![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Kupiłam dziś bluzę (nie noszę bluz ale ta jest fajna, wkładana przez głowę, a więc nie sportowa, czarna, lekko nietoperzowata i z "ćwiekami" na ramionach - znika mi w niej brzuszek) i legginsy. Takie pierwsze odzieżowe zakupy z myślą o ciąży.
Wiecie - oglądam niemowlęce ciuszki zawsze przy okazji zakupów, ale czemu ja się je boję kupować? Kupiłam tylko jedno body, czekam do połówkowego - jakoś się boję, no nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
witam i ja się w nowej części
![]() ostatnio rzadko piszę ale to dlatego, że padam na twarz po pracy, ehh... ciężko mi się wstaje codziennie przed 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i tak leci mi dzień za dniem, praca-dom, praca-dom i tak w kółko. Ciuszków troszkę pokupowałam, ale ciągle wszystko w neutralnych kolorach, 14 września mamy połówkowe no i mam nadzieję, że Dzidzia tym razem nie będzie się nam zasłaniała, bo to nasze ostatnie usg przed porodem. Ale tak myślę, że jak nie pokażę to wybierzemy się na 4d żeby mieć szansę podejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||||
Zadomowienie
|
Łooooo matko, początek wątku, a już 4 strona leci.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja tylko na chwilę przywitać się w nowym wątku. Żyję, ale czasu ostatnio jak na lekarstwo. Opiekuję się moim mężusiem kochanym, który jest po zabiegu i dlatego rzadko tu bywam. Nie skreślajcie mnie z listy, bo przez ok. 2 tygodnie będę zaglądać tylko od czasu do czasu. Pozdrowionka 4 all ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=dAvUBuljY5A
Uwielbiam, kocham, mogłabym słuchać godzinami. Ach, ten Lenny...xxx
#96 |
Wtajemniczenie
|
no ładnie...a tu już nowy wątek, a ja jeszcze w tamtym piszę, bo nie mogę Was nadrobić dziewuchy
![]() wklejam zatem tu, co napisałam tam ![]() Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ![]() Cytat: Napisane przez e_vel ![]() a próbowałaś jej zrobić dziecinne śmieszne kanapki? https://www.google.pl/search?q=kanap...w=1333&b ih=645 mi też muli wizaż ![]() próbowałam..ale zdejmuje pomidorki, ogórki, oliwki... odkłada na bok..i na tym się kończy...no w sumie pomijając oliwki, bo je bardzo lubi. jutro dzwonię do lekarza. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat: Napisane przez Hosenka* ![]() To może coś innego zamiast kanapek? Moja siostrzenica też niezbyt chętnie jadła, ale jak miała coś innego niż kanapki to było lepiej: mleko z czekoladowi kuleczkami czy z czymś co lubi, omlet z dżemem/owocami, parówka, zapiekanka, jajecznica, jajko na miękko? Mleka z kulkami nie chce..ostatnio kupiłam w lidlu takie krążki czekoladowe. jajek nie lubi parówki czasami zje... Ja tak napisałam tylko o śniadaniu...ale tu się tyczy ogólnie cały dzień ![]() uwielbiane przez nią placki ziemniaczane, pierogi leniwe, zupa pomidorowa, różnego rodzaju mięsa... niet... dzisiaj moja mama kupiła jej loda...też nie chciała.. nawet pić za bardzo nie chce ![]() przeraża mnie to.. bo nie wiem co się z nią dzieje ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat: Napisane przez Lenova ![]() Ty to naprawdę masz szczęście , powinnaś w totka zagrać ![]() Mnie maluch też kopał na tym filmie szczególnie jak Włoch śpiewał pod prysznicem ![]() Kurdę znowu się muli ![]() Dziewczyny dopada mnie depresja ciążowa... nachodzą mnie myśli że nie dam sobie rady, chyba najwiekszym problem jest moja szkoła, ja już teraz nie jestem w stanie nauczyć się na głupią poprawkę a co będzie jak się już rok akademicki zacznie ![]() a mnie dopada depresja jak patrzę na kurczący się stan konta... ja nie wiem gdzie ta kasa leci... non stop coś... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Dzidzia w 100% zdrowa, wszystko piekne rosnie , wazy 315g ![]() No i......moje przeczucia poszly sie...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha, sekta, haha. Gratuluję synalka. ![]()
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
WIDZISZ, WSZYSTKO DOBRZE!!! teraz tylko kupować rzeczy dla dzidzi i czekać do stycznia! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i zobacz kochana.. moja paka z ciuszkami i tak by nie dotarła do Ciebie i tak hehehe ![]() gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u nas jeszcze 2.5 tygodnia do połowkowego, już się nie mogę doczekać. Ale teraz po wizycie ostatniej chociaż wiem, że u Maleństwa póki co wszystko dobrze, ale tak bym chciała sobie go dokładniej pooglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Ale jestem szczesliwa........ ![]()
#106 |
Raczkowanie
|
Lady - gratuluję synka
![]() Zmykam spać, cały dzień do kitu się dziś czuję, może rano będzie lepiej. Pojawię się dopiero we wtorek, bo jutro jedziemy na wesele w góry. Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Jestem padnieta, tyle stresu ze kosmos, ide spac, do jutra
![]()
#108 |
Wtajemniczenie
|
Aaa dziewczyny...jakby któraś była zainteresowana dobrymi jakościowo legginsami za 24zł to dajcie znać
![]() ![]() Mam do Was jeszcze takie jedno pytanko...czy możecie jeść surowe warzywa? ja mam problem z ogórkiem, sałatą i pomidorem.... zastanawiam się czy to przez ciążę...bo w sumie nigdy tak nie miałam..że nagle skręca mnie i dostaję odruchów wymiotnych ![]() ![]() A i jeszcze jedno : e.dickinson.... widzę, że przeniosłaś się razem z nami z poprzedniego wątku do tego.... ale pomimo, iż pisałyśmy o Tobie - nie odezwałaś się... albo ja nie zauważyłam... oj nie ładnie tak... Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-08-30 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie meczy kaszel no masakra !!! byłam dziś u lekarza oczywiście poleciał mi super rade leczyc się mlekiem z miodem :/ i zalecił brac paracetamol. A mnie tak męczy
![]()
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Djerba, ja teraz to jem, ale papryke na wielką skale mniam mniam. Pomidory już mniej, niezbyt lubie i ogórki nawet nawet.
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
No wyspij sie
![]() ![]() ![]() ja tez ide zaraz spac, bo glodna sie robie ![]()
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a może jakieś inhalacje? np. solą fizjologiczną... jaki masz kaszel? mokry czy suchy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też to zauważyłam. Cóż. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Witam z rano ostatnio mało się udzielam ledwo za wami nadążam ale praca remont mnie wykańcza jeszcze przyleciał mój chrześniak z Anglii i w środę byliśmy na wycieczce w Krakowie wiec cały dzień łażenia ale super było
Robi któraś z was sesję ciążowa w którym miesiącu się wybieracie ?
#116 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() To se pospalam ![]() Djerba a jakie legginsy? Zwykle czy ocieplane? Bo mi na ocieplanych zalezy...... Dzieki dziewczyny za kciuki, jak sie ogarne to powrzucam foty naszego Piotrusia ![]() ![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za wszystkie Wasze gratulacje odnośnie mojej pracy
![]() Liczyłam na rozmowę face to face, zwłaszcza, że lada dzień ma przyjechać w nasze strony, bo w następnym tyg. zaczyna się w Krynicy Forum Ekonomiczne, które on organizuje. Pewnie ma masę spraw na głowie, a może jednak wpadnie na sekundę jak to przeważnie bywa. Zbieram się do pracy, a tak mi się nie chce ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-31 o 06:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Debrah kochana nie martw sie, my tez czekalismy z pierwszymi zakupami do polowkowego i podejrzewam, ze nie bede jakos specjalnie szalec, chyba sie tylko zaopatrze w wyprawke do szpitala i tyle......
Najlepsze, ze wczoraj w tesco bylismy maz przeglada bodziaki , pokazuje mi i mowi o, te sa ladne! Patrze, a wyciagnal rozowo czerwone body w kwiatki, myslalam, ze padne ze smiechu ![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja mam dziś wizytę popołudniu. Ciekawe czy będzie robić usg skoro we wtorek się zapisałam na 4d. Muszę jej powiedzieć zobaczymy jaką decyzję podejmie. Zjadłam 2 kanapki, ale to chyba za mało, idę następną robić ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Ale wy pędzicie
![]() Lenova - piękny brzuszek ![]() LadyWhisper - gratuluje ![]() ![]() djerba - o właśnie a dasz linka do leginsów? One ocieplane są? Mi też na takich najbardziej zależy ![]() Ja dzisiaj mam o 9:30 gina, więc proszę o trzymanie kciuków ![]() Czuje, że dostane niezłe ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.