|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hejka
Wpadłam tylko żeby się przywitać, bo cały tydzień mam jakieś szkolenia w pracy i nie mogę się przestawić po urlopie ![]() A w ogóle to wczoraj ani razu nie mogłam się połączyć z wizażem, masakra, a właśnie miałam czas i ochotę ![]() Ja już coś czuję, że odchudzać się nie trzeba będzie przez cały rok, bo tyle obowiązków nam dowalili, że nie ma kiedy jeść A swoją drogą to już nie raz tak miałam, i wtedy najtrudniej jest utrzymać zdrową i zbilansowaną dietę, bo co z tego, że się nie tyje, jak człowiek chodzi jak zombie na szybkich (u mnie na ogół niezdrowych) przekąskach...---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Lady, ja też się nałaziłam ostatnio po Wrocławiu, i też mega zmęczona byłam i jakaś drętwa ![]() Medzik, ja to pierwsze dwa dni przechodzę ciężko @ A nikt mi ketonalu nie wypisuje Właśnie się męczę....Ale to i tak nie tak strasznie, jak moja koleżanka, ona to za każdym razem musi brać jakieś zastrzyki, które specjalnie sprowadza z zagranicy i bez tego normalnie umiera. A lekarze i badania mówią, że jest zdrowa. To dopiero dramat, wszyscy w jej rodzinie i bliższe kolezanki umieją jej robić te zastrzyki ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Monia, ja rzadko jestem, ale czytam Twoje posty i naprawdę się cieszę, że tak Wam się układa kochana ![]() zooska, ja tak zawsze mam po alko, że mega ssanie w zołądku i nie moge się najeść A najbardziej ciągnie mnie wtedy na słone, pikantne i na fastfoody Margot, zooska, ja też na punkcie traktowania zwierząt jestem wyczulona, nie zrezygnowałam całkowicie z mięsa, ale męczą mnie często wyrzuty sumienia, i nie przekonują mnie ludzie, że trzeba jeść mięso żeby samemu być zdrowym... Staram się ograniczać do ryb i drobiu, jakoś oszukuję umysł, że to mniejsze zło... I nie kupuję Loreala, Avonu i Garniera i innych , o których wiem, że testują lub testowały na zwierzakach.
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-08-30 o 20:31 |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Nom, całe szczęście
![]() Ja już po skalpelu i kolacji. Oj smaczna była. Wymieszałam resztę brokuła którego nie zjazł tż, pół pomidora i łyżkę serka wiejskiego, przyprawiłam ![]() Teraz oglądam jakieś filmidło na Polsacie
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pycha była ~!---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- W koooooooońcu dostałam wypłatę z poprzedniej pracy, opóźnienie caaały miesiąc
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
aaa, tone w notatkach, chetnie bym popisala, ale nie dam rady. Juz mi mozg niekdługo chyba peknie :/ a itak jestem przekonana jakos dziwnie, ze dostane na egzaminie cos, co najsłabiej powtórze :/
Dzaga, a z ciekawosci, jakie studia skonczylas ? ps. masz figure jak marzenie
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
No...nią to facet na rękach musi nosić!!Taka laskę mieć...ho ho!
