|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
zaraz zmiere zobacze czy mam nadwyzke:P
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- dobry cukier 92 po bialej kanapce i jablku
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
DeKajka super że wszystko w porządku : ))) ale tamtego lekarza to bym zatłukła za takie nastraszenie!!!
evvelina oby wszystko było dobrze trzymam kciuki za ciebie!!! |
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też nie wyglądam na swój wiek
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Hello.. moj tz znow okupuje kompa, bo jakies transfery pilkarskie sledzi.. ja sobie chyba wlasnego kompa musze kupic
![]() Nie mam nawet jak was nadrobic, widze, ze sa dobre wiesci od Dekajki super.Ciesze sie, ze jest weekend juz Moze jutro uda mi sie dorwac do kompa ![]() Co do naciec podczas porodu to byla kampania 'nie daj sie naciac' poszukajcie na necie jak jestescie ciekawe. Przyszla moja przesylka z ebaya.. koszula z szalafrokiem - kupilam uzywane z mysla o porodzie i szpitalu..3 funty wiec mi nie bedzie zal jak sie pobrudzi
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-08-31 o 21:33 |
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Laski piękne wierszyki znalazłam...
"Jesteś we mnie zdany na każdy mój oddech łapczywy na kolejną kroplę rozdygotanej krwi czujny na moje łzy We mnie tak cieleśnie że niepewna swej tożsamości błądzę dłonią po brzuchu w poszukiwaniu mrugających lusterek Cieleśnie do tego stopnia że budzę się razem z tobą w niejasnym przeczuciu że pukasz chcąc wyraźniej wejść w moje życie Już nie mój płód ale mój ból Moje wszystko" "Jeszcze nie jestem matką jeszcze nie jestem naprawdę kobietą Drżę kiedy kołaczesz się we mnie moje drugie serce innym rytm mego życia Zegar który od listopada ustanowi mi nowy czas pozaeuropejski Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej twoje dobitniej Dwa ptaki niepewne przyszłych lotów" "Tulimy się z twoim ojcem w objęciach lecz coraz nam dalej do siebie Dystansujesz nas rośniesz bezczelnie kopiesz Stajesz między nami maleńki rywalu by nas jeszcze mocniej zbliżyć nad kołyską" |
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wszystko ok byłoLandi, śliczne wierszyki ![]() Marti, śliczne sukienki, już widzę jakie super będą też Twoje fotki.
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra lece sie położyć, jutro pobudka i jadę na zdjęcia
:
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
DeKajka, super, że wszystko OK, a tamtego lekarza to normalnie
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- udanego pozowania ![]() a ja jutro mam mocne postanowienie - sprzątać!!!!!
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
gusiak - to może chcesz u mnie posprzątać?
ja jutro odpoczywam, mam to gdzieś. Mężuś pewnie też nie posprząta, bo przecież po co ja już palcem nie ruszę, o nie
|
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz znajdę tą stronkę gdzie je znalazłam i sobie poczytacie... też na wizażu to jest ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300345 ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- To jest piękne: Anna Świrszczyńska Miłość Felicji Ciężarna kobieta leży nocą przy swoim mężczyźnie. W jej brzuchu poruszyło się dziecko. - Połóż rękę na moim brzuchu - mówi kobieta. To, co poruszyło się tak lekko, to malutka ręka lub noga naszego dziecka. Będzie moje i twoje, chociaż tylko ja będę musiała je urodzić. Mężczyzna przytula się do niej, oboje czują to samo. W kobiecie porusza się dziecko. I trzy ciała łączą nawzajem swe ciepło nocą, gdy ciężarna kobieta leży przy swoim mężczyźnie. |
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
męża wykorzystam po pracy do mycia podłóg
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam sprzątać łazienkę, i jak od tego zacznę to potem się nakręcam jeszcze bardziej
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam już, bo zaraz tż będzie i muszę mu kolacyjkę odgrzać. Kolorowych snów
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochane ja też zmykam, bo M niestety zaraz będzie, ale ma dwie rączki to kolację sam sobie dziś zrobi. A ja zmykam pod prysznic i spać ![]() buziaki Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-08-31 o 22:12 |
|
|
|
|
#4009 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ty sentymentalnie,a ja zrzedliwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moj chrzesniaczek ma jutro 3 urodzinki ,ale ten czas leci pospalam, poszlam z psami i kupilam kebab tak mnie nalecialo,ale grzecznie tylko pol zjadlam,a potem loda jutro jedziemy po obraczki,a dzis kupilam kilka zaproszen landi ślicznie wygladasz marti bardzo fajne zakupy, ta druga sukienka taka jasna z kwiatkami przepiekna
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-08-31 o 22:23 |
|||||
|
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Landi, To chyba dobry pomysł taka "separacja"...a dasz tak radę?(w sensie emocjonalnym) DeKajka, Wszystkim Nam ten lekarz powinien szkodliwe zapłacic ![]() A ja wreszcie w domu ![]() Tylko mąż wściekły, bo mu nie tak wiało jak trzeba było i mało na tym kajcie poplywał. Ale ja szczęśliwa ze w domu ![]() Zaraz wstawie profil mojej Kajki ![]() No niestety coś mi nie działa:-( Postaram się jutro...
