|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
niestety nic nie widzę choć bym chciała
Cytat:
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
edyta, widziałam, że na blogu recenzowałaś peeling solny Daxa. Jest tak samo mocny /zdzierak/, jak marcepanowy, o którym wspomniałaś?
|
|
|
|
#2253 |
|
Konto usunięte
|
Otworzyłam nowy peeling, cukrowy granatowy Bielendy. Ma ponad 2 lata ważności jeszcze, a w środku zobaczyłam śmierdzącą chemią białą bryłę "cukru"... Jak ją rozbabrałam to w środku był normalny kolor i zapach, ale nie wiem, co z tym zrobić, połowa się zepsuła. A opakowanie było szczelne na 100%
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36230653]Otworzyłam nowy peeling, cukrowy granatowy Bielendy. Ma ponad 2 lata ważności jeszcze, a w środku zobaczyłam śmierdzącą chemią białą bryłę "cukru"... Jak ją rozbabrałam to w środku był normalny kolor i zapach, ale nie wiem, co z tym zrobić, połowa się zepsuła. A opakowanie było szczelne na 100%
[/QUOTE]zrobić dokładne zdjęcia, opisać wszystko i wysłać mailem do Bielendy |
|
|
|
#2255 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No nic, będę miała nauczkę na przyszłość.Jak to dobrze, że mam inne peelingi w zapasie Na półkę wędruje Alterra z żurawiną i figą
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten porzeczkowy 22 zł płaciłam więc za taką cenę wogóle się go nie opłaca |
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzis piekna pogoda
![]() Wlasnie wrocilam ze spacerku dla zdrowia. Spaceruje codziennie przynamniej 20 minut, mimo, ze brzuch bardzo mi ciazy i ciezko czlapac naprzod ![]() Zahaczylam o Nature, ale same starocie leza, w przyszlym tygodniu ma byc podobno cos nowego, na pewno wstapie Kupilam w Naturze dwa kajale - czarny I Love Rock i cielisty All I Want z wyprzedazy, oba potrzebne
|
|
#2258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
EDIT: Znalazłam w necie info, że na świecie we wrześniu, a w Polsce... nie wiadomo kiedy i czy w ogóle
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-08-31 o 14:00 |
|||
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki, zeby u nas weszla
|
|
#2260 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wklejam mój bilans: Sierpień 2012 Zużyte: 1. Kawior do kąpieli Raspberry Dary Natury, Stara Mydlarnia 2. Kuracja przeciw wypadaniu włosów Radical, Farmona (75 ml) ![]() 3. Antyperspirant w kulce ‘Bawełna z Indii’ Jardins du Monde, Yves Rocher (50 ml) 4. Krem ochronny na superwrażliwe miejsca SPF 50+ Eva Sun, Pollena Ewa (25 ml) 5. Żel łagodzący po opalaniu Sopot Sun, Ziaja (200 ml) 6. Żel pod prysznic Bambus z miętą, The Secret Soap Store (50 ml) 7. Flowerparty, Yves Rocher (30 ml) 8. Krem do rąk ochronny masło Shea & olejek kokosowy, Be Beauty (125 ml) 9. Żel punktowy do cery trądzikowej Best, Herba Studio (50 ml) 10. Żel pod prysznic i szampon 2 w 1 Sport Double Power, Fa (250 ml) 11. Maska wzmacniająca 2 minutowa Nature Fusion Pantene (200 ml) 12. Kremowy żel do mycia ciała Melon i Arbuz Tutti Frutti, Farmona (300 ml) 13. Nawilżający kremowy mus na