|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomimo wielkiej odległości nie daMY umrzeć tej Miłości. - 44 część ZNO :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
przeciez to nie bylo nic niemilego
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Asme ale niektore kobiety sa wrazliwe na temat wieku i nie lubia kiedy ktos nagle stwierdza ze sa starsze
![]() A mi sie chce spac caly dzien dzisaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
nie.. ale jakby mi ktoś dowalił w dzień urodzin 'ej myślałam że jesteś młodsza' to by mi sie dziwnie zrobiło. Choć z drugiej strony nie wygląda na tak starą więc to może być i dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
w szkole i umowa o dzieło
![]() serio już nigdzie normalnej umowy o pracę nie chcą dać, mój TŻ dostał umowę niedawno, a pracuje od ostatniego tygodnia czerwca, oczywiście zlecenie tylko i na tak śmieszną kwotę, że ręce opadają, zarabia więcej niż ma na umowie oczywiście... Ale jeszcze żeby szukał czegoś innego to nie ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- wypraszam sobie, żeby ktoś mówił, że czarnula jest "stara" ![]()
#4567 |
Zakorzenienie
|
to było gdybanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Kath w szkole językowej czyli prywatna placówka, nie dają umowy o pracę. Przeważnie jest to umowa zlecenie bądź o dzieło. Jeśli nie uda mi sie wyegzekwować od nich umowy o pracę to trudno, będę zmuszona zawrzeć umowę z jakimś ubezpieczycielem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
prywatna, nie prywatna umowa powinna być adekwatna do wykonywanej pracy
![]() ale to czysta teoria
#4570 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia
![]() ![]() ![]() Stonka a się ostatnio zastanawiałam gdzie sie podziewasz ![]() Prawdziwa zołza z tym się rodzi ![]() Przecież ja mam 18 cały czas ![]() Wiem, że młodo wyglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
ja placilam do ZUS'u sama skladki przez jakis czas by miec ubezpieczenie - wychodzilo cos kolo 200zl miesiecznie. Moja kolezanka placila doZUS zdrowotne i do PZU na emeryture tez sama bo miala jakas dziwna umowe o dzielo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się czuję młodo i młoda jestem ![]() Zresztą ja zawsze będę piękna i młoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
przyszła moja współlokatorka i zaproponowała że posprząta łazienkę. No dobra, posprzątaj. Wzięła swojego jednorazowego mopa (do zwykłego mopa przyczepiasz chusteczkę, wygląda jak taka dla dzieci do pupy) wytarła podłoge i skończyła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Krolik to chyba standard - moj TZ tez takich chusteczek ciagle chce uzywac a jak mu mowie ze to g daje to tylko mruzy oczka ze zdziwienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wyszła na impreze. Pogadałyśmy. Będzie pierwszy raz piła. Ale cost am sobie zmieszała, to w sumie dobrze ze ona umyła łązienkę bo jak ją zarzyga to nie będę płakać że tyle się usprzątałam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Norka ale nie kupuj czasem takiego wielkiego. Kiedyś reklamowali takie po domach w polsce. Straszne i cięzkie badziewie. Ja mam w końcu współlokatore która się nie leni. Więc ja problemów z włosami nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Pff, dziewczyny z pracy powiedziały, że jestem głupia jak im powiedziałam, że jak tylko złapię bardziej stałą pracę i podreperuję się finansowo to wyprowadzę się z domu (nie powiedziałam kiedy, powiedziałam tylko że mam taki plan). Stwierdziły, że powinnam siedzieć w domu dopóki nie znajdę sobie męża ew. chłopaka do którego będę mogła się wprowadzić
![]()
#4577 |
Zakorzenienie
|
wampir fajne masz koleżanki w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Wampir ja nie mieszkalam z rodzicami od 19 roku zycia i jak nagle stracilam prace w wieku lat 22 i przez rok prawie musialam mieszkac u rodzicow to myslalam ze oszaleje! To twoje kolezanki sa dziwne i glupie. Dorosly czlowiek ucieka z rodzinnego gniazda i sie usamodzielnia jak szybko sie tylko da. Wtedy mozesz w pelni korzystac ze swojej doroslosci i sa to najwspanialsze lata twojego zycia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi o uniezależnienie się. A one od razu do faceta ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Wampir i taka mala przestroga - nigdy nie wspominaj przy kim kolwiek z twojej pracy ze myslisz o znalezieniu innej pracy - nawet jesli twoja wydaje sie byc tymczasowa. Uwierz mi - kobiety to mendy i zrobia wszystko by cie wyrolowac i zapewnic sobie te bardziej stala prace - bo jak ty wylecisz to ona bedzie bezpieczna - wiec moga kablowac do szefa- a zaden szef nie chce pracownika ktory traktuje swoja prace tymczasowo - bo wedlug niego taka osoba nie jest lojalna, nie poswieca sie i nie daje z siebie wszystkeigo. Wiec wiesz - ohy i ahy jak bardzo ci sie tam podoba i jaka jestes szczesliwa i gryz sie w jezyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Ja przez wakacje myślałam że zwariuje. Wole sobie sama gotować a nie że ktoś mi mówi "i po co ja ci gotuje jak ty tak tego nie jesz." albo posprzątaj, zrób to zrób tamto. Wyżywanie się na mnie rano że obudziłam kogoś jak się myłam w nocy.
A tak to, mieszkam sama, kupuje sobie co chce, do jedzenia też. Jak chce zaoszczędzić kase to oszczędzam. Nikt nademną nie stoi i nie mówi mi co mam zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Powiedziałam, bo w Nike mam umowę tylko do wrzesnia i nie zaproponują mi na etat, bo nie ma stanowisk
![]()
#4583 |
Zakorzenienie
|
Krolik najwazniejsze jest to ze mozesz zyc tak jak lubisz i kozystac z zycia zanim bedziesz zona i matka. Uwierz mi - to wspaniale. Bo pozniej to pozamiatane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to jest mentalność wielu ludzi. Siedź na garnuszku rodziców, bo nie musisz się martwić wtedy o nic... Ta dziewczyna co tu z nami jest ma bardzo lekkie podejście do życia, pracy, pieniędzy, bo to jeszcze taki studencik, który żyje na garnuszku rodziców. Sama przyznała, że ona ma całą wypłatę na rozpierdzielenie (w wcale nie małą), czyli wynika z tego, że nawet nie pomyśli, żeby poże rodzicom coś pomóc czasem?! No bo po co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
ej no ale wezcie - jestes szczesliwym singlem, imprezujesz troszke - poznajesz ludzi i nie mozesz nikogo do domu na kawke zaprosic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama pod tym względem jest bardziej tolerancyjna. Nie mam ochoty zjeść w tej chwili, no to przecież mnie nie zmusi, mój wybór. I nie będzie się przez to obrażać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Czarnulka moja siostra jest taka bardzo podobna. Ma 23 lata i jak jej mama ostatnio powiedziała, że ona jej dłużej utrzymywać nie może to się strasznie obraziła, że jak to, ona studiuje. Teraz ma prace na wakacje tutaj i jej sie kończy. To zamiast oszczęzdac to nakupowałą sobie ciuchów, imprezuje jej chłopak sprzed 9 (?) lat jest w norwegii to chce do niego jechac a potem do obecnego (byłego? asma sie gubię) i że oni gdzieś mają pracować jeszcze przez październik. Wcześniej sobie wymyśliła że we wrześniu pojedzie z nim do hiszpanii i powiedziała mamie żeby zamówiła bilet. Bilet kosztował z 1000 zł i co? Przpeadnie.. bo jej się odwidziało
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tamte laski to chyba chciały czekać, aż znajdą faceta, który będzie im za to mieszkanie płacił. głupota ![]() poza tym stwierdziłam, że chciałabym mieszkać sama, bez Tżta, marudzącej matki i wiecznie nieobecnego i tak ojca, który jak przychodzi to się tylko rzygac chce. poza tym Tż sobie gdzieś wyszedł, po tym jak przyszłam, wyszłam na moment w jednej sprawie a wróciłam po 1,5 godzinie a on czekał u mnie w domu. ups, ma prawo być zły, bo jeszcze coś co miałam załatwić dla nas to nie załatwiłam. no trudno się mówi jutro robię grilla pożegnalnego, wakacje sie kończą, ostatnią grubszą imprezę na działce robię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej rozwalił nasz wspólny znajomy z Tżtem, oburzył się jak mu rodzice powiedzieli, że na pierścionek zaręczynowy musi sobie sam zarobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
U mnie w domu na szczęście tak nie ma. Nie jemy wspólnie śniadań. Czasami obiady i kolacja (jak grillujemy). A tak to, kazdy żyje swoim zyciem i nikt nikogo nie szpieguje.
czarna 28 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.