*** Nasza Córeczka Kaja Edytowane przez karolamankowa Czas edycji: 2012-08-31 o 23:37 |
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Nażarłam się wieczorem - jak pyton.. odpadłam potem spać ok 21:00 chyba.. nawet nie wiem - mój tż mnie do łóżka zaprowadził. Teraz obudziłam się i cierpię za swoje obżarstwo.. zgaga
![]() Są plusy tej sytuacji, bo udało mi się nadrobić z czytaniem wczorajszy dzień (na komórce beznadziejnie się forum czyta). Piję sobie teraz herbatkę z cytrynką i delektuję się ciszą nocną ![]() Dekajka - no cieszę się z dobrych wieści, ale widzę, że niepotrzebnie Cię zestresowali i rozumiem - też bym była nieźle wkurzona. Fajnie, że stary lekarz tak się Tobą zajął. Landi - poczytałam sobie o Twojej sytuacji i naprawdę bardzo mi jest przykro, że masz takie przeboje z mężem. Ja Ci tu nic nie poradzę, ale dobrze, że jesteś twarda. Mąż musi pewne sprawy zrozumieć - i jeśli chodzi o kwestie finansowe trochę się ogarnąć i przestać traktować pożyczek jako źródło dochodów - bo zadłużenia jednak trzeba spłacać o czym on zdaje się zapominać. Dobrze, że możesz liczyć na rodziców - i ja bym osobiście z tej pomocy skorzystała. Przykro mi bardzo, że w ciąży musisz przechodzić takie stresujące przygody. Trzymam kciuki, za to by zaczęło się wszystko ładnie układać. Gratuluje dyplomu Przynajmniej to pozytywny news. Today_Tommorow - ja też z perspektywy czasu cieszę się, że wyjechałam.. może praca jest poniżej naszych ambicji, ale przynajmniej nie martwimy się o przyszłość. Chociaż trochę teraz myśląc o tym co będzie po urlopie macierzyńskim zastanawiam się jak to będzie wyglądało z pracą, bo pewnie na cały etat nie uda mi się wrócić, bo trzeba będzie jakoś opiekę nad dzieckiem zorganizować - a koszty związane z utrzymaniem małej dojdą.. no nic - zobaczy się w praktyce. Będę miała wolne - będę miała o czym myśleć
Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-09-01 o 05:44 |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Ja właśnie pożegnałam mojego męża Znów samotne 3 tygodnie |
|
|
|
#4013 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratulacje za nowy tydzienDekajka super ze sytuacja sie unormowala, a tamtego konowala to ![]() Nas po 6 obudził jakiś alarm....no i co z nudów dopadlam męża Dzisiaj jedziemy na grilla, chociaż nie chce mi sie trochę i jak zwykle jestem kierowca bez losowania
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
ja zaczelam dzien pg jestem gruba stara i wygladam okropnie nooo ale co zroic jeszcze 2 m i bede chudnac martiiii boskie sukienki ja wczoraj zweidzilam znow sklepy i nic ni ekupilam normalnie we wszytskim wygladam ehhhhh szkoda slow dekajka co za palant brak slow micia mnie nacieli nic nie czulam 3 szwy malutkir siostra sama pekla i masakra jednym slowem wiec wole juz byc nacieta niz peknac ewcia ale slicznie wygladasz gratuluje dyp[lomu i tzrymam aby twoj maz wreszcie wzial sie za siebie i zebys byla szczeliwa pokrzywka fryzura podobna do mojej slubnej ja uwielbiam takie skromne |
|
|
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
Heeej
Wczoraj przyszło łóżeczko ![]() Jedziemy jutro na poznańską giełdę i cały dzień nas nie będzie, więc zgłaszam jutrzejszą nieobecność swą na forum . A teraz ja piję kawkę i oglądam DDTvn, mąż do 12 w pracy, a Kuba gra na PS2. I zdążyłam już ziemniaczki, sos grzybowy i mizerię zrobić na dzisiejszy obiad. Nareszcie wrzesień DeKajka świetne wieści, cieszę sie bardzo Landi laseczko ![]() Weronika też już mam dość i też się pocieszam że jeszcze tylko 2 miesiące Peperonik świetnie, że kefir pomaga, cieszę sie, że lepiej się czujesz agaczilla współczuję rozłąki z mężem i gratuluję nowego tygodnia halwaya nieludzka godzina na pisanie na forum W ogóle jeśli o noce chodzi to masakra, wstaję o 1 do wc i potem o 5 i za każdym razem męczę się żeby na powrót zasnąć coraz mi gorzej i z ulgą podnoszę się punkt 6 Miłego dzionka kochane |