dzień i na noc Design Your Style, Lirene (50 ml) 14. Paleta 27 (9 trójek) cieni do powiek, Pierre Rene 15. Paletka trzech cieni Tri-Tone, Vipera 16. Peeling eliminujący zaskórniki Czysta Skóra Active, Garnier (150 ml) 17. Peeling do mycia twarzy Skin Adapt, Olay (150 ml) 18. Ming Shu edt, Yves Rocher (50 ml) ![]() 19. Maseczka do twarzy głębokie oczyszczanie Blemish Mud, H&M 20. Balsam wyszczuplająco-antycellulitowy z różowym pieprzem Piękne Ciało, Soraya (200 ml) 21. Puder do kąpieli, Smykusmyk 22. Sampler Amethyst, Lalique Kupione: 1. Peeling enzymatyczny z bromelainą Professional Line, Apis 2-3. Tusz do rzęs Push Up, Bell 4. Błyszczyk Air Flow, Bell 5. Odlewka L’Instant de Guerlain, Guerlain 6. Odlewka Femme de Montblanc, Montblanc 7. Błyszczyk Air Flow, Bell 8. Paloma Picasso edp 9. Maroussia, Slava Zaitsev 10. Róż Miami Roller Girl, Essence 11. Lakier Miami Roller Girl, Essence 12. Szampon piwny Barwa Naturalna, Barwa 13. Dezodorant w kulce z aloesem BIO, Yves Rocher 14. Maseczka do twarzy głęboko oczyszczająca Rich Chocolate, H&M 15. Maseczka do twarzy oczyszczająca pory Raspberry Smoothie, H&M 16. Maseczka do twarzy głębokie oczyszczanie Blemish Mud, H&M 17. Lakier Graffiti Nail Top 801 Black Tag, Isa Dora 18. Intensywnie regenerująca maseczka do włosów keratyna+jedwab, Biovax 19. Intensywnie regenerująca maseczka do włosów słabych ze skłonnością do wypadania, Biovax 20. Cienie Retro Style Dym w Kawiarni, Paese Chociaż więcej mam na minus niż plus to nie jestem zadowolona z sierpnia, bo bez zdecydowanej większości zakupów mogłam się obejść Potrzebny był mi w zasadzie dezodorant, tusz do rzęs, maseczka Biovax i peeling enzymatyczny. Jestem bardzo zadowolona ze zużyć, poszło sporo kosmetyków pełnowymiarowych i nieco uluźniło się w szafkach. Wrzesień też zapowiada się nieźle jeśli chodzi o zużycia.Moje plany na wrzesień: - masło Tutti Frutti Farmony melon&arbuz - olejek do kapieli Tutti Frutti Farmony melon&arbuz - peeling do stóp YR - szampon Timotei Jericho Rose - krem oliwkowy Ziaja - żel ze świetlikiem i herbatą Flos Lek - krem ujędrniający Dove - płyn micelarny Eveline Hydra - przynajmniej 2 próbki/odlewki perfum Z ciekawszych wiadomości to ... dostałam pracę |
|||||
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Księzniczko: gratulacje!!!
U mnie wczoraj wyjaśniła się sytuacja z moją pracą (umowa do dzisiaj), ale nieźle się musiałam nadenerwować i interweniować do "szefa-szefów". Z jednego źródła miałam informację że po urlopie macierzyńskim nie będzie nowej umowy, zostaję bez pracy, a po wcześniejszej rozmowie ex-prezesem (on nadal decyduje) byłam uspokojona, że będzie ok a tu taki zonk. Zadzwoniłam więc do niego, ze jego żona wydała dyspozycje księgowej, ze nie ma ze mną kolejnej umowy. Uspokoił mnie znowu, ze nie ma takiej możliwości, bo jest bardzo ze mnie zadowolony i jeszcze dodatkowo dostanę nagrodę pieniężną (3tys netto Liczyłam na rozmowę w 4 oczy, ale w następnym tyg zaczyna się w Krynicy Forum Ekonomiczne i Festiwal Biegowy, które on organizuje, więc nie ma kiedy do nas zawitać.
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. So Elixir klasyczną mam w zapasach, ale chyba napocznę jesienią Gratulacje Cytat:
|
||
|
|
|
#2263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez wczorajszą awarię i mój internet nie mogłam wkleić całego bilansu. Już poprawiłam, ale dla pewności wkleję na końcu jeszcze raz. ![]() Cytat:
Też mi przypomina jakiś znany zapach. Nie mogę się doczekać jak będzie chłodniej i będę mogła się psiknąć na wieczór So Elixir na posmarowane balsamem o tej samej nucie zapachowej ciało To jeszcze raz mój bilans. Sierpień: poszło 29
Niektóre zakupy z YR były 2 w cenie 1, więc wzięłam, żeby mieć So Elixir. Maseczkę do stóp z Ori wzięłam za małe zamówienie. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Niech ona będzie u nas Podobają mi się 3 lakiery - cieliste i fiolet oraz pędzel do pudru i cieni
|
|||
|
|
|
#2264 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o atomki się nie martw przesłała bym Ci pierwsza balsam z atomkami
|
|||
|
|
|
#2265 |
|
Konto usunięte
|
MÓJ BILANS:
PRZYBYŁO: Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty 1. Dentalux, Płyn do płukania ust x-tra mint, 500ml – 5,19zł 2. Avon Naturals Kids, Płyn do mycia ciała Pyzata Jagoda, 250ml – 5,99zł 3. Joanna Z Apteczki Babuni, Wygładzający peeling do ciała z ekstraktem z bzu, 300g – 10,99zł 4. Essence, 24h nawilżający krem do rąk, 75ml – 5,99zł 5. Vitasia, Olej arachidowy, 250ml – 4,99zł 6. Zrób Sobie Krem – Hydrolat z kwiatów słodkiej pomarańczy, 75g – 8,22zł 7. Venus, Pianka do golenia Melon i Grejpfrut, 200ml – 5,99zł 8. Avon, Perfect Eyebrow Pencil, Dark Brown – 6,29zł 9. Yves Rocher, Żel pod prysznic Jardins du Monde Lawenda, 200ml – 8,90zł 10. Anew Aqua Youth, Lekki krem nawilżający na dzień SPF 15, 30ml 11. Oriflame VeryMe, Fat Lash Funky Mascara – Green 12. Alterra, Dezodorant w kulce z balsamem, Melisa i Szałwia, 50ml + lakier Essence + maszynki Gillette UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane 1. Farmona Tutti Frutti, Olejek do kąpieli Melon i Arbuz, 500ml 2. Isana, Żel pod prysznic Mandarynka i Zielona Herbata, 300ml 3. EuroDont, Płyn do płukania ust, 500ml 4. Carmex Original w sztyfcie 5. Colodent Eksplozja Wybielania – Miętowy Mix, 75ml 6. Ziaja, Maska oczyszczająca z glinką szarą, 7ml 7. BeBeauty Spa, Peeling do ciała Mango, 200ml 8. Synesis, Luksusowa antyalergiczna oliwka, 150ml 9. Fitomed, Ziołowy płyn do kąpieli, 300ml 10. Sensique Summer Bronze – 1 11. Dr Irena Eris VitaCeric, Krem rewitalizujący na noc, 50ml + 40zł 12. Dr Irena Eris VitaCeric, Emulsja energizująca na dzień SPF 15, 50ml + 40zł 13. Oeparol Hydrosense, Nawilżająco-wygładzający jedwab do ciała, 200ml +10zł 14. FlosLek, Peeling enzymatyczny, 50ml +10zł 15. Lirene City Matt, Naturalny, 30ml +15zł 16. Vipera Hello Girl, Podwójny błyszczyk 55 Starlight +10zł Tym razem bez żadnych współpracowych paczek, udało mi się wyjść na minus Tylko wydałam ok. 62zł, więcej niż zwykle, ale bez tragedii
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyjcie na watek YR, tam sa na pierwszej str. wypisane wszystkie oferty aktualne, ja skorzystalam i bede miala w przyszlym tygodniu So Elixir 50ml plus dwie tuby scrubu do ciala Detox za 50 zeta
Moja oferta to ta dla Klubu Orchidei
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzycia sierpien:
-farba do wlosow Palette -krem nawilzajacy garnier z winogronami -dezodorant dove -blyszczyk essence stay with me candy bar -szampon avon naturals malina&hibiscus -spray nivea color crystal gloss -balsam do wlosow essential color 50 ml -zel senses natural serenity Avon Zakupy: -zapasy zrobione w Pl (zdjecie) -granatowa kredka do oczu |
|
|
|
#2269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no to trudno
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630813
Oferta: OFERTY Z KLUBU ORCHIDEA (każdy stały klient może skorzystać) pyb7ra10 (So Elixir za zam. pow. 49zł i kosmetyczka za 9,90 za zam. pow. 80zł) skany Na str. YR trzeba wejsc na "oferte wysylkowa", tam wpisac kod oferty i kod klienta ![]() Zuzylam szampon dodajacy objetosci HairX Ori
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-09-01 o 13:37 |
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłaś prawie na 0, ale że większość zachcianek, to... ![]() Możesz napisać o nim coś więcej? Super, gratulacje! Cytat:
Mogło być lepiej ![]() Cytat:
![]() We wtorek jedziemy z TŻ-em na 5 dni do Jastarni
|
|||
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
1 wrzesnia i pierwszy zakup- odlewka Jimmy Choo
A poza tym to zużyłam szampon babydream
|
|
|
|
#2275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje
Cytat:
Cytat:
Oddałam nowy koleżance, także nic nie mogę powiedzieć. Zazdroszczę, mam z Jastarni mnóstwo pozytywnych wspomnień ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Robię porządek w ciuchach, od wczoraj wywaliłam 12 worków Chcę zrobić jakoś w poniedziałek zakupy w ciuchlandzie, żeby kupić trochę rzeczy do chodzenia w pracy i musiałam miejsce zrobić ![]() W ferworze sprzątania patrzę na TŻ w rozciągniętych gaciach i mówię: - Weź te gacie wywal, już takie stare, porozciagane. - Ej, no co Ty. Przecież ja ich nie zakładam do ludzi tylko po domu. - A ja to niby kto jestem? - Żona. Żona to nie ludzie |
||
|
|
|
#2276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u Ciebie jak zawsze duzo zakupow i zuzyc ![]() gratuluje pracy Cytat:
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam deo spray Avon Tempting Chic
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Pora na mój masakryczny bilans
![]() IN: ![]() Mleczko YR nawilżająco-odżywcze migdał 30ml - 2 sztuki (gratis) Żel pod prysznic Mariella Rossi Blossom Shower Japan 600ml YR Jardins du Monde Gardenia z Polinezji 200ml YR Les Plaisirs Nature Brzoskwinia 50ml - 2 sztuki (gratis) Krem DLA na dzień Niszcz pryszcz 30g Krem DLA na noc Niszcz pryszcz 28g YR Płyn micelarny 3 herbaty 50ml - 2 sztuki (gratis) DLA Kuracja regenerująca na noc - 2 sztuki (gratis) DLA Dar piękna krem na noc - 2 sztuki (gratis) Wydane 48,60zł (byłoby więcej, gdybym pamiętała, ile dałam za żel z pompką z Biedronki - ktoś kupował/pamięta? )OUT: nic Brak zużyć to efekt dwóch poprzednich obfitych w nie miesięcy
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2012-09-01 o 20:33 |
|
|
|
#2279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co za peelingi wzięłaś?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Nie widzisz nic innego?

Na półkę wędruje Alterra z żurawiną i figą

Podobają mi się 3 lakiery - cieliste i fiolet oraz pędzel do pudru i cieni 

A poza tym to zużyłam szampon babydream