Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 10:51   #4981
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Brumciu polecasz jakąs?

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
W
Byliśmy na szczepieniu.
Radek ryczał strasznie, aż się pielęgniarka na niego patrzyła. Głupia krowa. Jej wzrok mówił "co się tak drzesz, co ci takiego zrobili, nie przesadzaj"
Teraz śpi.
Stary 2012-08-31, 11:09   #4982
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Bru Kunki

smażę powidła ale pachnie mniamm

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Aaa - i jeszcze jedno małe coś: Tymek dziś zrobił swoje pierwsze samodzielne 2 kroczki!!! W zasadzie to 2,5
Wiem, że do chodzenia mu jeszcze pewnie trochę brakuje, ale faktem jest, że puścił się krzesła i przemaszerował sam do szafki metr dalej
brawo czekamy na rozwój sytuacji

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
oby te nocki szły jeszcze tylko ku lepszemu tak jak u Shirki bo ja już zapomniałam jak to jest przespać bez budzenia się całą nockę
hehehe Żbik mi nie dał się odzwyczaić od nocnego stawania

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
To fatalną nockę miałaś Ale pamiętaj, że dziś piątek !!!
Ciekawe jak nocka Shirki?
trzy pobudki były czyli taki standard u Żbika jedna noc na rok to ma Shirka dość nie ma mnie co rozpieszczać bo się rozpuszczę jak dziadowski bicz

a my jutro idziemy na wesele do Czech jedziemy sukienka jest tylko chyba na boso pójdę
Stary 2012-08-31, 11:24   #4983
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka mi mówiła, że stosuje jakieś krople czy oleje na przeczyszczenie właśnie na rzęsy. Nakłada jakąś starą szczoteczką od tuszu na noc i rano ma mega piękne, błyszczące i długie rzęsy.

Byliśmy na szczepieniu.
Radek ryczał strasznie, aż się pielęgniarka na niego patrzyła. Głupia krowa. Jej wzrok mówił "co się tak drzesz, co ci takiego zrobili, nie przesadzaj"
Teraz śpi.
pewnie olejek rycynowy muszę je jakos odżywić, dawniej nawet do sklepu nie szłam bez makijażu... tutaj malo kiedy sie maluje, ale rzęsy mam i tak słabe i zniszczone

Biedny Radek
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
a my jutro idziemy na wesele do Czech jedziemy sukienka jest tylko chyba na boso pójdę
A może byś się tak kiecką chwalnęła

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:32   #4984
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
A to czemu tak jesli to nie tajemnica?
nie tajemnica
po pierwsze u moich rodzicow nie ma tyle miejsca by nas pomiescic wszystkich (u by sie znalazlo, ale ja nie chce zle sie tam czuje, nie u siebie)
po drugie odpoczywamy troche od siebie
mi to pasuje ale

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

A jak powitanie? Normalnie czy stresująco?
normalnie, jak gdyby nigdy nic

Shirka idz na boso, bedzie Ci sie lepiej tancowalo.
a pro po tego, przypomnialo mi sie jak ostatniej niedzieli o 6 rano widzialam sasiadke wracajaca z wesela (mloda dziewczyna). Wysiadla z taxi w jednej rece buty, w drugiej flaszka wodki i chwiejnym krokiem poamszerowala do klatki. ciakawy widok

ide cos porobie poki Mloda spi ...

Edytowane przez Stronczek27
Czas edycji: 2012-08-31 o 11:44
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:42   #4985
agulaaabar
Zakorzenienie

Stronczku rozumiem

No i pada... a mialysmy iść na zakupy;/

Pohulałam 45min
Idę do moich aukcji...

Czas na zmiany !
Stary 2012-08-31, 11:49   #4986
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Byliśmy na szczepieniu.
Teraz śpi.
Biedactwo . Baba dziwna bez serca, z dziecmi nie powinna pracowac.

Shira moze co druga nocka bedzie przespana , synus o Ciebie dba zebys nie oszalala z przespania

Stronczku szkoda ze nie jestescie razem , piszesz ze Ci pasuje , ale w glebi serca napewno chcialabys aby Tz razem z Wami spedzal kazda chwile. Nadrobicie jak wrocicie do uk
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:49   #4987
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
bierz ten co my mamy!!!
A jaki macie? Pourty?

