Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 13:30   #3151
martyna3275
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Pamiętam, że pare lat temu te balsamy PN to była właśnie woda+parafina... potem zmienili skład na naturalniejszy. Zresztą moim zdaniem wiele produktów YR zmieniło skład na plus, m.in kremy.
Dziwne żeby teraz znowu do parafiny wracali.
Pamiętam, że kiedyś dostałam gratis krem serum vegetal w starej odsłonie, i był to sam alkohol z silikonami. Zużyłam go do ujędrniania biustu i miałam uraz na kilka lat do kremów YR.

Z paczka sie wyjasnilo, kurierzy nie wysłali powiadomienia ale paczka w koncu dotarla, z lekka obsuwą czasową. Nigdy już nie wybiorę kuriera, wolę PP, do mnie paczki dochodzą następnego dnia po wysłaniu i tracking PP ma lepszy.

Cofam skargi na kosmetyczkę, wywietrzyłam i wyprałam, i teraz nie pachnie i kształt ma lepszy. Trochę się jej zamek zacinał, ale ogólnie niech będzie- za te pieniądze... A btw widziałam je na allegro po 16-20zł.

W ogóle chyba jestem jedyna tutaj, która nie ma ani jednej pompki, a przydałaby mi się może do tych szamponów
tez nie mam ani jednej pompki
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:32   #3152
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fifruwajka Pokaż wiadomość
Muszę Cię rozczarować, nie dostaniesz złotej. Przyślą Ci 50 ml SE w standardowym opakowaniu, a na fakturze pojawi się formułka wyjaśniająca, że przepraszają i że skończyły się te w złotych buteleczkach.

W tym poście znajdziesz zdjęcie fakturki z tą informacją:
http://fifruwajka.blogspot.com/2012/...r-prezent.html

Szkoda Mimo to cieszę się, bo kocham zapach SE. A złota buteleczka ładnie wyglądałaby na półce, oh well

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:37   #3153
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marleen Pokaż wiadomość
Na mój łeb, to oznacza, że przy kolejnym zamówieniu powinni Ci o te 32 zeta z groszami pomniejszyć fakturę. Innymi słowy masz jakby wpłacone "a konto".
O, to jeszcze lepiej

Cytat:
Cofam skargi na kosmetyczkę, wywietrzyłam i wyprałam, i teraz nie pachnie i kształt ma lepszy. Trochę się jej zamek zacinał, ale ogólnie niech będzie- za te pieniądze... A btw widziałam je na allegro po 16-20zł.

W ogóle chyba jestem jedyna tutaj, która nie ma ani jednej pompki, a przydałaby mi się może do tych szamponów
Kosmetyczka jest naprawdę całkiem fajna, mi się podoba. Pakowna, a na tym mi należy najbardziej

Pompka to przydatna rzecz, tym bardziej przy szamponach Ja jak pierwszy raz kupiłam szampon to sobie w brodę plułam, że od razu i pompki nie wzięłam, bez niej ciężko jest jednak.
Stary 2012-08-31, 13:39   #3154
Awus16
Raczkowanie

Cytat:
Pamiętam, że pare lat temu te balsamy PN to była właśnie woda+parafina... potem zmienili skład na naturalniejszy. Zresztą moim zdaniem wiele produktów YR zmieniło skład na plus, m.in kremy.
Dziwne żeby teraz znowu do parafiny wracali.
Pamiętam, że kiedyś dostałam gratis krem serum vegetal w starej odsłonie, i był to sam alkohol z silikonami. Zużyłam go do ujędrniania biustu i miałam uraz na kilka lat do kremów YR.

Z paczka sie wyjasnilo, kurierzy nie wysłali powiadomienia ale paczka w koncu dotarla, z lekka obsuwą czasową. Nigdy już nie wybiorę kuriera, wolę PP, do mnie paczki dochodzą następnego dnia po wysłaniu i tracking PP ma lepszy.

