Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 20:25   #3451
patiuszka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Hejka Wpadłam tylko żeby się przywitać, bo cały tydzień mam jakieś szkolenia w pracy i nie mogę się przestawić po urlopie

A w ogóle to wczoraj ani razu nie mogłam się połączyć z wizażem, masakra, a właśnie miałam czas i ochotę

Ja już coś czuję, że odchudzać się nie trzeba będzie przez cały rok, bo tyle obowiązków nam dowalili, że nie ma kiedy jeść A swoją drogą to już nie raz tak miałam, i wtedy najtrudniej jest utrzymać zdrową i zbilansowaną dietę, bo co z tego, że się nie tyje, jak człowiek chodzi jak zombie na szybkich (u mnie na ogół niezdrowych) przekąskach...

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Lady, ja też się nałaziłam ostatnio po Wrocławiu, i też mega zmęczona byłam i jakaś drętwa

Medzik, ja to pierwsze dwa dni przechodzę ciężko @ A nikt mi ketonalu nie wypisuje Właśnie się męczę....
Ale to i tak nie tak strasznie, jak moja koleżanka, ona to za każdym razem musi brać jakieś zastrzyki, które specjalnie sprowadza z zagranicy i bez tego normalnie umiera. A lekarze i badania mówią, że jest zdrowa. To dopiero dramat, wszyscy w jej rodzinie i bliższe kolezanki umieją jej robić te zastrzyki

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Monia, ja rzadko jestem, ale czytam Twoje posty i naprawdę się cieszę, że tak Wam się układa kochana Dobrze, że możesz troszkę odpocząć od upałów. Ja na początku nie mogłam się pogodzić z zimnem i "mokrem" w Gdańsku, bo pochodzę z południa, gdzie są latem mega upały, ale tak się już odzwyczaiłam, że męczyłam się tym razem u mamy, więc wiem, co to znaczy, tym bardziej , że u Ciebie jeszcze gorzej było

zooska, ja tak zawsze mam po alko, że mega ssanie w zołądku i nie moge się najeść A najbardziej ciągnie mnie wtedy na słone, pikantne i na fastfoody

Margot, zooska, ja też na punkcie traktowania zwierząt jestem wyczulona, nie zrezygnowałam całkowicie z mięsa, ale męczą mnie często wyrzuty sumienia, i nie przekonują mnie ludzie, że trzeba jeść mięso żeby samemu być zdrowym... Staram się ograniczać do ryb i drobiu, jakoś oszukuję umysł, że to mniejsze zło... I nie kupuję Loreala, Avonu i Garniera i innych , o których wiem, że testują lub testowały na zwierzakach.

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2012-08-30 o 20:31
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 20:41   #3452
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dżaga To dobrze, że na miła kobitkę trafiłaś!
Nom, całe szczęście

Ja już po skalpelu i kolacji. Oj smaczna była. Wymieszałam resztę brokuła którego nie zjazł tż, pół pomidora i łyżkę serka wiejskiego, przyprawiłam
Teraz oglądam jakieś filmidło na Polsacie
Stary 2012-08-30, 20:51   #3453
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ja już po skalpelu i kolacji. Oj smaczna była. Wymieszałam resztę brokuła którego nie zjazł tż, pół pomidora i łyżkę serka wiejskiego, przyprawiłam
Też kiedyś zjadłam taką kolację Pycha była~!

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

W koooooooońcu dostałam wypłatę z poprzedniej pracy, opóźnienie caaały miesiąc

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:23   #3454
pipson
Zadomowienie

aaa, tone w notatkach, chetnie bym popisala, ale nie dam rady. Juz mi mozg niekdługo chyba peknie :/ a itak jestem przekonana jakos dziwnie, ze dostane na egzaminie cos, co najsłabiej powtórze :/

Dzaga
, a z ciekawosci, jakie studia skonczylas ?
ps. masz figure jak marzenie
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:25   #3455
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

Dzaga
,
No...nią to facet na rękach musi nosić!!Taka laskę mieć...ho ho!