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

my mamy dokłądnie taki model tylko różowy
http://www.ceneo.pl/11544383
szczerze polecam bo stabilny jest i solidnie wykonany a nie z takiego miękkiego plastiku jak niektóre nocniczki
Nie działa mi ten link

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
my mamy z funciaka stoi i sie kurzy
O widzisz nawet nie pomyślałam, że w funciaku są nocniki

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Najzwyklejszy polecam. Nie za niski, nie za wysoki, w sam raz zeby byl.

Nie pamiętam kiedy ostatnio mieliśmy tak złą noc Szymon zasnął o 20 i obudził się o 2.30 skory do zabawy. Po godzinie zasnął i wstał spowrotem o 6. Ani o 2.30, ani o 6 nie chciał mleka. Zombi dzisiaj jestem.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:58   #4988
madziaranew
Rozeznanie

My wrocilysmy z miasta , przy okazjibylysmy na placu zabaw. Spotkalam znajoma , ktora ma chlopca 3 l, dziewczynie 5 l, I dwoch bliznikow 7m., wiecie co ona wyglada super , mowila ze sie wysypia , ( gdzie ja przy jednej nie) , byli na wakacjach samochodem (12 gdz ) jazdy . Na placu starsze dzieci sie sluchaly, male bujaly na chustawkach a ona na iphonie luz . Dodam ze ja za moja musialam lata Bo wspina sie wszedzie I krzyczy ,,daj" .
Ja na obiad wyciagnelam piersi z kurczaka , tylko nie wiem co z nich zrobie , mam fasolke szparagowa , ziemniaki obrane , chyba jakies de volay( nie wiem jak sie pisze)
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:05   #4989
brunetka2000
Zakorzenienie

Shira my też idziemy na wesel jutro
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:08   #4990
agulaaabar
Zakorzenienie

Ale Wam zazdroszcze tych wesel

No, dwa wystawione gorzej jak ktos zadzwoni i sie nie dogadam
Jeszcze muszę zdjęcia tego Peg Perego zrobic i też wystawic..

Czas na zmiany !
Stary 2012-08-31, 12:15   #4991
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie olejek rycynowy
A chyba tak

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Biedactwo . Baba dziwna bez serca, z dziecmi nie powinna pracowac.
Ta co szczepiła była bardzo fajna, miła.
A wsrtęciulą była pani, która w rejestracji dzisiaj była.

Radek zdrzemnął się godzinkę i póki co jest ok.

Dziewczyny które szczepią refundowanymi, czy Wy się orientujecie jak to jest z ostatnią dawką szczepienia? Chodzi mi o tę która jest po 18m-cu. Tam są 3 wkłucia, można wykupić żeby było jedno? I
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-31, 12:33   #4992
DDewik
Raczkowanie

Cytat:
pewnie olejek rycynowy muszę je jakos odżywić, dawniej nawet do sklepu nie szłam bez makijażu... tutaj malo kiedy sie maluje, ale rzęsy mam i tak słabe i zniszczone
Ja polecam Double-Lash: http://www.folica.com/spa-and-body/s...te-double-lash
Bardzo mi rzesy odzywił, polecam.Nie jest moze tani, ale wart ceny, poszukaj na allegro(ja tak kupilam)

Witam!
Nie mam jakos weny dzisiaj, pewnie przez pogodne, bo w Zielonej Górze leje!Borysek spi, ide poczytac ksiazke (obiadek mam od wczoraj wiec nie musze gotowac).

Edytowane przez DDewik
Czas edycji: 2012-08-31 o 12:34
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:42   #4993
marzena_S
Zadomowienie

Brumku, dla Tymka chodziarza- pewnie lada chwila zacznie chodzić.
Hania to mały cykor, chyba jeszcze przez pół roku będzie z asekuracją jednego palucha dreptała.

Natka, to mówisz, że paputki najlepsze. A jakie zastrzeżenia masz do tuptusiów (tych z linku Beaty)? Ja właśnie na nie czekam, bo skusiła mnie ich cena.

