|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Cremedelacreme (napisała to na yt): Kochani, Z wielka przykroscia zawiadamiam iz moj FB zostal zawieszony. Powodem sa 2 osoby a zwlaszcza jedna ktora zaszczula mnie jak psa. Przykre jest to i obie panie to MATKI. Jestem zdruzgotana, agresja tych osob, pomimo licznych nawolaniach o spokuj o zakonczenie dyskusji...Zastanowie sie rowniez nad zamknieceim kanalu. Moje slowa z filmu zostaly nadinterpretowane, zostalam zaatkowana i wmowiona mi czegosc czego nie bylo w tym filmie.
|
|
|
|
#3392 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogę znaleźć callmeblondie na facebooku..
|
|
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
szukaj AddictedTo GoodStyle czy jakoś tak
|
#3394 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jednak na yt zostanie... Nie mam fb, więc nie mogę zobaczyć. Ciekawa jestem co te chamskie osoby takiego pisały, rzeczywiście jakieś wariatki? Bo creme nie należy chyba do osób, które przejmują się nie miłymi komentarzami, więc musiał być hardcore chyba, że tak ją to wzruszyło...[COLOR="Silver"] |
|
|
|
|
#3396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie dzieje się dużo, bo Basia sama mówiła w którymś filmiku, że zapomniała hasła.
|
|
#3397 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3399 | |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że a YT ostatio nic ciekawego się nie dzieje, za to "afera" goni "aferę"
a agrywające same siebie nakręcają ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Raczkowanie
|
Ale przecież ta dziewczyna ma 14 lat...
Poza tym po przeczytaniu jej kilku komentarzy nie wymagam od niej za dużo. " wiem co jest potrzebne to tego zawodu i wiez ty mi w przyszlosci nie dasz pieniedzy na zycie wiec nie kwestionuj mojego wyboru za szkoly rownierz nie placisz wiec o co chodzi ja siebie nie widze w innym zawodzie poko co podkreslam poki co nie widze TheRozmarzona24" ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Jestem bardzo przeciwna nagrywaniu tego typu filmików przez tak młode dziewczynki. https://www.youtube.com/watch?v=7abl...w&feature=plcp https://www.youtube.com/watch?v=UlJa...1&feature=plcp https://www.youtube.com/watch?v=c1tD55Wq8Kk Przecież one mają kilka, kilkadziesiąt, kilkaset tysięcy wyświetleń! |
|
|
|
#3401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyjęłaś mi to z ust. komu jak komu, ale właśnie jej brakuje dystansu do siebie. rady powinno się przyjmować z pokorą, ew. całkowicie je ignorować. plaga na YT. wg mnie takie dziewczynki mogą się nabawić tylko nieprzyjemności... :/ są tylko pośmiewiskiem dla internautów, nie zawsze wyrozumiałych... |
|
|
|
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
Nie sądzę, żeby ileśtam tysięcy ludzi obejrzało film, bo chce wiedzieć jak sie modnie umalować do szkoły. Te filmiki trafiają potem na różne kwejki, wiochy itd. Dziewczynki dostaja masę wstrętnych, wulgarnych komentarzy i wiadomości. Może i to dla nich tylko taka zabawa, ale ja widzę same negatywne skutki.
|
|
|
|
#3403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście dziwnie ogląda się filmiki, które nagrywają dzieci. Już nie chodzi mi o 13-16 lat, ale nawet małe dziewczynki ;/
Nie wiem czy te linki znacie, bo dopiero trafiłam na ten wątek, wg mnie świetne makijaże, wiem, że nie robione przez zwykłe dziewczyny tylko przez wizażystów, ale można się sporo dowiedzieć. http://www.youtube.com/watch?v=_76JT...u&noredirect=1 http://www.youtube.com/watch?v=5qWJcL0sW5o http://www.youtube.com/watch?v=vkhf8...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=bUkXA6jF5Cg http://www.youtube.com/watch?v=Vt_UG...feature=relmfu
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#3405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak w końcu "dziecko to najlepsze co się kobiecie może zdarzyć", "cud" itd.. Biedny Krem. Na Wizażu też istnieje tendencja do histeryzowania jeśli pojawia się temat dzieci. "Zrozumiesz jak będziesz matką, nie masz prawa się wypowiadać"
|
|
#3407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#3408 |
|
Raczkowanie
|
jak do tej pory, ekshibicjonistyczny tag Moje Sekrety, przynosi tylko szkody...