Stary 2012-08-30, 21:30   #3456
pipson
Zadomowienie

Cytat:
no, chyba na jednej rece, spokojnie uniesie Do takich nóżek dążę
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:48   #3457
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dżaga ja tam co chwile patrzyłam czy patrzy Kilka razy złapałam go ;p Gdyby nie koleżanka obok to zdecydowanie przetrzymałabym wzrok I to, że wstałam rano zmordowana, potem było z 30st a my ciągle w biegu, a szybciej jeszcze spałam w pociągu- więc wiadomo, że nie był to mój najlepszy look hahaha Ale taki za☠☠☠isty był. Normalnie trochę taki zadziorny, dobrze zbudowany I może być nawet Lady ;p

Zośka ale pyszny obiad! mmm ja za rok będę miała ten problem z wynajmem ;p Chcę już w czerwcu zacząć się rozglądać i jak tylko będą wyniki to rezerwować, żeby potem mieć wakacje ;p

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Ja właśnie wróciłam z miasta. Przezyłam jazde z mamą hahaha Ale się na siebie wydzierałyśmy "a możesz jechać 70?! a 80?! hamuj!" Masakra. Jak wyprzedzałam L i przede mną wyjechał tir (w odległości, że spokojnie się schowałam i w ogóle zero strsu normalnie) to jak zaczęła świrować, że potem cała zalana potem byłam Na pytanie "cos było zle?" usłyszałam "nie, no wszystko bardzo dobrze". Normalnie miałam ochotę ją wysadzić :P Ale po mieście sie nie odzywała, bo po takim dużym nie jeżdzi, a ja jazde mam tam opanowaną :P

W ogóle teraz głoduje. Póki mogę Normalnie nie mogę na siebie patrzeć. Muszę chociaż do 65 dobić, bo masakra jakaś... Byłam dziś na zakupach i w ogóle dostałam zdjęcia z Wro... masakra. W porównaniu do tego co było. I jak ja wyglądam w lustrze. Taka figurę miałam!
Kupiłam sobie na sobotę spodnie (daje w załączniku). Jak schudne to będę musiała przerobić Kupiłam 38, bo byly akurat ;p choć gdybym nie miała takiego problemu jak się ubrać to chyba bym ich nie wzięła, bo trochę minie nim się rozchodzą. I do tego bordową koszulkę. Albo ubiorę miętową lub różową. Zobaczę jeszcze ;p I mam śliczny sweterek z promodu. Oraz znalazłam dopasowaną koszulę i granatową koszulkę- coś co ubiorę na początek roku. Masakra jakaś. Ja chce być chuda!

I dziś rano zjadłam miseczkę płatków z jogurem naturalnym i truskawkowym i z winogrona.
Potem bułkę serową (tak, wiem...- mama kupiła już zakazałam ) z salami (:P).
A w mieście na obiad jakaś sałatkę, ale nie dojadłam do końca. Z kurczakiem, takim ciastem alla pizza, sałatą, ogórkiem i pomidorem, trochę w sosie. Nie smakowało mi ;p A potem przed jazdą batonik musli. I na dziś koniec i kropka!

Laski po prostu ja od poniedziałku zaczynam płakać Na rozpoczęcie zabiorę ojcu samochód- może zmusi go to do zakupu czegoś dla mnie ;p Bilet miesięczny kosztuje z ok. 170zł, a mam 20km w jedną stronę to na gaz było by prawie tak samo, a mam 3autobusy na krzyż i tak muszą po mnie rodzice przyjeżdzać. Wieć uważam, że byłoby tak najlepiej, ale teraz przekonać takiego skąpca ;p Choć kartę doładował hahaha
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:51   #3458
Ladywithweapon
Zadomowienie

)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hmprod.jpg (21,0 KB, 30 załadowań)
Stary 2012-08-30, 21:58   #3459
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
)
Że niby to Ty?

Stary 2012-08-30, 22:04   #3460
Ladywithweapon
Zadomowienie

hahahah hahahahaha hahahah
Daj Boze!

To spodnie
Nie wiem z czym je najlepiej ubrać :P Mam i biały i granatowy i czerwony i szary żakiet Ale nie wiem jaka koszulka hahaha ;d
Stary 2012-08-30, 22:08   #3461
zooska
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaa

Stary 2012-08-30, 22:09   #3462
Ladywithweapon
Zadomowienie

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RZ%C4%84CZKAMI

Bordową chyba kupie do szkoły- co myślicie? Coś cięzko mi czarną znaleźć a bordowy tak mi się podoba teraz ;p
Stary 2012-08-30, 22:15   #3463
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Mnie te imprezy wykoncza kiedys....

