|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Kwitka
![]() ehhh
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
no też już zaczynalam wierzyć, że to TO zwłaszcza te mega bolące cyce mnie zmyliły no i brak @. Teraz pytanie gdzie łona??? Mogłaby już przyleźć, bo teraz martwię się co tam na dole mi się wyprawia.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące
|
#1023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
Kwitka, będzie dobrze
zjawi się, zniknie i potem będzie już grzeczna i pomocna, tak cykl poukłada, że będzie szło w dobrym kierunku
|
#1025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli mamy rację to stawiasz piwko kochana.... Jak nie mamy to flaszke...zapijemy smutki |
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Kwitka normalnie czuje się jakbym to ja odebrala tą bete
![]() pamiętam kiedy ja odebrałam bete a tam wynik 3 i na dodatek przyszła @.. ale byłam zawiedziona... a tu wyszło że fasolka oczywiście nie chce Ci robić nadziei, teraz wypada się udać do gina ![]() Za dobrze i sobie wkręcam że jak mdłości zniknęły to bla bla bla... teraz mnie bardziej krzyże bolą więc znow sobie wkrecam... niech już będzie 12 wrzesień
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pierwsze danie miałam barszczyk biały z jajeczkiem od mamuśki. A teraz spadam robić placki z cukini. Coś ala ziemniaczane tylko zamiast ziemniaków trę cukinie. Idę, ale zaglądam do Was.
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Czy dobrze zrozumiałam, że miałaś @ mimo ze była fasolka? To była normalna @ czy mniej obfita?
|
|
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana spokojnie nie wkrecaj sobie Musisz wierzyć, ze będzie dobrze . Wmawiaj to sobie cały czas . Zostało tylko 12 dni...szybko zleci.... Cytat:
Ja mam zupę warzywna...nawet dobra ![]() Nie zapraszaj bo przyjedziemy i będziesz miala ![]() Jeszcze godzinka i weekend |
||
|
|
|
#1031 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja niedawno wróciłam z miasta i kurdę przez 1h nie mogłam neta odpalić a ciekawość mnie zżerała co u kwitki... Chętnie bym sobie gdzieś dziś wyszła z Tż ale ta pogoda mnie strasznie zniechęca do czegokolwiek... Poza tym mój luby jeszcze z pracy nie wrócił...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-31 o 16:38 |
||||
|
|
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
Kwitka kochana
Dziewczyny, miłego weekendu mam nadzieję, że zajrzę w weekend do Was, a w ndz. to już koniecznie mus, trza powitać mamuśki
|
#1033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też w ndz muszę obowiązkowo zajrzeć mimo że chyba będę na działce ale tak myślę że wezmę laptopa z sobą bo umrę z ciekawości
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1034 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na piwko to ja dopiero w następne wakacje ![]() Cytat:
Miałam normalnie krew pierwszy dzień taka sobie obfita a drugi i trzeci to nosiłam tylko wkładke więc ogólnie mniej niż normalna @, ale mimo wszystko nie pomyślałam że fasolka jest bo dzien przed @ beta 3 czyli zaszłam zaraz przed @ ![]() Cytat:
pewnie się tak rozpycha że aż mnie plecy bolą a mdłości dużych nie miałam więc nie dziwne że przeszły zresztą przy wieczornym połykaniu tabletek dalej mam więc nie do końca przeszły " itd itd wmawianie mam opanowane do perfekcji ![]() Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze SEKSU ![]() Na dzień dzisiejszy mam trzy marzenia: II trymestr, seks i pozbycie się pająków
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-08-31 o 16:52 |
|||
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak to tak zaszłaś przed samą @? przecież dni płodne kończą się ładnych kilka dni przed @-a przynajmniej powinny
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w miesiącu po odstawieniu tabletek anty wiec wszystko możliwe, a owulacja wtedy chodzi jak chce
![]() Zaszłam zaraz przed, no bo beta dzień przed @ powinna mi wyjść przynajmniej 30 a mi wyszła 3
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
To ja z tego wszystkiego sięgnęłam po test, bo mam dzisiaj pić a później nie chcę mieć wyrzutów sumienia, ale I kreska. Niby coś tam pod światło widać, ale wcześniej też tak było więc myślę że to fabryczna wada testów.
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurek a właśnie ze zapraszam
Luncia ale piwko o% też jest albo soczek
