|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7741 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Osiemnastkę już miałam, tak jak Oli (właśnie też jej dawno nie widziałam.)Cytat:
![]() Cytat:
, pamiętam Ciebie z plotkowego, twój avatar
|
||||||
|
|
|
#7742 |
|
Zakorzenienie
|
Kto mnie nauczy robić te kilkakrotne cytaty?
Można via szybka odpowiedź?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#7743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obok jest tego przycisk "wielo-cytuj post", naciskasz przy tych odpowiedziach, do których chcesz się potem odnieść. A na koniec naciskasz odpwiedz. Mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś.
|
|
|
|
|
#7744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś ze mną nie tak, jakaś lewa jestem ![]() Ech kończę już ten referat z fizyki, dobrze że jutro mam na 9:00 a nie na 7:30 ![]() Ale mnie palce bolą od tego pisania :/ łeh
|
|
#7745 |
|
po prostu Em :)
|
Amanda i Pati, wy chyba na głowę updałyście
moje kochane babole ilonko, a nie bez powodu jestem wrogo nastawiona. jakoś nauczyłam się tego od ciebie. każdy ma prawo pisać gdzie chce, więc pisz, pisz. a ja nie mam zamiaru podnosić sobie ciśnienia. kolejny wspólny wątek skończyłby się w końcu banem dla mnie
|
|
#7746 |
|
Wtajemniczenie
|
Em ja Cię chcę normalnie na tym wątku
Wielocytatów jeszcze nie próbowałam, ale na pewno mi nie wyjdą A ja nie wiem dokładnie, co z Walentynkami, ale an pewno z TŻem się spotkamy i pewnie sobie coś kupimy, po jakimś drobiazgu ![]() Idę zaraz myć głowę i będę musiała iść na dwór z Kupą von Kupkenem herbu Złoty Lejek (tak, tak chodzi o psa... kolejny dzień mojej głupwaki.. |
|
|
|
#7747 |
|
|
ja w walentynki to sobie chyba znajdę jakiś ładny sznurek i odpowiednie drzewo.
![]() wiecie co.. życie mi się całkowicie spieprzyło. całe. a ja nawet nie umiem o tym mówić
|
|
#7748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiadomo, że w życiu lepsze i gorsze okresy... Każdemu coś tam się w życiu nie udaje, nie wychodzi... ktoś odchodzi, kotś przychodzi... Nie można się załamywać Oczywiste, że trudno mieć dobry humor i patrzeć optymistycznie na świat, gdy wokoło jest smutek i niepowodzenia, ale trzeba mimo wszystko próbować, wierzyć do końca w szczęście. Mam nadzieję, że wszystko Ci się poukłada i znów będziesz szczęśliwa i radosna. Tak sobie pomyślałam, może gdybyś spróbowała o tym mówić, byłoby Ci łatwiej...? W każym bądź razie ja jestem jak najbardziej z Tobą i trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i wszystkie Twoje sprawy
|
|
|
|
|
#7749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(tylko to miałam w zasięgu wzroku) jak się czegoś dowiedziałam. Myślałam że sprawa wyjaśniona a jednak życie znowu mnie zaskoczyło Jeśli chodzi o Walentynki to nie chce byś sama ale nie chce być z osobą która mnie kocha ja jej nie, bo nie chce jej robić nadziei.Zamotałam, poprostu nie chce go krzywdzićć dając mu jakieś nadzieje. Nie mam pojęcia jak to wszystko się zakończy Oczywiście doszłam też do wniosku że moje życie jest puste, do niczego w życiu nie dojdę, nie dostanę się na żadne studia... Jednak staram się nie załamywać i trzymam kciuki żeby Tobie też się udało Pewnie Cię nie pocieszyłam ale nie dam teraz rady bo sama nie mam na to sił
|
|
#7750 |
|
Wtajemniczenie
|
Amanda do Ciebie mogę tylko skierować to co do Em, nie można się załamywać, wiadomo, że jest czasami ciężko, ale trzeba iść do przodu i walczyć o szczęście
![]() Dziewczyny
|
|
|
|
#7751 |
|
Zakorzenienie
|
Em- jejku, to bardzo smutne co piszesz, ale sznurek zostaw w spokoju!
