![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sponsoring czy paranoja
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
ale przelewanie kasy na konto to kiepski pomysł na wyrażanie uczuć i Mój TŻ na to nigdy nie wpadnie
mało tego wole żeby kupił coś co nam obojgu sprawi radochę nwm..może stół do tortur ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Lady17 dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą przykład o kieszonkowym bardziej wynikał z wypowiedzi innych, które broniły dzielenia się jakiekolwiek to by nie były prezenty.
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A i żeby było jasne, ja w żadnym momencie nie nazwałam tego sponsoringiem ani byciem utrzymanką, bo tak nie jest. Starałam się tylko poruszyć granice poczucia niezależności, jakie każdy ma. Jak widać bardzo różne.
"Ten wie, tamten wie tylko ja nie wiem Może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie" Edytowane przez CremaCatalana Czas edycji: 2012-08-30 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Prezentów jest wciąż tyle samo , nie palę ich , nie wyrzucam za okno.
A czy sponsoring zależy od ilości? czy można tak liczyć że gorsze będzie 100 lakierów do paznokci od jednej pary butów? bo jeśli coraz mniej to może o to chodzi? ile prezentów dostałaś od swojego TŻ bez okazjii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() E! To ja też jestem utrzymanką, ostatnio dostałam bluzę. Widać, że niektóre z Was popadają w paranoję. Jeśli ludzie są w związku, kochają się, to wzajemnie dają sobie różne rzeczy, nie rozliczając co do grosza. To przestaje być ważne. Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2012-08-30 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prezenty od mojego Tżta nigdy nie miały dla mnie takiego wydźwięku. Nigdy do głowy nie przyszłoby mi coś takiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
nie nie miotam się
![]() dzięki za troskę w sumię muszę stwierdzić że zakładając wątek byłam niepewna teraz już wiem że nic złego się nie dzieje i wiem gdzie będzie granica by zaczeło się dziać Wiem też że takie dziewczyny jak ja są szczęsliwe na moim miejscu a inne...zazdrosne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Wybacz, ale to moja sprawa, ja na ten temat wątku nie zakładałam
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- No to już znam Twoje pojęcie szczęścia. ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
nie mam z tym najmniejszego problemu..
jak widzisz wciąż jestem aktywna i nie ucinam wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Wiesz, my tu sobie krytykujemy bo o to pytałaś więc mamy swoje zdanie. Ale mimo wszystko uważam, że Twoja koleżanka się kiepsko zachowała, bo to nie jest jej sprawa.
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Bo to sie tylko do kpiny nadaje. Nie wiem jak Wy, ale ja bym nie chciała miec partnera, który je kawior podczas gdy ja zasuwam ziemniaki z cebulą. On koszule Armaniego, a ja bazarek i lumpeksy. No sorry, dobrze, ze facet chce jej pomoc, to bardzo dobrze o nim swiadczy. Po to ludzie się łaczą w związki, zeby zyc razem, dzielic sie, wspomagac, a nie kazdy sobie. Jak ma kazdy bdac tylko o swoj tyłek, to po co wogole byc w związku? Jakies macie dziwne pojęcie związku, nie kumam.
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2012-08-30 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka też ma swoje zdanie- i ma do tego prawo dylemat powstał gdy pomyślałam że może ma rację? ale od godziny 16 nabieram pewności że tak nie jest. I chyba tylko ode mnie i od tego jak daleko się posunę zależy to co będą o mnie sądzić. i jeszcze jedno popieram anonimowego autora zdania "jest miłość nie ma sponsoringu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2012-08-30 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z tym Armanim to też pojechałaś ![]() Ale generalnie popieram twoje zdanie ,dziękuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Kawior i cebula to przykład, który moze dotyczyc równiez innych rzeczy. Nie wazne, czy są ze sobą poł roku, czy kilka lat, wazne, czy oni uwazają ich związek za powazny, czy za zabawę. O ich podejscie tu chodzi. On nie robi niczego z musu, ona go nie naciąga i nie biadoli, czego by jeszcze nie chciała. Skoro stac go i chce jej cos kupic, to fajnie, facet ma gest i to się ceni, ze dba o swoja kobietę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
autorka ma 19 lat ![]() ale dla Ciebie pewnie to niewiele zmienia..bo w Twoich oczach jestem rozkapryszonym dzieckiem. Ale chwila jak sama pracowałam i dawałam kaskę mamie to już dojrzała pełną gębą no nie? Wiem że tego nie powiedziałaś ale tak byś pomyślała o dziewczynce która przez 8 miesięcy dzień w dzień po szkole smiga do pracy a mamie daję na opłaty ![]() nikogo nigdy nie proszę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ok dobra przyznaję się... jestem utrzymankiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Po przeczytaniu postu Autorki zastanawia mnie jedno: czy koniecznie ON musi jej to kupować? Nowe buty, ubrania --- na to może dać pieniądze mama/tata. Dlaczego chłopak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
stworzyłam poważny związek i jest on poważny dla mnie
robienie ze mnie naciągaczki i dzieciaka jest dopiero krzywdzące chyba prawda? ajjjjjjj ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
zapraszam do lektury całości ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- czemu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
o chy
Cytat:
No i zdecydujcie się, czy perfumy i buty to pomoc, czy prezenty, bo to dwie różne sprawy.
"Ten wie, tamten wie tylko ja nie wiem Może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie" Edytowane przez CremaCatalana Czas edycji: 2012-08-30 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Co za cyrk. Jak mi się nie podobały kilka lat temu bojówki mojego chłopaka i uznałam je za szczyt wędkarskiej wiochy, to mu je ukradkiem wywaliłam a potem przyniosłam nowe ładne jeansy.
Co za skurczybyk utrzymanek jeden :-/ że też mnie nie zlał po japie za to :- ( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może staroświecka jestem,ale nie można też przesadzać w druga stronę. ja rozumiem równouprawnienie,ale problem zaczyna sie wtedy kiedy jednej stronie coś przeszkadza,ale żyć dla innych? wybaczcie,ale postoję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.