|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4982 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Bru Kunki
![]() ![]() smażę powidła ale pachnie mniamm ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my jutro idziemy na wesele do Czech jedziemy sukienka jest tylko chyba na boso pójdę ![]()
![]() |
#4983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedny Radek ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Wtajemniczenie
|
nie tajemnica
![]() po pierwsze u moich rodzicow nie ma tyle miejsca by nas pomiescic wszystkich (u ![]() ![]() po drugie odpoczywamy troche od siebie ![]() mi to pasuje ale ![]() normalnie, jak gdyby nigdy nic ![]() Shirka idz na boso, bedzie Ci sie lepiej tancowalo. a pro po tego, przypomnialo mi sie jak ostatniej niedzieli o 6 rano widzialam sasiadke wracajaca z wesela (mloda dziewczyna). Wysiadla z taxi w jednej rece buty, w drugiej flaszka wodki i chwiejnym krokiem poamszerowala do klatki. ![]() ide cos porobie poki Mloda spi ... Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-31 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
Stronczku rozumiem
![]() No i pada... a mialysmy iść na zakupy;/ Pohulałam 45min ![]() Idę do moich aukcji... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Shira moze co druga nocka bedzie przespana , synus o Ciebie dba zebys nie oszalala z przespania ![]() Stronczku szkoda ze nie jestescie razem , piszesz ze Ci pasuje , ale w glebi serca napewno chcialabys aby Tz razem z Wami spedzal kazda chwile. Nadrobicie jak wrocicie do uk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | ||
Wtajemniczenie
|
A jaki macie? Pourty?
Cytat:
![]() O widzisz nawet nie pomyślałam, że w funciaku są nocniki ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie pamiętam kiedy ostatnio mieliśmy tak złą noc ![]()
![]() |
#4988 |
Rozeznanie
|
My wrocilysmy z miasta , przy okazjibylysmy na placu zabaw. Spotkalam znajoma , ktora ma chlopca 3 l, dziewczynie 5 l, I dwoch bliznikow 7m., wiecie co ona wyglada super , mowila ze sie wysypia , ( gdzie ja przy jednej nie) , byli na wakacjach samochodem (12 gdz ) jazdy . Na placu starsze dzieci sie sluchaly, male bujaly na chustawkach a ona na iphonie
![]() Ja na obiad wyciagnelam piersi z kurczaka , tylko nie wiem co z nich zrobie , mam fasolke szparagowa , ziemniaki obrane , chyba jakies de volay( nie wiem jak sie pisze) |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
Shira my też idziemy na wesel jutro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
Ale Wam zazdroszcze tych wesel
![]() No, dwa wystawione ![]() ![]() Jeszcze muszę zdjęcia tego Peg Perego zrobic i też wystawic.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
A chyba tak
![]() Cytat:
A wsrtęciulą była pani, która w rejestracji dzisiaj była. Radek zdrzemnął się godzinkę i póki co jest ok. Dziewczyny które szczepią refundowanymi, czy Wy się orientujecie jak to jest z ostatnią dawką szczepienia? Chodzi mi o tę która jest po 18m-cu. Tam są 3 wkłucia, można wykupić żeby było jedno? I |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mi rzesy odzywił, polecam.Nie jest moze tani, ale wart ceny, poszukaj na allegro(ja tak kupilam) ![]() Witam! Nie mam jakos weny dzisiaj, pewnie przez pogodne, bo w Zielonej Górze leje!Borysek spi, ide poczytac ksiazke (obiadek mam od wczoraj wiec nie musze gotowac). Edytowane przez DDewik Czas edycji: 2012-08-31 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zadomowienie
|
Brumku,
![]() ![]() Hania to mały cykor, chyba jeszcze przez pół roku będzie z asekuracją jednego palucha dreptała. ![]() Natka, to mówisz, że paputki najlepsze. A jakie zastrzeżenia masz do tuptusiów (tych z linku Beaty)? Ja właśnie na nie czekam, bo skusiła mnie ich cena. ![]() Lili, Biedny Radzio- przesyłam całusa. ![]() Shira, mam nadzieję, że Żbik wprowadzi nowy trend na forum z tym przesypianiem nocy. ![]() Ja jestem zombi, Hania cały czas gorączkuje. W nocy doszło do 39 st i trochę zaczęłam się już niepokoić, ale na szczęście udało się ją zbić... ![]() Lili, jak zaczęłaś szczepić refundowanymi to raczej nie można przejść na te płatne 5w1/6w1. ![]() Edytowane przez marzena_S Czas edycji: 2012-08-31 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=marzena_S
Ja jestem zombi, Hania cały czas gorączkuje. W nocy doszło do 39 st i trochę zaczęłam się już niepokoić, ale na szczęście udało się ją zbić... ![]() Nie martw sie marzenko S ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Wtajemniczenie
|
pewnie ze bym chciala...ale niestety minely juz te czasy kiedy bylismy nierozlaczni. Taka kolei rzeczy...pogodzilam sie z tym i ucze sie od nowa zyc "samodzielnie"
Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-31 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Wtajemniczenie
|
A ja już w domu, awaryjnie. Dominik ma gorączkę i TŻ po mnie przyjechał.
Już rano był cieplutki, ale mierzyłam i nie było. A po pierwszej drzemce miał 38,2. Jak wróciłam to 37,9 więc dałam przeciwgorączkowy i śpi. Maruda straszna. Trzydniówka była, kataru, kaszlu niet, obstawiam zęby bo ślinę toczy hektolitrami i ręce pcha do buzi. A jutro ten ślub ![]()
#4998 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie wymiary Radka? ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Marzena trzydniówka? Oby szybko się wyjaśniło! A nam sami zaproponowali jedno wkłucie ![]() Wiem, że nie można wrócić do refundowanych, gdy się zacznie skojarzonymi, ale odwrotnie chyba można... ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Oby gorączka poszła precz! ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Shira 3 pobudki to jeszcze nieźle ![]() Patryk potrafi się budzić co 2-3 godziny (raz się zdarzyło 7 godzin, ale sama się obudziłam wcześniej i czekałam, aż on się obudzi ![]() ![]() ![]() Brumek piękny widok takie zobaczyć własne dziecko jak idzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Złożyłam pracę w dziekanacie. Ale obrona jeszcze nie wyznaczona bo dziekan na urlopie i z nim muszą umawiać. Tak mnie boli łeb ![]() W biedronce od wczoraj fajne body po dychu z długim. Ochłapy mi się ostały jeszcze dzisiaj, 2 sztuki. My też jutro weselujemy. Muszę się do porządku dzisiaj doprowadzić bom ![]() Jaciee co może być młodemu? Marzena a ile to juz dni gorączka? może łapcie mocz ![]() Myha współczuję nocki, może do lekarza z pupą? wietrz dużo.
#5000 | ||||
Zadomowienie
|
walne fotke na weselichu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to może to samo ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#5001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz już z górki ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Myślałam, że mi się uda 5000 posta napisać i Shira mnie ubiegła ![]() Zmykamy do następnego wątku? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post36227119 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
i o.t po.t
![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszcze ![]() Trzymam za słowo ![]() 5000 ZA NAMI ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brumciu gratulacje dla Tymka z okazji kroczków ![]() ![]() Patik, Shira, Jaciee i chyba ktoś jeszcze? udanych imprez jutro ![]() A u mnie z dobrych wieści to to, że od rana miałam super humor, ale po południu mi się skiepścił, bo znowu mi się zaczęło robić słabo....ale zjadłam obiad, zagryzłam czekoladą i póki siedzę jest ok ![]() ![]() ![]() Jak wstanie to pojedziemy chyba na zakupy. A! I jeszcze mi takie bolesne krostki/wysypka wyszła na wewnętrznej stronie uda ![]() ![]() Jeszcze mam takie małe zmartwienie, bo do tej pory Julcia ładnie jadła-w najgorszym wypadku słoiczek na dwa razy w ciągu jednego dnia, a teraz od kilku dni jest gorzej ![]() Oczywiście mleko, kaszka, owoce i różne przekąski wchodzą bez problemu. Bardzo to się tym nie martwię, bo i tak dobrze wygląda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5005 |
Wtajemniczenie
|
kupa juz dzisiaj lepsza chociaz nadal ze sluzem. Pupa tez juz w mire dosżła do siebie bo kremowaniu. tak analizuje od czego to moze byc i zastanawiam sie czy to nie od lodów. Dałam jej ostatnio spróbowac. Juz nie raz jadła. Moze to od tych truskawkowych
![]() A tak w ogóle to pokaze Wam moja Martyne:1.jpg2.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#5006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Dominika zobaczył Martynkę i mówi: "dzidzia" Dorosły się znalazł ![]()
![]() |
#5007 |
Zadomowienie
|
Witam i od razu proszę NIE STRZELAĆ
![]() Wiem że nie było mnie tu sto lat, ale mam nadzieję, że jeszcze któraś mnie pamięta... Przyznam się bez bicia, że nie mam czasu na wizaż i nie będę nadrabiać bo nie dałabym rady i tak (chyba ze 3 wątki już beze mnie albo i więcej...) ![]() Może napiszę trochę co u nas skoro już się odzywam ![]() Natan rośnie jak na drożdżach, śmiga aż miło (czasem trudno go dogonić), uparciuch się robi i potrafi postawić na swoim hehe ![]() ![]() W żłobku rewelacja! Jeszcze (odpukać ![]() A ja cóż... pracuję, staram się jak wracam jak najwięcej czasu spędzać z Młodym i mam bardzo mało czasu dla siebie... Nie wiem co jeszcze dopisać...
#5008 |
Zakorzenienie
|
sygine
przeprowadzka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post36786605 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.