I wszytkie inne ostateczne rozwiązania też! Wtedy nie dasz szansu róznym sprawom poukladac sie na nowo i w ogóle..Sama wiesz. Wiem, ze to banał, ale.. bedzie dobrze. Na pewno! ![]() EDIT: Amanda-
|
|
#7752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#7753 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Oj chwilke mnie nie bylo a wy juz tyle napisalyscie.Oj nie ladnie, nie ladnie Witam nowoprzybyle Em-no przestan! prosze Cie, kochana Ty Nie, nie mozesz nas opuscic. A ten sznurek to Ci spale, potne, zakopie-nawet nie mysl o czyms takim! To nie jest wyjscie. Slowa nie pomoga, ale zobaczysz, ze kiedys jeszcze bdzie dobrze slonceAmanda-nastepny pieronek Ja nie lubie walentynek (no bo nie mam z kim ich obchodzic)Ale nawet jakbym miala.. To dla mnie to jest wszystko tandetne. To samo co roku na wystawach. Wszedzie serucha i inne *******y..Nie ma jakiejs magii.. Tylko pogon za pieniadzem. Dlatego jesli mialabym faceta, spedzilabym z nim wieczor odcieta od tego wszystkiego-kazdy dzien jak inny.No lece do szkoly, wpadne wieczorkiem.Buziaki
|
|
#7754 |
|
Raczkowanie
|
ja również urodzona w magicznym '89
![]() pozdrawiam. |
|
|
|
#7755 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque- żeby Ci szybko i przyjemnie lekcje zleciały
Ja do walentynek mam stosunek obojętny. Nigdy nie mialam okazji przeżywac ich z kimś, więc i ten rok nie bedzie wyjatkiem ![]() Ale zawsze dostaje od rodziców jakies czekoladowe serduszko, co jest bardzo sympatycznym gestem ![]() Ines- wielocytowanie frapowało mnie od jakiegoś poł roku chyba...Nareszcie wiem!
|
|
#7756 |
|
Wtajemniczenie
|
barrette witamy
blaque dokładnie tak jak Krówka, żeby Ci się w szkole nie dłużyło
|
|
|
|
#7757 |
|
Konto usunięte
|
Witam wszystkie nowe
![]() Już chyba ze 2 dni mnie tu nie było ale wrócilam ![]() Em nie mozesz opuscić naszego wątku, nie zycze sobie! I wszystkie mysli samobójcze takze porzuć, przez chłopaka (bo domyślam się, że o to chodzi) nie warto obojętnie jaki by nie był i obojetnie jak mielibyście juz zaplanowane wspólne życie (a mówię Ci to ja Durga która to cierpię z miłości już 8 miesięcy i tylko głupimi krótkimi przygodami leczę swoje rany). Naprawdę kochana... A Młodego nie pamietam nie wiem dlaczego Kiedy to było wogole? Dawno? W wakacje?Co do walentynek...to ehhh... Damian sobie już zrobil nadzieje...hmmm pozostało mi albo dalej z nim coś próbowac albo zerwać kontakt/porzucić puki jest czas...Ale z drugiej strony nie chcę być sama w tym dniu... |
|
|
|
#7758 |
|
Konto usunięte
|
Boże!!!!! Wiecie co? 1 placek ziemniaczany ma 185 kcal!! A ja mam je dziś na obiad...SZOK
Ide dziś na obowiazkowe szczepienie bo koncze za kilka dni 18 lat...boję się że bedzie bolało i blizna zostanie A wczoraj dowiedziałam się na kontroli u dentysty, że zaczęły mi juz rosnąc ósemki
|
|
|
|
#7759 |
|
Wtajemniczenie
|
Durga Młody był na wakacjach, więc już jakiś czas temu... nie wiem czemu nie pamiętasz, może akurat Cię nie było albo nie pisałaś na Wizaż
A u mnie w klatce coś robią i nie ma wody, a ja chciałam sobie zrobić gorący kubek |
|
|
|
#7760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A o mnie martwić się nie musicie bo ja zawsze przeżywam kilkudniowe załamanie a później zaczynam podchodzić do tego z dystansem i zaczynm sama z siebie się śmiać.Wygdałam się wczoraj koleżance i jakoś mi się lżej zrobiło. Teraz tylko chce żeby już to wszystko się wyjaśniło
|
|
#7761 | |
|
|
Cytat:
a ja ósemek nie mam i nie będę mieć. bo to podobno zęby mądrości
|
|
|
#7762 |
|
Wtajemniczenie
|
Em na pewno masz kogoś kto jest Ci przyjazny, może ktoś z rodziny? hmm?
Mi się niby ósemka wybija, ale ja jej wcale nie chcę
|
|
|
|
#7763 |
|
Zadomowienie
|
Jak nie ma.A my?
Zmieniłam av ale mi się nie podoba, zaraz znowu zmienię
|
#7764 |
|
|
śliczny jest, zostaw go
|
|
#7765 |
|
Wtajemniczenie
|
Amanada widzę, że chyba Ty jestes na nowym avie... ładny jest! nie zmienaj go
![]() A co do avatarów to ja nadal jakiegoś ładnego poszukuję
|
|
|
|
#7766 |
|
Zadomowienie
|
Nie no musze zmienić bo dałam pewnemu chłopakowi link do jednego wątku
Tylko że nie mogę znaleść nic ciekawego. PS. Róża od niego, jeszcze przed "aferą wykałaczkową" ![]() Chciałam tylko sprawdzić jak to zdjęcie wygląda a nie ma podglądu. i zmieniłam. Jak na razie to wersja robocza.
|
#7767 |
|
Wtajemniczenie
|
Umieszczam avatary, których ustawienie sobie przewiduję, pomóżcie wybrać
Jakoś z tymi kotami źle się czuję Ten z tą wyspą ktoś kiedyś miał i dlatego go sobie nie dam raczej, ale bardzo mi się podoba
|
|
|
|
#7768 |
|
Zadomowienie
|
1(tylko szkoda że nie jest większy) lub 2
|
#7769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już się do tego przyzwycziałam, strasznie nie lubiłam tego, jak było kiedyś, ręcznie wpisywać quote, kopiować itd .Martusia 1 mi się najbardziej podoba, 2 i 6 widziałam już na wizażu. |
|
|
|
|
#7770 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez się urodziłam w 1989 roku i zapisuje sie do tego wątku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

a poza tym mam trochę problemów przez facetów(jak zwykle) i próbuje sobie jakoś wszystko ułożyć.
ja dzisiaj zamiast w szkole wylądowałam w silesii w kinie na "świadku koronnym" hmm.. zakończenie mi się nie podobało

Oczywiste, że trudno mieć dobry humor i patrzeć optymistycznie na świat, gdy wokoło jest smutek i niepowodzenia, ale trzeba mimo wszystko próbować, wierzyć do końca w szczęście. Mam nadzieję, że wszystko Ci się poukłada i znów będziesz szczęśliwa i radosna.
(tylko to miałam w zasięgu wzroku) jak się czegoś dowiedziałam. Myślałam że sprawa wyjaśniona a jednak życie znowu mnie zaskoczyło

Nie, nie mozesz nas opuscic. A ten sznurek to Ci spale, potne, zakopie-nawet nie mysl o czyms takim!
To nie jest wyjscie. Slowa nie pomoga, ale zobaczysz, ze kiedys jeszcze bdzie dobrze slonce![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)