|
|
|
#4016 |
|
Rozeznanie
|
Hej
nie mam czasu ostatnio dziś jedziemy na wesele a ja jeszcze tyle rzeczy muszę zrobić :/ w dodatku mam ciągle gości i nie mam jak nawet kompa odpalać za to bylam z siostrą w lumpkach i kupilam tyyyle ciuszków fajnych uhuhu ! zrobie zdjecia w przyszlym tyg jak będę miala chwilke czasu. ściskam Was wszystkie
|
|
|
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
Weronia,
Boże, taka szczuplutka jesteś i ładna....zmień dzień na pt. Jak pięknie wyglądam w ciazy Halwaya, No godzina rzeczywiscie forumowa ![]() Będziesz śnieta w ciagu dnia szybko zasnelaś?Aerien, Wow, to kiedy skrecanie łóżeczka? No i zdjecia ![]() A i przypomniało mi sie ze miałam link do moich mebel ów poprawić, bo pisalas ze sie nie otwiera... http://http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli-baby/2pir/pw/pokoj--2-pir,13813/ Gabi, Gratki za 6 rano ![]()
*** Nasza Córeczka Kaja Edytowane przez karolamankowa Czas edycji: 2012-09-01 o 09:12 |
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
arien mi o nocy nie mow ja 4 razy wstaje na siku plus do gabi ale juz jej przechodzi dzis tylko 2 pobudki miala aaa i musze ja pochwalic 3 wizyta w miescie bez pamka poza tym domek sie robi klada farbe juz na mury wiec pod koniec przyszlego tygodnia juz tynk a facetowi od plytek tylko korytarz na dole zostal i cokoliki wie ctez juz konczyyy
|
|
|
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
hej ja tylko na chwilkę, bo zaraz przyjedzie chrześniaczka męża i będę ją pilnować. weszłam chyba tylko po to aby się pożalić. Zaczynam żałować zamieszkania na wsi..... najpierw żniwa teraz ziemniaki potem sianie zimną las... a ja zaczynam coraz bardziej czuć sama. Nie ma go dwanaście godzin dziennie ... mamy dla siebie niedziele i spędzamy je albo z rodziną jego albo moją. tylko dla siebie jesteśmy w nocy. gdzie on pi w jednym koncie łóżka a ja w drugim. Prawie nie rozmawiamy. zapewne doradzicie mi rozmowę z nim, ale już to przerabiałam. Nie raz. czasami mam ochotę zaszyć się w kont otworzyć paczkę fajek i się wyłączyć od świata....
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja też noce mam okropne. Średnio 2 razy wstaję, a dzisiaj to jeszcze mnie tak pęcherz bolał jak wstawałam. A teraz jestem jakaś taka dziwna. Jakbym nie mogła się obudzić ![]() wczoraj u Was było nieładnie a dzisiaj u mnie szaro i pochmurno aż się nic nie chce A mam masę roboty na dziś.aerien, od rana poszalałaś
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

92 po bialej kanapce i jablku

za pogode!! ja mam w czwartek i juz sie boje o aure...zamowilam sobie kilka rzeczy na potrzebe sesji....mam nadzieje ze zdarza dojsc bo chcialam sobie cos kupic i wsyztsko albo obszerne albo opiete a ja chcialam takie odcinane pod biustem.ja szczuplak zawsze podkreslalam swoja figure i jak sie wbijam w swoje rzeczy teraz to nie we wszystkim korzystnie wygladam.
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

męża wykorzystam po pracy do mycia podłóg
Mowie ze mam przepisany duphaston i nospe a on na to ze tylko ta nospę brac na twardnienie brzucha i nic wiecej .
tak mnie nalecialo,ale grzecznie tylko pol zjadlam,a potem loda
Znów samotne 3 tygodnie
nie lubię tych cholernych integracji no chyba, że moja firma organizuje
gratulacje za nowy tydzien