Ale chyba tylko ten jeden rodzaj mleczka. Zamawiałem później w wersji oliwkowej i skład jest taki jak być powinien. A brzoskwini przez chwilę nie było w ofercie internetowej a jak się pojawiła to taka. Inny kod i inny skład. I to ją cały czas można kupić. Trochę niefajnie że o takich rzeczach nie informują.
Awus16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:42   #3155
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Awus16 Pokaż wiadomość
Ale chyba tylko ten jeden rodzaj mleczka. Zamawiałem później w wersji oliwkowej i skład jest taki jak być powinien. A brzoskwini przez chwilę nie było w ofercie internetowej a jak się pojawiła to taka. Inny kod i inny skład. I to ją cały czas można kupić. Trochę niefajnie że o takich rzeczach nie informują.
Tak się składa że u YR obsługa klienta i informacja na temat kosmetyków to totalna porażka (w salonie: nikt nic nie wie, nikt nic nie widział itp.)

Całą wiedzę czerpię z tego wątku

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:50   #3156
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Awus16 Pokaż wiadomość
Niefajnie , że YR nie podaje w ogóle pełnych składów INCI na swojej stronie. Ja kupuję tylko przez net, i zupełnie nie interesują mnie teksty marketingowe typu "krem o jedwabistej formule skutecznie nawilża i odżywia skóre przywracając jej blask bla bla bla....". To tak jakbym np kupowała sukienkę korzystając tylko z opisu, jak ona cudownie uszyta i modna, bez najważniejszej rzeczy czyli zdjęcia.
Dobrze, że jest wizaz i kwc
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 15:33   #3157
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Fajnie ,że koniec konców wyszło na plus dla Ciebie i dobrze ze dowiedziałysmy się dzieki Tobie o tym dublowaniu konta przy zmianie adresu.
U mnie niestety w ten sposób przetrzymali zamówienie z urodzinowej, bo "nie wiedzieli, na jaki adres wysyłać, bo mam 2 konta". No jak #$%^* nie wiedzieli, jak podałam wyraźnie przy zamawianiu adres, na potwierdzeniu był w pierwszych linijkach, wołami. No i zamówienie z 17 sierpnia jeszcze do mnie nie dotarło, helou.

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Kretka super

Kurier dziś u mnie był, więc jeszcze tylko na pocztę po paczkę pojadę i będzie komplet.
Ja dzisiaj odebrałam 6 paczek na poczcie hue hue hue ALE dzwoni dzisiaj do mnie kurier, że kiedy można się umówić. A ja - że jestem przecież w domu, tak, domofon działa, proszę jeszcze raz spróbować. Myślę "wtf", bo nie jest ciężko znaleźć mój dom. A tu po kolejnym telefonie okazuje się, że zamówiłam którąś paczkę z żelem i kosmetyczką na kuriera, na adres w Warszawie, bo akurat do czwartku tam byłam, więc sobie odbiorę. No i zapewne przetrzymali paczkę, bo dzisiaj dopiero kurier dzwoni, no i hmm faktycznie, w Warszawie mnie nie ma, bo jestem w domu jakieś 100km dalej BOOOOŻEEEEE. Na szczęście moje współlokatorki chyba odbiorą. I dlatego właśnie nie zamawiałam reszty kurierem, bo wyszłoby tak samo...

No i jeszcze dostałam zamiast pompki żel BIO malwa, w sumie się cieszę, bo żel kosztuje więcej, ale już jeden taki sam żel zamówiłam i bardziej przydałaby mi się teraz pompka :P Ale już kończę narzekanie, z reszty jestem bardzo zadowolona i oczywiście połowę rzeczy zabrała mi Mama. Nawet się cieszę, bo chcę skorzystać z którejś oferty i będę miała chociaż co zamówić

Cytat:
Niefajnie , że YR nie podaje w ogóle pełnych składów INCI na swojej stronie. Ja kupuję tylko przez net, i zupełnie nie interesują mnie teksty marketingowe typu "krem o jedwabistej formule skutecznie nawilża i odżywia skóre przywracając jej blask bla bla bla....". To tak jakbym np kupowała sukienkę korzystając tylko z opisu, jak ona cudownie uszyta i modna, bez najważniejszej rzeczy czyli zdjęcia.
Racja, ja nie lubię kupować w ciemno, tak samo jest choćby z Avon i innymi wysyłkowymi zakupami. Po prostu podanie składu kosmetyku powinno być obowiązkowe.

