|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
No, niech wyłazi - szybciej pozbędziesz się paskudztwa. Ja teraz nawciągałam fastfoodów, a w dodatku jestem przed okresem i mam pełno zaskórników na brodzie i policzku, też się smaruję
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zobaczyłam, że Ax-art na fb podał osoby, z którymi nawiążą współpracę. To biżuteria, więc mam testować biżu
ale fajnie
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Była któraś kiedyś w Kłodzku/okolicach? Co najbardziej warto zobaczyć? Bo mam tak długą listę, że nie damy rady w jeden weekend wszystkiego zobaczyć :/
|
#1354 |
|
po prostu Em :)
|
Ja czasem wypełniam brwi, w sumie dość rzadko, ostatnio trochę częściej. Nie wychodzi mi to jeszcze perfekcyjnie, więc jak nie mam czasu, to odpuszczam. Używam paletki z Essence albo cienia z palety Too Faced i utrwalam bezbarwnym żelem My Secret.
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze poprawiam brwi, to jedna z rzeczy które muszę zrobić jeśli się maluję (zaraz obok użycia korektora i wytuszowania rzęs). Używam paletki Benefit Brow Zings, wcześniej używałam szaro-brązowego cienia Catrice.
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klodzko urlokliwe jest wszelkie miejscowosci obok to miejscowosci uzdrowiskowe, tez piekne mialam tam praktyki hehe przez Was weszlam na jej bloga i umieram nadrobilam i padam hehe
|
|
#1357 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Błędne Skały w Górach Stołowych
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tato kiedyś był w Kudowie Zdroju w sanatorium i od razu mnie do Czech na zakupy wysyła ;Pw sumie to mam sobotę wieczór, całą niedzielę i to tyle. a chciałabym tyyyyle zobaczyć ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36224482]Koniecznie labirynty pod Twierdzą I mój ukochany Szczeliniec Wielki, też okolice.[/QUOTE] Labirynty mam na samej górze listy ![]() Mam też kaplicę czaszek, kopalnię złota, twierdzę właśnie i takie tam.
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
nooo Rodzynko to najwazniejsze masz w planach
![]() 1 wkladka higieniczna do testow ?:P padlam !
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
A Jaskinia Niedźwiedzia? Tylko tam dość drogo jest... Nie byłam, ale zawsze marzyłam, piękna jest
Zresztą Kotlina Kłodzka to mój "konik" - większość projektów na studiach robiłam na jej temat, specjalnie ludzie mi już nie podbierali, jak te rejony były na liście tematów
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
ja bylam w jaskini niedziwiedzia i wartoooo
co prawda w pewnym momencie myslalam ze nie wyjde no aleeee :P
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, następna pozycja na liście ![]() a miałyście pomóc a nie utrudniać ![]()
|
|
#1364 | |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36220768]A ja dostałam kolejną dziwaczną odpowiedź na konkurs od osoby, która jest na blogu pierwszy fragment.
Chyba czegoś nie rozumiem, albo ja albo ona :"Chociaż szczerze mówiąc (przyznaję się bez bicia) że omijam posty, które są o diecie i jedzeniu. Nie lubię takich rzeczy czytać, bo sama jestem chuda i jak widzę/czytam ludzi użalających się nad swoim wyglądem, to niedobrze mi się robi jak komuś nie podoba się jego wygląd, to zamiast narzekać, powinien wziąć się za siebie, a nie mówić że nic mi nie wychodzi. "---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Na to wychodzi. Próbowałam znaleźć na tym blogu zdanie złożone, które byłoby poprawne - nie znalazłam. O bosz, "Mam nadzieje, że jej leczenie przyczyni się do regularnych miesiączków. "... [/QUOTE] leżę i kwiczę Cytat:
)ja mam wrażenie, że nawet mogła tego nie dostać od nikogo ale czasem mam wrażenie, że o wszystkim co dostaną takie bloggerki piszą. Bo to ładnie wygląda jak jest tyyyyle firm w zakładce współpraca i ja mam wrażenie że inne firmy to przyciąga... Oczywiście nie mówię tu o bloggerkach, które na te współprace ciężko zapracowały tylko o takich przypadkach jak ten omawiany
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
OOO, kaplicę czaszek z tamtej okolicy pamiętam najlepiej
|
|
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
Ziemia Klodzka to moj rewir!
Tzn. nie do konca, bo jestem z Wroclawia, ale w rejony Klodzka zapuszczalam sie bardzo czesto To z wycieczka szkolna, to ze znajomymi. Do polecenia jeszcze mam Wambierzyce i kaplice w Czermnej.A Klodzko piekne jest. W niektorych miejscach naprawde czas sie tam zatrzymal. Ide kawe trzasnac, bo bedzie slabo.
|
#1367 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to się fajnie czyta, taka różnica czasowa
My idziemy spać, a Ty dopiero wstajesz ![]() Dzień dobry
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam na dziś sporo zaplanowane, a ciekawam co z tego wyjdzie To idę, póki jeszcze młoda godzina
|
#1370 |
|
Rozeznanie
|
Ta pani zgłosiła mi się jakiś czas temu na beautyblogs, jeszcze pod innym adresem. Napisałam jej, że nic z tego i że prowadzenie bloga nie polega na zgromadzeniu jak największej ilości darmowych rzeczy. Odpisała, że prowadzi bloga tylko po to, żeby nawiązywać współprace z firmami. WTF? Ja jej na to, że raczej nie ma się czym chwalić i takie blogi są zupełnie bezwartościowe (no poniosło mnie trochę :P). Drugie zgłoszenie na bb wysłała już z tym adresem bloga, przy czym były na nim recenzje, więc dodałam - blog spełniał wymogi regulaminu. Ale jak widać nic się specjalnie nie zmieniło...
Najbardziej rozbawiła mnie swego czasu współpraca z Mary Kay - laska dostała chyba trzy czy cztery próbki po mililitrze Ale banner jest!
|
|
|
|
#1371 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ale jej wygarnęłaś, a myślałam, że Czarna jest największą hejterką, a tu ty tak z grubej rury .Dla mnie blog tej dziewczyny to całkowita pomyłka - na stary weszłam 2 razy, na nowy raz i więcej mój kursor tam nie postanie.
|
|
#1372 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, ja się zawsze staram być miła, ale jak zobaczyłam coś takiego, to nie wiedziałam czy się śmiać, czy płakać. Myślałam, że może coś do niej dotrze, jak jej wprost napiszę. O, ja naiwna...
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Trololo nie mam słów o.O co z ta Polską normalnie.
|
#1374 |
|
Crazy turtle lady
|
O kurcze, nie podejrzewałam że ludzie sa tacy łasi na kosmetyki.
Ja omijam blogi gdzie są same recenzję (sponsorowane), lubię większą różnorodność ![]() A w ogóle to dzieńdoberek ![]() Doszła moja paczka z Paese, TŻ mi za godzinkę ją przyniesie do pracy
|
#1375 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
I jak,dopłacalas do Paese?
|
#1377 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Pochwalę się ![]() Nie dopłacałam, w sumie po wysłaniu danych do wysyłki nikt sie ze mna nie kontaktował
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam Was
![]() moniak85- w Kielcach są dwa schlecker-y. Jeszcze jest przy bazarach
|
|
|
|
#1379 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Może w takim razie Color Club Pucci-licious?
To u mnie od biedy raz na godzinę jeszcze coś sie ładowało ![]() Cytat:
więc jest z czego wybierać cenowo też pewnie da się znaleźć coś w miarę przystępnego ![]() Bardzo podobało mi się jeszcze Lake Forrest i Long Grove, ale to już daleko od aglomeracji. Cytat:
.Bardziej chodziło mi o to, że nie trzeba od razu nigdzie zgłaszać takiej umowy, a samo rozliczanie PIT mi umknęło. Cytat:
. Trzeba mi się zabrać za bardziej regularne modelowanie
|
|
|
#1380 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z nad kubka kawy.
Muszę wam coś pokazać. This picture made my day! ![]() Poczułam się jakby ktoś narysował mnie i mojego chłopaka
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

ale fajnie

Lush & China Glaze lover! 

おはよう! 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.