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
no, chyba na jednej rece, spokojnie uniesie
Do takich nóżek dążę
|
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
Dżaga ja tam co chwile patrzyłam czy patrzy
Kilka razy złapałam go ;p Gdyby nie koleżanka obok to zdecydowanie przetrzymałabym wzrok I to, że wstałam rano zmordowana, potem było z 30st a my ciągle w biegu, a szybciej jeszcze spałam w pociągu- więc wiadomo, że nie był to mój najlepszy look hahaha Ale taki za☠☠☠isty był. Normalnie trochę taki zadziorny, dobrze zbudowany I może być nawet Lady ;p Zośka ale pyszny obiad! mmm ja za rok będę miała ten problem z wynajmem ;p Chcę już w czerwcu zacząć się rozglądać i jak tylko będą wyniki to rezerwować, żeby potem mieć wakacje ;p ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ja właśnie wróciłam z miasta. Przezyłam jazde z mamą hahaha Ale się na siebie wydzierałyśmy "a możesz jechać 70?! a 80?! hamuj!" Masakra. Jak wyprzedzałam L i przede mną wyjechał tir (w odległości, że spokojnie się schowałam i w ogóle zero strsu normalnie) to jak zaczęła świrować, że potem cała zalana potem byłam Na pytanie "cos było zle?" usłyszałam "nie, no wszystko bardzo dobrze". Normalnie miałam ochotę ją wysadzić :P Ale po mieście sie nie odzywała, bo po takim dużym nie jeżdzi, a ja jazde mam tam opanowaną :P W ogóle teraz głoduje. Póki mogę Normalnie nie mogę na siebie patrzeć. Muszę chociaż do 65 dobić, bo masakra jakaś... Byłam dziś na zakupach i w ogóle dostałam zdjęcia z Wro... masakra. W porównaniu do tego co było. I jak ja wyglądam w lustrze. Taka figurę miałam! Kupiłam sobie na sobotę spodnie (daje w załączniku). Jak schudne to będę musiała przerobić Kupiłam 38, bo byly akurat ;p choć gdybym nie miała takiego problemu jak się ubrać to chyba bym ich nie wzięła, bo trochę minie nim się rozchodzą. I do tego bordową koszulkę. Albo ubiorę miętową lub różową. Zobaczę jeszcze ;p I mam śliczny sweterek z promodu. Oraz znalazłam dopasowaną koszulę i granatową koszulkę- coś co ubiorę na początek roku. Masakra jakaś. Ja chce być chuda! I dziś rano zjadłam miseczkę płatków z jogurem naturalnym i truskawkowym i z winogrona. Potem bułkę serową (tak, wiem...- mama kupiła już zakazałam ) z salami (:P).A w mieście na obiad jakaś sałatkę, ale nie dojadłam do końca. Z kurczakiem, takim ciastem alla pizza, sałatą, ogórkiem i pomidorem, trochę w sosie. Nie smakowało mi ;p A potem przed jazdą batonik musli. I na dziś koniec i kropka! Laski po prostu ja od poniedziałku zaczynam płakać Na rozpoczęcie zabiorę ojcu samochód- może zmusi go to do zakupu czegoś dla mnie ;p Bilet miesięczny kosztuje z ok. 170zł, a mam 20km w jedną stronę to na gaz było by prawie tak samo, a mam 3autobusy na krzyż i tak muszą po mnie rodzice przyjeżdzać. Wieć uważam, że byłoby tak najlepiej, ale teraz przekonać takiego skąpca ;p Choć kartę doładował hahaha
|
|
|
|
#3458 |
|
Zadomowienie
|
)
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3460 |
|
Zadomowienie
|
hahahah hahahahaha hahahah
![]() Daj Boze! To spodnie ![]() Nie wiem z czym je najlepiej ubrać :P Mam i biały i granatowy i czerwony i szary żakiet Ale nie wiem jaka koszulka hahaha ;d
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaa
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RZ%C4%84CZKAMI
Bordową chyba kupie do szkoły- co myślicie? Coś cięzko mi czarną znaleźć a bordowy tak mi się podoba teraz ;p |
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie te imprezy wykoncza kiedys....