PS. A w ogóle kiedy można się spodziewać jakiejś nowej oferty w esklepie? Chodzi mi o zmianę gratisów, jakiś kod rabatowy... To chyba zmienia się co tydzień? Czy rzadziej?
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:10   #3158
Awus16
Raczkowanie

Cytat:
Kiedyś wysłałem do nich maila z prośbą o wysłanie mi składu bo to pierwsze co mnie interesuje (no może wcześniej cena) i przysłali bez problemu ale mogli by podawać przy wszystkich produktach bo przy niektórych jest. Fajnie by było też gdyby wprowadzili możliwość oceniania ich produktów i pisania recenzji tak jak jest to w innych krajach bo nieraz przeglądam strony Stanów czy Wielkiej Brytanii i wygląda to u nich całkiem sprawnie, poza tym nie wydaje mi się żeby ktoś w to ingerował bo nie wszystkie produkty są oceniane dobrze.

A tak przy okazji zaglądnąłem ostatnio do rossmanna i przeglądałem jakiś krem do twarzy z sorayi chyba, wyoglądałem cały kartonik z każdej możliwej strony szukając składu bez skutku i dopiero odkładając na półkę zobaczyłem że jest z przodu opakowania. To samo na tubce żelu do mycia twarzy. Mi się taka polityka podoba.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
U mnie niestety w ten sposób przetrzymali zamówienie z urodzinowej, bo "nie wiedzieli, na jaki adres wysyłać, bo mam 2 konta". No jak #$%^* nie wiedzieli, jak podałam wyraźnie przy zamawianiu adres, na potwierdzeniu był w pierwszych linijkach, wołami. No i zamówienie z 17 sierpnia jeszcze do mnie nie dotarło, helou.

Ja dzisiaj odebrałam 6 paczek na poczcie hue hue hue ALE dzwoni dzisiaj do mnie kurier, że kiedy można się umówić. A ja - że jestem przecież w domu, tak, domofon działa, proszę jeszcze raz spróbować. Myślę "wtf", bo nie jest ciężko znaleźć mój dom. A tu po kolejnym telefonie okazuje się, że zamówiłam którąś paczkę z żelem i kosmetyczką na kuriera, na adres w Warszawie, bo akurat do czwartku tam byłam, więc sobie odbiorę. No i zapewne przetrzymali paczkę, bo dzisiaj dopiero kurier dzwoni, no i hmm faktycznie, w Warszawie mnie nie ma, bo jestem w domu jakieś 100km dalej BOOOOŻEEEEE. Na szczęście moje współlokatorki chyba odbiorą. I dlatego właśnie nie zamawiałam reszty kurierem, bo wyszłoby tak samo...

No i jeszcze dostałam zamiast pompki żel BIO malwa, w sumie się cieszę, bo żel kosztuje więcej, ale już jeden taki sam żel zamówiłam i bardziej przydałaby mi się teraz pompka :P Ale już kończę narzekanie, z reszty jestem bardzo zadowolona i oczywiście połowę rzeczy zabrała mi Mama. Nawet się cieszę, bo chcę skorzystać z którejś oferty i będę miała chociaż co zamówić

Racja, ja nie lubię kupować w ciemno, tak samo jest choćby z Avon i innymi wysyłkowymi zakupami. Po prostu podanie składu kosmetyku powinno być obowiązkowe.

PS. A w ogóle kiedy można się spodziewać jakiejś nowej oferty w esklepie? Chodzi mi o zmianę gratisów, jakiś kod rabatowy... To chyba zmienia się co tydzień? Czy rzadziej?
Ta oferta jest według informacji na stronie do 1 września. Zmienia się co miesiąc zwykle. A jeśli chodzi o kody to różnie z tym bywa, zwykle raz w tygodniu, chyba że jakieś dodatkowe, nie z newslettera.

Edytowane przez Awus16
Czas edycji: 2012-08-31 o 16:05
Awus16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:19   #3159
maruda80
Zakorzenienie

Mnie razi jeszcze fakt że w innych krajach jest możliwość płatności kartą (i to od bardzo dawna).
U nas nie ma... i nie będzie takiej opcji.
Wiem, ponieważ kilka razy pisałam w tej sprawie do BOK.
Pierwsza wersja była że owszem, będą wprowadzać i to już niedługo - to "niedługo" trwa już 3-4 lata. Ostatnio dosłałam info że ogólnie nie ma i nie będzie takiej możliwości.

Stary 2012-08-31, 16:23   #3160
kika007
Przyczajenie

Na Fejsbuku pisali, że nowości w e-sklepie juz JUTRO
kika007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:23   #3161
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Mnie razi jeszcze fakt że w innych krajach jest możliwość płatności kartą (i to od bardzo dawna).
Pierwsza wersja była że owszem, będą wprowadzać i to już niedługo - to "niedługo" trwa już 3-4 lata. Ostatnio dosłałam info że ogólnie nie ma i nie będzie takiej możliwości.
Ciekawi mnie czemu nie będzie takiej możliwości. I czemu nie może być płatności przelewem?
Stary 2012-08-31, 16:40   #3162
finansistka
Rozeznanie

Cytat:
no niestety, tez mnie to bardzo denerwuje.
Ciekawe dlaczego u nas tak jest (?)
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:41   #3163
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez finansistka Pokaż wiadomość
no niestety, tez mnie to bardzo denerwuje.
Ciekawe dlaczego u nas tak jest (?)

na to pytanie niestety nie uzyskałam odpowiedzi.

Stary 2012-08-31, 16:50   #3164
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kylpie Pokaż wiadomość
Te które zamówiłam to:
40 ZESTAW PLAISIRS NATURE
54 JDM ŻEL KREMOWY FIOLETOWY RYŻ
59 ZESTAW 3 MINI PERFUM
105 TWÓJ PRODUKT NIESPODZIANKA
107 ZESTAW TRZECH MINI PRODUKTÓW
29 RPD KR.NAWILŻ. DO RĄK

40-42 to były zestawy PN, zgaduję, że 40 - truskawka, 41 - wanilia a 42 - oliwka...
To ja się podepnę z dwoma pytaniami:
Wiadomo, co to konkretnie za miniatury perfum?
Z czego składa się zestaw PN?

Stary 2012-08-31, 17:07   #3165
Kylpie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Germini Pokaż wiadomość
To ja się podepnę z dwoma pytaniami:
Wiadomo, co to konkretnie za miniatury perfum?
Z czego składa się zestaw PN?

Jak przyjdzie paczka to będzie wiadomo
A tak na serio: na dwoje babka wróżyła.
Po bardzo niewyraźnym blankiecie wnioskuję że zestawy to duży żel + miniaturka mleczka, w rodzajach takich jak pisałam powyżej.
Strzelam, że miniaturki to Vanille Noir, Naturell i So Elixir.
Ale jak jest naprawdę, przekonamy się prawdopodobnie w połowie przyszłego tygodnia

Edytowane przez Kylpie
Czas edycji: 2012-08-31 o 17:08
Kylpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 17:16   #3166
fifruwajka
Raczkowanie

A mnie dziś BOK bardzo pozytywnie zaskoczył. Dostałam nową ofertę wrześniową zadzwoniłam i powiedziałam Pani z infolinii, że chętnie złożyłabym zamówienie z z tej oferty, ale moim ulubionym prezentem jest Tendre Jasmin, którego już mam w domu 3 buteleczki (dwie jeszcze zafoliowane, w zapasach) i chcę zamówić inną wodę. Wybrałam Rose Absolue, która jest w tej samej pojemności i cenie, Pani poszła gdzieś sprawdzić, czy można zrobić jednorazowy wyjątek i wróciła z dobrą nowiną. Zamiast Tendre Jasmin EDP dostanę Rose Absolue EDP.
Ogromnie się cieszę, bo RA jest powoli wycofywane, zniknęło już ze sklepów, a w internecie i wysyłkowo dostępnych jest coraz mniej produktów z tej linii. Bardzo lubię używać tego zapachu zimą, wspaniale, cynamonowo rozgrzewa. Wielki + dla Yves Rocher za elastyczność.
W sumie nie ma co wiwatować, bo zawsze mogą źle spakować paczkę, ale jestem dobrej myśli. W razie co będę dzwonić i walczyć o swoje.