Lili, Biedny Radzio- przesyłam całusa.

Shira, mam nadzieję, że Żbik wprowadzi nowy trend na forum z tym przesypianiem nocy.

Ja jestem zombi, Hania cały czas gorączkuje. W nocy doszło do 39 st i trochę zaczęłam się już niepokoić, ale na szczęście udało się ją zbić...

Lili, jak zaczęłaś szczepić refundowanymi to raczej nie można przejść na te płatne 5w1/6w1.

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2012-08-31 o 12:46
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:50   #4994
DDewik
Raczkowanie

[QUOTE=marzena_S

Ja jestem zombi, Hania cały czas gorączkuje. W nocy doszło do 39 st i trochę zaczęłam się już niepokoić, ale na szczęście udało się ją zbić...[/QUOTE]
Nie martw sie marzenko S, ja to 2 dni temu przechodzilam z Boryskiem (i tez sie denerwowałam, bo to pierwsza choroba) , pewnie to 3 dniowka.Ja zbijalam tem., panadolem, ale Ibum D okazal sie lepszy(dluzej działal i szybciej).U nas dzisiaj wysypka na brzuszku.
Stary 2012-08-31, 12:52   #4995
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Stronczku szkoda ze nie jestescie razem , piszesz ze Ci pasuje , ale w glebi serca napewno chcialabys aby Tz razem z Wami spedzal kazda chwile. Nadrobicie jak wrocicie do uk
pewnie ze bym chciala...ale niestety minely juz te czasy kiedy bylismy nierozlaczni. Taka kolei rzeczy...pogodzilam sie z tym i ucze sie od nowa zyc "samodzielnie"

Edytowane przez Stronczek27
Czas edycji: 2012-08-31 o 12:58
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:53   #4996
DDewik
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny które szczepią refundowanymi, czy Wy się orientujecie jak to jest z ostatnią dawką szczepienia? Chodzi mi o tę która jest po 18m-cu. Tam są 3 wkłucia, można wykupić żeby było jedno? I
Nie, nie mozna.
Stary 2012-08-31, 13:19   #4997
jacieeeee
Wtajemniczenie

A ja już w domu, awaryjnie. Dominik ma gorączkę i TŻ po mnie przyjechał.
Już rano był cieplutki, ale mierzyłam i nie było. A po pierwszej drzemce miał 38,2. Jak wróciłam to 37,9 więc dałam przeciwgorączkowy i śpi.
Maruda straszna.
Trzydniówka była, kataru, kaszlu niet, obstawiam zęby bo ślinę toczy hektolitrami i ręce pcha do buzi. A jutro ten ślub

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:34   #4998
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
Nam właśnie wczoraj pielęgniarka zaproponowała, żebyśmy wykupili jedną szczepionkę na następny raz (bo dziecko już duże i żeby się nie zraził).
A gdzie wymiary Radka?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Marzena trzydniówka? Oby szybko się wyjaśniło!

Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Nie, nie mozna.
A nam sami zaproponowali jedno wkłucie
Wiem, że nie można wrócić do refundowanych, gdy się zacznie skojarzonymi, ale odwrotnie chyba można...

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
A ja już w domu, awaryjnie. Dominik ma gorączkę i TŻ po mnie przyjechał.
Już rano był cieplutki, ale mierzyłam i nie było. A po pierwszej drzemce miał 38,2. Jak wróciłam to 37,9 więc dałam przeciwgorączkowy i śpi.
Maruda straszna.
Trzydniówka była, kataru, kaszlu niet, obstawiam zęby bo ślinę toczy hektolitrami i ręce pcha do buzi. A jutro ten ślub
A wiesz, że ostatnio czytałam, że trzydniówkę mogą wywołać dwa różne wirusy? Dlatego można mieć trzydniówkę dwa razy.
Oby gorączka poszła precz!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Shira 3 pobudki to jeszcze nieźle Dajesz mu wtedy pić/jeść?
Patryk potrafi się budzić co 2-3 godziny (raz się zdarzyło 7 godzin, ale sama się obudziłam wcześniej i czekałam, aż on się obudzi), possie (jak to dobrze, że nie muszę butelek szykować, tylko koszulę rozpinam) i śpi dalej - a ja tak na pólśpiąco do niego wstaję Skoro je, to widocznie potrzebuje. Najgorzej, gdy zęby idą, bo wtedy wybudza się, nie może zasnąć, płacze - nawet co 15 minut:/

Brumek piękny widok takie zobaczyć własne dziecko jak idzie dla Tymka!
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:50   #4999
patik87
Zakorzenienie

Hej.