na prośbę samych nagrywających, niestety... |
|
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
o to, że niektórzy nie potrafią zrozumieć, zaakceptować, że drugi człowiek może mieć inne poglądy, czuć coś innego... Creme napisała, że nie lubi dzieci, w szczególności krzyczących i niegrzecznych, a spadła na nią plaga obrończyń dzieci i macierzyństwa...
|
|
|
|
#3410 |
|
Raczkowanie
|
Ulubiency lipca u nissiax
http://www.youtube.com/watch?v=2uGDNLgesmA BigBeautifulLulu porady dla XL http://www.youtube.com/watch?v=m-0mIF2xxpw Ja mimo ze lubie dzieci (sama jestem mama),uwazam ze kazdy ma prawo do wlasnego zycia i jezeli ktos nie lubi i nie chce dzieci a przy tym nikomu nie robi krzywdy?To czemu musi od razu byc zmieszany z blotem?Biedna Gosia mimo ze jej zarty mnie nie smiesza i nie ogladam jej filmikow, to zrobilo mi sie jej zal
|
|
#3411 |
|
Wtajemniczenie
|
O masakro, napalone mamuśki są najgorsze;/ Pracuję w aptece i czesto obserwuje w kolejce jak się "żrą" z ludźmi;/ A co dopiero w necie,kiedy mogą sobie dać upust;/
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Założę się również, iż część z tym Matek Polek wcześniej na dzieci innych kobiet równie mocno psioczyły. No, ale JEJ dziecko już jest cacy. Czytałam całą dyskusję na FB Cremikowej i sama w niej parę razy próbowałam wypowiedzieć się, ale mamuśki-krzykaczki nie dały się przekonać. Wyszły wręcz z założenia, że celowo napuszczają swoje dzieci na innych dorosłych, czyli pozwalają na wrzaski, histerie, zaczepianie, bo lubią przyglądać się tym "złym, złym ludziom, co to dzieciaczków nie lubią" Wiadomo, ludzie są różni, ale Cremik jako dorosła osoba i jak to sama podkreśliła - psycholog z wykształcenia - powinna zachować większy dystans do sytuacji i pokazać swoją wyższość nad tym ujadaniem ![]() Ale to moje zdanie )Crem - jesteś cool
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety, takie tematy zawsze powodują lawinę niepotrzebnych, niewyważonych komentarzy ze strony mamusiek, które czują się zawsze i wszędzie zaatakowane, gdy ktoś wypowie się w tonie innym niż rozpływanie się nad dziećmi i dobrodziejstwem macierzyństwa. Ja trzymam kciuki za Cremik i wierzę, że sobie z tym poradzi, bo na takich krzykaczy nie ma innego wyjścia, jak przeczekać i po protu ignorować
|
|
|
|
|
#3414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten ostatni filmik to Łucja, mieszka w Norwegii. Odkryłam jej bloga niedawno i choć jestem 2x starsza, bardzo, bardzo mi się podoba .
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze bardziej rozwalało mnie, gdy napisały, że dzieci mają prawo być niegrzeczne, histeryczne, rozwydrzone, ponieważ.... to są dzieci.
Ba! Nie wolno im nic narzucać, toż one nie będą się od najmłodszy lat uczyły tylko jak zaspokajać otoczenie. Wiesz, takie totalne bzdury, argumenty nieziemsko nielogiczne i zapewne żadna z tych mamuś nie byłaby szczęśliwa, gdyby jakieś obce dziecko zaczęło pluć jej w twarz, bo młodociany ma dziś kiepski nastrój
|
|
|
|
#3418 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=muchahahaha;3624253 1]o.O to naprawdę kogoś śmieszy?
chyba tylko samą autorkę...
|
|
|
|
#3419 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#3420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z pewnością nieraz zagościła na wiocha.pl. Z jednej strony mnie to śmieszy, a z drugiej przeraża.Ulubieńcy u megi: http://www.youtube.com/watch?v=Diwcy...eature=g-all-u Ślicznie wygląda, ale to nic nowego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

a agrywające same siebie nakręcają