Zapraszam!
fifruwajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 18:02   #3167
MissChievousTess
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z zakupów w sklepie stacjonarnym- ponieważ rano okazało się, że skończył mi się korektor pod oczy zdecydowałam jednak, że wykorzystam 2 książeczkę czekową do końca.
Kupiłam na czeki korektor, 2 szampony z malwą i żel do mycia twarzy hydra vegetal. Jako gratis wzięłam wodę malinową ( od dawna mnie kusiła, będzie ze mną chodzić na siłownię.)
I skusiłam się na zniżki na podwójne cienie i wzięłam 2 sztuki- zieleń z fioletem i granat ze srebrem.
Jednym słowem obkupiłam się jak dzika.
I wąchałam nowy So Elixir- jak dla mnie taki jakby irys i fiołek.
Troszkę przypomina mi Ming Shu.
Wzięłam 2 gazetki bo jest zniżka na so elixir i inne nowości i zaproszenie na makijaż w październiku.
Gdyby to kogoś interesowało to byłam w Galerii Krakowskiej - woda Cedr jest na wyprzedaży za 19.90.
No i dowiedziałam się, że ten nowy podkład będzie w sprzedaży dopiero w październiku. Próbek narazie nie było.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 18:51   #3168
ada ada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
dodałam.

Umbra dodaj proszę jeszcze PYB9RA02 prezentem jest męska woda Comme Une Evidence Homme darmowa przesyłka od 100zł

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

i do mnie dotarły dziś dwie paczki z niespodzianką, wzięłam 2 bo jedną dam siostrze, mam nadzieję że nam maski krzywdy nie zrobią. Wydaje mi się, że miałam krem z tej serii i było ok.chociaż głowy nie dam, tyle już różnych rzeczy używałam (w ramach prezentu) że się pogubiłam ogólnie zapłaciłam 12,80zł więc jest
ada ada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 19:02   #3169
Lynn
Zakorzenienie

Dostałam dzisiaj tą paczkę, która niby była wysłana kurierem w środę.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 19:13   #3170
marleen
Raczkowanie

Zakupiłam odżywkę z owsem. Darmowa przesyłka. Wszystko 10 zł. Sama odżywka? Porażka. Włosy sztywne i matowe. Słabo spłukana? Oj,nie. Odczuwam również swędzenie głowy.
Trudno, ale wiem coraz więcej. Następnym razem nie kupię. Czy polecam? Nie.

Nie, nie pocieszajcie mnie, wiedziały gały co brały.
Stary 2012-08-31, 19:24   #3171
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Zakupiłam odżywkę z owsem. Darmowa przesyłka. Wszystko 10 zł. Sama odżywka? Porażka. Włosy sztywne i matowe. Słabo spłukana? Oj,nie. Odczuwam również swędzenie głowy.

No współczuję. Ja za odżywkami z YR nie przepadam jakoś specjalnie.
Chyba sprawdzę tę nową ale tak na co dzień to u mnie rządzi WAX do wypadających na zmianę z mlecznym Kallosem.
Dam chyba szansę polecanej na forum masce z Bingo Spa.
A maski z YR mają w KWC niestety słabe recenzje więc możliwe, że faktycznie nie są najwyższych lotów. Jeśli chcesz mieć fajne włosy to ja raczej polecam jakiś olej, kallosa mlecznego i nawet domowej roboty płukankę na bazie octu jabłkowego. Chyba pomoże ci bardziej niż ta maska z owsa. 10 zł niby nic ale taki litr Kallosa czy maski Bingo kosztuje 12 zł więc faktycznie szkoda pieniędzy.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 19:25   #3172
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:

tez sie dałam nabrac na nią ja swoja wywaliłam po 3 uzyciach
Stary 2012-08-31, 19:29   #3173
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się marzy, żeby YR wysyłał do paczkomatów wielkie udogodnienie! denerwuje mnie PP i jestem chora jak mam pójść odebrać paczkę kurier to też nie najlepsze wyjście, przyjeżdża o której chce, ma pretensje jak kogoś nie ma w domu i zostawia przesyłki byle gdzie!

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:

Ostrzegałam Okropna jest ta odżywka!

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 20:01   #3174
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
No współczuję. Ja za odżywkami z YR nie przepadam jakoś specjalnie.
Chyba sprawdzę tę nową ale tak na co dzień to u mnie rządzi WAX do wypadających na zmianę z mlecznym Kallosem.
Dam chyba szansę polecanej na forum masce z Bingo Spa.
A maski z YR mają w KWC niestety słabe recenzje więc możliwe, że faktycznie nie są najwyższych lotów. Jeśli chcesz mieć fajne włosy to ja raczej polecam jakiś olej, kallosa mlecznego i nawet domowej roboty płukankę na bazie octu jabłkowego. Chyba pomoże ci bardziej niż ta maska z owsa. 10 zł niby nic ale taki litr Kallosa czy maski Bingo kosztuje 12 zł więc faktycznie szkoda pieniędzy.
Warto Ja już mam drugi słoik i na prawdę mogę polecić. W tesco maski bingo spa są po 7,50
Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Mi się marzy, żeby YR wysyłał do paczkomatów wielkie udogodnienie! denerwuje mnie PP i jestem chora jak mam pójść odebrać paczkę kurier to też nie najlepsze wyjście, przyjeżdża o której chce, ma pretensje jak kogoś nie ma w domu i zostawia przesyłki byle gdzie!
-
Ja właśnie po raz ostatni zamówiłam kuriera...Pretensje, ze nikogo nie ma i zostawianie paczki byle gdzie Nie rozumieją, że sąsiedzi mogą nie mieć ani pieniędzy ani ochoty płacić za czyjeś paczki. Zwłaszcza, że nie wszystkich sąsiadów znam dobrze. Pisałam już tu chyba kiedyś o kurierze siódemki, który moją paczkę zostawił 2 ulice dalej, bo nie spojrzał na adres tylko nazwisko mu znajomo zabrzmiało Do tej pory żałuję, ze nie napisałam skargi.
Stary 2012-08-31, 20:08   #3175
rybkaa90
Zakorzenienie

Bez przesady nie wyobrażam sobie płacić za czyjąś przesyłkę. Ostatnio odmówiłam przyjęcia paczki osoby z bramy obok gryzłam się, że biedny kurier musiał się gimnastykować, ale chciałam uniknąć nieprzyjemności, miałam mnóstwo swoich problemów na głowie.

Kupiłam ostatnio maskę bingo spa w tesco za 7,50 byłam w szoku widząc cenę na stronie sklepu, myślałam ze kosztują tyle samo albo taniej...

06.09.2014
Stary 2012-08-31, 20:17   #3176
finansistka
Rozeznanie

w Tesco są kosmetyki Bingo spa?
a ja nigdzie nie mogłam ich dostac u siebie w miescie
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 20:28   #3177
martyna3275
Zakorzenienie

a w tych Bingo Spa sa silikony itd???
Stary 2012-08-31, 20:35   #3178
pink_pocket
Rozeznanie

mam pytanie czy można poprosić w sklepie o próbki męskich zapachów?
pink_pocket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 20:49   #3179
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez finansistka Pokaż wiadomość
w Tesco są kosmetyki Bingo spa?
a ja nigdzie nie mogłam ich dostac u siebie w miescie
widziałam tylko maski- dwa rodzaje i te najtańsze szampony jajeczny i chyba pokrzywowy

06.09.2014
Stary 2012-08-31, 20:53   #3180
Lynn
Zakorzenienie

Ja podobnie

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

wchodzi wam już ta nowa oferta przez net?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości