|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Witam się
![]() Ja nie wiem, czemu wszyscy narzekają na tą spirulinę. Zapaszek owszem nie zachwyca, ale jak dodam ją do maski, to naprawdę jej nie czuć ![]() Dzisiaj u mnie na blogu z rana czarny tusz do kresek z Miyo
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36252045]Na blogu podsumowanie miesiąca - łupy, denka, ulubieńcy, statystyki...
![]() [/QUOTE] Ja się wczoraj wyspacerowałam. Ale księżyca nie było ![]() Lecę paczać co tam masz
|
#1564 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u mnie był piękny, ale chmury później go zakryły i nie było widać
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
łeeee kolejna ulubiona ytbowiczka przestaje kręcić
|
#1566 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, poradźcie mi. Szkoda mi by było wyrzucać te kremy Bandi, ale na pewno ich nie będę już używać. Przeszło mi przez myśl zrobić rozdanie, ale dopiero co założyłam bloga, poza tym wrzucałam zdjęcia jak mnie ten krem załatwił i zastanawiam się czy to nie głupio komuś je teraz dawać, z ryzykiem że jemu też zaszkodzi. No nie wiem, jak sądzicie?
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie w ramach rozdania, ewentualnie wymiany. Wiesz, to, że Tobie zaszkodziło nie znaczy, że innej osobie również zaszkodzi
![]() Udało mi się wygrać bon na 200$ W BH Cosmetics
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, to zazdraszczam.
Chociaż wczoraj prawie dostałam zawału, idziemy z B. przez wały (takie hmmm "pola"), i nagle kot wyskoczył, zaczął miauczeć i uciekł. Ale to wyglądało, jakby na nas coś szarżowało. Podskoczyłam, krzyknęłam i się przytuliłam. Plus taki, że B mnie tulił dłuuuuuugo. A potem się zaczęłam śmiać, że mnie kot wystraszył. Musiał na jeża natrafić
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ci sie to udało? tyle kasyyyy
|
|
#1571 |
|
Konto usunięte
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;36251569]Basiu,ja tez na początku nie mogłam do tego zapachu przywyknąć, w dodatku oczy mi łzawiły, ale po jakimś czasie przywykłam i teraz stosuję bez żadnych problemów
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- U mnie też szaro. Na 'szarą' pogodę chyba prócz łakoci najlepszy jest TŻ Wczoraj się 'odstroiłam' w japonki i myślałam, ze pod wieczór mi stopy z zimna odpadną [/QUOTE]Ooooo to fajnie wiedzieć, może też się przyzwyczaję Wytrzymałam wczoraj te 20 minut, po czym zachlapałam pół łazienki Ale miałam dość grubą warstwęNawet nie wiem, jakie mam plany na dziś... Mieliśmy widzieć się z TŻ i znajomymi, ale tamci się nie odzywają, TŻ ma beznadziejny humor więc wczoraj na moją propozycję że przyjadę do niego zareagował niechętnie w stylu oschłego "jak chcesz"... Chyba pójdę się "podopieszczać", wypeelinguję się, wykremuję, nałożę sobie jakąś maseczkę na włosy a później napiszę posta zużyciowego... Co dalej, zobaczymy. Przewinął się tu temat studiów, szczerze mówiąc też nie chcę iść na studia... Generalnie mam wrażenie że osoby w moim wieku są jakieś opóźnione w rozwoju, a pewnie od większości będę starsza o rok, bo po technikum, a nie liceum... Znowu trafię na stado głupich, spieczonych od solarium laleczek albo fałszywych, zawistnych bab i nie będę miała się z kim porozumieć Mogę poznawać nowych ludzi, ale pojedynczo, a nie całą chmarą Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-09-01 o 12:07 |
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
basiago haj fajf! jestem bardzo ciekawa, co w tym roku sobie wymyslą, w tamtym było grożenie mi pobiciem i wyzywanie, a w tym to az sie boje.
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Witaaam
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Organizowali konkurs na letni makijaż, później ze zgłoszonych prac wybierali TOP 10, w której udało mi się znaleźć, a reszta zależała od głosujących. Udało mi się "utrzymać" na 2 pozycji
Bo ta, co wygrała ma bardzo popularny kanał na YT i głosowały na nią jej fanki. Ale i tak będzie konkurs na blogu i fajne nagrody od BH Cosmetics właśnie, tylko muszę obmyślić formułę konkursu
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piję kawę raz do roku, kończy się to kłopotami żołądkowymi ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36254065] Przewinął się tu temat studiów, szczerze mówiąc też nie chcę iść na studia... Generalnie mam wrażenie że osoby w moim wieku są jakieś opóźnione w rozwoju, a pewnie od większości będę starsza o rok, bo po technikum, a nie liceum... Znowu trafię na stado głupich, spieczonych od solarium laleczek albo fałszywych, zawistnych bab i nie będę miała się z kim porozumieć Mogę poznawać nowych ludzi, ale pojedynczo, a nie całą chmarą Jest też opcja, że trafisz na ekipę z przerostem ambicji nad działaniem - nie wiem, co gorsze ![]() Hejo Za oknem pada, a ja chcę iść na mecz
|
|
#1576 |
|
Moderator
|
Cześć
)kurka a ja lubię taką jesienną pogodę pewnie dlatego, że chyba ze wszystkich makijaży z całego roku najbardziej lubię jesienne kolorki te fioleeeety i czerwienieee i fuksjeee i kota na kolanach i herbatę ![]() dziwna jestem
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaj ja też tą przytulność lubię, ale tylko jesli nie musze zasuwać do szkoły 30minut w deszcz czy tez wracac do domu busami
do tego dochodzi moja depresja jesienna łeee..a błyszczyki są super, koleżanka załuje, że nie kupiła jednak ze mną, bo od razu na wejsciu skomplementowała moj kolor ust ale kupi sobie jak sie rok akademicki zacznie.hah i dałam jej w prezencie na 20 urodziny duzy portret rysowany ołówkiem
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Też lubię. Ale lato jeszcze mamy.
Aaaaa! Za oknem mi latają dzieciaki z piszczałkami. Jakie to irytujące jest! Straaasssszne, pozabijam ![]() Trust, to jest to, co się głosowało i na pierwszym miejscu była jakaś z innego kraju? Że niby można raz? ^^
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
i własnie zauwazyłam, że faktycznie padł rekord wyświetleń, nie 80 tysięcy jak zakładałam w optymistycznej wersji a 86
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja taki rodzynek z Polski
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Czuję się super, bo pomogłam wygrać
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, dziękuję
I dlatego w ramach wdzięczności będzie konkursiwo
|
#1583 | |
|
Moderator
|
Cytat:
i lubię jak jadę autkiem jakąś fajną muzyczkę sobie włączyć i wtedy mogę działać
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
![]() też lubię jesienne dni a co do bloga to wyczekuję 500 obserwatora
|
|
|
|
#1585 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślisz też o osobach, które mają dwie lewe ręce do malowania?
![]() Cytat:
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię jesień- tyle pomadek na nią już czeka
Ale nie lubię deszczu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

おはよう! 

Mogę poznawać nowych ludzi, ale pojedynczo, a nie całą chmarą 

Lush & China Glaze lover!