Złożyłam pracę w dziekanacie. Ale obrona jeszcze nie wyznaczona bo dziekan na urlopie i z nim muszą umawiać.
Tak mnie boli łeb codziennie biorę prochy, co jest...
W biedronce od wczoraj fajne body po dychu z długim. Ochłapy mi się ostały jeszcze dzisiaj, 2 sztuki.

My też jutro weselujemy. Muszę się do porządku dzisiaj doprowadzić bom Maseczka, paznokcie, tere fere i te sprawy.

Jaciee
co może być młodemu?

Marzena
a ile to juz dni gorączka? może łapcie mocz

Myha
współczuję nocki, może do lekarza z pupą? wietrz dużo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-31, 13:59   #5000
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:

A może byś się tak kiecką chwalnęła
walne fotke na weselichu

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość

Shirka idz na boso, bedzie Ci sie lepiej tancowalo.
a pro po tego, przypomnialo mi sie jak ostatniej niedzieli o 6 rano widzialam sasiadke wracajaca z wesela (mloda dziewczyna). Wysiadla z taxi w jednej rece buty, w drugiej flaszka wodki i chwiejnym krokiem poamszerowala do klatki. ciakawy widok
.
no tak chyba zrobie
Cytat:
Shira moze co druga nocka bedzie przespana , synus o Ciebie dba zebys nie oszalala z przespania
no no dba o mnie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Shira my też idziemy na wesel jutro
to może to samo

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Shira, mam nadzieję, że Żbik wprowadzi nowy trend na forum z tym przesypianiem nocy.
oby ale dziś nie było tak pięknie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość

Shira 3 pobudki to jeszcze nieźle Dajesz mu wtedy pić/jeść?
Patryk potrafi się budzić co 2-3 godziny (raz się zdarzyło 7 godzin, ale sama się obudziłam wcześniej i czekałam, aż on się obudzi), possie (jak to dobrze, że nie muszę butelek szykować, tylko koszulę rozpinam) i śpi dalej - a ja tak na pólśpiąco do niego wstaję Skoro je, to widocznie potrzebuje. Najgorzej, gdy zęby idą, bo wtedy wybudza się, nie może zasnąć, płacze - nawet co 15 minut:/

!
on nie je tylko łyk herbatki
Stary 2012-08-31, 14:01   #5001
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Hej.

Złożyłam pracę w dziekanacie. Ale obrona jeszcze nie wyznaczona bo dziekan na urlopie i z nim muszą umawiać.

Teraz już z górki

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Myślałam, że mi się uda 5000 posta napisać i Shira mnie ubiegła
Zmykamy do następnego wątku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post36227119
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 14:02   #5002
Marina1
Zakorzenienie

i o.t po.t
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 14:02   #5003
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Ja polecam Double-Lash: http://www.folica.com/spa-and-body/s...te-double-lash
Bardzo mi rzesy odzywił, polecam.Nie jest moze tani, ale wart ceny, poszukaj na allegro(ja tak kupilam)
Muszę poszukać u siebie, dzieki
Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Ja jestem zombi, Hania cały czas gorączkuje. W nocy doszło do 39 st i trochę zaczęłam się już niepokoić, ale na szczęście udało się ją zbić...
Bidulka
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Hej.

Tak mnie boli łeb codziennie biorę prochy, co jest...
W biedronce od wczoraj fajne body po dychu z długim. Ochłapy mi się ostały jeszcze dzisiaj, 2 sztuki.

My też jutro weselujemy. Muszę się do porządku dzisiaj doprowadzić bom Maseczka, paznokcie, tere fere i te sprawy.
No w koncu

Zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
walne fotke na weselichu
Trzymam za słowo

5000 ZA NAMI PRZENOSIMY SIĘ NA NOWY?

Czas na zmiany !
Stary 2012-08-31, 14:06   #5004
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Jutro mam babski wypad na pogaduchy z kolezankami - juz sie nie moge doczekac. TZ obiecal ze mnie zawiezie i odbierze.
No proszę
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
dziewcyny nie trzymajcie kciuków- jak zapałeczka pi.ała,
Nic z tego, dzwoniła do mnie baba z tego hotelu żeby przezłożyć .potkanie za 14, ale ja nie dam rady, bo idę do lekarza i była do.ć niemiła...
Na dodatek mówiła tylko o 3 i momentami 2 zmianie...Także nie.tety odpada.
.zukam dalej!

Witam .ię!
No cóż, szkoda...widać to nie była praca dla Ciebie

Brumciu gratulacje dla Tymka z okazji kroczkówIle już siedzicie na działce? Zostawiliscie męża?

Patik, Shira, Jaciee i chyba ktoś jeszcze? udanych imprez jutro

A u mnie z dobrych wieści to to, że od rana miałam super humor, ale po południu mi się skiepścił, bo znowu mi się zaczęło robić słabo....ale zjadłam obiad, zagryzłam czekoladą i póki siedzę jest ok Chyba za dużo od siebie wymagam, bo ciągle coś robię w domu-sprzątam itp. i chyba najnormalniej w świecie mój organizm już tego nie wytrzymuje Teraz Jula śpi-miałam posprzatać łazienkę, ale wolę nie przeginać
Jak wstanie to pojedziemy chyba na zakupy.
A! I jeszcze mi takie bolesne krostki/wysypka wyszła na wewnętrznej stronie uda jakby otarcie, pokrzywkanie mam pojęcia co to.

Jeszcze mam takie małe zmartwienie, bo do tej pory Julcia ładnie jadła-w najgorszym wypadku słoiczek na dwa razy w ciągu jednego dnia, a teraz od kilku dni jest gorzej pierwsze 5-6 łyżek idzie ok, a potem marudzenie, kręcenie główką, że nie...Wasze dzieci też się ,,popsuły" pod tym kątem?
Oczywiście mleko, kaszka, owoce i różne przekąski wchodzą bez problemu. Bardzo to się tym nie martwię, bo i tak dobrze wygląda

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 14:13   #5005
myha82
Wtajemniczenie

kupa juz dzisiaj lepsza chociaz nadal ze sluzem. Pupa tez juz w mire dosżła do siebie bo kremowaniu. tak analizuje od czego to moze byc i zastanawiam sie czy to nie od lodów. Dałam jej ostatnio spróbowac. Juz nie raz jadła. Moze to od tych truskawkowych

A tak w ogóle to pokaze Wam moja Martyne:1.jpg2.jpg

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 14:24   #5006
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to pokaze Wam moja Martyne:Załącznik 4856612Załącznik 4856613
Fajniutka
A Dominika zobaczył Martynkę i mówi: "dzidzia"
Dorosły się znalazł

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-27, 13:35   #5007
sygine
Zadomowienie

Witam i od razu proszę NIE STRZELAĆ

Wiem że nie było mnie tu sto lat, ale mam nadzieję, że jeszcze któraś mnie pamięta...
Przyznam się bez bicia, że nie mam czasu na wizaż i nie będę nadrabiać bo nie dałabym rady i tak (chyba ze 3 wątki już beze mnie albo i więcej...)

Może napiszę trochę co u nas skoro już się odzywam
Natan rośnie jak na drożdżach, śmiga aż miło (czasem trudno go dogonić), uparciuch się robi i potrafi postawić na swoim hehe Mówi "mamamamama" i "bababababa" i jeszcze parę innych
W żłobku rewelacja! Jeszcze (odpukać ) nie chorował poza drobnym katarem...

A ja cóż... pracuję, staram się jak wracam jak najwięcej czasu spędzać z Młodym i mam bardzo mało czasu dla siebie...

Nie wiem co jeszcze dopisać...
Stary 2012-09-27, 14:15   #5008
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

sygine

przeprowadzka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post36786605

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości