostry na kawkę i wieczorem może już zrobię rogaliki na jutro

Ala
moje ćwiczenia to skalpel Ewy, hula hop, czasami 8 minutówki na brzuch

Haniula
kiedy obrona?

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2012-08-31 o 14:05
Stary 2012-08-31, 15:49   #111
tinyPrincess
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana nie próbowałam jeszcze bo mam do wykończenia jeszcze mleczko do demakijażu z biedro właśnie, jest w miarę ok ale słyszałam ze żel dużo lepszy więc chyba go kupię skoro taki tani a ta alterra ile kosztowała? bo nie za bardzo mam teraz kasę żeby wydać na coś co mnie może podrażnić :/ a oczy mam raczej delikatne

Jak kupowałam to altera była w promocji za 7.5 zł. Nie wiem ile normalnie kosztuje. Ale na pewno drugi raz nie kupię Moim zdaniem do oczu ani okolic się nie nadaje. A micelarny z biedro spokojnie sobie radzi

A z każdym dniem kocham mocniej
tinyPrincess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 16:33   #112
201701300931
Konto usunięte

Ja już dzisiaj zapomniałam o 15:30 co to jest praca i przez najbliższe dwa tygodnie nie mam zamiaru sobie o tym przypominać Od wizażu również się urlopowo odcinam, ale do mojego braku bytności już się chyba przyzwyczaiłyście. Zaniedbuję Was ostatnio Przepraszam.
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-31, 18:58   #113
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:

dużo Ci jeszcze zostało?
Juz chyba nie dużo, ale to ssię okaze jak promotor sprawdzi narazie mu nie wysyłam bo po dlugim czasie jak sie do niego nie odzywalam chcialabym sie pokazac z dobrej strony, ze cos tam zrobilam i planuje mu wyslac juz cala prace. Zostaly ☠☠☠☠☠☠☠y ale ciagle cos mi przeszkadza
dzis jak zasiadlam ta zaraz dostalismy gosci, potem obiad troche Lena i tym sposobem zrobilam maaaało
Cytat:

U mnie jutro druga impreza urodzinowa, w niedzielę, jak to zwykle po imprezie, odpoczywanie, potem na kawkę do rodziców z ciachem i pysznościami jakie zrobię. Może tż mnie też weźmie na lody do ulubionej cukierni A w poniedziałek wybywamy na "wakacje". Z racji mnóstwa wydatków jedziemy na wieś do rodziców tż, ale i tak się cieszę, że zmienię otoczenie i wypocznę!

Mam nadzieje, że Arturo dobrze się spisze w gościach

Ijaa
jak będziesz na forum odpisz mi proszę na moją wiadomość prywatną

Dziś od rana jakaś bez humoru jestem. Znowu mam przestój w zleceniach i łażę jak mara.

Poszłam na zakupy, ugotowałam mistrzowskie leczo Poćwiczyłam i czekam na tż. Potem jedziemy na zakupy, do siostry na kawkę i wieczorem może już zrobię rogaliki na jutro

Ala
moje ćwiczenia to skalpel Ewy, hula hop, czasami 8 minutówki na brzuch

Haniula
kiedy obrona?
a na wsi u tesciowej to Ty wypoczniesz?? bo ja przy tesciowej bym nie odpoczeła wrecz dla mnie by to kara była
Kiedy te urodzinki?

O obronie narazie nie mysle.. marze zeby to skonczyć i miec zaakceptowane a potem niech sie dzieje..
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-31, 19:42   #114
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

a na wsi u tesciowej to Ty wypoczniesz?? bo ja przy tesciowej bym nie odpoczeła wrecz dla mnie by to kara była
Kiedy te urodzinki?

O obronie narazie nie mysle.. marze zeby to skonczyć i miec zaakceptowane a potem niech sie dzieje..

Na to narzekać nie mogę. Odpocznę i to za wszystkie czasy, wszystko dostanę pod nosek Poza tym ja lubię wieś, koń, kaczki, kury, psiak Uwielbiam. Poza tym odwiedzimy też tż siostrę i będzie na pewno miło Tż też stęsknił się za tatą.

Urodziny w niedzielę

Ja już powoli szykuję na jutro. Rogaliki w piecu i tak cudnie pachnie w mieszkaniu, marmoladą wieloowocową, wanilią mniam !
Stary 2012-09-01, 06:40   #115
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:

Pocałunku zapomniałam Ci napisać, że klopsiki z mozzarellą są zajefajne. Mój TŻ się rozpływa nad nimi. Czy masz jeszcze jakieś cudowne przepisy?

Haniula dobrze, że kolki się skończyły a Mala już 7 miesięcy ma - ale ten czas leci.
Super , bardzo sie ciesze ze smakowaly Mam sporo przepisow , cos postaram sie Wam wrzucic.

Dziewczyny wpadlam w wir pracy i czasowo nie wyrabiam.
To znaczy jestem w domu kolo 17 ale mam tak dosc komputera po kilku godzinach w pracy ze nawet go nie wlaczam.

Dzis sie cieszylam na fajny dzien , a tu pogoda wstretna leje od rana.
Idziemy wieczorem na kaczke z zurawina do przyjaciol wiec chociaz wieczor bedzie mily.
A zaraz sie zabieram za pranie i nadrobienie zaleglosci domowych

Dostalam wreszcie katalog ikei upatrzylam sobie do sypialni fajne oslonki na doniczki i kilka bzdetow jeszcze i jutro TZ wyciagam na zakupy

Kash musze nastepnym razem nalozyc odzywke na wlosy jak bede w saunie Pusza mi sie ostatnio niemilosiernie i nie wiem co mamz nimi poczac.

Milego weekendu Kobietki

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 07:17   #116
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Dzisiaj u mnie pogoda zdechła. Wstałam już ponieważ sąsiad robi od rana remont. Kto w sobotę przed 8 gwoździe wbija

Pocałunku a z jakiego rejonu Polski jesteś? Jeśli już pisałaś a mi to umknęło to przepraszam.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-09-01, 13:57   #117
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Cześć. Dzisiaj u mnie pogoda zdechła. Wstałam już ponieważ sąsiad robi od rana remont. Kto w sobotę przed 8 gwoździe wbija

Pocałunku a z jakiego rejonu Polski jesteś? Jeśli już pisałaś a mi to umknęło to przepraszam.
Malopolska

U mnie w tamta sobote tak sie sasiedzi tlukli nad nami Wynajmowali mieszkanie studentom a teraz wlasciciele robili remont i caly tydzien uplywal pod znakiem wiercenia

Robilam dzis domowego kebaba

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 14:00   #118
kraven
Zakorzenienie

Ja też pochodze z Małopolski ale wywędrowałam na drugi koniec Polski

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-09-02, 18:21   #119
ijaa
Zakorzenienie

Dobry
Witam się po "krótkiej" przerwie.

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
ijaa w odpowiedzi na Twoje pytanie:
KLIK
i
KLIK
Cytat:
Co do pazurków, to ja maluję, praktycznie cały czas. Mam jakiś zwykły podkład i top z Miss Sporty i nie narzekam.
Dzięki dziewuszki. Na pewno coś wybiorę i zakupie, bo mam po wyżej uszu codziennego malowania pazurków.

Cytat:
Po pobycie w szpitalu bardzo boję się porodu bo nasłuchałam się różnych opowieści ale jakoś muszę dać radę.
Jasne, że radę dasz!
Super, że wróciłyście do domu i o ile dobrze kojarzę, jesteście już donoszone.
Nic tylko teraz czekać na akcję.

Cytat:

Bardzo ładne meble.
Sama jestem zwolenniczką ciemnych, ale te bardzo mi się podobają.
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Co do panieńskiego. Muszę przyznać, że świadkowa spisała się na medal! Najpierw mnie wygoniła z mieszkania Pojechałam więc do przyszłych teściów aby się przygotować do wieczoru. Miałam za zadanie założyć czerwoną sukienkę- wybrałam chyba najbardziej sexowną jaką znalazłam Moja M. przyjechała po mnie o 19 i zawiozła do mieszkania, a tam wszystkie dziewczyny (łącznie było nas chyba 12) ubrane na czarno, a mieszkanko super ustrojone-balony (wisiały do dzisiaj), napisy, przygotowane jedzenie i oczywiście alkohol Zadbały nawet o słomki-peniski Dostałam drinka powitalnego, a później zaczęła się impreza. Na głowę założyły mi różki, czyli już całkiem wyglądałam jak diablica Była prezentacja o mnie (tutaj świadkowa weszła w komitywę z Narzeczonym i nie powiem- za niektóre zdjęcia miałam ochotę go zabić), a później był "test zgodności", ale w troszkę innej formie, gdyż odpowiedzi mojego K. były sfilmowane. W życiu nie spodziewałam się, że jest skłonny zgodzić się na coś podobnego!

Oczywiście przy każdej złej odpowiedzi piłam kielonka (dostałam od dziewczyn kieliszek z panem w slipkach do którego gdy wlało się zimną wódkę to slipki znikały). Generalnie sposób odpowiadania na pytania mojego K. spowodował, że byłam już ładnie wstawiona po tej zabawie Było jeszcze oczywiście kilka innych zabaw, a później pojechałyśmy do klubu, gdzie wybawiłam się za wszystkie czasy! Dziewczyny (głównie moja M.) sprawiły, że czułam się naprawdę wyjątkowo. Szkoda, że taki wieczór jest raz w życiu
Super, że panieński taki udany. Mam nadzieję, że podobnie jak ślub i weselicho, żonko Ty nasza kolejna.

Cytat:
W klubie po wielkich przebojach zamieścilam zdjęcia znad morza
Ślicznie wyglądasz. Jaś rośnie jak na drożdżach.

Cytat:
Napisane przez tinyPrincess Pokaż wiadomość
Jak kupowałam to altera była w promocji za 7.5 zł.
Poza promocją kosztuje niewiele więcej - ostatnio płaciłam niecałe 9zł.

Przykro mi, że nabawiłaś się podrażnień. Niestety, tak to już z kosmetykami jest, że w próbowanie nowych rzeczy wpisane jest ryzyko czy kosmetyk podpasuje czy nie - i ile kobiet/oczu, tyle opinii.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja już dzisiaj zapomniałam o 15:30 co to jest praca i przez najbliższe dwa tygodnie nie mam zamiaru sobie o tym przypominać Od wizażu również się urlopowo odcinam, ale do mojego braku bytności już się chyba przyzwyczaiłyście. Zaniedbuję Was ostatnio Przepraszam.
Udanego wypoczynku.
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-02, 18:22   #120
ijaa
Zakorzenienie

Ło matko, co to był za tydzień.
Szał, ciał i uprzęży normalnie.

Lekko popsuliśmy się oboje z A.

Mnie dopadło coś w rodzaju jelitówki. Na szczęście nie w ostrej formie, ale funkcjonowanie nie powiem lekko utrudnione.
Sprawa była o tyle dziwna, że żołądek nie bolał mnie absolutnie, innych objawów też nie miałam, poza.. że tak to delikatnie ujmę, ok. dziesięcioma wizytami w toalecie dziennie!
Masakra jakaś!
Trzymało mnie prawie pięć dni i dopiero w piątek zaczęłam powracać do normy.

A. dla odmiany dostał okropnego bólu zęba w połowie tygodnia. Wizyty na dyżurze odmówił, bo stwierdził, że tam to nic innego nie zrobią, jak będą rwać, a nie chciał stracić zęba. Dwa dni chodził półprzytomny, nafaszerowany lekami, bo do dentysty udało mi się dostać odpiero w piatek. Ząb na szczęście do uratowania, zatruty i będzie odbudowywany.

Ja w międzyczasie popsułam sobie jeszcze lekko lewą stopę, więc.. trochę kuleję, ale..

... poza tym, u nas wszystko dobrze.

W pracy, pracy co raz więcej. Czas szybko ucieka, chociaż.. super łatwo nie jest, że tak powiem.
Nasz (mojej i koleżanki) Szefucio gaduła ostatnio się rozwinął, poopowiadał, po planował i.. tak na prawdę zobaczymy jak to wszystko będzie.
Jedno jest pewne - wszystko w tej firmie ma swój powód i jest robione dla wymiernych efektów, wiec trzeba na te efekty pracować.

Oczywiście, remontowo ostro działamy. Mamy wstawione nowe okna , niemalże przygotowaną kuchnię - w tygodniu A. kładzie gładź, dzisiaj wybraliśmy płytki na podłogę i kafelki, więc w tygodniu kupujemy, a w weekend kładziemy.
Bez problemów się oczywiście nie obyło - w dniu wczorajszym postanowił popsuć nam się zamek w drzwiach. Na szczęście te otwierają się do środka, wiec dzisiaj musieliśmy zastosować mały włam i dosłownie wkopać się do mieszkania.
Cóż.. kawałeczek ściany odpadło (ważne, że drzwi nadal całe), ale.. siła wyższa.

Wczoraj miałam dzień perfekcyjnej pani domu. Przeszłam jak tajfun przez wszystkie pomieszczenia i wypiękniłam je na błysk. Lodówkę też zahaczyłam i dwa okna przy okazji. Aż byłam z siebie dumna, nie powiem.
Dzisiaj kuchennie się realizowałam - pogotowałam, popiekłam, pociachałam - z głodu przez najbliższe dni nie umrzemy, to pewne.

Poza tym, zaliczyliśmy dwa fajne spacerki, kawę u znajomych i przyjemny, leniwy wczorajszy wieczór.

Jeszcze z miłych niespodzianek w tygodniu to.. matki boskie pieniężnej przybyło do mnie ostatniego dnia miesiąca. Nie powiem, zaskoczenie było spore. A jaka radość.
W sumie fajnie się składa, bo teraz napływ funduszy mamy z A. dwa razy w miesiącu.

Czas na krótką randkę z HH, lekką kolacyjkę i.. pewnie jakąś dawkę promieni z TV.

Dobrej nocy.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2012-09-02 o 18:26
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości