|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
|
|
|
|
#3932 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie kupuję żadnych, bo na mnie nie ma, więc problem rozwiązany Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio kupiłam jasną bluzkę z ciemniejszym szlakiem i zafarbowało, chociaż prałam w zimnej wodzie i płynie do delikatnych tkanin
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#3934 |
|
Wtajemniczenie
|
Ves, 1 z żakietem, 3 na imprezę
2 wykombinować z bluzki i spódnicy osobno?---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Oprócz tego, na co zwróciła uwagę Karrki: długość spódnicy (sukienki), zakryte ramiona, to (u mnie ze względów praktycznych)podszewka. Tzn. akurat lubię sukienki i spódnice z podszewkami, bo w nich choć odrobinę lepiej wyglądam ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Skarbku
|
|
#3935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosiłam go w później podstawówce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę że temat sukienek na tapecie więc może mi też ktoś wreszcie odpowie jaką sukienkę na konferencję jako prelegent najlepiej założyć? Mam w planie zakupić ja jutro, stacjonarnie, bo konferencja już w środę, więc przez neta nie zdążę, więc może ktoś wie w jakim sklepie jest duży wybór? Dodam ze muszę mieć kryjące rajstopy do niej, bowiem moja rehabilitantka miała nowy pomysł i mam całą nogę oklejoną profesjonalnie plastrami
|
|||
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Macham znad kawy ![]() Idę dzisiaj na pierwszą nockę ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3937 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3938 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Jak potrzebuję czegoś elegantszego to zwykle idę do Orsay lub Bolero, w Pretty Girl na wystawie ostatnio widziałam ciekawe rzeczy, a reszta to raczej najmodniejsze chińskie szmatki jednorazowego użytku
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Może ktoś mi podpowie... chcę kupić materac przeciwodleżynowy no i jeśli jest podana cena i nie piszą nic o recepcie tzn że to jest cena zakupu bez refundacji? Nie będę tracić czasu i zawracać se
|
|
#3940 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja bym to tak zrozumiał
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3943 | |||
|
Zakorzenienie
|
No, a dzisiejszy nie lepszy
![]() Cytat:
Cytat:
Poszukam, ja do kranów mam Fista z Biedro, całkiem, całkiem Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to muszę trochę ponarzekać
we Wrześniu mam dziewięć nocek i trzy dniówki A reszta to wolne Trochę dużo tych nocek, ale damy radę
|
|
|
#3945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak to zabrzmiało (albo więcej... ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym przyjechała
nawet komary by mi nie przeszkadzały ![]() Mało komu jest dobrze w bordo ![]() Tos pojechała Ale ja nie mam żylaków ![]() ![]() A u mnie leje ![]() A właściwie to co robią te plastry? Cytat:
a nie mam się kogo o to zapytać bo Ciocia niedawno umarła![]() Macham znad ☠☠☠☠u z pracy 3 dzień pod rząd, koleżanka miała dziś przyjść ale "coś Jej wypadło" i napisała mi o tym przed moim wyjściem do pracy na 2h(miałam dziś sklep otworzyć i 2h posiedzieć)
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na dożynki...
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dobrze że od 22-giej blokujemy drzwi i sprzedaż idzie tylko przez specjalna szufladę A od 23-ciej blokujemy dystrybutoryIdziesz się dorżnąć :pazurki :
|
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kac, a może nie chce jej się pracować w weekend po prostu? ![]()
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to nie wziąłem z domu wszystkich perfum
bo się nie zmieściły mi
|
|
|
#3952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szatą nie oplaci się wypozyczać cheba ![]() póki co złożyłam zamówienie na materac i kilka innych rzeczy .
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bordo jednak jest bardziej specyficzne
![]() miłej zabawy![]() Ponoć pojechała dziadka pilnować, cokolowiek to znaczy. Jutro ma przyjść do pracy, zobaczymy
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wypożyczasz to musisz mieć świadomość że ktoś na nim już leżał ![]() A jednak taki chory leży na nim non stop.
|
|
#3956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no wlasnie, łózko jak łózko ale materac to jednak lepiej swój, choćniby w szpitalu też ktoś wczesniej leżał, no i odkażają i on lezy pod prześcieradłami...
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak, więc jak jest możliwość mieć swój to tak lepiej.
|
#3958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do wow, to zostałam wrobiona przez współpracowników (że niby skoro prowadziłam projekt przez rok to znakomicie się nadam do poprowadzenia konferencji która do podsumowuje dodam ze konferencji ma być 4, ale na tę pierwszą tylko kupuje coś nowego, bo ma być najważniejsza, na resztę coś pokombinuję z tego co mam w szafie ) Cytat:
Dziękuję za udział w ankiecie, widzę ze Orsay wygrywa to bardzo dobrze, bo to znaczy ze mogę pojechać do galeryji którą mam najbliżej bo tam akurat całkiem porządnego Orsaya mają stabilizują kolano, poprawiają ukrwienie i napięcie mięśni, tzn taki jest cel, a czy to na mnie zadziała to się okaże ![]() Cytat:
![]() eh z tym NFZem do wszystkiego trzeba dokładać
|
||||
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Trahedia
![]() Był niedawno u mnie właściciel mieszkania i jak zobaczył moje perfumy na biurku to prawie padł I zaproponował mi żebym zgadł które perfumy są podróbką a które oryginalne No więc się zgodziłem, poszedł do domu wrócił i kazał mi zamknąć oczy I na jedna rękę psiknął mi Aqua Di Gio a na drugą Fahrenheita No i zgadłem że ta Aqua Di Gio to oryginał i dodatkowo powiedziałem mu nazwę żeby sobie nie myślał a że Fahrenheit to podróba na to on mówi że szacun dla mnie i wyskakuje mi z Fahrenheitem z FM![]() I ogólnie cuchnę dwoma śmierdzącymi zapachami![]() Wrrr rrrrr![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

W żadnym wypadku babciowatą ciotkę-klotkę 

Poszukam, ja do kranów mam Fista z Biedro, całkiem, całkiem

a na drugą Fahrenheita