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak liczyłam że wejde na wątek i będą 2 kreseczki u ciebie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sam mój ginekolog wspominało przypadkach gdy kobiety w pierwszy lub ostatni dzień ciąży współżyły i zachodziły w ciążę. Tak samo jak okres. Niby znika przy zajściu. A są babki co 4 m-ce krwawią i nie zdają sobie z niczego sprawy Także nie ma reguły..
|
|
#1042 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam weekendowo
![]() Mnie Tż opuścil na weekend. Pojechał do Karpacza pod namioty na kawalerski weekend. Będą sie uczyć chodzic po skałkach, pić piwo i pewnie debatować o kobitkach ![]() Na dzisiaj zaplanowałam sobie serialowy wieczór z lampką wina A jutro idę na ognisko z okazji zakończenia wakacji Mam nadzieję, że czas mi szybko zleci, bo już tęsknie za Tż Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Tylko kwestia czasu, żebys mogła się tylko upewnić![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam dziewczynki mija dzień??
U mnie od rana deszcz i deszcz:/ Głowa po apapie prawie przeszła, nie do końca ale już czuję się w miare ok. Dobrze,że ten dzień się już kończy bo czuje,że jeszcze chwila i tabletka puści i znowu zacznie mega boleć:/ Kurde smażyłam te placki, do jedzenia polewałam je sobie magą w płynie. Ale teraz te wszystkie zapachy oleju i magi mi sie zmieszały i w pokoju mi śmierdzi jak cholera. bleeee Szejda to miłego odpoczynku życzę i nie smutaj tam bo masz nas i czas Ci zleci szybciutkopszczoua to dobrze,że zrobiłaś test. Przynajmniej masz pewność. vanessa działaj działaj. Oby owocnie ![]() Luncia myśl pozytywnie kochana! Wiem,że w Twoim przypadku każdy ból czy coś to doprowadza do paniki, ale nie można ciągle wmawiać sobie najgorszego! Może jeśli masz taką możliwość to skocz sobie po niedzieli prywatnie do jakiegoś niedrogiego gina o ile tacy są i uspokoisz się przynajmniej???Co do tych 3 rzeczy co Ci się marzą to: II trymestr nie długo się zacznie ![]() seks- hmmm są inne sposoby na wyładowanie napięcia ![]() pająki- brrr tłucz ile wlezie dziadostwo
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o seks to nie ma!
To wszystko przez moje niewyżycie
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jeszcze troszke i bedzie super. Warto sie przemęczyć chyba co???
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane...
Musze sie Was zapytać Dziś mam 19 dc, wiec jest jeszcze duuuzo czasu przed rosnącą nadzieją, jednak zastanawia mnie jedna rzecz... a mianowicie juz ze 3 lub 4 dzień mam dziwne odczucie - bo ból to za dużo powiedziane... z jednej strony mam lekkie klucie w prawym jajniku (wlasnie juz tak długo) - ale to mnie mniej dziwi bo takie klucie jajnikow mam od czasu do czasu w kazdym cyklu choc nigdy chyba nie trwalo ciagiem tak dlugo, ale do tego mam jeszcze takie tlumienie w brzuchu , jak przed samym okresem (ktory jak sie zacznie to wraz z wielkim bolem brzucha - ale zawsze wiem mniej wiecej kiedy bo wiaze sie z tym charakterystycznym cmieniem bołu brzucha przed ). A to "cmienie" czuje juz ze 3 dni? dziwi i martwi mnie to troche bo cykl mam 30-dniowy z zegarkiem w reku a dzis jak pisalam jest dopiero 19 dzien... a to odc zucie jest takie... jakby mi kamien jakkis z macicy leżal i musialabym go dzwigac (<-- dziala wyobraznia ) czyli niby nie bol ale coś, co jakoś tak ciągle czuje....co o tym myślicie...? zaczelam sie troche martwić
|
#1047 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-08-31 o 20:55 |
||
|
|
|
#1048 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki jak tam wieczorek mija? bo ja dziś tak tyłek opycham że już mam dosyć
Przed chwilą wypiłam gorący kubek, frytki i czekoladę...I o 19 nagle mnie naszło że posprzątam pokój... no i posprzątałam więc dziś mam dzień na odwrót ![]() Mnie też post Luny rozwalił ;D hihi. Mokka,a ty się nie przejmuj bo działałaś w dobrej wierze... na pewno wszystko się jakoś ułoży u tej znajomej...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-31 o 20:45 |
|
|
|
#1049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-31 o 20:59 |
||
|
|
|
#1050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

beta < 1,2
oczywiście nie chce Ci robić nadziei, teraz wypada się udać do gina 

no ale jak to tak zaszłaś przed samą @? przecież dni płodne kończą się ładnych kilka dni przed @-a przynajmniej powinny

Także nie ma reguły..