Chyba nikt sie nie zdziwi jak powiem ze znowu dwa dni pod rząd czekoladka zwiedzila wszytskie kluby w Lublinie
Masakraaaaa
Lece nadrabiac
Cytat:
--------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Monia i Czekoladka Proszone o pojawienie się na wątku!
Melduje sie posłusznie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 22:26   #3464
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Chyba nikt sie nie zdziwi jak powiem ze znowu dwa dni pod rząd czekoladka zwiedzila wszytskie kluby w Lublinie
Masakraaaaa
Lece nadrabiac

Melduje sie posłusznie
No i gut, że jesteś z nami
Kochana, czuję że byśmy się dogadały co do tych imprez

Stary 2012-08-30, 22:35   #3465
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
aaa, tone w notatkach, chetnie bym popisala, ale nie dam rady. Juz mi mozg niekdługo chyba peknie :/ a itak jestem przekonana jakos dziwnie, ze dostane na egzaminie cos, co najsłabiej powtórze :/

Dzaga
, a z ciekawosci, jakie studia skonczylas ?
Pipson, dziękuję
Filologię angielską i teraz chcę dalej kontynuować literaturoznawstwo

Cytat:
Ajjjj aż tak dobrze nie mam. Szczerze to on zawsze powtarza że wolał mnie puszystą, że w tamtej Pauli się zakochał i wgl. Ale rozumie że ja się w tamtym ciele źle czułam i jakoś to akceptuje. Jednak jakichs ochów i achów nade mną nie ma Nie żebym tego tak potrzebowała, ale...zawsze miło od faceta usłyszeć komplement nt figury.
Aleeeee...po 2 miechach moich ćwiczeń z Ewką zauważył że pupa mi się podniosła i ujędrniła i przyznam że słyszę ostatnio że "mam fajną "

Cytat:

Masakraaaaa
Lece nadrabiac
Melduje sie posłusznie
Czekoladko, a do których klubów chodzisz? Ja chcę gdzieś TŻ zabrać (może nawet w ten weekend) ale żeby tłum i rozbrykana młodzież nas nie przytłoczyły. Może coś polecić dla bardziej zrównoważonych osobników? Dotychczas byliśmy w Pauzie, to się na jakieś disco załapaliśmy i dawniej jeszcze w Fashion. A poza tym to nigdzie

Idę pewnie zaraz spać czikas. Dziś wcześnie wstałam, trochę pochodziłam po mieście no i już jestem zmęczona. Może do podusi coś poczytam albo serial trzasnę.

Aaa...co do Jane. To Zooska chyba Ty pisałaś - ja włączyłam z nadzieją że będzie sporo stylizacji i może jako taki ten wątek, ale faktycznie wszystko jest naciągane. Już oglądam bo zaczęłam, ale w ogóle aktorzy nie przypadli mi do gustu, sama Jane jest taka infantylna, Billy to już w ogóle taka baba w portkach Muszę poszukać chyba czegoś innego. Boję się wkręcać w One Tree Hill lub Pamiętniki Wampirów bo to już się rozrosło i jak zacznę nadrabiać to dużo czasu stracę Oj coś tam znajdę
Stary 2012-08-30, 22:40   #3466
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:

Masakraaaaa
Lece nadrabiac

Melduje sie posłusznie

Jak ja chętnie wybrałabym się do Lublina itd. Spotkać znajomych i w ogóle. To tak daleko jak dla mnie.... Dosłownie drugi koniec Polski (ja mam z 15km do granicy z Niemcami)... W przyszłym roku wybieram się na pewno do Wawy w koncu na kilka dni (po prostu muszę nie ma bata ;p) to może i na południe odbije Skoro macie kluby

W ogóle jeszcze rok i się wyrwe z tej wioski :P Choć człowiek dużym miastem też się może zmęczyć, ale się przyzwyczaję :P Chociaż będę mieć więcej możliwości :P

Ta najbliższa 18 to będzie masakra Powinnam się upić, ale za bardzo nie chce, bo wtedy na drugi dzień będę mogła prowadzić tatusia samochod ;p może dam sobie jedną butelkę winka (wytrzeźwieje?). W ogóle we Wro poszłam na posterunek, bo chciałam się przebadać (chciałam wieczorem prowadzić no i niby na pewno byłam trzeźwa, choć popiłam i pomieszałam, ale chciałam sprawdzić-nie wiem jak szybko się regeneruje) i policjant jasno dał mi do zrozumienia, że nie ma czasu na takie bzdury. Taaa lepiej żebym wsiadła za kółko pod wpływem... W ogóle duże miasto a tam za okienkiem jeden policjant, który nie ma dla nikogo czasu. Masakra. Chciałam się dobrze sprawdzić i zapytać jaki alkomat poleca. Ja nie wiem po co policja w tym kraju.... nawet taka prosta sprawa to wielki problem. Oczywiście potem nie kierowałam- wolę nie ryzykować. Nie wiem jak szybko trzezwieje, a nawet w necie nie było jak sprawdzić, bo nawaliłam drinki ;p I trochę się wstawiłam ;D
Stary 2012-08-30, 22:41   #3467
zooska
Zakorzenienie

Modern Family- fajny serial !

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Dzisiaj znowu zawaliłam tostami

Stary 2012-08-30, 22:49   #3468
patiuszka
Zadomowienie

Lady, z tym alko to ja bym uważała. Kiedy nie jeździłam to wydawało mi się, że dużo nie piję i szybko trzeźwieję Ale odkąd prowadzę to parę razy się sprawdziłam i raz po dwóch piwach na imprezce musiałam czekać jeszcze 4 godziny zanim mogłam jechać, a innym razem kiedy wypiłam całą butelkę wina do 23.00 to myślałam, że do rana ok, a okazało się, że ok będzie dopiero około 10.00 godziny
Stary 2012-08-30, 22:56   #3469
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ale tak, żeby po imprezie jechac to nie. Ktos mnie odbierze ;p Chodzi mi raczej na drugi dzien popołudniu. Myślę, że skończę pić ok. 23/24 i tak, żebym ok. 14/15 wsiadła za kółko. Co myślicie? Czy poczekać i tylko wracać (późne godziny)? Zawsze się stresuje ;p Choć jak pije jedno to mogę potem obliczyć ile plus minus muszę czekać :P
Stary 2012-08-30, 23:01   #3470
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Ale tak, żeby po imprezie jechac to nie. Ktos mnie odbierze ;p Chodzi mi raczej na drugi dzien popołudniu. Myślę, że skończę pić ok. 23/24 i tak, żebym ok. 14/15 wsiadła za kółko. Co myślicie? Czy poczekać i tylko wracać (późne godziny)? Zawsze się stresuje ;p Choć jak pije jedno to mogę potem obliczyć ile plus minus muszę czekać :P
Myślę, że do 15 to ok... Jeśli dasz radę się wyspać do tego. Zawsze możesz sprawdzić na swoją wagę i ilośc % na tych internetowych licznikach, pewnie liczą trochę z zapasem Tak jak mówiłam, mi wyszło po jednym winie, że o 10.00 następnego dnia ma już być 0,0%
Stary 2012-08-30, 23:04   #3471
Ladywithweapon
Zadomowienie

Mi wychodzi, że jak do 24 będę pić to ok. 9 będę trzeźwa- więc chyba nie ma problemu z 15 ;p
Stary 2012-08-30, 23:08   #3472
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Mi wychodzi, że jak do 24 będę pić to ok. 9 będę trzeźwa- więc chyba nie ma problemu z 15 ;p
No to identycznie jak mi, bo ja mialam od końca o 23.00 do 10.00
Stary 2012-08-30, 23:55   #3473
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No i gut, że jesteś z nami
Kochana, czuję że byśmy się dogadały co do tych imprez
Oj kochana napewno
Tak sie ostatnio rozbawilam ze skonczyc nie moge, a teraz od 12 wrzesnia ide na urlop wiec nie ma nawet co konczyc
Takze do konca wrzesnia biba jak nic
Ciezki miesiac sie zapowiada

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Czekoladko, a do których klubów chodzisz? Ja chcę gdzieś TŻ zabrać (może nawet w ten weekend) ale żeby tłum i rozbrykana młodzież nas nie przytłoczyły. Może coś polecić dla bardziej zrównoważonych osobników? Dotychczas byliśmy w Pauzie, to się na jakieś disco załapaliśmy i dawniej jeszcze w Fashion. A poza tym to nigdzie
Ja chodze do Cremu, Shineu i 68. 68 to czasani tragedia jest, duzo ludzi, smierdzi, nie ma czym oddychac. W Creamie bywam najczesciej i tez jest duzo wiary, ale mi tam klimat odpowiada i muzyka. Byłam wczoraj to poprostu multum ludzi to chyba najbardziej oblegany klub w Lublinie.W Shinie nigdy nie widzialam tłumow ale to najpieknieszy klub jaki widzialam, cudwny wystroj
Ale otworzyli ostatnio dwa nowe kluby Infinity i Live i tam jeszcze nie byłam, ale zamierzam sie wybrac
Tylko nie wiem kiedy bo w ta sobote mam bankiet

I jezeli chodzi o zrownowazone osobniki to raczej wszedzie towarzystwo jest mieszane, ale z przewaga tych zrownowazonych. Kiedys pamietam kilka lat temu wiecznie bylam obserwatorem jakis zadym i bojek pod klubami albo w srodku, teraz chyba sie sytuacja zmienila bo zadnego takiego zdarzenia ostatnio nie byłam swiadkiem a bylam na tylu baletach tego lata ze przez kilka lat ostatnich tylu nie zaliczylam
Byc moze wkoncu ktos sie przyłozyl do selekcji
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 06:29   #3474
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj byłam tak padnięta, że nawet nie miałam siły wejść na forum poszłam spać o 20.30 no ale nareszcie się wyspałam w miarę! brrr, zimnoooo dziś...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 07:58   #3475
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cześć
Matko jak Wy lecicie z postami
Wpadłąm tylko powiedzieć co u mnie, ostatnio mam mało czasu na dietę i wizaż
Jest 8 rano, a u mnie tak ciemno, że musiałam zapalić światło
Stary 2012-08-31, 08:52   #3476
dzaga1989
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Znikam tak szybko jak się pojawiłam. Lecę do biblioteki oddać książki, potem zaniosę resztę dokumentów na dr, a następnie zaczynam lumpowo-zakupowy maraton. Haha taka tym jestem podrajcowana a pewno i tak nic nie kupię No ale zobaczymy, zobaczymy...
Wypiłam kawę, zżarłam owsiankę - ajw got de pała!
Miłego dzionka
Stary 2012-08-31, 10:20   #3477
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Modern Family- fajny serial !

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Dzisiaj znowu zawaliłam tostami

Jeśli lubisz tosty to znajdź zamiennik ja np lubię omleta z białek z plastrem sera light smakuje jak tost a nie tuczy bo to białko albo rób odchudzone tosty

Ja wczoraj skończyłam "Sex w wielkim mieście "6 sezonów teraz "Desperate housewife"

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Edytowane przez Juno123
Czas edycji: 2012-08-31 o 10:21
Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 10:42   #3478
ChocoMonster
Zakorzenienie

Paula uwielbiam Twojego bloga i masz taką piękną figurkę i urodę piękny kolorek włosów po prostu naturalne?
Stary 2012-08-31, 10:54   #3479
zooska
Zakorzenienie

Lady Może kup domowy alkomacik?

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj byłam tak padnięta, że nawet nie miałam siły wejść na forum poszłam spać o 20.30 no ale nareszcie się wyspałam w miarę! brrr, zimnoooo dziś...
U mnie to samo z pogodą:/ Zimno, szaro i kropi

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Jeśli lubisz tosty to znajdź zamiennik ja np lubię omleta z białek z plastrem sera light smakuje jak tost a nie tuczy bo to białko albo rób odchudzone tosty
Dziękuję za pomysł, ale już go próbowałam Nie smakuje jak tost...
No nic, muszę się po prostu powstrzymać. Najgorsze jest to, że jak siedzę przed kompem to mi się chce jeść od tak, z niczego!

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Paula uwielbiam Twojego bloga i masz taką piękną figurkę i urodę piękny kolorek włosów po prostu naturalne?
A już myślałam, że dała nowy wpis i weszłam zobaczyć

Stary 2012-08-31, 10:56   #3480
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Lady Może kup domowy alkomacik?

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

U mnie to samo z pogodą:/ Zimno, szaro i kropi

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Dziękuję za pomysł, ale już go próbowałam Nie smakuje jak tost...
No nic, muszę się po prostu powstrzymać. Najgorsze jest to, że jak siedzę przed kompem to mi się chce jeść od tak, z niczego!
Ehhh ciężko jest zastąpić chrupiący chlebek z serkiem rozpływającym się w ustach ... Ja zawsze na kolacje Tż robię takie i ślina mi cieknie, bo nawet nie mogę spróbować

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości