|
|
#301 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
Także pierwsze koty za płoty Nie wiesz co napisać? Tu w zasadzie piszemy co nam ślina na język przyniesie o tym i o tamtym![]() Skoro nas podczytujesz to chyba jakiś powód jest jesteś w ciąży i będziesz styczniow0 - lutową mamusią i chcesz do nas dołączyć czy tak po prostu sobie czytasz. Hmm.. a może prowadzisz jakieś statystyki?? hehe
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie należy kupować taki rozmiar spodni jaki się aktualnie nosi. Jeśli chodzi o dżinsy to na all są podane tabele rozmiarowe i wystarczy dobrze się zmierzyć, a wtedy nie powinno być problemu. Poza tym pas ciążowy rozciąga się i przystosowuje do rozmiaru brzuszka
![]() Rodzice moi zrobili właśnie dżem śliwkowy. Ale się go najadłam. Był pyszny i jeszcze taki cieplutki e.dickinson napisz coś o sobie. Jesteś w ciąży? Nie bój się, nie gryziemy
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczego??? ja tak bardzo lubie...... |
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba ja bym się pokusiła na czarne ocieplane M. Mam 164, w spodniach 36 się już nie dopinam dlatego wezmę M
chciałam Was zapytać o opinię na temat tego łózia: http://tablica.pl/oferta/lozeczko-si...1000;r:4;s:162 Hosenka byłam dziś ale już nie było tego, o którym mówiłaś wzięłam ten granatowy polarkowy nie wiem czy widziałaś, ogrodniczki i tą kurtkę brązową z kożuszkiem z H&M, a sobie spódniczkę.
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-08-31 o 17:17 |
|
|
|
#305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wątróbka jest źródłem witaminy A, która jest bardzo, bardzo szkodliwa dla dzidziusia. ![]() Wcinam suszone morelki. Polecam na zaparcia, działają.
|
||
|
|
|
#306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Lenova? jak się czujesz? |
|
|
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie kolory będą? mam 163 cm i się zastanawiam nad M/L, ale jak Black bierze M to ja chyba też, bo mamy tyle samo w brzuchu ![]() Cytat:
była u mnie jedna przyjaciółka i zaraz powinna druga przyjechać także dzień zrobiony mam ![]() i dodaję fotki malucha, chciałam mojego brzucha, ale jak mąż mi zrobił wczoraj zdjęcie to się przeraziłam, wyglądam jak wieloryb!!!!! Więc nie dodam ![]() aha i dzisiaj zaczynam 21 tydzień z Piotrusiem
|
|
#308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez monamur Czas edycji: 2012-08-31 o 18:09 |
|
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
Hej Mamusie
Ostatnia nie mam czasu na forum tzn. czas by się znalazł ale taka ładna pogada, że szkoda mi siedzieć w domu przed komputerem . Na przeprosiny wstawiam zdjęcia mojego, ogromnego już okrąglinka (21 tydzień) ![]() Wszystkim mamom gratuluje poznania płci lokatorów z brzuszka a solenizantkom z ostatniego czasu składam życzenia, wszystkiego dobrego i zdrowych, cudnych dzidziusiów A ja na ocieplane leginsy też bym się pisała, tylko ja z tych wyższych, więc jak by się udało zdobyć dłuższe to byłoby super. Zastanawiam się tylko czy brać M czy L
|
#310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie ściemniaj, tylko zaraz nam tu zdjęcia brzuchala proszę wstawić Z tego co ja czytałam to witamina A pochodzenia roślinnego jest jak najbardziej ok i zalecana kobietom w ciąży, natomiast ta pochodzenia zwierzęcego jest szkodliwa dla bobasa
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cudnie wygląda! |
|
|
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A brzuszek masz dodać, nie ma się czego wstydzić! ![]() Cytat:
Piękny brzuszek i świetny masz kolor dżinsów
|
||
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36230193]Ja sobie zrobię - przed lustrem
[/QUOTE] Przed lustrem też robie Cytat:
Co do obwodu brzucha to mam 89 cm w 23 tygodniu
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#315 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Lenova, jak tam? |
||
|
|
|
#316 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ciekawe czy ja za poznam płeć 10.Cytat:
. Chyba wizaz się tnie, czy to tylko u mnie?
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Super te foteczki, i jaka już twarzyczka wyraźna... A pisiorek
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2581149903 jeans to to nie jest, wiadomo ale tak jak juz pisałam sa miękkie, delikatne takie poprostu miłe dla ciala. Musisz tylko uważać bo są jednak rozciągliwe wiec przemyśl kwestię rozmiaru. Ja powinnam była wziąć rozmiar mniejsze no ale cóż. Ale te też sa ok, tragedii nie ma... A ty na jaki rozmiar bedziesz polować?
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Może był gdzieś zakopany? Strasznie źle się tam szuka w tych głębokich koszach.
|
#319 | |
|
Wtajemniczenie
|