Chyba nikt sie nie zdziwi jak powiem ze znowu dwa dni pod rząd czekoladka zwiedzila wszytskie kluby w Lublinie Masakraaaaa ![]() Lece nadrabiac ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, czuję że byśmy się dogadały co do tych imprez
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filologię angielską i teraz chcę dalej kontynuować literaturoznawstwo Ajjjj aż tak dobrze nie mam. Szczerze to on zawsze powtarza że wolał mnie puszystą, że w tamtej Pauli się zakochał i wgl. Ale rozumie że ja się w tamtym ciele źle czułam i jakoś to akceptuje. Jednak jakichs ochów i achów nade mną nie ma Nie żebym tego tak potrzebowała, ale...zawsze miło od faceta usłyszeć komplement nt figury.Aleeeee...po 2 miechach moich ćwiczeń z Ewką zauważył że pupa mi się podniosła i ujędrniła i przyznam że słyszę ostatnio że "mam fajną ![]() Cytat:
Dotychczas byliśmy w Pauzie, to się na jakieś disco załapaliśmy i dawniej jeszcze w Fashion. A poza tym to nigdzie ![]() Idę pewnie zaraz spać czikas. Dziś wcześnie wstałam, trochę pochodziłam po mieście no i już jestem zmęczona. Może do podusi coś poczytam albo serial trzasnę. Aaa...co do Jane. To Zooska chyba Ty pisałaś - ja włączyłam z nadzieją że będzie sporo stylizacji i może jako taki ten wątek, ale faktycznie wszystko jest naciągane. Już oglądam bo zaczęłam, ale w ogóle aktorzy nie przypadli mi do gustu, sama Jane jest taka infantylna, Billy to już w ogóle taka baba w portkach Muszę poszukać chyba czegoś innego. Boję się wkręcać w One Tree Hill lub Pamiętniki Wampirów bo to już się rozrosło i jak zacznę nadrabiać to dużo czasu stracę Oj coś tam znajdę
|
|
|
#3466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ja chętnie wybrałabym się do Lublina itd. Spotkać znajomych i w ogóle. To tak daleko jak dla mnie.... Dosłownie drugi koniec Polski (ja mam z 15km do granicy z Niemcami)... W przyszłym roku wybieram się na pewno do Wawy w koncu na kilka dni (po prostu muszę nie ma bata ;p) to może i na południe odbije Skoro macie kluby ![]() W ogóle jeszcze rok i się wyrwe z tej wioski :P Choć człowiek dużym miastem też się może zmęczyć, ale się przyzwyczaję :P Chociaż będę mieć więcej możliwości :P Ta najbliższa 18 to będzie masakra Powinnam się upić, ale za bardzo nie chce, bo wtedy na drugi dzień będę mogła prowadzić tatusia samochod ;p może dam sobie jedną butelkę winka (wytrzeźwieje?). W ogóle we Wro poszłam na posterunek, bo chciałam się przebadać (chciałam wieczorem prowadzić no i niby na pewno byłam trzeźwa, choć popiłam i pomieszałam, ale chciałam sprawdzić-nie wiem jak szybko się regeneruje) i policjant jasno dał mi do zrozumienia, że nie ma czasu na takie bzdury. Taaa lepiej żebym wsiadła za kółko pod wpływem... W ogóle duże miasto a tam za okienkiem jeden policjant, który nie ma dla nikogo czasu. Masakra. Chciałam się dobrze sprawdzić i zapytać jaki alkomat poleca. Ja nie wiem po co policja w tym kraju.... nawet taka prosta sprawa to wielki problem. Oczywiście potem nie kierowałam- wolę nie ryzykować. Nie wiem jak szybko trzezwieje, a nawet w necie nie było jak sprawdzić, bo nawaliłam drinki ;p I trochę się wstawiłam ;D
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Modern Family- fajny serial
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Dzisiaj znowu zawaliłam tostami
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
Lady, z tym alko to ja bym uważała. Kiedy nie jeździłam to wydawało mi się, że dużo nie piję i szybko trzeźwieję
Ale odkąd prowadzę to parę razy się sprawdziłam i raz po dwóch piwach na imprezce musiałam czekać jeszcze 4 godziny zanim mogłam jechać
|
#3469 |
|
Zadomowienie
|
Ale tak, żeby po imprezie jechac to nie. Ktos mnie odbierze ;p Chodzi mi raczej na drugi dzien popołudniu. Myślę, że skończę pić ok. 23/24 i tak, żebym ok. 14/15 wsiadła za kółko. Co myślicie? Czy poczekać i tylko wracać (późne godziny)? Zawsze się stresuje ;p Choć jak pije jedno to mogę potem obliczyć ile plus minus muszę czekać :P
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak mówiłam, mi wyszło po jednym winie, że o 10.00 następnego dnia ma już być 0,0%
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
Mi wychodzi, że jak do 24 będę pić to ok. 9 będę trzeźwa- więc chyba nie ma problemu z 15 ;p
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sie ostatnio rozbawilam ze skonczyc nie moge, a teraz od 12 wrzesnia ide na urlop wiec nie ma nawet co konczyc Takze do konca wrzesnia biba jak nic Ciezki miesiac sie zapowiada ![]() Cytat:
![]() Ale otworzyli ostatnio dwa nowe kluby Infinity i Live i tam jeszcze nie byłam, ale zamierzam sie wybrac ![]() Tylko nie wiem kiedy bo w ta sobote mam bankiet ![]() I jezeli chodzi o zrownowazone osobniki to raczej wszedzie towarzystwo jest mieszane, ale z przewaga tych zrownowazonych. Kiedys pamietam kilka lat temu wiecznie bylam obserwatorem jakis zadym i bojek pod klubami albo w srodku, teraz chyba sie sytuacja zmienila bo zadnego takiego zdarzenia ostatnio nie byłam swiadkiem a bylam na tylu baletach tego lata ze przez kilka lat ostatnich tylu nie zaliczylam Byc moze wkoncu ktos sie przyłozyl do selekcji
|
||
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj byłam tak padnięta, że nawet nie miałam siły wejść na forum poszłam spać o 20.30 brrr, zimnoooo dziś...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Matko jak Wy lecicie z postami ![]() Wpadłąm tylko powiedzieć co u mnie, ostatnio mam mało czasu na dietę i wizaż Jest 8 rano, a u mnie tak ciemno, że musiałam zapalić światło
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Znikam tak szybko jak się pojawiłam. Lecę do biblioteki oddać książki, potem zaniosę resztę dokumentów na dr, a następnie zaczynam lumpowo-zakupowy maraton. Haha taka tym jestem podrajcowana a pewno i tak nic nie kupię Wypiłam kawę, zżarłam owsiankę - ajw got de pała! ![]() Miłego dzionka
|
|
#3477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli lubisz tosty to znajdź zamiennik ja np lubię omleta z białek z plastrem sera light smakuje jak tost a nie tuczy bo to białko ![]() Ja wczoraj skończyłam "Sex w wielkim mieście "6 sezonów teraz "Desperate housewife"
No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej "Ooo Muszu Ty geniuszu" 我爱你 M Edytowane przez Juno123 Czas edycji: 2012-08-31 o 10:21 |
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Paula uwielbiam Twojego bloga
naturalne?
|
|
#3479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lady Może kup domowy alkomacik?
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Nie smakuje jak tost...![]() No nic, muszę się po prostu powstrzymać. Najgorsze jest to, że jak siedzę przed kompem to mi się chce jeść od tak, z niczego! ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
|
#3480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja zawsze na kolacje Tż robię takie i ślina mi cieknie, bo nawet nie mogę spróbować ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Wpadłam tylko żeby się przywitać, bo cały tydzień mam jakieś szkolenia w pracy i nie mogę się przestawić po urlopie 

A swoją drogą to już nie raz tak miałam, i wtedy najtrudniej jest utrzymać zdrową i zbilansowaną dietę, bo co z tego, że się nie tyje, jak człowiek chodzi jak zombie na szybkich (u mnie na ogół niezdrowych) przekąskach...

)

brrr, zimnoooo dziś...