|
|
#1831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Cytat:
![]() dziewczyny wiem ze ten temat byl juz poruszany,ale osttanio na zdejciu u janeczki zobaczylam wiec pytam-gdzie kupowalyscie (jesli w ogole kupowalyscie)puzzle piankowe dla dzieci?bo wtedy cos pisalyscie o jakis atestach,ze mieli je wycofywac czy cos?
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, myślałam od Tobie ostatnio ![]()
|
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
światek piątek czy niedziela-czym te dni sie różnią??często nie wiem jaki dzień tygodnia Glam-kolea całkiem dobry pomysł ma-bo przecież karmienie butlą nie jest niczym złym,a jak widać niektóre dzieci są niechętne jedzenia przez smoczek ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() Wariateczko-w 2013 mją wycofać ze sprzedaży.Są też takie z testami,ale to tzreba pewnei w google wpisać,a one też kosztują znacznie drożej
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-08-31 o 08:50 |
||
|
|
|
#1834 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi zazdroszcze normalnego brzuszka. Ja mam małą fałdkę i troszkę jest ona nadal odrętwiła
buuu
|
|
|
|
#1835 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja
![]() Noc w miarę, malutka spała oczywiscie z nami i o ile wcześniej było mi niewygodnie, spałam taka spięta tak teraz uwielbiam jak z nami śpi ![]() dygotka dokładnie, ja tez nieraz nie wiem jaki jest dzien tygodnia, nie wspomnę już który dzien miesiąca princ- zabawki lądują za wózkiem, smoczek zresztą też, nawet jak jest na łańcuszku to odpina nie mam już pomysłów żadnych, przerobiłam już nawet wózek bo mamy x-landera i on fabrycznie nie podnosi się do całkiem pionowej pozycji, myślałam że to coś da bo będzie więcej widziała ale
|
#1836 |
|
Zadomowienie
|
hej
My już nie śpimy od 8 ![]() glam ![]() gratki za pracę tż
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak on by mial piersia karmic to by zaraz sie nauczyl ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- dziewczyny z praca zula to jest naprawde boze blogoslawienstwo
|
|
#1838 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się
![]() dopiero teraz wbijam na wątek, bo młody mi chorował.....miał biegunke, wymioty, czerwone gardło..... cialge jeszcze ma wodniste koopki :/ ale jest lepiej zdecdydowanie dzięuję za 3manie kciuków *************dzisiaj idziemy na kontrol- no zobaczymy czy pani dr nas puści w podróż na działkę w sumie to 120km w jedną stronę.... ![]() ide was poczytać mam nadzieje, że u was wszystko oki |
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Kilka dni mnie nie było,najpierw nie mogłam wejść na wizaż i prawie całe dnie spędzałam z młodym na dworku bo pogoda u nas piękna,słońce święci wiele fajny wiaterek i jest ciepło-trzeba kozystac póki nie nadeszła szara deszczowa i chłodna jesień;-) Młody właśnie zasypia a ja się biorę za ogarnianie chałupy:-D Już z samego rana umyłam okna firanki się piorą ![]() Byłam wczoraj u fryzjera,wycieniowałam włosy,zrobiłam grzywe na bok i wyprostowałam i ... nie chce już mieć kręconych :-Dhehe Fifi trochę marudził w nocy nie wiem czemu.tz znowu mnie w☠☠☠☠ia...znowu ograniczył się tyko do kąpieli młodego wszystko inne na mojej głowie już go nie usypia i nie wstaje do niego w nocy...:-( Baha jeśli masz telefon na androidzie to znalazłam darmową super aplikacje do nauki włoskiego,a jeśli nie to możesz sprawdzić czy na kompie się da z tego kozystac nazywa się busuu :-D sprawdź sobie jak masz chwilke
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
witam sie! jestem w trakcie doczytywania was od rana, ale w miedzyczasie poodkurzałam, umyłam podłoge i siebie
i teraz lece karmić głoda!
|
|
|
|
#1841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla pracujących ma to znaczenie. Dla nas to nie bardzo ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
To już 3 mące mineło ale ten czas leci, przecież niedawno pisałaś o problemach z biletem ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Oj bidny, tak po prostu infekcja?
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
Owieczko wrzuć fotkę z fryzurką
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tosz ty kobieta pracujaca ciesz się, że chociaż kompie, bo inny nie wyrabia się czasami nawet aby do 20 zjechać ![]() Wiesz co, co do tej opcji to pewnie mam, ale jak to sprawdzić hmm Ja już barszcz wstawiłam, zaraz wymyję podłogi i siadam z kawcią ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- o właśnie, zapomniałam dodać. Fotkę plizzzzzzzzz
|
|
#1844 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za pracę. super miejscówka...chciałabym pójść na jakąś kolację do takiego miejsca![]() Cytat:
było bardzo fajnie i kiełbaska pychota![]() Cytat:
Komp od rana włączony, a ja dopiero teraz mam czas żeby polukac tu i tam... Rano standardowo porządki, później pichcenie. Ciacho ready, tylko jeszcze jakąś polewę muszę wytrzasnąć...Pewnie napiszę do tż sms żeby kupił w Biedronce tabliczkę gorzkiej Niunia chwilkę temu się przebudziła z takim niemym szlochem...Pewnie coś złego jej się przyśniło ululałam i śpi dalej...
|
|||
|
|
|
#1845 |
|
Wtajemniczenie
|
glam
no nie gadaj, żul idzie do pracy? jakiej? gratulacje! a dzieciaczki gdzie? jetsem nie w temacie ![]() wczoraj przeglądałam od położnej schemat zywienia i tak sie zastanawiam..... po kiego grzyba do każdej zupki piszą żeby dodawać kleiki glutenowego???
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłyście może body z Biedronki ?? Bo ja zapomniałam
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie kupiłam, bo nie wiedzialam ze jest promo
![]() chyba pogoda nie ciekawa bedzie na weekend? buuuuuuu |
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy trwal miesaic, teraz drugi byl juz normalny, czekam na trzeci
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Nikaa no idzie idzie, udalo nam sie w 1 dzien znalezc
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
zapowiadają deszcz...
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OD wczoraj jest promo, więc moze jeszcze się załapiesz. Do rozm 86 za 9,99. Właśnie że ponoś tylko dzisiaj ma być załamanie od jutra 24 st i słoneczko
|
|
#1852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do pogody na weekend to ja nie chcę deszczu!!!!! Umówiłam się z koleżankami z liceum na spotkanie klasowe na grilla (bez dzieci) i ma być ładnie!!!!!!!!!!
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-08-31 o 11:41 |
|
|
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
ja kupiłam z biedry 3 bodziaki bo juz wiecej po południu nie było;/ wzięłam 80 jeszcze przyduże ale urośniemy do nich( same maluteńkie zostałyy)
Ja dzis po drugim dniu pracy nie ejstem do konca zadowolona bo nie ma całego etatu i umowa tylko do końca czerwca i znów na wakacje zostane z reką w nocniku. Wczoraj tata pilnował Ninki dał sobie świetnie rade, nawet ją przebrał jak sie załatwiła co zdarzyło sie 1 raz w jego zyciu/ Mała nie ma ospy niby jakies uczulenie, ja nic nie wprowadzałam nowego, wiec poprosiłam w żłobie zeby mi napisali co jedła/piła przez ostatnie dwa tyginie i bedziemy szukac.
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dla relaxu
http://www.youtube.com/watch?v=MMlVFa_754o
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
Jestem, wizaż też szwankował ale już chyba ok Pięknie u nas dziś, lekki wiaterek. Drugie pranie sie kręci. Seonka i Olusia oooo 100lat moje drogie, aby kazdy następny dzień był piękniejszy od poprzedniego a dzieciaki zdrowo rosły! Glam gratki dla żula i dla Ciebie, superrrr! A ja kupiłam bodziaki w biedrze, dwie szt na r80 i jeden na 86, są super, pod szyja nie szerokie, śliczne obrazki Jutro mój mąż ma wolneee i niedzielę teeeż, pierwszy raz od początku lipca, bo cały czas pracował bez dnia wolnego, za 1050zł, super nie .Ale nie narzekamy, ja właściwie przyjęłabym pracę nawet sprzątaczki czy pomocy kuchennej, byle zapłacili, mimo że mam studia. Po prostu tak ciężko u nas z pracą że szkoda gadać, a kasa na każdym kroku potrzebna, zresztą same wiecie. Wewrzesniu na przedszkole potrzebuję ponad 200zł. Ale damy radę, jakoś .Nikuś witaj U mnie obiad gotów, mieszkanie lśni, drugie pranie się kreci, może poszyje bo młodzież spiocha. Odsypia poranek bo wstał 8.20 a zawsze spi do 9-9.30 .Jutro lecimy do fryzjera, głównie z Mateuszem ale może i ja siadę i zetnę na krótko , ma któraś z was krótką fryzurkę? Bo mam wrażenie że wy wszystkie długowłose .
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej sugeruje sie tym co alergo mowi,a wlasnie tez zauwazylam ze w akzdym jest info zeby do zupki dodawac kleikl glutenowy,moze zeby gestsza byla?bo o ekspozycje na gluten tu chyba nie chodzi,bo na sniadanie jest napisane kaszka glutenowa lub bezglutenowaja nie kupilam,bo z dlugim rekawem mamy bardzo duzo,teraz mi brakuje z krotki,chociaz juz sie chlodniej robi,a pozatym u mnie w biedrze same rozmiary 80 i 86 byly a ja chce chlodny weekend i deszczowy,bo planujemy maratony po sklepach zeby zrobic liste co kupujemy do mieszkania,a ze niunia z nami musi byc,musi byc chlodno najlepiej bo nie mamy w aucie klimy
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz z kr rękawkiem to przejedź się do TESCO ul. Długa lub Bielany są do rozm. 92 super bodziaki za 8,40 zł kupiłam 4 szt z dł. i jestem bardzo zadowolona. Mimi pośpi jeszcze z godz więc udeżam na kanapę poczytać
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
Glam
jej to super ![]() on to chyba w ogóle w czepku urodzony- w 1 dzień a dzieciaczki do żłobka? bo Sonia to do przedszkola? sorki jeżlei coś mi się pomieszało )))p.s. nowy avek Baszka a i tak sie nie załapię,bo pada u nas i wieje- a młody jeszcze chorutkawy to na spacer nie pójdę aIni do biedry gdzie pełno ludzi a on osłabiony ![]() obyś miała rację z ta pogodą p.s. ale masz smakowity podpis ![]() Zmysl fajnie, ze złowiłaś coś z bodziaków szkoda, że malutka ma jakąś wysypkę.... oby paskudztwo przeszło akysz!!!!! ![]() młody zasnął... on w ogóle w tej chorobie ot by tylko spał i spał- może to i dobrze, z dwojga złego wolę to nizeli płacz ![]() interesuje mnie takie coś ala kojec(albo to jest kojec ) taki duży na pół pokoju, zeby młody mógł chodzić w nim swobodnie.... widziałyscie coś takiego? idę poszukać na all.....
|
|
|
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny.
Mały jest przeziębiony Ma chrypkę i jakiś taki nijaki jest ale gorączki nie ma i nie wiem co robić, co mu podać? czy jechać do lekarza...? hmmmm nie wiem wydaje mi się, że to po wczorajszym bo latał w samym bodziaku a za ciepło nie było, TZ nie miał cierpliwości mu spodni założyć no i masz dziś chrypa
|
#1860 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po rozmowie...
Sama nie wiem co myśleć, chcą mnie przyjąc ale nie pasuję mi godziny- od 10 do 18, nie będzie miał kto mi się zając malutką... Do poniedzialku mają się zastanowić czy moge tę samą pracę wykonywać od 7 do 15 ale raczej nie bo o tej porze nikogo nie ma w firmie wiec byłabym tylko ja i odniosłam wrażenie ze nie miałby mnie kto pilnować ![]() Na początku się nastawilam na nie bo razem ze mna czekał chłopak po mgr na zacnej uczelni wiec z miejsca zdołowałam ale jak się okazalo mial niewielkie doświadczenie i rozmowa średnio mu poszła(pierwszy raz się spotkałam że na rozmowie były 2 osoby i "walczyły" ze sobą ). No i mam teraz mola na głowie, bo jeszcze jedna babeczka z tej firmy powiedziała że już trzy osoby były na tym stanowisku i po okresie probnym rezygnowały więc cos musi byc nie halo. I szkoda mi przerywac wychowawczy, zwalniac sie z pracy gdzie mam umowę na stałę i może po 3 miesiacach zostanę na lodzie... Dobrze że przypomnialyście o tych bodziakach z biedry, muszę jutro pojechac jesli cos zostanie jeszcze bo dzis oczywiscie nie zajechalam ela 1000 zl bez dnia przerwy...to jest właśnie Polska mojego tż nie ma całe dnie, łącznie z sobotą, wolne ma tylko niedziele chociaż latem to i z tym różnie bywa. Żeby to się chociaż na zarobki przekładalo...Chociaż ostatnio jest troche lepiej, zobaczymy jak bedzie dalej.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

ale fakt po sn lepiej-jakbym w ogóle nie rodziła
będę latac do restaracji jak fanki za Sharukiem khanem 

ale ten czas leci, przecież niedawno pisałaś o problemach z biletem 

za pracę. super miejscówka...chciałabym pójść na jakąś kolację do takiego miejsca
ululałam i śpi dalej...

.