No ale ja mam grube uda
![]() zawsze nosiłam jeden rozmiar większe legginsy, bo te z mniejszym rozmiarem, to mi się przecierały w kroku i same dziurki były. no a teraz to pomimo, że mam tylko 3kg na plusie nie chcę się ściskać, więc Lka jest poprostu dopasowana ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
, wtedy zadzwonię do kobitki i powiem jej co i jak.. bo ona materiał już ma. wystarczy tylko uszyć ;]
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Część kochane właśnie was nadrobiłam :p ale wy dziś pędzicie. Lady gratuluje synka
bokeh jeśli chodzi o ten syrop dla kobiet w ciąży,jest bez recepty kosztuje ok 17 zł, kupiłam go jak byłam tak strasznie chora przed ślubem, wypiłam cały i niestety nie pomogł mi,ale w smaku rewelacja. Pomogł mi właśnie syrop z cebuli więc zrób sobie i pij a kaszel napewno ustąpi. Co do zakupów ciążowych też powoli będę coś kupować bo nie mam co na tyłek włożyć ale narazie poszukam na miejscu bo ja muszę przymierzyć żeby dobre kupić.
|
#321 |
|
Rozeznanie
|
A ja napaliłam się na takie, też pod tunikę mogłybybyć:
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-ru...597383902.html Tylko nie wiem czy to nie taka szmatka
|
#322 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bym jutro podała swój, bo nie mam miary krawieckiej..tylko taką z plastiku. ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() myśliciel z tego Pana Piotrusia
|
||||
|
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
Black już czytałam i sobie wyjasniłm o co kaman
Djerba no też własnie żałuje,że nie ma z długim, ale zawsze jakąś jednokolorową bluzke można dac pod spód. Ja zawsze byłam zmarzluchem, a teraz to mi ciagle gorąco, nawet wieczorami, musze spac z otwartym oknem. Insolito brzuś super, spodnie też fajne, ale masz dlugie nogi wow Lady gratuluję małego mężczyzny Co do łóżeczek to najlepiej byłoby mieć drewniane i turystyczne
Edytowane przez monamur Czas edycji: 2012-08-31 o 19:09 |
|
|
|
#325 | |
|
Wtajemniczenie
|
no, Piotruś jak się patrzy
![]() Cytat:
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Już po wizycie. Mam stan zapalny i dostałam globulki Morfologia mi spadła więc dostałam tabletki, mam dużo pić co najmniej 2 litry dziennie !!!( nie wiem gdzie ja to zmieszczę ). No i na zaparcia też dostałam jakiś syrop. I to tyle usg nie było, bo we wtorek się zapisałam na 3d, więc nie było sensu dziś robić. Aaa i od wagi wyjściowej mam już 3kg na plusie !! djerba ja też bym chciała, M czarna , chyba dobry rozmiar wezmę Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-08-31 o 19:19 |
|
|
|
#327 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...doradźcie mi..czy jest sens kupować ponczo? bo mi się tak marzy
ale zastanawiam się ile w nim pochodzę.. może już w listopadzie będzie mroźnawo...to chyba bezsensu na 2 ms... :/teraz w żadną kurtkę jesienną się nie zapinam, bo wszystkie miałam wąziutkie...więc jestem i bez kurtki jesiennej i zimowej
|
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
Insolito-bardzo zgrabny brzuszek
![]() Lady- masz bardzo przystojnego synka A ja czuję się już lepiej,cały czas leże z nogami w górze i pije miętę na ten żołądek. Brzuch twardy nadal ale już tak mocno nie boli. Mąż sobie jutro wziął wolne i będzie się mną opiekował w poniedziałek mam wizytę więc powiem wtedy o moich dolegliwościach . Nkajważniesze że Maluch bryka ! |
|
|
|
#329 |
|
Raczkowanie
|
Djerba tu są z długim rękawem, troszke inne ale tez b. fajne.
http://allegro.pl/100-laemi-pl-modny...html?source=oo Ale bym zjadła taki torcik czekoladowy z masą śmietanową, nie wiem czy jutro nie zrobie
|
|
|
|
#330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo... tylko pytanie teraz, czy one są na tyle elastyczne,żeby pomieścić mój brzuch
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.

Ach ta złudzenie anonimowości w internecie. Ja to raczej do obserwatorów, nie tylko na form, ale i w życiu się zaliczam, stąd to moje milczenie Ale, żeby nie było, że tak Was bezczelnie podglądam, dla przyzwoitości przywitam się z Wami wszystkimi 
Także pierwsze koty za płoty
hehe
wzięłam ten granatowy polarkowy nie wiem czy widziałaś, ogrodniczki i tą kurtkę brązową z kożuszkiem z H&M, a sobie spódniczkę.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a jakie kolory będą?
mam 163 cm i się zastanawiam nad M/L, ale jak Black bierze M to ja chyba też, bo mamy tyle samo w brzuchu 

Piękny brzuszek i świetny masz kolor dżinsów 

Morfologia mi spadła więc dostałam tabletki, mam dużo pić co najmniej 2 litry dziennie !!!( nie wiem gdzie ja to zmieszczę ). No i na zaparcia też dostałam jakiś syrop. I to tyle usg nie było, bo we wtorek się zapisałam na 3d, więc nie było sensu dziś robić.